איך פוצצו אותו באבנים..אנונימי (פותח)

אתמול התארגנו למנוע הריסת יסודות קרוואנים בהר ברכה. חבר'ה, יישר כוח לכל האנשים שארץ ישראל בוערת בליבם, אבל, אבל גדול וחשוב מאוד, שימו לב: באיזשו שלב הגיע למקום משאית עם נהג ערבי או שומרוני. תוך דקות ספורות הסתערו חבר'ה ופוצצו את המשאית באבנים, שמשותיה נופצו והנהג עשה אחורה פנה ונמלט מהמקום. (בבהלת המנוסה הוא גם שרט כמה רכבים שחנו שם)  אמנם אין בליבי רחמנות על הערבי שהיה שם, אבל זה היה נורא!! נורא לראות גיבורים על חלשים (הוא אחד ואתם עשרות, אז מה הפלא שיש לכם אומץ? אם הייתם רק אחד מולו גם אז הייתם אמיצים?) מה שמפריע לי בכל העסק הוא החבר'ה שנותנים דרור ליצרים החייתיים שלהם, ובינינו, זה בדיוק מה שהיה שם. לכל אחד יש יצרים חייתיים ומותר האדם מן הבהמה זה היכולת לעשות טוב ביצרים האלה, לתת להם מינון נכון. ובמקרה כזה, בשם איזו אידאולוגיה לכאורה, אתה קם ומתפרע וזורק אבנים ומנפץ שמשות ומוכן לרצוח נפש את הערבי המסכן הזה שנקלע למקום בטעות. זה יצר חייתי שאצל הערבים יש בכמויות, והלינץ' ברמאללה הוא דוגמא שממחישה את זה. לצערי ההתקפה הזו על הערבי הזכירה לי את הלינץ', כי החייתיות שהפגינו החבר'ה היתה גם היתה יכולה להוביל אותם לשפך דם.

אז אתם שנקלעים למקומות כאלה- בשבילכם, לא בשביל הערבים (לא אכפת לי ערבי אחד פחות), בשבילכם, למענכם, אל תתנהגו בצורה חייתית שפלה שכזו!!

חבל שלא הרגו אותוהכהניסט הנודד
ל"זמניה"-קראתיך
לפי דעתי זה הדבר היחיד שאפשר לעשות כדי שהם יראו מי בעל הבית פה ומי שולט על הארץ...
וזה שהוא ברח תוך שניות בבהלה זה מראה לו מי פה שולט ולהראות להם שאנחנו לא פחדנים..
זה בדיוק גם מה שאנחנו עשינו היום וביום שני בחווארה..
הראנו להם שאנחנו לא מפחדים מהם בכלל ואנחנו אלה ששולטים פה...בדיוק בגלל זה הם הסתכלו עלינו בפליאה...
אז אנחנו בדרך להשיג את המטרה...בעז"ה ה' יהייה איתנו ואנחנו ננצח!!!!

יומטוב..
הופה.. אתה מתנהג בדיוק כמוהם.אני..
אז מה בעצם ההבדל בינך לבינם?

חבל, כל כך חבל.

כתבתי פעם,שזה בדיוק עמלק, זאת תופעה לפגוע במי שלא יכול להתגונן. אל תהיו גברים על ערבי אחר, שאין לו שום אמצעי הגנה, לך תתגייס ותלחם בפאתח, בחמאס או אפילו סתם בהם, לי אין שום בעיה כשאני שומעת כל חיילים שנכנסו לפעולה צבאית והרגו 2 3 4 5 או מליון. אבל מה שאתם עשיתם שם, זה בדיוק מה שהם עושים, הם לא הולכים ונלחמים בצבא שלנו, הם מכים אנשים חלשים, נשים, ילדים, שאין להם מסוגלות או יכולת להגן על עצמם באופן כללי או באותה סיטואציה שהם נפגשים בה עם אותו ישמעלי שפל..

וכמו שמי שפתחה את השרשור כתבה, לי אין שום בעיה עם זה בעקרון, פחות ערבי אחד. אבל אני מדברת על הדרך, על מה שאנחנו לעומת מה שהם.
ואידך זיל גמור כמו שאומרים..
דוגמא נפלאה לצורת מחשבה יהודונית גלותיתואלאד
חיפשתי מזמן הדגמה טהורה מסוג זה, תודה על האספקה.

היהודי במשך אלפי שנות גלות התרגל להיות בעמדה נחותה ושפלה, להרגיש מסכן ונחות. כשיהודי מוצא את עצמו לפתע בעמדה עליונה הוא מרגיש לא בנוח, משום שהמצב הזה מתנגש עם הרגש שהוא פיתח במשך אלפי שנות גלות. ולכן הוא מיד רוצה להשיל את העליונות ושוב להרגיש בנוח עם נחיתותו ושפלותו.

מה ראינו כאן? בכיינות נטו לא על כך שהערבי הותקף, אלא על כך שהוא הותקף מתוך עליונות מספרית. ז"א, שאם לערבי הזה היה נשק או שהיה מדובר באחד על אחד, לא היתה למזרחניקים הגלותיים דכאן סיבה להרגיש שלא בנוח ולהתבכיין.

כמובן שההגיון אומר שאם יש מצוה להרוג את האויב אין הכרח להרוג אותו דווקא מתוך עמדה של התגוננות או נחיתות מספרית, וזו ההוכחה הניצחת לכך שסינדרום היהודון הגלותי אינו תלוי בצורת המחשבה אלא ברגש הנפשי. דהיינו מדובר במחלת נפש.
אולי דוגמא מצוינתאני..
למוסר יהודי? מה אתה אומר?

תגיד, אתה רציני?
תגובה יהודונית גלותית היא תגובה שאומרת, אנחנו לא פוגעים באף אחד, אנחנו טובים, שיהרגו אותנו, שיטבחו בנו ואנחנו פשוט נשתוק ונשתוק.
זה לא מה שאמרתי, בכלל בכלל לא.
אבל אמרתי, שמליון יהודים שמפוצציםורוגמים באבנים ערבי אחד( לא מסכן, סתם ערבי.) לא נוהגים כמו יהודים, אלא בדיוק כמוהם.
אני חושבת שאם המחשבה שלי הייתה מחשבה גלותית, הייתי מנגדת גם למה שקרוי היום בפינו צבא ההגנה לישראל. אבל אמרתי, אין לי שום בעיה עם לחימה אמיתית בהם, ולא כואב לי הלב על אף אחד מהם שנהרג, גם אם הוא ילד או כל דבר אחר שמצטייר בצורה מסכנה כלשהי.
ובקיצור, הקצנת והגזמת.

ומי שרוגם ערבי באבנים, הוא אחד שפועל בתוך הבטן ומתוך סערת רגשות, ולא באמת מתוך שכל.
צר לי..
אל תחמיאי לעצמך לחינם, אין לזה שום קשר למוּסרואלאד
יש לזה קשר למחשבה מעוותת הנובעת מרגש מעוות.

מוסר יכול לנבוע רק ממחשבה הגיונית, ואין שום דבר הגיוני בטענה האקסיומטית ההזויה שליהודים אסור לתקוף את האויב מעמדת עליונות. ההגדרה שלך של המושג "לוחמה אמיתית" היא חסרת הגיון, ולכן אינה מוסרית. כל עוד לא תביאי אסמכתא כלשהי שהתקפה נגד האויב ביתרון מספרי היא עוול מוסרי - הטיעונים שלך מקוטלגים אצלי כרגשיים נטו.
אל תחמיא אתה לעצמך,אני..
יותר נכון, זה לא שאל תחמיא לעצמך, אתה בטח פשוט מרגיש עכשיו לא יהודי, אז אתה בוחר להשליך את זה עלי, ולומר שאני מחמיאה לעצמי.
מוסר , בהחלט מוסר.
וחבל לי עלייך.
שוב, את מחליטה מה זה "להרגיש יהודי" לפי מה בדיוק?ואלאד
לפי רגשות כמובן! על רגשות שלא מתבססים לא על מציאות, לא על עובדות, לא על הגיון ולא על מקורות. זה מה שהרב דרוקמן לימד אותך?

ואם יש משהו שבאמת אינו יהודי, זה לשים את הרגש לפני השכל. השם את לבו לפני שכלו נקרא למך (לב, מח, כליות), בזמן שמי ששם את שכלו לפני לבו נקרא מלך (מח, לב, כליות).
חבל מאוד שלא הרגו אותו!!!! מבאס......אנונימי (פותח)
הערבים צריכים להבין שגם אנחנו יודעים להחזיר בתוקפנות כלפי לינ'ץ שנעשה ונעשים בכל מיני מקומות בארצנו הקדושה.
זה ועוד הרבה מיקרים בעז"ה שיקרו נגד ערבים הם נקמה טהורה על הרמח והטבח במרכז הרב!
אני אישית גם זרקתי על רועה צאן אבנים וקיללתי אותו והסברתי לו יפה שהארץ הזאת שייכת לנו והם הכלבים שלנו(כל מי שרואה ערבי ויש לו זמן,בנסיבות טובות שיגיד לו כה:פלסטין אילבנא ואל-ערב כילבנא(=פלסטין ארצנו והערבים כלבנו.).)
הגיעה הזמן לאיתפדה יהודית ,נקמה בערבים!
ה' עמכם!

פחח.. הערבי בעצמו בבחינת עמלק, חבל באמת שהוא לא מתקומי אורי
אי אפשר להתחיל להגיד לא ככה לא בצורהאנונימי (פותח)
הזאת ... הערבים הם האויב שלנו ואנחנו צריכים להרוג אותם בכל דרך אפשרית ולנקום בהם על מה שהם עושים לנו כל הזמן
קיצור - לא צריך רחמים לעם הרשע הזה...
"המרחם על אכזרים סופו להתאכזר על רחמנים"אוריין
בס"ד
מסכימה ב-100% ובאמת חבל שלא הרגו אותו!!!!!!!!!
ימח שימם של הערבים!!!!!!!!
"לעשות נקמה בגויים"!!!!!!!
אבלמ.מ.י.ר
האם מותר לגזול מגוי? [התשובה היא לא]
יש לדון לכף זכות שהתכוונו לרומם קרנם של עמ"י. דבר עצום הוא! שבזה מקדשים שם שמיים. אלא שיש דרכים שונות לעשות זאת.

תשובת הרב דוד חי הכהן שליט"א, רב שכונה וראש הגרעין התורני בבת ים:
"גזל הגוי אסור בהחלט וכך נפסק בשו"ע חושן משפט סימן שמח' וסימן שנט'...
מובן שההיתר הוא רק לרשות ממלכתית המוסמכת ולא לקבלנים או לאנשים פרטיים. לאנשים פרטיים מותר במקרה ויש פיקוח נפש להציל את עצמם ע"י פגיעה ברכוש פרטי בין אם הוא של יהודי בין של גוי ובתנאי שמאוחר יותר ישלמו את הנזק. במידה והסכנה לחייהם לא נעשתה ע"י בעל הרכוש, אבל אם בעל הרכוש סיכן חיים מי שהזיק את רכושו אין חיוב מן הדין לשלם לו את הנזק."

תשובת הרב דב ליאור שליט"א:"סתם לגזול גוי באופן פרטי וודאי שאסור."

תשובת הרב יעקב אריאל שליט"א:
שאלה:
האם מותר לגנוב מכרם מסודר של ערבים? המקום שייך לאדם שחשוד על פיגועים.

תשובה:
גזל הגוי אסור! גם אם הוא מחבל יש להילחם בו רק באמצעות צבא ומשטרה

http://www.yeshiva.org.il/ask/?srch=1&cat=46&search_in=2&q=%E2%E6%EC+%E2%E5%E9

http://www.yeshiva.org.il/ask/?Cat=46&page=9
מתי אנשים ילמדו לסתום תפ'ה כבר?קטיף שנית
משה, אולי תבנה מערכת שמונעת הופעת הודעת שמכילות 'אני/אנחנו עשינו' לפני צנזורה?

אתם לא תלמדו לשתוק עד שתדפקו?
לזמניהאנונימי (פותח)
קודם כל אין דבר כזה "ערבי מסכן"
ולמרות שזה בערך הדבר הכי מוזר שאני כותב אני שמח שלא הרגו אותו (לא בגללו ח"ו) בגלל החברה שלנו שהיו הורגים אותו והיו נדפקים להם החיים כי העונש על רצח זה 20 שנה פלוס מינוס.. וגם פוליטית-התקשורת תחגוג על זה וכל מיני אנשים שלא היו סגורים על עצמם יתרחקו ממנוּ אז לא חבל כל זה בגלל ערבי מפגר...

תחשבו על זה לפעמים צריך לבדוק מה משתלם לנו לעשות גם בטווח הארוך יותר...
awh שברת שיאהכהניסט הנודד
שתי אמירות חכמות בת ךפמ,לצפצחוחיעאכרהטיוחלךף
פשש.. איזה משפט חכם!!!!!!אנונימי (פותח)
awh שברת שיאהכהניסט הנודד
שתי אמירות חכמות ביום אחד
נכון, חובה עלינו לדבר איתם בשפתםאנונימי (פותח)
ואם אתה קורא לזה 'עמלק' - אז אתה קורא כך לתורה, שזוהי דרכה, כמו שאמר דוד מלכנו עליו השלום: "אשרי שיאחז וניפץ את עולליך אל הסלע", ובודאי שגם אם לא עשה כך בפועל - המילים מדברות, מה גם שלא חסרות דוגמאות של 'אכזריות' כלפי שונאי ישראל, ואין כאן המקום לפרט. בקיצור: תתבייש/י לך על ההשוואה הבזויה הזו!
סליחה - זה היה תגובה לתגובה של 'אני' שלמעלהנעם הנשמות
ובטעות זה נכנס פה.
כשלהם יש הזדמנות אחת לטבוח בנו הם מנצליםסוד היצירה
מה ההתייפיפות הפתאומית הזאת?!
השאלה היא האם השולחן ערוך מתיר את זהמ.מ.י.ר
העתקתי מההודעה הקודמת שכתבתי:

האם מותר לגזול מגוי? [התשובה היא לא]
יש לדון לכף זכות שהתכוונו לרומם קרנם של עמ"י. דבר עצום הוא! שבזה מקדשים שם שמיים. אלא שיש דרכים שונות לעשות זאת.

תשובת הרב דוד חי הכהן שליט"א, רב שכונה וראש הגרעין התורני בבת ים:
"גזל הגוי אסור בהחלט וכך נפסק בשו"ע חושן משפט סימן שמח' וסימן שנט'...
מובן שההיתר הוא רק לרשות ממלכתית המוסמכת ולא לקבלנים או לאנשים פרטיים. לאנשים פרטיים מותר במקרה ויש פיקוח נפש להציל את עצמם ע"י פגיעה ברכוש פרטי בין אם הוא של יהודי בין של גוי ובתנאי שמאוחר יותר ישלמו את הנזק. במידה והסכנה לחייהם לא נעשתה ע"י בעל הרכוש, אבל אם בעל הרכוש סיכן חיים מי שהזיק את רכושו אין חיוב מן הדין לשלם לו את הנזק."

תשובת הרב דב ליאור שליט"א:"סתם לגזול גוי באופן פרטי וודאי שאסור."

תשובת הרב יעקב אריאל שליט"א:
שאלה:
האם מותר לגנוב מכרם מסודר של ערבים? המקום שייך לאדם שחשוד על פיגועים.

תשובה:
גזל הגוי אסור! גם אם הוא מחבל יש להילחם בו רק באמצעות צבא ומשטרה

http://www.yeshiva.org.il/ask/?srch=1&cat=46&search_in=2&q=%E2%E6%EC+%E2%E5%E9

http://www.yeshiva.org.il/ask/?Cat=46&page=9

מקשר לגוי? יש מצוות אחרות! הם גוים! -מתנחל גאה.
נפרט בהקדם.
השחתה = גזלמ.מ.י.ר

אין בשו"ע הלכות מלחמה, נסה ברמב"םואלאד
אין דיני נזיקין גבי השחתה וגזל במלחמה. ובמלחמת מצוה החובה מוטלת לא רק על הציבור אלא גם על היחיד.
זה מדובר דווקא בצבא ולא ביחידמ.מ.י.ר
סתם כך אסור ליחיד לגזול גוי, אלא א"כ יש פיקו"נ.

עוד שלל המצאות ממלכתית מגוחכתואלאד
א. אם מדובר במלחמה בוודאי שכל בני עם האויב הם מטרה לגיטימית, ההמצאה שמותר לפגוע רק במחבלים אין לה שום מקור בתורה.

ב. לומדים מהרמב"ם על חובת היחיד במלחמת עמלק ושבעת עממין, שבמלחמת מצוה יש חובה לא רק על הציבור אלא גם על היחיד.

אבל גם אם תאמר שיש חובה על הציבור בלבד, יוצא מכך שגם לצה"ל אסור לפגוע באויב - הרי שצה"ל אינו בעל דין מלכות מכיוון שהוא מנוהל על ידי גויים וכופרים בעיקר ואינו שונה לעניין נידון מכל צבא נכרי אחר.

כמה חבל ששוטפים לכם את המוח עם תעמולה ממלכתית שאינה עולה בקנה אחד עם תורת ישראל.
עובדתית אין עשיה מוחלטת בכיוון הזהישמעאל
ולכן זה לא מפחיד את הערבים
כמה מחתרות יכולות לקום במדינת חוק שכזותי?
די להקפיץ שרשורים!בצי.גאחרונה

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך