מייל שקיבלתי:
שלום לך,
שבוע טוב וקיץ בריא וטוב! אנו מקווים שבע"ה שלומך ושלום הסובבים אותך טוב, והינכם מלאי כוחות – רוחניים וגשמיים לאחר חג הפסח הבעל"ט!
אנו שמחים לבשר לכם שבע"ה בימים הקרובים ממש יחל סבב חדש של "כל המתפלל על חברו נענה תחילה" – 40 יום של תפילה ההדדית למען הזולת. הסבב הקרוב יחל בע"ה כמה ימים לאחר חג הפסח, שבת קודש, כ"ו ניסן 30.4), ויסתיים ב"שבועות" יום לידת ופטירת דוד המלך ע"ה, נעים זמירות ישראל. תפילותנו, כי תהילותיו יבקעו הרקיעים ונמשיך בע"ה לשמוע בשורות טובות, ישועות ונחמות.
כזכור לכם, לאור הפניות הרבות, נבנתה מערכת ייחודית לרישום הפניות,
ניתן להרשם ביומיים הקרובים, עד יום ד' בערב, כ"ג ניסן (27.4):
www.tehillim-center.co.il/kol-hamitpalel
ב"ה, אנו זוכים להמשיך לשמוע על בשורות טובות מגוונות, להלן כמה ציטוטים ממיילים שקבלנו בתקופה האחרונה:
רציתי לשתף, אחרי שהשתתפתי בסבב הקודם ובסבב הנוכחי התבשרתי
שבני ואשתו נפקדו ב"ה
@@@@@@@
עברה עלי תקופה נהדרת של תפילה למען אח שאני אפילו לא מכיר....
אבל הוא כזה אח שלי שאני ממש חייב להודות לו.
ברור לי שהוא התפלל בשבילי מכל הלב,
כי תפילות שמתפללים מעומקא דליבא - ודאי נענות....
כבר בשבוע הראשון שהתחיל להתפלל עבורי הרגשתי שינויים לטובה וב"ה ..
@@@@@@@
ברצוני לומר לכם כי הקפדתי לומר 40 יום לזכות .... לזיווג ולהצלחה וכו'
(וב"ה שראיתי ישועות) במיוחד ביום י"א אדר ב' היום ה- 40
אקווה שגם הגב' השניה נענתה...
@@@@@@@
אני שמחה לבשר לכם, שהבת שלי, שהתפללו עבורה בסבב האחרון של ה-40 יום, שהסתיים בתענית אסתר, התארסה אמש בשעטו"מ!
@@@@@@@
רציתי לשתף אתכם בתפילה שלי ב-40 יום דרככם,
התפללתי על בעלי שיתחזק בתפילות היום ופשוט נענתי, כנראה שזה באמת "כל המתפלל על חברו... נענה תחילה", וזה עובד!
@@@@@@@
אין מילים להודות....חברתי בת 43 אחרי 2 סבבים של תהילים התארסה!
....אנו מודים לבורא עולם על כל חסדיו, וממשיכים כמובן להתפלל שכל אחד ואחת יוושעו באופן אישי. תקוותנו, כי תפילותיכם יבקעו הרקיעים ונמשיך בע"ה לשמוע בשורות טובות, ישועות ונחמות.
אנא, נשמח שתעבירו את הפלייר המצ"ב לידידים שלכם עוד היום מפאת קוצר הזמן - יישר כח!
בברכת קיץ בריא וטוב
ובשורות טובות,
מוקד תהלים ארצי