ברצינות למי את קוראת סתם בשם בנ"א?? אז חושבת שאת יודעת יותר טוב?? שמעת פעם שאם הרב ליאור אומר לך שימין זה שמואל ושמאול זה ימין את צריכה באמת לחשוב ככה ולהאמין שזה ככה?
אנחנו עושים את זה?? ככה אנחנו מכבדים רבנים?? או שכול שני וחמישי אנחנו משמיצים אותם ולא מוכנים לקבל שום דבר מהם לא פלא שאין לנו מנהיגים ואין לנו דרך ברורה...
ואם לרבנים שלנו אנחנו מתייחסים כמו לנעל אז איך נתייחס למי שלא חושב כמונו(ולא אני לא מתכוונת דווקא לשמולאנים.. גם ממלכתים) ואיך אנחנו מתייחסים לחברים שלנו?? באמת נפלנו על השכל האים אנחנו רוצים חורבן??
כלומר ברצינות קצת אהבה אחד לשני לא יזיק לאף אחד קצת לדון לכף זכות!
כן אני מאמינה שרוב רובה של האנשים במדינה לא יודעים את העובדות בשטח לכן הם הולכים ממה שהתקשורת אומרת ואם נקיר להם את העובדות הם יאמינו לנו, זה שאנחנו מזלזלים בכול מה שזז לא תורם לאף אחד!
אני אולי מדברת לקיר אבל ברצינות אתם אוהבים את זה פשוט להוצי רע רע רע?? זה מה שא"י דורשת? זה מה שהיא רוצה??
אולי יש לנו מה ללמוד מהמלכתים ללמוד קצת כבוד לגדולים מאיתנו הרבה כבוד לרבנים וההורים שלנו באמת להקשיב למה שהם אומרים לא רק השכל הקטן והמצומצם שלנו יודע מה טוב ומה צריך להיות...
ממש יפה לנו שאנחנו יודעים לקלל "נצי" לחיילים ויפה לנו להילחם מלחמות נואשות אבל מה עם ענוה?? מה אם רב שאנחנו הולכים דרכו (לפחות רובנו..) עושה משהו שאנחנו לא מבינים פתאום הוא סתם בנ"א... לאן נעלמה כול התורה שלו?? במלחמות הנואשות שלנו..
שוב שלא תבינו אותי אנחנו צריכים להילחם על א"י אבל יש דרך לעשות את זה וללכת בזעם נגד הכול זו לא הדרך! אנחנו שוברים את הכלים במקום להתביל אותם! כן זה לוקח הרבה יותר זמן להתביל את הכלים מהטומאה ואז לחכות שבוע עד שיהיה אפשר להשתמש אבל מה שאנחנו עושים "לשבור" זה לא מוציא את הטומאה(ועכשיו תריבו על שמעון בן שטח...) אז צריך ש-כ-ל!!
כי כולנו יכולים להיות "צודקים" אבל מה עם להיות חכמים???
אני חושבת שאם פחות נביא את הרגש המכופך שלנו בצדק בגלל כול בית המשפט והתקשורת שעושים לנו את המוות ופשוט נגיד לעצמנו זה לא משנה לנו לא אכפת לי מה התקשורת עושה ולא מה שבת המשפט עושה רק דבר אחד מעניין וזה השליחות השליחות ליישב את א"י אז גם עם התשורת תבוא אנחנו נהיה עדישים כי לא אכפת לנו מהכפשות .
וכשזה יבוא משליחות אמתית גם לא יהיה אכפת לנו שיש בתוכנו מחלוקות אנחנו נתאחד כי יש לנו מטרה! ואז גם לא יהיה אכפת לנו מה הדעות של המנהיג אלא מה המטרה שלנו ואם הוא שליח ה' שרוצה לישב את א|"י ולקרה את העם לאידיאלים שלנו.
ואז ניצחנו אז הבאנו את הגאולה השלמה וזה אפשרי!! אני מאימנ שזה אפשרי!!