| פרסם את הדברים בבלוג שלו:
בשבוע שעבר סיימה משפחת שליט צעדה מרשימה בניסיון לקדם את שחרורו של גלעד, בעיסקה שיותר מפעם אחת הבעתי כאן את התנגדותי לה. אלא שבלי שום קשר לעיסקה ולמחירה, היה משהו מחמם לב בנכונות של ישראלים רבים לצאת באמצע חום יולי החוצה ולהזיע עבור משהו שהכותרת שמתנוססת מעליו היא 'ערבות הדדית'. אולי דווקא בשל כך היה לי כל כך עצוב השבוע לשוחח עם אסתר פולארד. 9000 ימים מלאו השבוע לכליאתו של בעלה, יהונתן, אצל הגדולה שבידידותינו. נסו לחשוב איפה הייתם לפני 25 שנה ואיפה אתם היום. עכשיו חישבו עליו. פולארד, שמשלם מחיר כבד עבור מה שעשה למען כולנו, נשכח מהלב. ראש הממשלה לא מזכיר אותו כשהוא מדבר עם ברק אובמה וגם לא כשהוא מדבר איתנו. הוא גם לא נפגש עם רעייתו. במשך כל תקופת מאסרו ביקר אצלו שגריר ישראל רק פעם אחת. הממשלה לא מינתה שום חגי הדס שיעסוק בעניינו. רעייתו לא מקבלת תמיכה. גם לא סיוע משפטי. מעט יוזמות מקומיות שנעשות למען פולארד - כאן מסע של בית ספר מחצור הגלילית, שם הפגנה של בני נוער מול שגרירות ארצות הברית - לא זוכות לחשיפה ראויה. שלושה ימים נערכה השבוע משמרת מחאה בירושלים ורובנו לא שמענו על כך דבר. לוועד הפעולה בעניינו אין משאבים. במשרד החינוך הוא לא חלק מתכנית הלימודים. אשר מבצרי, שנרתם למאבק לפני כמה שנים ומופיע מאז עם מצגת וחומר בפני כל מי שמוכן להקשיב, סיפר לי השבוע על תלמידי בית ספר שיוצאים המומים מההרצאות שלו. "כולם נולדו אחרי שפולארד ישב בכלא. חלק גדול מהם בכלל לא שמע עליו". השבוע, כששוחחנו, נזכרה אסתר פולארד שלפני כמה שנים, בעיצומה של הפגנה מול הכנסת, העירו לה עיתונאים ש"העם לא פה" וש"כולם כאן חובשי כיפה". "אמרתי להם שבהתייחס לשתיקה שיש סביב הנושא, כל מי שנמצא כאן הוא נס גמור". יהונתן פולארד, שהשבוע ימלאו לו 56, הוכר אמנם לפני 12 שנה באופן רשמי כסוכן שהפעילה מדינת ישראל, אבל מעבר להצהרה הזו לא עשתה המדינה כלום עבורו. פולארד נותר הבעיה האישית של רעייתו ושל עוד כמה משוגעים לדבר. אף אחד לא מארגן לו צעדות. כלי התקשורת לא מחלקים בשבילו סרטים. שום עיתון לא מטריד את מנוחתם של חברי הממשלה בשאלה מה הם עושים למענו. שלמה ארצי וזובין מהטה לא מפיקים קונצרטים הנושאים את שמו. יהונתן פולארד, שלדברי אשתו סובל מבעיות בריאות קשות, יכול למות בכלא ואף אחד מאיתנו לא ירגיש. פולארד הוא אסיר בלי שום רייטינג. |
קלמן ליבסקינד: פולארד יכול למות, לתקשורת לא אכפת!אנונימי (פותח)
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?
(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר

קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א
בשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל
אשמח לעזרה
מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...
הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה
יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים
שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י
איזו ברכה ב"ה. מרגש לראות את זה.
"לא עוצרים בסוף השמיטה – מעמיקים את החיבור לארץ ישראל" | ערוץ 7