מכתבים לחילונים שביננו-שואפת למעלה..!

בסייעתא דשמיא!

מכתב לחילונים שבנינו-

בואו נוריד שנייה את כל המסכות, ותסתכלו לי בעיניים בלי כל השקרים שהחברה שלכם מושלמת ושלנו דפוקה.

תנו לי סיבה הגיונית אחת למצב הנוער שלכם כיום. לא. אני לא חושבת שהנוער והציבור שלנו הוא מושלם. ממש לא! יש לי כ"כ הרבה ביקרות על הנוער שלנו.

אבל תנו לי סיבה אחת לזה שהנוער שלכם כ"כ פרוץ ובגיל 15 הם כבר עשו הכל, מה שאמורים לעשות בגיל 25. ( ואח"כ אתם אומרים שאנחנו מתחתנים מוקדם וזה לא טוב...)

תנו לי סיבה אחת הגיונית לזה שהנוער שלכם מוכן למכור את כל הערכים שלו (אם יש לו...) תמורת כמה  גרושים, היום לעבוד בליכוד ומחר בקדימה, ובציבור שלנו, הנוער מוכן להשקיע שעות על גבי שעות בהתנדבות למען ערכים ואידיאלים.

תנו לי סיבה אחת לזה שהציבור הדתי הוא כמעט חצי מבוגרי קורס קצינים. והציבור הדתי "שולט" ביחידות המובחרות (ואח"כ אתם אומרים שהם הורסים את המדינה ולא עושה כלום למענה).

נראה אתכם נותנים לי סיבה אחת לזה שהנוער שלנו מוכן למסור את הנפש למען הארץ, לבנות, להלחם, להישפט, לחטוף מכות, ולהיתקע כל החיים עם תיק במשטרה. והנוער שלכם לא יכול לצאת מהחדר עם המזגן, המחשב, והפייסבוק.

אני מצטערת שאני מכלילה בשני הצדדים, יש אצלכם גם באמת וער איכותי, אבל אני מדברת פה על הרוב..

לי יש סיבה הגיונית לכל מה ששאלתי, ובוא נשאל אתכם שנייה משהו, בעצם, על מה אתם מחנכים א הילדים שלכם? עוד לפני שהם נוער וכמובן את הנוער? איזה ערכים? כבוד אחד לשני? אז למה יש כזאת אלימות בבתי הספר? על כיבוד הורים? אז למה הם לא שמים עליכם? על ערכי המדינה (והארץ)? אז למה הילדים לכם מגרשים אותי אח"כ מהבית ועושים דבר כ"כ לא מוסרי בשביל לא ללכת לכלא?

על מה אתם מחנכים את אותם??

אני לא יודעת את התשובה, אתם מתחילים לגמגם כששואלים אתכם את זה. אם תשאלו אותי אותה שאלה, דווקא יש לי תשובה-

אני רואה שהציבור שלנו שולח את הנוער שלו למוסדות במחירים יותר גבוהים מהאוניברסיטה כבר מגיל 3. אתם כועסים עלינו שאנחנו רוצים יותר שעות תורה, ושלא תגיע לנו כסף ממשרד החינוך. אז תסבירו לי איך זה שהנוער שלנו כ"כ איכותי?

אני יודעת שאתם לא גאים בנוער שלכם וזה נקודת חולשה, ואני מסכימה אתכם כי איך אפשר להתגאות בכזה נוער?

וזה בדיוק הנקודה.

הנוער שלנו מחונך על ערכים, על תורה, על מסירות.

הנוער שלנו רואה שההורים שלו שולחים אותו לבית ספר באלפי שקלים לחודש בשביל חינוך טוב, למרות שזה בא להם על חשבון הנאות אחרות (כמו טיסות לחו"ל). וכי יש חינוך טוב מזה?

השעה תוספת הזו שאנחנו נלחמים עליה ולכן אנחנו לא בתיכון רגיל היא הסיבה והתירוץ לתופעה שקיימת היום בארץ. של התרקבות הנוער החילוני, לעומת צמיחת ופריחת הנוער הדתי.

אין לי מטרה להחזיר אתכם בתושבה במכתב הזה.המטרה שלי היא להגיד את הדעה והאמירה שלנו. שתדעו שאנחנו יודעים שאתם בסה"כ פועלים מקנאה. איך אפשר שלא לקנאות בכזה נוער??

תחשבו על זה ותסיקו מסקנות לבד, אני סומכת עליכן אתם עוד מהחינוך והנוער של פעם...

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך