כבקשתו...(ועקב חסימתו)
http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t378149#4568518 <<< כנסו!
אז קבלו את התנצלותו 
תודה ובמשך יומעולה
כבקשתו...(ועקב חסימתו)
http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t378149#4568518 <<< כנסו!
אז קבלו את התנצלותו 
תודה ובמשך יומעולה
תעמינו לי הוא באמת מבקש סליחה.. ומאוד קשה לו אם זה איך שכולם מיסתכלים עליו פה...
אני מאמין שלכול בנאדם יש לו תקופות טובות בחיים ותקופות שלא..
אין אדם מושלם מעולם.. אז חברה.. על תיהיו כאלה כבדים תיתנו ליהודי לחזור בתשובה! תעזרו לו.. איפה העידודים שלכם?? (אני מחכה שתגיבו..)
בעולם. קבל את התנצלותי ומקווה להבא שלא תשרור מחלוקת בינינו. חבר'ה וזה חשוב מאוד גם אם יש חילוקי דעות ביננו צריך לדעת לעשות את זה בכבוד ולא כמו שהיה לפני....
וגם לאורח בעולם מגיע כל הכבוד על כך שהוא יתעלה על עצמו ואמר את האמת בסופו של דבר.
נ.ב. לא חזרתי לפורום רק הייתי חייב להגיש התנצלות על כל שפגעתי באהוד...
באמת האדם האדם טוב, עשה מה שעשה, אבל ראוי לסלוח לו...
עוד מעט גם חודש אלול, ראש השנה, יום כיפור, כולם יצטרכו לבקש סליחה...
אבל אורח בעולם ביקש מימני לכחיש בשמו את ההתנצלות הפוגענית והלא אמינה הזו (אם הוא באמת מתנצל תתנו לו לפחות בשביל זה גישה לחשבון)
הוא לא מכחיש את ההתנצלות, והוא ביקש רק שאראה ולא ירדתי לסף דעתו
אין כאן הודאה על כך שהוא התעקש שוב ושוב שאני השקרן, גם אחרי שהבאתי צילומי מסך להוכיח את שמי הטוב, ועוד הייתה לו החוצפה לטעון שזייפתי בפוטושופ את צילומי המסך.
זה שבכל התגובות עד כה, רוב המקפיצים בכלל לא כותבים קבועים באר"מ, אומר משהו...
תקראו לי קטנוני, אבל אני לא סולח להתנצלות הזו...
אם תהייה התנצלות מפורשת ומפורטת, אחשוב על זה.
הרי כתוב "מודה ועוזב ירוחם"
אורח בעולם- אשריך על זה
כדי להתנצל באמת צריך כוח.. הרבה יותר מאשר לפגוע ולהציק.
אז באמת שתעריכו את זה שהוא התנצל..
אני לא ממש הייתי פע כשכל הבאלגן קרה, ככה שאנלא יודעת ממש מה היה.. אבל הבנתי שהיו פע העלבות הדדיות..
יומטוב!
אם לא היית, אז חבל לרשום סתם "הדדיות", כשאת לא יודעת מה קורה ומה היה.
וכל ההתנצלות שלו הגיעה, רק בעקבות מסע לחץ גדול מאוד שלי, שיודה על הזיופים והשקרים שלו כלפי. ואת זה, הוא לא עשה!
"אני מתנצל על כל הבלאגן על ששיקרתי בש"א... אני באמת מצטער על הכול ולא אחזור על מעשים מנוולים אילו!"
אין כאן הודאה על כך שהוא התעקש שוב ושוב שאני השקרן, גם אחרי שהבאתי צילומי מסך להוכיח את שמי הטוב, ועוד הייתה לו החוצפה לטעון שזייפתי בפוטושופ את צילומי המסך.
ישנה רשימה שלמה של דברים עליהם הוא צריך להתנצל. הרשימה ידועה להנהלה, ולו. למעט אלירז שרשמה הבהרה על כך שלא ביצעתי את כל השקרים שלו, לא הייתה לזה התייחסות.
הבנאדם מתנצל, אז למה להתעקש???
והוא רק מבקש "סליחה" וכבר כולם אומרים לו "מחול לך"?
אחרי שהוא נותן התנצלות רפה, וגם זה רק כאשר המנהלים הוכיחו לו שהמחשב יודע הכול, ושהוא זייף, אז פתאום סולחים לו?
אתם יכולים לסלוח לו על כל הבלאגנים שהוא יצר כאן במטרה ברורה של לעורר מדון. ובזה הוא אכן הצליח!
הבנאדם זייף, שיקר, הטעה והכפיש את שמי!
אני לא מקבל את ההתנצלות הזו, היא לא אמיתית ולא כנה....
ממש היה לו גם כבוד להשפיל. נכון?
לפי דעתי הפצפונית ביותר...
אורח בעולם עשה את שלו! ביקש סליחה! והודה באשמה!
ולא באישי, בפורום!
תשאירו לו ולאהוד להסתדר לבד.
העיקר זה להקפיץ שרוב רובו של הפורום יראה, כי זו המטרה של אורח!!
ליל"ט ותודה לכל המגיבים בשמי ואני מניחה שגם בשמו! 
חבל שלא ראית בכמה שירשורים אני נלחמתי על כך שיודה בזיופים שלו ובשקרים שלו... ואיך הוא המשיך לטעון על כך שאני השקרן.
אז, |מחיאות כפיים מהוללות| ל"שמפנייה" של הפורום. הצליח להתסיס, ביקש סליחה, ונמחל לו... רק זוכרים את אהוד שיצא הזבל בסיפור...
המתפלל על חברו נענה תחילה...
סתם חשבתי שכדאי שתדע את זה, לפני ימי הרחמים והסליחות...
שאלה-מה יקרה אם הקב"ה יחליט שהשנה החזרה בתשובה שלך לא כנה ואמיתית מספיק?
סתם, מעניין אותי לדעת מה אתה חושב שיקרה...
ואם השנה אלוהים יחליט שהשנה החזרה בתשובה שלי לא כנה ואמיתית מספיק, אז או שהוא ייתן לי הזדמנות נוספת, או לא...
גם אני, נותן הזדמנות נוספת, או לא...
ותודה שהשווית אותי לקדוש, אני לא חושב שאני באמת ראוי לכך!
שאתה לא כנה מספיק?
| לפי שאסור לאדם שיהיה אכזרי ולא יתפייס, אלא יהיה נוח לרצות וקשה לכעוס, ובשעה שמבקש ממנו החוטא למחול, מוחל בלבב שלם ובנפש חפצה; ואפילו הצר לו הרבה וחטא לו הרבה, לא ייקום וייטור. וזה הוא דרכם של זרע ישראל, וליבם הנכון. אבל הגויים ערלי לב אינן כן, אלא "ועברתו שמרה נצח" (עמוס א,יא); וכן הוא אומר על הגבעונים לפי שלא מחלו לישראל, "והגבעונים לא מבני ישראל המה" (שמואל ב כא,ב). |
|
|
| – משנה תורה לרמב"ם, הלכות תשובה, פרק ב', י' | ||
כל עם ישראל חברים.
וכמו שאתה מן הסתם תשמח אם ה' ירחם עליך ויקבל את בקשת הסליחה שלך, כך אתה מצידך-צריך לקבל את בקשת הסליחה שלו...
ואתה לא סגור על עצמיך!! אתה אמרתה שאתה דיברתה איתו שהיתנצל.. ועכשיו אתה לא רוצה לקבל את סליחתו.. מה יש לך?? מתי אתה תיסלך לו?? יש כזה דבר ביכלל חזרה בתשובה? או שיכול ליהיות מי שעשה מעשה לא ראוי הוא בטוח בגהנום.. לא סולחים לא.. אני רוצה שתדבר איתו.. ותגיד לו מה הוא צריך לעשות בישביל לתקן!! זה לא חכם להמשיך את המריבה..
פצפונית

בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונהבשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
אשמח לעזרה
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...