תענו רציני: מה אתם חושבים על 'נטורי קרתא'yedidiaz9
נגד. לא מתחשבים באחרים ומפעילים יותר מדי כוח~nhykb~
שלא מביא לשומדבר חיובי ומוביל רק לאנטי מצד הציבור.
זה שהם נגד המדינה זה משו אחד..שמוליק פיין
בס"ד
אבל זה שהם נגד א"י זה פשע!!
שמוליק, כאילו, זה שהם נגד המדינה זה טוב?אורח בעולם
זה לא מפריע לי כמו זה שהם נגד א"י..שמוליק פיין
בס"ד
גם אני הרבה פעמים נגד המדינה אז מה?! מאכפ'ת לי..? נכון המדינה באמת רעה מאוד בהרבה דברים..
שמוליק היקר!אורח בעולם
אולי אתה לא מבין, אבל אם לא הייתה כאן מדינה, לא היו בכלל יהודים בארץ, אם בכלל היו בעולם. גם הנטורי חרטא לא יכול לחיות אם לא הייתה כאן מדינה, אזמה אם המדינת הקודש שלנו לא פועלת בצורה הכי מושלמת שיש... זאת לא סיבה להיות כפויי טובה...
>>שמוליק פיין
בס"ד
כבר היינו בדיון הזה ואמרתי לך כבר..יהודים היו פה לפני המדינה הם פה עכשיו והם גם יהיו אחרי שהמדינה תיעלם ותגיע מלכות ישראל האמיתית..נטורי קרתא חיו פה הרבה לפני המדינה..ותפסיק לנסות כל הזמן להוציא אותה יפה..היא לא! היא מגרשת יהודים!היא אשמה ברצח בניו הי"ד!היא אשמה ברצח משפחת פוגל!היא יורה על יהודים בחוות גלעד!ועוד מאה ואחת דברים! די כבר לסגוד למדינה..
יש אימרה יפה של חז"ל(דוב אני לוקח ממך..)שאומרת שהסיבה שבלעם לא הכה את האתון היא שהוא היה שוכב איתה ואחרי שאתה שוכב עם האתון אתה לא יכול כבר לתת לה סטירה..אותו דבר המדינה אחרי שאנשים מקדשים את המדינה הם כבר לא יודעים לתת לה סטירה כשצריך ולהגיד לה עד כאן!
>>>אורח בעולם
אם לא הייתה כאן מעט היהודים שהיו פה היו מגורשים/נרצחים,
לדבר שטויות והמציא שהמדינה אשמה בכל מיני דברים למיניהם=זאת בריחה מעובודות ומאמירת "ת-ו-ד-ה" למדינה, שהיא ראשית צמיחת גאולתינו, אם לא היה כאן צה"ל הערבים היו עוברים אחד אחד וטובחים בנו, על מה אתה מדבר?!?
למדינה הזאת צריך לסגוד, להשתחוות, לנשק את הרגליים!!!
בלעדיה לא ה יינו חיים, וכמו שאמר רבותינו זצ"ל "ראשית צמיחת גאולתינו!"
>>מרב.
אני מאוד מאמינה במדינה שהיא ראשית צמיחת גאולתנו וכל זה..
אחרי הכל-
עדיף מדינה יהודית מעפנה מאשר מדינה גויה מעפנה, לא?
אבל--
כן. אני מאוד מאשימה ת'מדינה היהודים המעפנה בכל החארטות שהם עשו וכל הטעויות המגעילות שלהם. ויש להם הרבה!!
כל מה ששמוליק אמר זה עוד כלום לעומת כל מה שהם עשו, ועל זה בחיים לא תהיה להם סליחה. בחיים!! [תכל'ס, גם לא במוות..]
נכון שמהדינה היא אתחלתא דגאולה לפי חלק מהאנשים, ואני נכללת בחלק הזה, אבל היא מושחתת ומסריחה.
ובקשר לנטורי קרתא-
זה מרתיח אותי שהם נגד א"י, וקצת מרתיח אותי שהם נגד המדינה. אבל קצת. תלוי במה~
בכללי אני לא מתה עליהם..
מנסה למצוא בהם צדדים טובים, ותאמינו לי-- זה קשה. אני כבר שנתיים בחיפושים ואנ'לא מוצאת..
מאיפה הבאתם את זה שהמדינה אחראית לרצח משפחתאורח בעולם
פוגל ובן יוסף לבנת?
>>מרב.
רצח בניו--
מזה שהם ברחו מקבר יוסף, לא נותנים לשם כניסות.
כל הסיפור של קבר יוסף--
מי אשם אם לא המדינה? אה??
זה התחיל בלברוח מקבר יוסף, המשיך בלהשאיר שם ת'שוטרים הערבים ונגמר ברצח של יהודי קדוש!!!!
רצח פוגל--
סבבה.
המדינה לא אשמה ברצח. [ז"א, אם רק היו מעיזים "לפנות" את הערבים זה כמובן לא היה קורה, אבל נשבר לי כבר לדון בזה...]
אבל היא תהיה אשמה בהרבה רציחות אחרות.
ברגע שלא מענישים את הזבלים האלה בעונש מוות כמו שצריך להעניש אותם, זה לא מפחיד אפח'ד וכולם רואים ש"יאללה היהודים האלה לא עושים כלום לשניים שרצחו משפחה שלמה, אז מה הבעיה לרצוח עוד 10 משפחות??"
רצח פוגל אירע בעקבות התרת דמם של מתנחליםאלירז
בירי בחוות גלעד.
נקודה.
ערבים מריחים מצויין במי מותר לפגוע ולא יעשו באלאגן...
נטורי חרטאמרדכי
קשה להבין, מצד אחד הם סוג של חרדים ששומר על רוב ההלכה אבל מצד שני הוא נגד א"י שבעצם התור ניתנה לעם ישראל שיגורו בארץ ישראל (לכן יש הרבה מצוות שתלויות רק בא"י).
לכן הכול אצלם הוא לא יותר מחרטא אחת גדולה!
טיפשים מטופשים.דוסית גאה!
מטומטמים! דפוקים בשכל באופן שלא יתואר!!אביה7
מישהו פה יודע מה זה בכלל נטורי קרתא????א-ל נקמות ה'
אישית,נושי104
אני לא מנסה להסתכל מה רע בהם, במה הם לא טובים, במה הם מזיקים, אלא במה אני יכולה ללמוד מהם..
ואפשר ללמוד מהם הרבה על דבקות במטרה, כאילו הם הולכים עם מה שהם חושבים-עד הסוף..
וזאת היתה טעות לדעתי לשאול את השאלה הזאת, כי דיי ברור מה האנשים כאן בפורום חושבים, ויוצא שזה סתם לשון הרע..
יום טוב!
אישיתאנונימי (פותח)
אני לומד מהיטלר דבקות במטרה, תוך כדי סיכון, ממש עשה לילות כימים, להאצלת הגזע האנושי, ולטיהור כל האנושות.
טוב מאוד שאני לומד את זה ממנו. אבל זה לא אומר שהוא לא שטן, בדיוק כמו נטורי קרתא, העושים ימים כלילות להשבת ישראל לגלות, למלחמה במדינה שמתגרה בגויים ובונה את הארץ (אני מתנגד לה כי היא לא מתגרה בגויים ולא בונה את הארץ) ומתחנפים לגדולי הצוררים, בכדי להראות גלותיים "יפים". לכן יש להתפלל למיתתם, לשמוח בהריגתם, להחרימם ולנדותם. הם אינם חלק מישראל, הם ערב רב מסריח, "משנאיך ה' אשנא - שנאת עולם שנאתים" אנשים אומללים, אמן החמאסניקים ירססו אותם, טוב להם וטוב לנו
בוא נשווה..נושי104
<צ>
הם יהודים, בדיוק כמוך, זה קודם כל. אז אל תדבר אליהם ככה..
והם חושבים שככה הם יביאו את הגאולה..ומבחינתם, זאת הדרך האידיאלית לעשות את זה..
אז זה שמבחינתך זאת דרך לא נכונה [ומיותר לציין שגם מבחינתי] לא הופך אותך לרעים, או לכל הכינויים שנתת להם, ולאיחולים שאיחלת להם.
וכדאי שתבדוק את עצמך לפני שאתה מדבר על אחרים.
אלה אנשים שעוזרים לרצח יהודים. האותם לא אשנא?!האדמו"ר מצנעא
האותם לא אצרור?! לאהבת ישראל יש גבול... אפילו הרב זצ"ל שהיה האוהב ישראל הכי גדול, קרא למקס נורדאו "בעל הגויה", ובנו רבנו הרב צבי יהודה זצ"ל כינה כך גם את אחד העם. יש אנשים שלא רוצים בטובת עם ישראל, ואותם יש לשנוא. הם בוגדים!
(לא יזהר, לא שיניתי את דעתי בנוגע לאיסור שנאת יהודים כיום)
סליחה, רבנו לא קרא כך לאחד העם, אלא לקיסינגר.האדמו"ר מצנעא
אבל רבנו גינה גם את אחד עם, אם כי לא בכינוי 'בעל הגויה'.
אני לא הולכת להתווכח איתך עכשיו,נושי104
כי סתם חבל.
נקודת ההתחלה שלנו שונה, וכל החשיבה שלנו אחרת..
וכן, אני חושבת שכל העם הזה צדיק, ובסופו של דבר כולם מתכוונים לטוב.
ושנזכה באמת לראות ולדעת מהי הדרך הנכונה והטובה..
ערב טוב!
אם יהודי יכניס לך סכין בגב תמשכי לאהוב אותו?שי"מ
גם גדולי ישראל שהם היו אוהבי ישראל אמתיים לא כמונו ידעו את הגבולות תקראי קצת סיפורי צדיקים ותראי את זה.
אין חובה להיות עורים הם רוצחים כן רוצחים הם רוצים שהציונים ימותו כולם והם גם מרבצים מכות לכל הנקרא בדרכם חלוני דתי חרדי כל מי שלא חושב כמוהם.
כן.נושי104
כי אני מאמינה בו שהוא באיזה שהוא שלב יחזור בתשובה.
אז נכון, המעשה הזה חמור, שפל, ולא צריך להגיד עד כמה, אבל בכ"ז יש בו נשמה יהודית, טובה, צדיקה, ועליה אני לא מוותרת..
ואל תגידו לי שאני חיה בסרטים,נושי104
[|אהמאהמ|
סתם..
]
כי אני מעדיפה לחיות בסרט, ולאהוב אותך, ולהרבות אהבת חינם, מאשר לשנוא אותם ולהרבות שינאת חינם..
זה ענין של לחיות בסרטים גם הרב קוק לא לחץ ידשי"מ
למר לוק (שהיה יהודי) את היד ברבים ואמר בקול תקיף אנני לוחץ יד המגואלת בדם יהודים כן הם כאלו...
שאני יגיע לדרגה של הרב קוק, אני יעשה את זה.נושי104
עניין הדרגה לא קשור בעליל.האדמו"ר מצנעא
אתם מערבבים שני דברים!!!!א-ל נקמות ה'
יש נטורי קרתא ויש סיקריקים!!!!!!!!
התיאורים שאתם נותנים פה מתאימים לסיקריקים שהם רשעים ויש כמה שנסעו לאיראן ומרביצים לחילונים ושאר מה שכתבתם
נטורי קרתא - הם לעומת זאת לא ירביצו לחילוני שעובר במאה שערים, לא מצפים שהציונים עצמם ימותו אלא הציונות עצמה שמבחינתם פסולה וכן - יש רשעים שהם רוצים שימותו כמו שהרבה רוצים שימותו...
אמם, בדקתי, ואתה צודק.האדמו"ר מצנעא
אז כל מה שמופנה על ידי לנטורי קרתא - מדבר על הסיקיריקים. למרות שאלו ואלו מגוחכים. 
רודפים ומוסרים.האדמו"ר מצנעא
האדמו"ר מסאטמר אמר עליהם שהם מסייעים לרצח יהודים.
בערוץ אורות התייחסו לנטורי קרטא >>>מרדכי
http://www.orot.tv/Article.aspx?ID=180
אני רק מביא את הדברים, אבל לא מזדהה עם הנאמר.
מחילה - כנראה שאתם לא יודעים מה זה נטורי קרתא.....א-ל נקמות ה'
קיצוניים בהגזמה.למען שמו!
גמני לא מסכימה בהכל עם המדינה- אבל בערבון מוגבל.. ![]()
צריך ליזכור תמיד לא להיות כפוי טובה!!!!
תענו רציני: מה אתם חושבים על הנאצים?חשבון
עד כאן. את תקרא נאצי לשום יהודי.~nhykb~
*אל תקרא~nhykb~
אתם מבלבלים במוח!!!!!!!!!!!א-ל נקמות ה'
שכל אחד שכתב פה מה הוא חושב עליהם יכתוב מה הוא יודע עליהם בכלללל...............
הרוב בלבולי מוח - אנשים מדברים בלי לדעת שום דבר מהחיים שלהם - אז כדאי שתירגעו!!!!!!!
השם של כולם 3,וכולם -מוזרה
שניה,ומה הדרך של הרבה מהימנים?! גם הרבה מאיתנו לא אומרים הלל ביום העמצאות,כי זאת לא מדינת הלכה.
יש ביננו הרבה מין המשותף!
וכן,אולי כדי לנו לילמוד מדרכם אייך להלחם.
(אני לא מסכימה בשום אופן עם הדעות שלהם!אבל יש ביננו מעט (מאוד) מין המשותף.)
אז לקרוא להם נאצים-לא!!
מה הקשר...?האדמו"ר מצנעא
הם עדיין אויבים לעם ישראל! הם בוגדים בעמם! הם מייחלים למותך ולמותי! להם ולי אין דבר וחצי דבר במשותף, כמו"כ גם לתורה אין איתם דבר משותף, והנני רואה בהם כאחד הגויים שרוצים ברעתי! עיינו ערך יריב אופנהיימר, אילן גילאון ושאר ידועים לשמצה.
כולנו יודעים מי הם נטורי קרתאאנונימי (פותח)
תסכלו בכל אנציקלופדיה ותראו את מחלת נפשם האיומה. נראה כאילו אנשים פה חושבים שרק אני יוצא נגדם בחריפות. תדעו לכם שאפילו ר' יואל טייטלבוים (האדמור המתנגד ביותר לציונות, כינה את הרב קוק רשע ואפיקורס) אפילו הוא, שתורתו הגלותית היא היא קליפת המרגלים (כך לפחות הסביר הרב טייכטל) התנגד אליהם, (כנראה כי קליפתם היא כבר ממש בשער הנ', - להיפגש עם צוררים)
אז מה שהם יהודים?! יהודי הוא צדיק בגלל שהוא יהודי?! נכון יש לו ניצוץ יהודי, אבל יהודים יכולים להיות רשעים מגדולי עוכרי ישראל (מהקפואים בשואה ועד השמאלניזם היום) וע"פ הרמב"ם מצווה לשנאתם, ולא חסר מקורות המגדפים יהודים רשעים.
ולמוזרה שאומרת שיש לנו מעט מאוד מן המשותף - אנשים איפה השכל שלכם?! גם יש לנו מן המשותף להיטלר, גם אנו וגם הוא רוצים לטהר את האנושות. אבל מה? היטלר היה נגד היהדות וערכיה התאולוגים והמוסריים ומידותיהם, ואנחנו היינו נגד ההיטלריזם וערכיו האנטי מוסריים והגזעניים. כל אחד רוצה לטהר את האנושות בדרך הפוכה.
וכך גם נטורי קרתא. הם שונאים את המדינה בגלל שהיא שבה לארצה ונלחמת בגויים. אנחנו (הימין המדובר) מתנגדים לה בדיוק מסיבה הפוכה. כי אנו רוצים לשוב לארצנו ולבנות את א"י. לכן נטורי קרתא הם המגזר שיש לנו הכי פחות משותף איתו, כולל חרדים והרהמורניקים. אנחנו הכי רחוקים מהם שיש!!! והשיתוף הלוגי המדובר פועל באותה מידה בהיטלריזם הנאציץ
האמת שאני לא שמעתי על יחסו של הר' מסאטמר לרב זצ"ל.האדמו"ר מצנעא
אני יודע שהאדמו"ר מסאטמר אמר על 'אורות' שהוא מינות וכפירה, אבל אינני ידוע אם הוא אמר משהו על הרב זצ"ל. גם הרב שך ושאר ליטאים כינו כך את הספרים של הרב שטיינזלץ אבל לא אמרו כלום על הרב שטיינזלץ עצמו
מרוב שהם הולכים על קדושה הם אומרים עדיף גוידי"מ
על יהודי חילוני זה קצת מסובך להסביר ואני שונא לכתוב ארוך אבל אם למישהו יוצא לפגוש אותי אשמחו להסביר לו
אשמח למקור מר' יואלישא-ל נקמות ה'
אשמח לקבל מקור שר' יואליש יוצא נגד נטורי קרתא.......
לא מאמין שיש כזה.....
אם אני לא תוהה זה היה במלחמת ששת הימים שהוא אמר אתשי"מ
זה.
אני רוצה..שמוליק פיין
אולי תכתוב לכולם מה שהסברתי לךדי"מ
בוגדים חולי נפש.יהודי מרמ"ג
יהודים טועיםיזהר
מיעוט צעקני מתוכם הם ערב רב רודפים.
הקו המרכזי של נטורי קרתא יצא חוצץ נגד אותו מיעוט צעקני.
יעויין כאן:
מפגריםמניי770
לפורום בראש יהודי או משו אחר..אלירזאחרונה
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?
(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר

קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א
בשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל
אשמח לעזרה
מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...
הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה
יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים
שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י
איזו ברכה ב"ה. מרגש לראות את זה.
"לא עוצרים בסוף השמיטה – מעמיקים את החיבור לארץ ישראל" | ערוץ 7