לכבוד חנוכה - יצא המרצע מן השק!אלירז
המשך הכתבה.. שמשום מה לא נכנס..אלירזאחרונה
ראש האופוזיציה, ציפי לבני, נאמה הערב בנעילת כנס מכון ון ליר לחינוך בירושלים ותקפה במרומז את הציבור הדתי והחרדי.
"אנו ניצבים בנקודת הכרעה קריטית בנושא החינוך- לא מדובר רק בעניין טכני או תיאורטי. ישנה היום שאלה מה מקור הסמכות שלנו כחברה ומדינה- הכנסת או בית הכנסת, השופט או הרב, החוק, התורה או הקוראן. חייבים לתת לכך פתרון כהנהגה ולייצר את המכנה המשותף בינינו. החוסן הלאומי של ישראל נובע מאותו חזון משותף. החזון הזה לא יכול להילמד רק בחלק מבתי הספר ולכן יש לאכוף בסיס של למודי ליבה בכל בתי הספר. על הבסיס הזה תוכל כל קבוצה להוסיף את מאפייניה הפלורליסטים כל עוד הדבר אינו מתנגש בחזון הבסיסי".
עוד אמרה "ארגוני המורים צריכים להיות שותפים למהפכה במערכת החינוך. ראשי הארגון חייבים להבין שהשינוי במערכת החינוך הינה משימה לאומית ושלשינוי יהיה גם מחיר מבחינתם. לא ניתן להמשיך לנהל את הדיונים על הסכמי השכר מדי שנה. אני מאמינה שבחדר המומ צריך להיות שת"פ - האוצר וארגוני המורים לא צריכים להיות שני צדדים שונים אלא שותפים לאותה משימה לאומית".
בהתייחסה לתקציב החינוך אמרה "תקצוב שוויוני במערכת החינוך משמעותו אי שוויון מוחלט. השכבות החלשות משלמות היום את המחיר ופעמיים- ההורים אינם מסוגלים לסייע כלכלית לילדם בלימודיו ובמקביל גם הרשות המקומית בה אותו ילד גר, במקרה והיא רשות חלשה, אינה יכולה לתמוך בו ולסייע לו. עלינו לייצר תקציב דפרנציאלי ולא על בסיס גאוגרפי בלבד".
לבני הוסיפה "תפקידה של הנהגה לא להיות סקטוריאלית ומחויבותו של מנהיג להתייחס לא רק לקבוצה שהצביעה עבורו. חובתנו להסתכל על כלל ילדי ישראל-בחינוך הממלכתי, הדתי, הערבי והאחר. יש להעניק פתרון אחד לכולם אך לא מעיזים לעשות זאת בשל המחיר הפוליטי. אחריות של הנהגה לקבל החלטות וכל החלטה שתתקבל חייבת לכלול את מערכת החינוך כולה" .
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?
(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר

קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א
בשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל
אשמח לעזרה
מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...
הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה
יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים
שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י
איזו ברכה ב"ה. מרגש לראות את זה.
"לא עוצרים בסוף השמיטה – מעמיקים את החיבור לארץ ישראל" | ערוץ 7