ב״ה חחחחח איזה בוקר הערבים טוענים לגזענות metorafi
התקשר אלי בבוקר אחד הקבלנים הערבי ואמר שהחייל לא נותן לו לעלות ליישוב עם הרכבים אז אמרתי לו טוב תגיד לאחד הקבלנים היהודים
ואז אחרי 2 דק הוא מתקשר אלי שוב ואומר שהקבלן לא עונה לו ונותן לי לדבר עם החייל אז החייל אומר שיש להם הוראה שיבוא יהודי כדי שהם יעלו לישוב ושאין מצב שהם עולים בלי שבא מישהוא לבדוק שזה הם הפועלים אז אמרתי לו בסדר אין לך מה להצתדק אני בעד חחח אבל אין לי אוטו ואני בודק אותם בש״ג אבל אתה צודק שיתקשרו לקבלן שלהם
ואז הם מתקשרים אחרי רגע ואומרים לי לבוא לש״ג בגלל שהם שם אז הלכתי עלה של אחד האתרים בידיוק והם עלו איתו !
ואז הלכתי לערבים ובדקתי אותם חחחחח ואז הקבלן הערבי ממש התעצבן אז אמרתי לו שישבר עם הקבלן היהודי בנוגע לזה שלא העלו אותם ושהוא יטפל בזה
ואז הוא גם אמר שהם היחידים שבודקים אותם בכניסה לישוב גופנית אז אמרתי לו שיגיד לקבלן לדבר עם הרבש״ץ ! (מי שבודק אותם בכניסה לישוב זה אני ) ואז הוא אמר שאם לא מטפלים בזה היום הוא לא מגיע מחר הוא התפוצץ מעצבים ואני צחקתי!
על הבוקר אמרתי לעצמי מעניין מה יהיה קודם יצעקו על אלה שמכניסים פועלים לישוב ולא בודקים את הפועלים שלהם?! או שיגידו לי להפסיק לבדוק את הפועלים שלי!?
הקבלן היהודי שאל אותי למה אני בודק ככה כבר לפני שבוע אז אמרתי לו שככה זה ואם יש בעיה שיפנה לרבש״ץ חחחח המשך יבוא
(ואז אמרתי יו אנחנו באמת גזענים הא ?! והמשכתי לצחוק לולולולולו )
אתה חתיכת צבוע.קטיף שנית

אם אתה מעסיק ערבים אל תתיחס אליהם כמו נתינים.

ב״ה חחחח אני לא מעסיק ערבים חס ושלוםmetorafi
אני מועסק על מנת למנוע פיגוע זה הכל הם לא נתינים שלי אולי של הקבלנים פה כן חחחחחחחח
אם באמת היה אכפת לך מפיגועקטיף שנית

לא היית משלים עם זה שנכנסים לך ערבים ליישוב

תעבוד על כולם שהערבים האלה לא בסדר--מישהי=)

וככה לא יכניסו אותם לישוב.. תגיד להם להוציא את כל החפצים מהכיסים,ובנוסף תעשה להם חיפוש גופני. זה יהיה קורע!קורץצוחק!!!

או שתמיד שירצו ערבים להכנס לישוב תגיד שאתה תגיע עוד מעט ורק אחרי רבע שעה של המתנה תבוא. שיתיבשו להם! אבל כדי שלא יעשו לך שום כלום, אז תעשה כל פעם תעלול אחר..צוחקצוחקצוחק

ב״ה חחח אבל אני עושה עליהן חיפוש גופני זה אחדmetorafi
מהדברים שמשגעים אותם חחחחח

כניסת ערבים לישוב לא קשור לפיגוע איך הגעת לקשר הזה ?
צבוע מגעיל.קטיף שנית

אם אתה מעסיק ערבים תתיחס אליהם כמו בן אדם, ואל תנסה לנקות את המצפון שלך ע"י זה שאתה מתעמר בהם.

ב״ה חח אני לא מבין איפה הצביעות פה אתה מסרב לקרואmetorafi
את מה שכתבתי כלשונו לכן נסביר כמו כיתה א

אני לא מעסיק ערבים!!

אני עובד בשביל ישוב שמעסיק ערבים!!

הבנת את ההבדל ?!

היישוב גם מעסיק אותי כדי שאני ישמור מהערבים !!

אני לא מתעמר בהם אני פשוט דואג שלא יכניסו לפה גרזנים ושאר מראים בישים !!
זה תירוץ גרוע.קטיף שנית

ביישובים אחרים, אנשים שלא רוצים פיגועים מפנצ'רים לערבים את הרכבים ושורפים להם שדות.

אבל אצלכם שמים שומר.

ב״ה בגלל שאצל כל אחד זה עובד אחרת !metorafi
ויש פה המון שומרים לא אחד !
כל ישוב והשיטות שלו
אכן. אלו עם דם יהודי על היידים, ואלו עם דם ערביקטיף שנית
חיסב, אין דבר כזה "עובד אחרת"רמ"ג

אפשר לעשות במלא דרכים השאלה איזה דרך אכן עובדת.

להשפיל אותם בבדיקות גופניות- לא הוכיח את עצמו.

לבנתיים כח הרתעה הוא הדבר שהכי הוכיח את עצמו. אז כל עוד אתה לא נוקט בשיטה הזאתי יש לך "דם על הידיים" (זה נשמע לי מזה נורא אבל לא מצאתי משו חלופי)

עם הנסיון שלי בערבים הדבר היחיד שעוזר למנוע מהם לעשות משו זה גאווה לאומית וכח הרתעה חזק

להחטיף כאפה לערבי במחסום יעשה חצי עבודה ויהרוס אותה פי שניים!

^^ מסכינה (רק בלי המילים "צבוע מגעיל")עוד חוזר הניגון

בס"ד

אני נחרצות נגד להעסיק ערבים, אבל בכל מקרה צריך להתייחס אליהם כמו בני אדם.

במקרה שלך- אתה לדבריך לא מעסיק את הערבים אלא מועסק על מנת למנוע פיגוע, אז עשה את עבודתך נאמנה כולל כל מה שהיא דורשת (חיפוש גופני וכו') אבל עם שמירה על כבוד האדם ככל האפשר.

ב״ה חח איך הגענו לפגיעה בכבוד האדם?!metorafi
הנק הייתה שהם כנראה לא רוצים בדיקה גופנית ועוד כמה נהלים שלא קשורים אלי

זהו זה הכל לא התנהגתי אליהם בצורה יפה ולא בצורה לא יפה התנהגתי רגיל !  
אתה מתנהג בצורה לא יפה ליהודים.קטיף שנית

אתה משתף פעולה עם העסקה של ערבים

ב״ה אתה פנאט אתה יודע מה החלק היפה בכל הסיפור?!metorafi
אני יוצא מנק״ הנחה שאתה בן 17 עד 19 אז תקשיב מתוק אני לא יודע איפה היית בגירוש/התנתקות אבל אני הייתי בכל מיני מקומות ודברים !

אחרי שכל הסיפור הסתיים אמרתי לכולם אני לא נלחם יותר את המלחמות שלכם שאני הלכתי מכות עם יסמניקים שזרקו אותי לכף של טרקטור !

רוב המתנחלים כן כן גם הפנאטים ישבו בבית והסתכלו בטיוי חכה חכה זה רק ההתחלה כולם הלכו לעבודה בצורה רגילה כאילו החיים ממשיכים כולם זה אומר 99 % מהציבור של המתנחלים גם בגב ההר וגם בדרום אנשים הלכו לעבודה רגיל בזמן שהעיפו את אנשי גוש קטיף מהבתים שלהם!

גם אנשי גוש קטיף לא באמת נלחמו חכה לא סיימתי! רק התחלתי!

שעוד הייתי בצבא אמרתי 3 חודשים לפני ההתנתקות גירוש שיפנו את כולם בגלל שאין אומץ להילחם וגם לא רצון! חכה חכה לא סיימתי! אחרי שפינו ואמרו לי לא האמנו שזה יקרה אז אמרתי את האבל אמרתי לכם ומה שנשאר להם זה שתיקה! חכה אני ממשיך שכל מי שהיה בעמונה חשב שנכנסים אמרתי שעובדים על כולם בעניים ולקחתי (מהסמ״פ שלי הוא אז השתחרר בידיוק וגם אני) מפה כדי לנווט לגוש ונכנסתי למה כולם לא נכנסו ?! כמו שאני נכנסתי? חכה לא סיימתי אחרי כל הסיפורים האלה וכן יש מלא דברים שלא כתבתי בגלל שהשתיקה יפה להם ! שהכל הסתיים באו אלי ואמרו לי עשית 100% ממה שיכלת עשית יותר מאיתנו אז צחקתי ואמרתי שעשיתי 10 % אז אמרו אבל שית יותר אז אמרתי אין גבול למה שניתן לעשות ! אחי כל זה מתוק שלמדתי שאף אחד לא באמת רצה להילחם ושהלשינו עלי וכו״ (הייתי פעמיים במעצר) אתה אחרון שתטיף לי מוסר! כן כן ממש כך ! אני יעבוד אצל מי שמשלם לי יש מבין האידיאולוגיה שלי מתה בגירוש ! דבר שני עדיף שאני ישמור מאשר שישמור מישהו עדין ונחמד שלא נעים לו לעשות את העבודה ! אמרו לי שאחת הסיבות שלקחו אותי זה בגלל שאני עושה את העבודה כמו שצריך! ב״ה התברכתי בכמה כשרונות יותר בחסרונות! אבל טיפה יתרונות ואני מעדיף לנצל אותם במקום שישלמו לי ושאני יראה תוצאות ולא אנשים שיוצאים נגד דברים אבל לא עושים כמעט כלום בנושא! או שהולכים לעבודה בזמן שיש גירוש, או שהם לא באמת נלחמים למען המטרות שלהם (אתם הצבועים לא אני יל תנסה ליפות את המצב) אני מצהיר פה שלא איכפת לי מפינויים יותר! הבנת אני עכשיו בעבודה הנוכחית שלי בגלל שאני לא חייב לאף אחד כלום לא דין ולא חשבון!לבשר ודם! רק ל ה״  
ב״ה זה שינה מפר מימון לימונה אז התכוונתי לכפר מימוmetorafi
כפר מימון* אבל אם כבר מעלים את זה אז גם בעמונה שלחו רבנים להרגיע את כולם !
ב״ה כתבתי העל מאיפון אז זה שינה כמהmetorafi
מילים לבד אבל הבנת את הרעיון
אם אתה "סופר מעצרים" כמבחן מי יותר גבר...אהוד

אז קטיף שנית, לא רק יוצא גבר, אלא גבר גבר...

ובחייאת, הנהלה יקרה.

פנקו אותו על האנטר, כאב לי לקרוא.

ב״ה חחח לא הבנת המעצרים לא מוציא יותר גברmetorafi
אלה טיפשות לשמה של חוסר יצרתיות ;) אז פעמיים יצאתי טיפש חחחח ואני לא מתחרה על כלום אני רק אומר את מה שיש לי להגיד
איזה נאום!קטיף שנית

אם אתה מתלהב מזה שהאידיאל שלך מת בכפר מימון, אז למה אתה בא לספר לנו כמה שאתה דופק מכות לערבים?

קיצור,קטיף שנית

קיצור, אין לך טענות ענייניות לזה שהדם של משפ' פוגל ואחרים על הידיים שלך, חוץ מזה שבגוש קטיף היית קליבר ושאתה לא חייב דו"ח לאף בשר ודם.

מה אתה מבלבל את השכל?! הדם של משפחת פוגל הי"דמישהו10

על היידים שלו? שב בשקט.

קטיף שנית. בתור מי שמכירה את הנפשות הפועלותאלירז

הלכלוך שלך על רפי עבר כל גבול!

ואתה לא מכיר ולא יודע כמה זכויות יש לו פי שמונת אלפים מ-לך. כן! גם על ארץ ישראל.

לא כולם יודעים לשווק את עצמם על המקלדת. אם זה מה שבוער לך - אז חבל.

"כוחי ועוצם ידי..."אהוד

נו באמת, קטיף שנית. עליך אני מתפלא, אתה אמור לדעת שזה הטרנד....

עשית ולא דיברת, לא עשית.

עשית ודיברת, עשית.

דיברת ולא עשית, עשית.

(אין ממה שנאמר כאן, שום רצון לפגוע בכל יהודי אשר עושה למען הארץ ונגד האוייב, הדברים נאמרים בקו כללי, ולא מורידים מאומה מפעולותיו של metorafiי).

ב״ה א) לעולם לא אמרתי וכתבתי פה שדפקתי מכות לערביםmetorafi
ב) כוחו ועוצם ידו של ה״ אתה הבנת מה שרצית אמרתי בפירוש יתרונות שהתברכתי כמקובלני שהברכות הם מ ה״!

ג) עשית ולא דיברת עשית ובגלל זה כתבתי רק עשירית מהכל

ד) לא הייתי קליבר ואני לא מתיימר להיות אחד אני מפשוטי העם עפר ואפר אנוכי אלירז תעיד על זה

ה) הדם של משפחת פוגל לא על הידיים שלי אלה על הידיים של הרוצחים שלהם

ו) אתה עכשיו תנסה להסביר איך יש לי קשר ישיר לזה אז אין תתמודד עם זה (אם תמצא אז תדע שיש לנו אותו קשר ואולי יש על הידים שלי דם אבל לא של משפחת פוגל !

אם הייתי רואה מישהו עושה פיגוע הדבר הבא שהוא היה מרגיש זה 9 מ״מ במוח שלו

להלהלהלהלה ;) 
כולך דיבורים.קטיף שנית

אבל בפועל כל בוקר אתה הולך להכניס ערבים ליישוב שלך.

ב״ה אני עדיין לא הבנתי איפה כולי דיבורים?!metorafi
לא הבנת כלום תקרא שוב על תשנה מילים שכתבתי או שלא כתבתי ובא תגיד לי איפה כולי דיבורים ? אני מבין את התסכול והעצבנות שלך זה בסדר! אני גם מבין את הצד שלך אבל אני יותר מבין את שלי ואת החוסר איכפתיות שלי
לא יכולתי שלא להגיב לךירנן

כי אתה פשוט ממשיך וממשיך

נכון שלשומר על הפועלים יש איזשהי שותפות לעניין של העסקת ערבים

אבל בחייאת זה האדם האחרון שצריך ליפול עליו

אין לי מושג מי אתה אבל נראה לי שהמון קבלנים שמעסיקים ערבים

עוברים לידך מול העיניים ואולי גם זכו להיות שכנים שלך או קרובים שלך ולדעתי אתה לא טורח להשמיץ אותם כל רגע

אז מה? מעבר למסך זה נח ופשוט?

קיצור, די, גם אני לא סובל שמעסיקים ערבים

אבל אסור סהחוסר אונים שלנו נול דברים יגרום לנו לפעול במקומות הלא נכונים.

הכל מאהבה גם אני הייתי פעם כזהחושף שיניים

ב"ה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחmetorafi
תגובה לעניין.מישהו10
הבן אדם פה מצהיר שלא אכפת לו.קטיף שנית

כשתהיה לכם תגובה עניינית, תדברו.

ב"ה קטיף אני עדיין מחכה לתגובהmetorafi

העניינית שלך! בלי שתשנה את מה שכתבתי ! ובלי שתוסיף דברים שלא כתבתי מהאיפה כולי דיבורים עד איך אני אחראי לרצח יותר ממך?! או יותר מההורים שלך או הרב שלך?!

תרשה לי לחזור בי מהאמירה על פוגלקטיף שנית

אבל המדיניות הזאת של להקטין ראש, ולהשלים עם העסקה של ערבים, ואח"כ ללכת ולספר בראש חוצות כמה שאתה מתאכזר אליהם-היא צבועה.

ב"ה חחח קטיף מתוק זה בסדרmetorafi

אני לא שופט אנשים בשעת כעסם מסכת אבות נראה לי

לעניינו! אני לא מתאכזר אליהם אני פשוט בודק אותם כמו שלמדתי הבעיה שהיא שאת השאר לא בודקים ככה ונתנו לשאר הפועלים להיכנס בלי בדיקה גופנית הבנת?! אז הם טענו לגזענות כלפיהם כלומר כלפי הקבוצה שאני שומר ממנה ! אבל התקלה פה היא לא שלי אלה של שאר המאבטחים ושו"ת!

אני לא מתאכזר לערבים סתם ! אני עושה את העבודה שלי! אתה נראה לי ממש ממש עצבני בעוד שאני משועשע אחי תיקח את החיים יותר באיזי זה טוב שאיכפת לך מהארץ מפוליטיקה וכו' באמת שזה טוב! אבל תיהיה קצת יותר רגוע! ותראהש זה לא מוציא אותך משלבתך!

בטח שזה סתם!קטיף שנית

את הפועלים היהודיים שלך אתה בודק?

למה? דווקא הוא נורא עיניני (סליחה שאני נותנת ציון)רמ"ג

אולי לא הבנת אותו נכון ואתה מתעקש לחזור על זה שלא רצחת יהודים, שאתה לא בעד ערבים אלא מתנכל להם, שאתה עשית הרבה וכבר נמאס לך.

הכל סבבה.

אבל תפסיקו לאכול כאפות ולנסות לחפור תשובות. הוא הבין אותך! ה-ב-י-ן.

ובכ"ז הוא טוען שכל מי שתומך כניסה של ערביים אפי' אם זה במילא יהיה ואפילו שאתה לא אוהד אותם.

יש לו דם על הידים (באמת שלדעתי זה מזה חריף להגיד את זה. כי הביטוי מתיחס לקשר הישיר לרצח וזה לא ככה כאן)

אגב, הורים שלי באמת הרבה יותר עם דם על הידיים ממני מעשית (אולי לא במישור של "לימוד תורה כנגד כולם" [אבא שלי מממן מלא ת"ת- זה נקרא?]

והרב שלי- ובכן, הוא נקי כבורית מקסימום ידי דוד המלך.

רממ"ג הוא לא היה ענייני מכמה סיבותmetorafi

הוא היה יכול להגיד שמבחינתו זה לתת לגיטימציה לערבים ולסיים עם זה שם אבל הוא שינה לי את כל הטקסט ואמר דברים שלא כתבתי ולכן הוא לא היה ענייני בכלל בכלל בכלל! הבנת?! הוא לא רצה הלבין את מה שכתבתי אלה להישאר בשלו!

הוא פשוט היה יכול להגיד שמי שאם ערבים ביחסי עבדוה זה מבחינתו שותפים לפשע זה הכל! למרות שעדיין לא הבנתי איזה פשע!

לא. מה שאני אומר זהקטיף שנית

שמי שעם ערבים ביחסי עבודה, ולא מתייחס אליהם בשווה ליהודים שהוא מתייחס אליהם, פושע פעמיים.

גם בזה שהוא מעסיק ערבים, וגם בזה שהוא מתעמר בבן אדם מסכן.

ב"ה טוב אז אתה צודק חלקית הסבר :metorafi

היית כותב את זה ישר זה ענייני אחרי כל מה שכתבת שלא היה ענייני אז ככה אני לא מעסיק ערבים! ואני עושה להם בדיקה שלא הייתי עושה כנראה לסתם יהודים! אבלל זה לא מתעמר להתעמר זה משהו אחר לגמרי! אבל מהנק שלך זה כן להתעמר ולכן אני מבין אותך!

למה זה לא להתעמר?קטיף שנית

אתה חושב שהם נהנים מזה?

ב"ה לא לא אבל זה לא בכוונהmetorafi

כלומר אם היו אומרים לי לא עלשות את זה אז לא הייתי עושה את זה הבנת?! בניגוד להרבה דברים אחרים שהיו ! ולכן אמרתי שאתה צודק חלקית מבחינתך זה להתעמר בגלל שהם ממש לא אוהבים את זה ! חוץ מהערבים שכן אבל לא אלה של עכשיו אבל נחסוך ממך! בכל אופן התעמרות זה שזה מגיע ללא הוראות!

לא. התעמרות זו התעמרות.קטיף שנית

והתעמרות עם הקטנת ראש זה "כשזה מגיע עם הוראות"

מה קרה? למה ליפול ככה על הבן אדם?מרכזניק

מה הוא כבר אמר שאתה צריך לקטול אותו בצורה כזו??? (קטיף שנית)

ומטורפי צודק בגוש העסיקו הרבה ערבים ואף פעםמרכזניק

לא עשיתם סרטים...

ב"ה יופי אני אז אני מסכם איתךmetorafi

שמבחינתך זה התעמרות ובמחינתי זה לא

הוא מצהיר שהוא מיואש. כתוצאה מהרבה עשייה בעבראלירז

ווואווו, קטיף שנית. הגזמת.אוהלי

הבנתי מה אתה מנסה לומר, אבל בהתחשב בעובדה שבישוב שלך (המקורי לפחות) לא רק מעסיקים ערבים אלא גם מלקקים להם בכל לב, וחיים איתם "ביופי ובשלום", ולא ראיתי שנשרפו שם שדות או התפנצ'רו גלגלים.

ולא.אל תספר מעשי גבורה.אין עניין. העניין הוא שאם היו קורים דברים כמו פינצ'ור גלגלים קבוע, הרעש היה מגיע עד כאן ע"י התושבים. אז מה אתה יורד על מטורפי?

אתה בעצמך צבוע.

ולא שאני בעד להעסיק אוייבים למיניהם, אבל אל תיפול פה על אנשים באמצע היום, כשהם לא אחראים ולא רוצים את העסקה של הערבים.

הוא עושה מה שהוא יכול בגבולות שלו. אתה תעשה מה שאתה יכול בגבולות שלך, העיקר שהכיוון נכון.

ותירגע בבקשה.

קטיף שנית שתה משהו תירגע.......אלחנן
ב"ה קטיף זה במיוחד בשבילך תסתכל טוב!metorafi

רק כדי להראות לך שעשיתי כל מיני דברים בעבר אז אני יעלה תמונות מהשירות שלי חלקם ממילואים חלקם מהסדיר חלקם ממצלמה דגיטלית וחלקם ממצלמה עם פילים כן כן ממש כך אני הולך פה לפרסם תמונות! שלא כל אחד זוכה לראות אותם!

רק כדי להראות לך שפעם היה לי אידיאולוגיה [כל התמונות לפני פעילות מבצעית או מתוך פעילות מבצעית]

[פה אני מרשה לך להגיד כמה אני אכזרי שאני אוזק מחבל שרצה להתפוצץ במרכז הארץ!]

[ידי

[ידי היו שותפות לשפיכת הדם של זה שהחזיק את הרובה הזה אני לא שפכו אותם ישירות אבל בהחלט עזרתי בנושא שירו בא ]

יש לי עוד המון תמונות אבל אני חשוב שזה מספיק דר"כ היו גם תמונות מהפסדים אבל הם נמחקו וטוב שכך!
חחחחחח אתה חחחחחחחחחח לגמרי!! |מתמוגגת|מאמע צאדיקה
אשכרה!! מה שהיא אמרה^^^מישהו10
נו, גם אני אעלה תמונות שלי...אהוד
נא לא להשתמש בתמונות אלו לשום מטרה, למעט התמונה האחרונה.

תמונות אלו, נועדו להראות שלכל לוחם יש תמונות הווי מהצבא, יותר טוב, או פחות טוב, תחליטו לבד. גם אני חסכתי תמונות מכם, אם כי ממש לא חסרות לי תמונות מהצבא.

בתמונה זו (דר"א, מוצב עתניאל) אני מביע מחאה פוליטית כאשר אני לובש חולצת "התחברות לשורשים".

ידי היו שותפות לשבירת הקנה בנשק הזה, זה מה שקורה כשמוציאים קנה מחרך ירי, וחטופים בלוק לפני שמספיקים לירות.

בתמונה זו, אני גבר גבר, ומצטלם ליד מסוק.

בתמונה הזו (מוצב מבוא דותן) יש שלוש מחבלים שעצרתי, ולא אחד. איזה גבר אני! הצלחתי לסדר אותם בצורה אומנותית, למרות שהם רצו להתפוצץ בשטח ישראל.

הנה עוד שלושה עצורים מגיזרת רמאללה, אבל לא מסודרים יפה. לא נורא!

בתמונה זו, אני במסיבה (על משקל משימה) מיוחדת לכיבוש הירח...

ותמונה, שצונזרה בגלל תוכנה הקשה. אזהרה, (באמת).אהוד

אין שירותים בעמדה, יש בקבוק פריגת... אבל מים יש רק במימייה, אז לא שותים....

הזהרתי, בעייה שלכם.
(צונזרה מכל שאר התמונות*)אהוד
- חסרת תגובה-רמ"ג
^^^ !!!גלוק17
תחרות הגב-גבר מתבקשת לעבור ללנ"ו..גלוק17

לק"י

אולי נמצא לכם שם שידוך..

גברים......

עייני במסכת חולין, דף מ"ד עמוד ב' 25 שורות מלמעלה.אהוד
ב"ה אהוד מתחרה לבד metorafi

אני יצאתי מהשוק בנתיים אני בהפסקה

אני לא נכנסתי לשוק. תנו לחיות בשקט...אהוד
ב"ה אהוד אחי כל הכבוד ! אבל לא עשיתיmetorafi

איתך תחרות, אתה מודע לזה נכון?!  רק רציתי להראות לקטיף שפעם היו אידאלים! ושכן עשיתי דברים ולא כמו שהוא אמר אתמול!

זה הכל

ונחמד מצדיך שפירטת לנו על התמונות הרבה יותר ממה שאני פריטתי  חחחחח

גם אני לא עשיתי איתך תחרות.אהוד

תמונות מהצבא, לא מצביעות על אידיאל, אלא מנציחות את הרגע.

ובגלל ששאלו איך הצליחו לעקם ת'קנה. מצורפות תמונות נוספות, של הג'יפ שהייתי בו בזמן הפגיעה...

תמונה נוספת.

ב"ה אני שאלתיmetorafi

וזה עדיין לא מובן איך הקנה התעקם!  תשמח לפחות לא זרקו על הרכב שלך חמור ומקרר

מי אמר לך שלא?אהוד

לא נעשה עכשיו תחרות, על מי זרקו יותר דברים, ועל מי פחות, אם כי אני בטוח שאני שם אותך בכיס הכי קטן שלי.

לגבי איך הקנה התעקם, רשום במפורש מתחת לתמונה. הוא היה בחרך ירי הקדמי של הג'יפ, וחטף בלוק.

חי חי חי יצורים... לעולם לא אבין בנים...רמ"ג
ב"ה אני בטוח שאתה בטוח ובאמת לא נעשה בזה תחרות!metorafi

ראיתי מה כתבת איך שזה התעקם זה אומר שזה היה צריך להיות מבניין מגובה! חחחחחחחח זה מזכיר לי שיורים ררנגי"ם שכל הנשק מתפרק

מי שיורה רנ"ג בM16 מטומטם, ולכן הנשק שלו מתפרק.אהודאחרונה

רנ"ג יורים בM4 שיש לו קנה מעובה, אלא אם כן אתה צעיר מתלהב ואז יש לך M16 שאיתו אתה יורה רנ"ג בלי לדעת בכלל שזה לא טוב..

אם תסתכל על הג'יפ, כל הרכב מפורק. וכן, זה היה מבניינים גבוהים.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך