בקשה חשובה שהועלתה בנוג"ה~מישי~

בשכונת מצוקה בעפולה, מגיעה מדי שנה קבוצה מסוימת מ"בחוץ" ש"עושה" שמחת תורה לתושבים יחד עם סניף בנ"ע המקומי ובנות השרות שבעיר.

למה "עושה"? כי לולא הם אין להם שום שמחת תורה.

אולם מהשנה האחרונה חלף זמן ואותה קבוצה התפרקה כך שבפועל כבר לפני חודש עמדו הסניף, בנות השרות, הקהילות, התושבים והעיריה חסרי אונים ולא ידעו מה לעשות. האם לא תהיה שמחת תורה השנה?

לאחרונה הגיעה בדרך לא דרך קריאת המצוקה לנוג"ה: דרושים 20 אנשים שמתוכם 10 בנים לשמחת תורה (לשאלה האם אפשר להביא יותר התשובה היתה "תביאו אפילו 50! אנחנו נשמח!).

לינה, ארוחות והסעות הלוך-חזור - עליהם!

אם כן, מה בתוכנית?

ערב החג: עליה להסעות (בבנייני האומה ככה"נ. אם יהיה ביקוש רציני נוכל אולי גם מהשומרון), הגעה לסניף, התארגנות אצל המשפחות, התאספות בסניף ותפילה באחד מבתי הכנסת, יוצאים עם ספרי התורה להסתובב ברחובות עפולה, סעודה בבי"כ התפזרות ללינה אצל המשפחות.

יום החג: קמים מוקדם לתפילת שחרית בסניף, יוצאים יחד לעבור בין בתי הכנסת להקפיץ את השמחה לשמיים, ארוחה בסניף, מנחה, יוצאים להקפות נוספות בעיר, סעודה שלישית בבי"כ, ערבית.

מוצאי החג: הקפות מטורפות שכמוהן העיר עוד לא ראתה מימיה!!, חזרה.

מי שבא צריך לדעת שהוא בא כדי לשמוח ולשמח - והרבה! (כמו שהיינו באלי"ן).

בנות -  אתן בהחלט שייכות שם! חוץ מהסניף, יהיו  שם בנות  בנות השרות של עפולה ככה שאתן ממש לא תהיינה לבד.

לגבי ההקפות שבמוצאי החג-לא חייבים להישאר. ההסעות יכולות להגיע גם לפני כן אם נרצה.

חשוב להדגיש! מוצ"ש הנוכחי זה התאריך האחרון שאפשר לתת תשובה אם אנחנו מגיעים בכדי שיוכלו להתארגן מראש עם הקייטרינג, הלינה וההסעות.

אז חבר'ה! על חבר מביא חבר שמעתם פעם? תרימו טלפון לחבר/ה טוב/ה ותוציאו אותה מהבית. אם לא תספיקו בשישי יש לכם את כל השבת בשביל זה. מי שמביא איתו שניים-הרי זה משובח!

רוב האזור שם אנשים "חילוניים" פשוטים המצפים מדי שנה בכיליון עיניים לשמחת תורה. אין מצב שהשנה לא תהיה להם שמחת תורה!!!

מי שרוצה לבוא\יש לו חברים שיכולים לבוא שיכתוב לב.ש 
ו

לא שאני מזלזל!!!כל הזמן שמח

אבל זה בכלל לא המקום לזה,כאן זה דברים שקשורים לא"י!!

ולצערנו א"י חיבת את החברה כאן!!!!

אולי אני הייתי שם בנוג"ה על א"י כי שם בדרך כלל החברה לא עושים כאלה דברים....

כל הזמן שמח!נדנדה כתומה.

שמע, הכללת עכשיו בטירווףף..

וזה ממש לא יפה..

כנס לשם (בהזדמנות..) ותראה כמה אנשים כתבו שהם באים לעוז ציון. (אני לא אוכל לבוא, כי יש לי התחייבות אחרת למשו של המשפחה..)

זה ממש לא יפה להכליל ככה!!

כמו שכל הזמן מכלילים> 'המתנחלים...' זה בערך מה שאתה עושה.. לא יפה!

וחבר'ה, באמת שצריך אותכם בעפולה!! ומה, עפולה זה לא בארץ ישראל?? אז איפה זה בדיוק? בירדן??? כאילו, ארץ ישראל זה רק השומרון?? (לא שאני מזלזלת בשומרון.. אבל אני גם לא מזלזלת בשאר חלקי א"י..)

ומה זה ארץ ישראל???מחפש את האור..

וואלה הצלחת עכשיו קצת להרגיז אותי, וזה לא קורה הרבה פעמים. ברכותיי.

רבותיי - נראה לי שמרוב שאתם מתרכזים ב"ארץ ישראל ארץ ישראל, אנחנו למען ארץ ישראל וזה הדבר הכי חשוב, ארץ ישראל" - מרוב שאתם שם, אתם מנכסים את ארץ ישראל לגבולות של יהודה ושומרון ועזה. וזהו. משום מה מדבריך נשמע שעפולה, ולהבדיל יפו,לוד,חיפה, ואפילו תל אביב - הם לא ארץ ישראל. שם לא צריך גרעין חזק של דתיים שיחדיר רוח ועוז ותעצומות לעם היהודי היושב בציון. שם לא צריך יהודים - מי צריך את חיפה, שתהפוך לערבית. מי צריך לשמח בעפולה - חשוב להיות רק בגבעה 385 ודומיה (סתם זרקתי שם, מסתמא אין גבעה כזאת). זה הדבר היחיד שחשוב. לא צריך ליישב את הנגב והגליל, רק את יו"ש.

זה מה שעולה מדבריך!!!

פה זה דברים שקשורים לא"י אתה אומר??? אז חביבי, הריני להודיעך שההודעה הנ"K היא ממש ממש ארץ ישראל! היא להרים קרנה של תורה בעיר שאם אתה לא תהיה שם, ספק אם השנה מישהו ירים שם שמחת תורה. ומה זה אם לא ארץ ישראל?

הרגזת אותי.

ולהגיד לך משהו? אתה אומר "שם בנוג"ה..." בכזה זילזול...אולי שם לא מרימים את הפרויקטים שאתם כאן מרימים או לא מרימים (לאיודע) - אבל מרימים שם פרויקטים אחרים שחשובים לא פחות. מתי בפעם האחרונה הלכת לבית חולים לשמח ילדים חולים? מתי בפעם האחרונה סתם יצאת לרחוב בירושלים, לראות אנשים, להציע להם כוס מים/מיץ (טובי,תעזרי לי עם זה, אני לא זוכר...) סתם כדי לעשות להם טוב על הלב, וגם על הדרך לדבר איתם על פולארד? אה, שכחתי, אתה עסוק בלהיות אך ורק תקוע על כל גבעה ביו"ש, ולהיות בכל פינוי שאפשר. ר-ק זה חשוב... (<צ>)

אז כדאי שתרד מהר מאוד מהעץ הגבוה שעלית עליו בנוגע למה שראוי לעשות ומה שלא, ובנוגע למה שכאן עושים ובפורומים אחרים לו, ובעיקר - בנוגע למה שנקרא ארץ ישראל ומה שלא. (ולאשאני מזלזל בכל העשייה שלכם, ובכל העשייה ביו"ש, בכלל לא. זה חשוב מאוד. אבל יש עוד דברים חשובים,גם  בנוגע לא"י האהובה עליך כל כך -  ואת זה א-ת-ה קצת שכחת כנראה...)

כי חביבי - בדרך שבה אתה ודומים לך פועלים, גם אם תרוויחו את יהודה ושומרון, תגלו שנכלאתם בין שני גושי ערבים, בדואים ודרוזים - אחד מהגליל, שלאט לאט נהייה יותר ויותר ערבי, ואחד מהדרום, בו הבדואים לא עושים חשבון לאף אחד. הדרך היחידה לעצור את זה היא מידי פעם לחשוב שלא רק מיגרון חשובה, אלא גם יישובי הדרום ויישובי הצפון. וגם חיפה. ונצרת עילית (שלצערנו גם מתמלאת בערבים). ויפו. וכרמיאל. ועכו. ואני לא אמשיך.

לילה טוב לך.

חביבי, תיזהר לא להגזים בתגובה!אלירזאחרונה
הוא ציין שהוא לא מזלזל!!
והפורום הזה אכן נועד עבור דיונים סביב נושא אחד!
ארץ ישראל!
זה בכלל לא אומר שזה הדבר היחיד שחבר'ה כאן מתעסקים בו.

רוב החברים כאן גם מסתובבים או בנוג"ה או בלנ"ו, שם פורסמו הדברים
והם מופנים לקבוצות המאיישות שם-
אז ישר כוח על היוזמה!
זה חסד עצום!
בהחלט לא שייך למטרת הפורום הזה.
כל הזמן שמח!!!@#$ֳִ....1

חחח וואלה צודק גיסנו...

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך