אזהרה!!!!
בסרט יש קללה אז אם אתם משתדלים שלא לשמוע כלל קללות לא לשמוע!
אזהרה!!!!
בסרט יש קללה אז אם אתם משתדלים שלא לשמוע כלל קללות לא לשמוע!
זה פורום דתי!!!!! איווחלאס!! ועוד אחרי שכתבו לך??? אתה מוסיף עוד סרטון???
ואם היה לך כ"כ בעייתי לראות, אז מדוע נכנסת אחרי שראית בתגובות "אזהרה לכולם"?
רימון חוסם הרבה יוטיובים, ללא קשר לתוכנם.
וכאן, מתוך שיר שלם, ישנן 2 מילים בעלות "בעייתיות" מסויימת. אז, תנשום אוויר ותרגע.
אז תדע שממש ממש לא!!!
לק"י
בדיוק שאם ישימו פה סרטון עם תמונות של בנות... מי שלא רוצה שלא יכנס..
אגב, זה שיר שכוווולם שרים... ומצנזרים בד"כ מילים בעייתיות.. אז פה איפשר לצנזר כללית, תצנזרו לעצמכם, או שאל תשמעו...
אני יהודי רע...
נו טוב, לפחות אני יהודי ולא ערבי.
"ברוך ה' שלא עשני גויי"
מראות חולשה.
במקום לענות על מה שהוא אמר בהיגיון/להודות בטעות שלך, בחרת לזלזל בטענה שלו, ע"מ שלא תצטרך לענות לו....
הוא אמר את דעתו, הגבתי לה, והוא המשיך. איני רואה טעם להסיט את נושא השירשור בתגובות מתמשכות. אז קיבלנו את חוות דעתו שהקללה שם לא מתאימה לו, והוכחתי אותו על כך שהייתה אזהרה ולא היה חייב להיכנס.
מה גם, שהרבה יותר חברים כאן, אהבו את השיר, וידעו להתעלם מהמילה שאינה ראויה לפורום זה.
מנהל הפורום כרגע, שאי אפשר לחשוד בדוסיותו, קיבל את מילות השיר. וכרגע הוא עדיין כאן ולא נמחק. זה אומר משו, לא?
ודחית אותה ללא שום טענה...
גם דוס יכול לטעות...
ולכן לי אין בעיה עם מילות השיר. אם הוא טוען שלשיטת כל יהודי טוב יש בעיה עם השיר, אז יוצא מכאן שאני יהודי רע, ולא דחיתי את טענתו, אלא הוספתי שעדיף להיות יהודי רע מאשר ערבי.
היכן ראית שאמרתי שאני לא יהודי טוב? כתבתי שלדעתו אני לא יהודי טוב. לי אין בעייה עם איך שאני ומה שאני. אני אישית חושב שעדיף להיות בנאדם עם הליכות טובות, והוא חושב שצריך להיות דוס טוב.
וכמו שכבר כתבתי למעלה, אין לי עניין בהטיית הנושא. אז, סלח לי אם לא אשתף יותר פעולה בשירשור זה במונולוגים על חיי האישיים.
תודה!
אני לא יכול לראות...כי יש לי רימון!!!!!
אם אתה חושב שזה לא לרוחנו אז שלח לי באישי....(אני מדגיש רוחנו)
חוץ מכוכבית המסתירה אות אחת במילה השנייה.
הוא הוקדש לאוריין, בגלל הפתיח שלו, בו מוצג אגרוף כ"ך בגודל של 9 מטר על 9 מטר. אז, מה הוא צריך להגיד על הרמה שלנו? כרגע. אם כבר לשמור על רמה, אתה יותר ממוזמן לרמת מיגרון.
בס"ד! הרב כהנא צדק!
תודה על ההקדשה !
איזה כיייףףף לשמוע!
אין על בית"ר! מלכים!
חחחחחח מוחמד מתתתתתתת!
אוריין
-משה ר-אומרים שזה יפה ואתה לא יודע מה זה....
לא מעוקצם ולא מדובשם.
זה ארגון פשע ובריוניזם..בלי שום קשר לזה שיש אמת בדבריהם באופן חלקי.
אביה7..

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
אשמח למידע
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)