ואז אחרי 2 דק הוא מתקשר אלי שוב ואומר שהקבלן לא עונה לו ונותן לי לדבר עם החייל אז החייל אומר שיש להם הוראה שיבוא יהודי כדי שהם יעלו לישוב ושאין מצב שהם עולים בלי שבא מישהוא לבדוק שזה הם הפועלים אז אמרתי לו בסדר אין לך מה להצתדק אני בעד חחח אבל אין לי אוטו ואני בודק אותם בש״ג אבל אתה צודק שיתקשרו לקבלן שלהם

ואז הם מתקשרים אחרי רגע ואומרים לי לבוא לש״ג בגלל שהם שם אז הלכתי עלה של אחד האתרים בידיוק והם עלו איתו !
ואז הלכתי לערבים ובדקתי אותם חחחחח ואז הקבלן הערבי ממש התעצבן אז אמרתי לו שישבר עם הקבלן היהודי בנוגע לזה שלא העלו אותם ושהוא יטפל בזה

ואז הוא גם אמר שהם היחידים שבודקים אותם בכניסה לישוב גופנית אז אמרתי לו שיגיד לקבלן לדבר עם הרבש״ץ ! (מי שבודק אותם בכניסה לישוב זה אני ) ואז הוא אמר שאם לא מטפלים בזה היום הוא לא מגיע מחר הוא התפוצץ מעצבים ואני צחקתי!
על הבוקר אמרתי לעצמי מעניין מה יהיה קודם יצעקו על אלה שמכניסים פועלים לישוב ולא בודקים את הפועלים שלהם?! או שיגידו לי להפסיק לבדוק את הפועלים שלי!?
הקבלן היהודי שאל אותי למה אני בודק ככה כבר לפני שבוע אז אמרתי לו שככה זה ואם יש בעיה שיפנה לרבש״ץ חחחח המשך יבוא

(ואז אמרתי יו אנחנו באמת גזענים הא ?! והמשכתי לצחוק לולולולולו )

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל