הרב ליאור וערוץ 7 מקדמים את הקרן החדשה האנרכיסטיתאנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי אלירז בתאריך כ"ז ניסן תשע"א 20:45

/News/News.aspx/218997

+

אירגון תורה ועבודה זה אירגון של הקרן החדשה (שמקדמת את השמדת מדינת ישראל והחלפתה במדינת כל אזרחיה) ומקבל את כל מימונו מהקרן הזאת

+

http://www.nif.org.il/index.php?dfn=org_page&id=741&org_id=92

שרשור זה ננעל!

מכמה סיבות!!

1. הדיון לא מוביל לשום מקום!

2. הדיון לא קשור ישירות לבנייה ולעשייה בארצינו הקדושה.

3. אם יש לכם איזה רצון לעורר אנשים למחשבה בעניין מסויים - קודם כל בררו את העובדות עם הרב ועם האנשים הכרוכים בזה!!

4. ראבאק - בפעם ה20,000!!!!! היזהרו בכבודם של תלמידי חכמים!!

מרגע זה ואילך- ידי הולכת להיות קלה מאוד על הדק העריכות והחסימות!

ראו הוזהרתם!

וחבל לי מאוד שהגענו למצב הזה..

באמת תמוה מאודיזהר

מדוע הגר"ד ליאור שליט"א משתף פעולה עם האפיקורסים עוכרי ישראל הללו.

תפסיקו להשמיץ כל דבר טרם הבנתם אותומשלי

אנשים שומעים מישפט אחד וכבר מסיקים מסקנות מרחיקות לכת !

- בסך הכל הרב הסכים שיבואו אליו לקבל תשובות לשאלות שהטרידו אותם!

הרב עמד על עמדותיו ללא שום היתרפסות חלילה, כיאה לרב ליאור.

אז למה להוציא כל כך מהר אשמצות מטומטמות כאלו????

^^^^ כל מילה!!!קחו עמכם דברים
זה מעבר לזה.יזהר

עם אנשים כאלה לא צריך אפילו לשבת. הרי אם נציגי שלום עכשיו היו באים, גם זה היה "בסך הכל הרב הסכים שיבואו אליו לקבל תשובות לשאלות שהטרידו אותם"?

כמובן, עפר אני לרגליו, ואני לא בא לבקר ולשפוט. אני רק מביע את תמיהתי.

הוא ישב איתם לשיחה.זה לא לקדם.זה יותר כדי ליצורקחו עמכם דברים

איזשהו גשר בין הדעות מתוך הבנה שכולנו עמ"י.

כנראה שהגר"ד ליאור לא חושב שהם אפיקורסים או עוכרי ישראל,ויש לו סיבות טובות..

הניסיון להוציא כל יהודי שאיננו בדעתנו כ"אפיקורס","מין" או "עוכר ישראל" לא מוסיף כבוד.

הגר"ד ליאור נפגש עם אלפי אנשים בשבועאנונימי (פותח)

האם כל פגישה מקבלת כתבת יחסי ציבור עם תמונות והגיגים מפי הצד שנפגש?

לא.

במקרה הזה ברור שערוץ 7 והרב נותנים יד ליחסי ציבור של האירגון האנרכיסטי הקרן החדשה בקרב הציבור.

אם היתה פגישה בלי יחסי ציבור אף אחד לא היה מתלונן! אבל פה יש לגיטימציה.

מי שרוצה לקטרג תמיד ימצא על מה.מטרת המפגש ברורהקחו עמכם דברים

ונאמרה בריש גלי. רוצה לבנות תיאורית קונספירציה?? תפדאל.

תיאוריות לא מעניינות בגרושאנונימי (פותח)

התוצאה היא העיקר.

התוצאה היא כתבה מלוקקת ומיוחצ"נת לטובת מי שרוצה בהשמדת מדינת ישראל כמדינה יהודית.

אין ספק שערוץ 7 עשה פה מעשה נבלה מזיק מאוד ומכוער מאוד.

לגבי הגר"ד ליאור שליט"א סביר יותר שהוא נפל קורבן לתרגיל עוקץ של ערוץ 7 והקרן החדשה. חובה לשפוט אותו לכך זכות.

הקונספירציות שלך הזויותאלעד

"במקרה הזה ברור שערוץ 7 והרב נותנים יד ליחסי ציבור של האירגון האנרכיסטי הקרן החדשה בקרב הציבור."

נו באמת.

הייתי שמח לשמוע בדל של אינטרס לתת להם לגיטימציה או להפגין אהדה, לפני שאוכל להתייחס בצורה רצינית לטענה המוזרה שלך

התירוצים שלך מטופשיםאנונימי (פותח)

ברור לכל קורא שפוי והגיוני שזו כתבת יחסי ציבור מטעם אנשי תורה ועבודה.

רבות מהכתבות בערוץ ובכלי תקשורת אחרים הם כתבות יח"צ, זה לא משהו יוצא דופן.

הבעיה היא לא עם היח"צ אלא עם זה שמדובר באירגון שמאלני קיצוני שמתחזה לדתי.

אם יש לך תיאוריה אחרת, הסבר ונמק בבקשה: מי סיפר לערוץ 7 אודות הפגישה?

הרי הרב ליאור נפגש עם אלפי אנשים, על כולם ערוץ 7 עושים כתבות?

ממי הם שאבו את המידע? ממי דלו את הפרטים? ממי מביאים את הציטוטים?

האמת- כתבה מרתקת.אלעד

מה זה משנה מי יידע את ערוץ על הפגישה? מה זה משנה של מי היתה היוזמה הברוכה הזאת לפגש עם הרב ולתעד אותה?

אני סמוך ובטוח שמקבלי ההחלטות בערוץ חשבו והסיקו על דעת עצמם שאין בראיון הנ"ל וברשמים שהובאו בכתבה שום נזק לערכים שלנו או לרב ליאור שליט"א בעצמו, ואני מסכים איתם לחלוטין.

אני מציע להדבק מרבותינו וללמוד מהם מעט ענווה ויכולת להכיל דעות שונות (מבלי התחייבות להסכים איתן44 כמובן) ולנסות עד כמה שניתן לחבר ולא להפריד.

אז תזמין את החמאס אם אתה רוצה להכיל דעות שונותאנונימי (פותח)

למעשה ההבדל בין הקרן החדשה לחמאס אינו גדול, שניהם שואפים להשמדת ישראל ושניהם תומכים ברצח יהודים.

באמת שאין לי בעיה עם זה. רק אל תחביא את הנעבעכיות שלך תחת מסווה של נאורות, הכלת דעות שונות

או כל סיסמא מתנשאת, פלצנית ונטולת תוכן בסגנון. תגיד בדוגרי: אני בעד יחסי ציבור משומנים לקרן החדשה

ובעד פגישות של רבנים עם מי שפועל להשמדת המדינה. תאמין לי שיכבדו אותך יותר.

שוטראנונימי (פותח)
שום אמירה מתנשאתאלעד
ואת התגובה הזאת היית יכול להפנות לרב ליאור שליט"א באותה המידה, בלי לשנות אפילו מילה אחת.
מה הוא מקדם?רכס רמת מגרון

בע"ה

נפגש איתם כמו שהיה נפגש איתך ואיתי ועם כל אחד אחר. זו אחריותו של רב.

בציפיית הישועה.

-----ישר כח ל'משלי', 'קחו' ו'רכס רמת מגרון'-------אריאל יוסף

לצערנו, כבוד תורה זה לא דבר מובן מאליו בפורום הזה.

(והודעת הפתיחה של השרשור-וכן התגובה הראשונה אליה-יוכיחו...)

הגר"ד ליאור שליט"א נפגש עם אלפי אנשים בשבועאנונימי (פותח)

האם כל פגישה מקבלת כתבת יחסי ציבור עם תמונות והגיגים מפי הצד שנפגש?

לא.

במקרה הזה ברור שערוץ 7 והרב נותנים יד ליחסי ציבור של האירגון האנרכיסטי הקרן החדשה בקרב הציבור.

אם היתה פגישה בלי יחסי ציבור אף אחד לא היה מתלונן!

אבל פה יש לגיטימציה ודריסת רגל. בחסות הרב והערוץ.

^^^ חחח עזוב, אתה לא מכיר את הרב בגרוש!!משלי
אוייש נו באמת!!!שרון כהן

מה אתם עונים לילד שלו מבין כלום מהחיים שלו!!!

תכיר קודם את הר' ליאור אח"כ תנסה לומר עליו דברים!עצבני שמעת פעם על כבוד רבנים??

לפני שאנחנו מנסים להגן על כבוד א"י אולי ננסה להגן על כבוד תורה ורבנים?? ברצינות נראה לי שזה חסר !!!

אם הר ליאור בנ"א אז את חמור!שרון כהן

ברצינות למי את קוראת סתם בשם בנ"א?? אז חושבת שאת יודעת יותר טוב?? שמעת פעם שאם הרב ליאור אומר לך שימין זה שמואל ושמאול זה ימין את צריכה באמת לחשוב ככה ולהאמין שזה ככה? 

אנחנו עושים את זה?? ככה אנחנו מכבדים רבנים?? או שכול שני וחמישי אנחנו משמיצים אותם ולא מוכנים לקבל שום דבר מהם לא פלא שאין לנו מנהיגים ואין לנו דרך ברורה...

ואם לרבנים שלנו אנחנו מתייחסים כמו לנעל אז איך נתייחס למי שלא חושב כמונו(ולא אני לא מתכוונת דווקא לשמולאנים.. גם ממלכתים) ואיך אנחנו מתייחסים לחברים שלנו?? באמת נפלנו על השכל האים אנחנו רוצים חורבן??

כלומר ברצינות קצת אהבה אחד לשני לא יזיק לאף אחד קצת לדון לכף זכות!

כן אני מאמינה שרוב רובה של האנשים במדינה לא יודעים את העובדות בשטח לכן הם הולכים ממה שהתקשורת אומרת ואם נקיר להם את העובדות הם יאמינו לנו, זה שאנחנו מזלזלים בכול מה שזז לא תורם לאף אחד!

אני אולי מדברת לקיר אבל ברצינות אתם אוהבים את זה פשוט להוצי רע רע רע?? זה מה שא"י דורשת? זה מה שהיא רוצה?? 

אולי יש לנו מה ללמוד מהמלכתים ללמוד קצת כבוד לגדולים מאיתנו הרבה כבוד לרבנים וההורים שלנו באמת להקשיב למה שהם אומרים לא רק השכל הקטן והמצומצם שלנו יודע מה טוב ומה צריך להיות...

ממש יפה לנו שאנחנו יודעים לקלל "נצי" לחיילים ויפה לנו להילחם מלחמות נואשות אבל מה עם ענוה?? מה אם רב שאנחנו הולכים דרכו (לפחות רובנו..) עושה משהו שאנחנו לא מבינים פתאום הוא סתם בנ"א... לאן נעלמה כול התורה שלו?? במלחמות הנואשות שלנו..

שוב שלא תבינו אותי אנחנו צריכים להילחם על א"י אבל יש דרך לעשות את זה וללכת בזעם נגד הכול זו לא הדרך! אנחנו שוברים את הכלים במקום להתביל אותם! כן זה לוקח הרבה יותר זמן להתביל את הכלים מהטומאה ואז לחכות שבוע עד שיהיה אפשר להשתמש אבל מה שאנחנו עושים "לשבור" זה לא מוציא את הטומאה(ועכשיו תריבו על שמעון בן שטח...) אז צריך ש-כ-ל!!

כי כולנו יכולים להיות "צודקים" אבל מה עם להיות חכמים???

אני חושבת שאם פחות נביא את הרגש המכופך שלנו בצדק בגלל כול בית המשפט והתקשורת שעושים לנו את המוות ופשוט נגיד לעצמנו זה לא משנה לנו לא אכפת לי מה התקשורת עושה ולא מה שבת המשפט עושה רק דבר אחד מעניין וזה השליחות השליחות ליישב את א"י אז גם עם התשורת תבוא אנחנו נהיה עדישים כי לא אכפת לנו מהכפשות .

וכשזה יבוא משליחות אמתית גם לא יהיה אכפת לנו שיש בתוכנו מחלוקות אנחנו נתאחד כי יש לנו מטרה! ואז גם לא יהיה אכפת לנו מה הדעות של המנהיג אלא מה המטרה שלנו ואם הוא שליח ה' שרוצה לישב את א|"י ולקרה את העם לאידיאלים שלנו.

ואז ניצחנו אז הבאנו את הגאולה השלמה וזה אפשרי!! אני מאימנ שזה אפשרי!!

שרון יישר כח....-משה ר-
למר בוקעי, ניתן להתסכל מעט אחרת על הדברים.מיכל נגרין

מן הסתם לא קל היה לרב ליאור להפגש עם משוקצים אלו, אך לאחר שבחן את מכלול השיקולים, כנראה החליט בדעתו כן להסכים לפגישה, מסיבותיו שלו (אולי חשב שניתן לקרבם במעט, ואולי שיקולים אחרים).

גם ה'חזון אי"ש' נפגש עם רשע ורוצח כמו בן גוריון (אדם ששימד אלפים מילדי ישראל, ונתן את הפקודה ליערות על אלטלנה - בה נרצחו למוות 16 יהודים, ביניהם ניצולי שואה) - מסיבותיו שלו.

איש לא העלה בדעתו שהחזון אי"ש נתן איזושהיא לגיטמיצה לרשע כמו ב"ג, ואין שום סיבה לחשוב שהרב ליאור מביע הזדהות כלשהיא עם אותם בעלי דעות סוטות.

יש יסוד סביר להניח שהכתבה היא פרי עבודתם של שטח וחבריו, ואין בה כדי להסיק דבר וחצי דבר על הרב ליאור.

אני רק רוצה לומר...שרון כהןאחרונה

שאנחנו הקטנים לא יכולים לדעת למה הר' ליאור באמת נפגש עם האנשים האילו ואנחנו לא יכולים לדעת אם זה הוא שפרסם בכלל...

אין לנו לדעת אנחנו לא היינו שם בחדר אנחנו לא יכולים לדעת עם בכתבה סיפרו את כול הסיפור או שזה חלקי ביותר

אולי יש דברים שאנחנו אפילו לא מנחשים למה הרב נפגש איתם.. אולי (אני ממציאה עכשיו המצאה לכף זכות..) הרב גילה שהאנשים האילו רוצים לעשות איזה אסון בא"י והוא לא יודע מה אז הוא מתידד איתם כדי לגלות מה זה...

אולי הוא מרגיש שעכשיו יש לו הזדמנות ואלי הוא יוכל להחזיר אותם המדרף הרע? לכולם יש הזדמנות לא??

אין אנחנו יכולים לדעת!! מי אנחנו שנשפוט ת"ח???

וכן לדון אותו לכף זכות זה ענווה לשמה כי אף אחד לא באמת יודע לפרטי פרטים מה היה שם וגם אם כן אנחנו לא יודעים מה המחשבות של הר' ואם ברובו זכאי יש עניין לדון אותו לכף זכות... ולא להגיד שהוא חוטא!!!!!

ואני חושבת שקצת איבדנו את הצפון מי רע ומי טוב מרוב בלאגן נראה לנו שבטעות הכול רע מה שברור לא נכון!

בשורות טובות

שרון

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך