תפילה לשחרור אסירי ציון - מעודכן !!!11223344

חבר'ה חשוב להתפלל ולהפיץ, בעיקרון הרשימה מעודכנת אז אם מישהו יודע על מישהו שהשתחרר או בכלא ולא רשמתי שיגיד.

בעזרת ה'                                                                          תפילה לשחרורם של אסירי ציון הי"ו

מי שברך אבותינו אברהם יצחק ויעקב

ומי שענה ליוסף בבית האסורים

הוא יברך וישמור וינצור את כל

אחינו אסיר ציון

"יושבי חושך וצלמות אסירי עוני וברזל"

בכל מקום שהם ובכללם:

שחר מזרחי

ג'וליאן סופיר

ארנולד ישראלוב

דוד אמואיל

גור אריה בן שרה (בן -יאיר המל)

עופר בן נעמי (גמליאל)

דוד בן תרס (אמויאל)

שלומי בן נורית בריינדל (דביר)

יגאל בן גאולה (עמיר)

חגי בן גאולה (עמיר)

יהונתן בן מלכה (פולארד)

ינאי בן שרה (ללזה)

שחר בן אורה (בוטביקה)

דניס אלחזוב

עמי יחיזקיהו בן רחל (פופר)

ראובן בן מזל (מגינג)

רון בן בתיה (ארד)

רפאל בן סימי (אסרף)

ישי בן רבקה (שליסל)

יקותיאל יהודה נחמן בן שרה (כץ).

 זכריה שלמה בן מרים (באומל).

 צבי בן פנינה (פלדמן).

 גיא בן רינה (חבר)

בעבור שאנו מתפללים בעבורם

בשכר זה הקדוש ברוך הוא ישמרם ויצילם מכל צרה

וצוקה ומכל נגע ומחלה, ירבה כוחם וימעט צערם,

יוציאם מהרה מאפלה לאורה ומשעבוד לגאולה, ויכניס שוביהם תחתיהם,

ויקוים בהם מקרא שכתוב "להוציא ממסגר עני מבית כלא יושבי חושך" ,

 "ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברנה ושמחת עולם על ראשם ונאמר אמן.

אבל אבל...רכס רמת מגרון

בע"ה

 

אדם שעשה משהו שהוא בניגוד לחוק, ובניגוד למוסר, ובניגוד להלכה, והוא נתפס, נאסר והורשע על כך- יש הצדקה מסוימת למאסר שלו, ובתום התקופה שנגזרה עליו הוא יצא, לא?

 

 

הסתייגויות:

 

א. הדברים לא נכתבו על אדם ספציפי.

ב. הדברים לא מתייחסים לאדם שפעל על פי ההלכה [לא ההלכה שהוא המציא, המיינסטרים ההלכתי] והורשע על כך.

ג. אני מבינה ויודעת שאין כיום דין תורה והמשפט הוא לא פועל ע"פ אמות מידה יהודיות.

 

ועם זאת: האם אדם שרצח חפים מפשע מתוך להט רגשי או כעס, למשל, האם ראוי לכנות את המאסר שלו כלא מוצדק?

 

 

 

זו לא מצווה להיות פנאטים. תחשבו.

 

בציפיית הישועה.

"רצח חפים מפשע מתוך להט רגשי או כעס"די"מ

על מי דיברת מהשמות שהוא נתן כדי שנדע מה להגיב

זה לא חוכמה לכתוב טענה ולהגיד זה לחא על אדם מסויים כי ממי שהוא רשם אין בעיה אם אף אחד (חוץ מיגאל עמיר אולי)

אותו אחד למשל שדקר סוטה כי הוא הגעיל אותו.רכס רמת מגרון
כי הוא הגעיל אותו?די"מ

זאת לא נראה לי הייתה הסיבה


אבל יכול להיות ומחילה חוץ ממנו יש עוד?

נודניקיתאנונימי (פותח)

אם "הדברים לא נכתבו על אדם ספציפי", מה הקשר לאשכול? המחשבות הפילוסופיות הנוגות שלך לא מעניינות אף אחד.

אם אין לך אומץ לכתוב על אדם ספציפי ולטעון טענות עובדתיות לגופו של אדם, פשוט תסתמי.

^^^^^^די"מ

רק יותר מתי בוטה

שים לב אדון די"מרכס רמת מגרון

בע"ה

 

אייזן התעצבן ממה שאמרתי, אז הוא לא מסביר למה הוא חושב שאני מפגרת, הוא פשוט כותב חד וחלק- 'נודניקית'. ברגע שהוא כותב משהו כזה: לא ענייני ואישי, אין עניין להגיב לו, והוא פסל את עצמו מהדיון.

 

 

הרי לך דוגמא של הסטת דיון עקרוני למישור אישי.

 

 

 

 

בציפיית הישועה.

אבל תכלס הוא צודקדי"מ

אם את כותבת שהדברים הם לא על מישהו ספצפי אז אכן לא קשור

יגאל עמיר הכי נורמלי שם.השם הוא המלך!
עכשיו, חוק המדינה הוא הבל. ההלכה והמוסר חד הם, ויש רבנים שתומכים במעשי האסירים, לפחות בחלקם. גם דעה קיצונית בהלכה היא דעה. לגבי הרבנים, מציע לדבר עם הרב הכט מארה״ב, הרב משה צוריאל, ולקרוא את מכתב הרבנים שיצא אחרי הטבח במרכז הרב. לגבי ישי שליסל ששרט איזה מישהו במצעד, הרי שהוא עשה זאת לא מתוך גועל אלא מתוך כאב על קדושת ירושלים שחוללה. לו זה היה נעשה בנסיבות סתמיות בין אדם לאדם - הוא היה משתחרר אחרי יומיים.
אייזן לא התעצבן, אייזן אתגר בחורה נרגנתאנונימי (פותח)

שהתעצבנה מהודעה שנכתבה, אך אין לה אומץ להכנס לפרטים. אז היא בוחרת בדרך הפחדנית של "אם מישהו עשה משהו אז אולי כאילו כזה כאילו? - אז אין מצווה להיות פנאטים [קריצה קריצה]".


להסיט את הדיון למישור מהותי מקריצות עין זה מה שאייזן עשה, וזה לא מוצא חן בעינייך.

אז אולי תבחן מחדש את יכולות הבנת הנקרא שלך.רכס רמת מגרון

בע"ה

 

 

לא זכורה לי קריצה או אפילו כאילו אחד.

 

זכורה לי שאלה כללית, שלא התיחסה לאדם אחד מסוים, כיוון שאם כן היתה מתייחסת לאדם אחד מסויים- בטוח מישהו היה מביא 'מידע סודי' מאיזה מקור וקשה היה לדון. ואם עדין קשה לך, אני אשאל שאלה ספציפית:

 

אדם אחד, אחרי פיגוע, הרג ערבי. 'סתם' ערבי [יש דבר כזה]. הוא הושם בכלא ל15 שנה.

 

האם נכון להפגין נגד המעצר שלו? האם נכון לראות אותו כאסיר ציון בציון?

 

 

 

בציפיית הישועה.

אני מת על זה שכל דיון עם גבעונים,קטיף שנית

הופך תוך שנייה לדיון על אופן הדיון..

אני בעצמי לא משוכנעת לכאן או לכאן בנושא זה.רכס רמת מגרון

בע"ה

 

פגיעה בערבי אחד זו לא ענישה קולקטיבית, זו ענישה של פרט בקולקטיב.

 

ומישהו שדוקר סוטה למשל?

 

 

בציפיית הישועה.

ואני מציעה לך למצוא פרייארית שתסכים להכין לך קפה.רכס רמת מגרון

בע"ה

 

[למרות שאני קצת מרחמת עליה. מי שמתייחסת אל אשתו כאל טיפשה חסרת יכולות אחרות מלבד בישול וכביסה- הוא המסכן בכל הסיפור, אבל שיהיה.]

 

א. אני מניחה שקראת את תורת המלך. שם כתוב שבעת מלחמה זה לא כ"כ ברור שמותר לכל אדם פרטי להרוג כל אדם פרטי מהצד השני. למעשה, אין שם שום מסקנה כזו.

 

ב. האם הסיבה היחידה בגללה אתה לא יוצא עכשיו להרוג כל ערבי הנקרא בדרכך הוא מפחד ממעצר?

 

ג. כך את מי שפגע בסוטה כדוגמא: אדם כזה פעל בניגוד להלכה, בניגוד למוסר, בניגוד לחוק ועל פי רגשי ליבו. האם המעצר שלו שקרי? האם עלינו לפעול לשחרורו?

 

ד. ועכשיו נשאל שוב ברמה הכללית: האם אדם שפעל בניגוד להלכה ובניגוד לחוק, ונאסר על כך- האם עלינו לפעול למען שחרורו?

 

 

 

בציפיית הישועה.

אף אחד לא פגע.השם הוא המלך!
זה שמישהו נשרט מסכין זה עדיין לא ׳פגיעה׳ שמצדיקה מאסר ממושך של 10 שנים. מעבר לכך שיש להתחשב בנסיבות הכואבות של העניין, שלאותו אדם כאב לראות את ירושלים מתחללת, ובודאי שיש בכך בכדי להפחית מחומרת המעשה.
הוא ברוך ה' מצא את הפרייאריתדי"מ
עבר עריכה על ידי די"מ בתאריך ל' תשרי תשע"ב 10:09
^^^^^^^^^די"מ
כולנו [נראה לי] חושבים שהחוק הוא לא פסגת האידיליהרכס רמת מגרון

בע"ה

 

 

וממילא- יש ערכים אחרים הגבוהים ממנו, כמו למשל- ההלכה.

 

המגורים במקום לא חוקי הם לא פשוטים: אםמישהו יבנה לעצמו בית במרכז כיכר ציון, אני אהיה הראשונה שתתמוך בפינויו ובהריסת הבית. צריך שיהיה פה סדר, ולא כל אחד יכול לקום ולעשות מה שהוא רוצה. אדם שיבוא פתאום ויבנה בית בחצר האחורית שלך, אני מניחה ומקווה שתעשה הכל כדי שהעירייה תפנה אותו משם.

 

עם זאת, במקומות בהם החוק אוסר על מגורים בגלל סיבות לא ענייניות כמו בטיחות, סדר, בעלות, וכו', והסיבה לאיסור הוא בגלל פוליטיקה- כאן, בדיוק כפי שאתה אמרת- אני פועל קודם כל על פי ההלכה, וההלכה היא שיש מצווה להתיישב בכל מרחבי ארץ ישראל, ושלא נעזבנה ביד זולתנו מן האומות.

על כן- מקום שיש חשיבות לאומית לגור בו, ויש חשש שימסר לידי גוים אם לא נתישב שם, והוא בחזית ההתיישבותית כיום- יש להתיישב שם, גם אם על פי החוק- אסור מכיוון שיש מגמה פוליטית שנוגדת את העולם הערכי שלך.

אם נגיד אתה רוצה לגור בגבעה כלשהי [עדי עד, חוות גלעד, 77 או כל מקום אחר], למקום יש תנאי קבלה ותקנון מגורים. אתה לא יכול לבוא ולהכריז אני גר בנקודה הזאת בדיוק, ואני בונה איזה בית שבא לי, ואני עושה בשטח שלי מה שבא לי. יש כללים שיש להתנהג לפיהם בישוב על מנת לשמור על הסדר והשלום. לא כלך חוק בא לדפוק אותך.

 

עד כמה שידוע לי, ואני אשמח אם תאיר את עיניי אחרת בצורה מבוססת ויסודית: אסור כיום לאדם פרטי להרוג את הערבי הראשון שהוא נתקל בו בדרכו.

ולכן, בניגוד להתיישבות שהיא מותרת ורצויה עפ"י ההלכה, רצח הוא אסור גם לפי החוק וגם לפי ההלכה.

 

זה נכון שמישהו שעושה משהו בניגוד להלכה עדיף שיידון בבית דין רבני, אבל לא זה המצב. ולכן מציאות כזו מביאה לכך שאדם יכול להיענש בבבית משפט אזרחי בעונש חמור יותר ממה שעלול היה להיגזר עליו בבית משפט רבני. אבל תסביר לי מדוע אדם שפעל בניגוד לחוק ובניגוד להלכה- ראוי שלא ייענש?  אי אפשר לפעול עם אל ובניגוד לחוקיו- הלכותיו.

 

למסקנה, אני מבינה שמה שאתה אומר אתה מבסס על תחושותיך ורגשותיך, ולא עפ"י השקפת עולם תורנית שביררת לעומק. צר לי על כך.

 

בציפיית הישועה.

זה כמו ההבדל בין זה שלצה"ל מותר להרוג חפים מפשעאנונימי (פותח)

בפעולות תגמול אבל לא ליהודי פשוט.

כמו שלמדינה מותר להרוס בתי כנסת אבל אסור לצייר גרפיטי על מסגד.

כמו שלחייל מותר לירות אש חיה ביהודים אבל אסור לאותו היהודי לזרוק אבן על חייל.


זה עניין של סגידה למדינה ומוסדותיה. בלועזית קוראים לזה פאשיזם. ובד"כ (אבל לא תמיד) לפאשיזם מתלווה גם אנטישמיות.

רכס רמת מגרון.. אל תרחמי על אשתו..אלירז

עד כמה שידוע לי היא מאושרת..

וממש לא טיפשה!

אחח, אהבת חינם...האדמו"ר מצנעא

נו, אבינו שבשמיים, אמרת שאם נרבה אהבת חינם יבוא המשיח, לא? נו, תראה כמה אהבת חינם יש כאן, ואיפה המשיח?!

<צ>

שצריך לדקור, כי אז חבורת פנאטים תתפלל לשחרורינו.רכס רמת מגרון
או יהודים שרוצים לקרב הגאולה.האדמו"ר מצנעא
אבל כך לא משמע ממקורות קדושים אחרים...האדמו"ר מצנעא

מה שמורנו הי"ד (אם) אמר, נכון לענ"ד רק אם מתייחסים לביטוי הק' הנ"ל, אמנם ישנם המון ביטויים נוספים של הרב בהם הוא מדבר על אהבת חינם, שלא בלשון כישלון.

והקלאסי ביותר: "אם נחרבנו, ונחרב העולם עמנו, ע"י שנאת חינם, נשוב להיבנות, והעולם עמנו ייבנה, ע"י אהבת חינם." (אורוה"ק ג שכד)

הרי שאהבת חינם איננה מציאות דיעבדית, ולא זו בלבד שהיא מלכתחילה, היא גם זו שגואלת אותנו!

שמעתי על אותה מימרא שטוענים שהיא של מורנו הי"ד, אמנם לא נראה לי שהיא באמת ממנו. היא מופיע באחד מספריו הק'? 

כנראה שאביך שבשמים זה יש"ו הנוצרי או ג'ון לנוןאנונימי (פותח)

כי אבי שבשמים לא אמר כזה דבר לא ביד נביאיו ולא ביד חכמיו.

ביד מרן הרב זצ"ל הוא דווקא כן נתן...האדמו"ר מצנעא

"אם ע"י שנאת חינם נחרב מקדשנו - ישוב וייבנה ע"י אהבת חינם"

או שמא אביך שבשמיים הוא אותו הרבע מסאטמר?

אני מעריך את האומץ שלך, בלי ציניותאנונימי (פותח)

אני לא רואה שום בעיה מוסרית, חוקית, נורמטיבית או הלכתית להפגין בעד שיחרורו של אדם שהרג ערבי על רקע אידיאולוגי.

ולאו דווקא כנקמה אחרי פיגוע.


צה"ל יכול להרוג 200 שוטרי מקוף בעזה בהפצצה אחת כי הם מסונפים לחמאס ואף אחד לא שואל על התוקף ההלכתי והמוסרי שלו לעשות זאת, אבל כשאזרח פשוט הורג ערבי אחד כל בר בי רב דחד יומא (תרתי משמע) מוצא לנכון לגנות אותו. וכל זה למה? אז סורי, זה לא עניין מוסרי, חוקי או הלכתי - זה עניין של פאשיזם מערכתי. כפתגם הערלים - מה שמותר ליופיטר אסור לשור.

בוודאי שצה"ל יכול להרוג גם כאשר לנו אסוראלעד

יש אדם/הוגה-דעות/מנהיג/חז"ל שחולק על כך?


ברמת העיקרון אני מסכים איתך, אבל לו יתרחש אירוע בו אותו מרצח היה מואשם ע"י סנהדרין גדולה ומוצא להורג, או אפילו מת בכיפה, גם עתה כאשר הוא נענש בכלא לכך וכך שנים לא הייתי מזיל דמעה.

ברור שאין מי שיחלוק על שטות מוחלטת שהמצאת עכשיואנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי אלירז בתאריך ד' חשון תשע"ב 01:48

 נא להישאר ענייניים בויכוח!

אם אתה בא לחדש תיאוריה חדשה אתה צריך להוכיח אותה ולא להציג אותה בתור אקסיומה ולטעון שכל עוד לא הוכח אחרת היא נכונה.

אתה רציני?אלעד

יש המון מקורות לכך שיש רשות לצבא לפעול במקומות שלאדם פרטי אסור.

אתה מחפש מקורות על זה?

מה זאת אומרת "לפעול"? אתה מתכוון ללרצוחאנונימי (פותח)

אתה טוען שלצה"ל, מתוקף קדושתו כי רבה היא, יש זכות לרצוח בזמן שלאזרח אין זכות לרצוח. יש לך "מקור" לזה?

אכן, לכלל-ישראל ישנן פריבילגיות שלפרט אין...האדמו"ר מצנעא

למשל, כמו שאומר רבנו הק' זיע"א במזמור י"ט למדינ"י שאת מצוות כיבוש הארץ רק הכלל יכול לקיים, ואין הפרט יכול לקיים... אמנם הפרט מקיים את יישוב הארץ.

לדוגמאאלעד

ויש על זה ספרים שלמים.

צה"ל פועל מכח המדינה, מכח הכלל, ללא קשר לקדושתו.

זה לעומת אדם פרטי שמוגדר בהלכה כ"עושה דין לעצמו"

ומותר לו לנהוג כך רק במקרים מסויימים מאוד.

מאיפה החלטת שהמדינה זה כח הכלל?יהודי מרמ"ג
והלא דין הוא!האדמו"ר מצנעא

ומה צבא קודשנו הינו כוח הכלל (כמו שמבואר במזמור י"ט לרבנו הק' זיע"א), זו שנתנה לו את כוחו ככח הכלל (והלא היא ראשית צמיחת גאולתנו) אינו דין שיהיה לה כוח הכלל?!

ורש"י הק' במקום: "בתמיה"

מאיפה החלטתם שיש דבר כזה "כלל ישראל"די"מ

ועוד שיש לזה תוקף הלכתי?! |המום עד איפה יכולים מרכזניקים להגיע|

דוב!!! עד כאן!!! כלל ישראל זה לא קטע של מרכזניקיםאלירז
אחת ההבנות הכי חשובות בדרך חיים של יהודי, היא שעבודת ה' שלו איננה פרטית ותלויה בכלל ישראל (ולהיפך).
ואם לא הבנת את זה - לא הבנת כלום!
זה שאלה של מה שאת מגדירה "כלל ישראל"די"מ

כי היחדים ביהדות שאומרים שיש דבר כזה במובן של "נשמת האומה" זה מרכזנקים

(את יכולה לפנות אליי באישי להעשרה בקשר לנושא "כלל ישראל")

כן הדריכנו מרן הגר"א שפירא זצוק"ל זיע"א...האדמו"ר מצנעא

שרק גדולי הדור פוסקים בענייני כלל-ישראל!

מה זה "ענייני כלל ישראל"?די"מאחרונה

ומי זה גדולי הדור? (קרי מי מחליט מי הם)

כמו ברוב המקרים-.y.s. צודק בקיצור ודיוק ובכל זאת-אוהלי

סתם לשם הויכוח... (תיאורטי בלבד-כן?)

יכולים להיות מספר כיוונים לתשובות: (אולי כדאי להפריד בין חיסול ערבים לבין פגיעה ביהודים)


בקשר לערבים-

א. נקמה על רצח או על חילול השם. דבר שאנשים נאורים מזדעזעים ממנו,אבל הוא קיים. הנקמה היא דבר כל כך חזק ומושרש באדם, שההלכה מתירה למשפחת הנרצח לרצוח את הרוצח היהודי. כשהעניין מגיע לגויים שרוצחים יהודים בלי הבחנה, יש מצב שמותר לנקום בהם ע"י רצח ערבים ללא הבחנה. גם באופן פרטי,גם יחידים. ברגע שמותר/חובה לנקום כל אחד עושה מה שהוא יכול. פעם מישהו אמר שהוא לפחות ניסה ובאים אליו בתלונות אנשים שלא מזיזים אצבע.

אם העם הערבי שהתנחל בארץ חייב מיתה לפי ההלכה, כולם חייבים מיתה- מה זה משנה אם נהרגים 20 ולא 20000000?


ב.מתוך דין"הקם להורגך"- לפי ההלכה לא מחכים שיהרגו אותך ואז תקבל אישור בקשר לירות באויר. אפילו גנב שבא בחושך,שלאו דווקא בא להרוג-לפחות אין הוכחה- מותר להרוג אותו שמא יפחד שיתגלה ויהרוג אותך.

הערבים בארץ-כולם- בחזקת רוצחים צמאי דם עד שהם מוכיחים אחרת. חובת ההוכחה עליהם.אי אפשר להיות נחמדים לחפים מפשע עד שמישהו מתפוצץ.זה גם לא הגיוני.


ג.מלחמת מצווה- אם מגיעים למסקנה הלכתית שיש מלחמה בארץ של "הצר הקם עליך להורגך" כל העם הצר הוא בר מיתה- ואז בוודאי שזה לא משנה מי מת,כי כולם צריכים למות, ואז זה גם לא משנה הצורה או הכמות.


ד. הפה שאסר הוא הפה שהתיר-במדינה יש איסור לרצוח,אבל בהתנהגות המדינה לרוצחים- במיוחד על רקע לאומני ערבי- יש התרת הרצח ע"י מעשים.חינגות בכלא,רופא שיניים צמוד,תואר ראשון-שני והכל בחינם ובסוף משתחררים באוטובוס עד הבית בעסקה או מחווה כזו  או אחרת. אם יש התרת דם על רקע לאומני, שיהיה מכל הכיוונים. שימי לב שאת הדרישה הרצינית ביקשו דווקא אחרי ששיחררו רוצחים ערבים (מבחינת האמת לא היה צריך לעצור את היהודים בכלל בגלל הסיבות למעלה,אבל לא משנה כרגע).


ה. אם כבר-אפשר להרחיב את השאלה יותר-אם אנשי האצ"ל והלח"י צדקו כשהם רצחו בריטים-לא תמיד בצורה ממוקדת ורצחו בדרך חפים מפשע? הרי זאת היתה מלחמה! לא ברור מאליו שמותר?


בקשר לפגיעה במישהו מ"מצעד הגאווה"-


יותר קשה כשזה פגיעה ביהודי,ובכל זאת- אפשר לראות את זה כקנאות לה'. לא מכירה את הבנאדם באמת,אבל הוא שילם מחיר כבד מאוד מאוד על המעשה שעשה,והוא מן הסתם ידע את המחיר,אז זאת אפשרות שהוא עשה את זה באמת מתוך קנאות לה'.

ואם זאת הסיבה,מה את רוצה ממנו? לפניו היו את לוי בחטא העגל, את פנחס,את מתתיהו- כולם רצחו יהודים- ואנחנו מחזיקים מהם צדיקים.


מעניין אותי מה היינו עושים היום לכל אותם גיבורים היסטוריים? כולם היו נמקים בכלא? מגונים על ידנו?

הכל כמובן תאורטי. אין לי מושג אפילו איך מחזיקים נשק כמו שצריך, ואני מתעלפת מדםצוחק


אוהלי!רכס רמת מגרון

בע"ה

 

 

אני מצטרפת לחלק מההסתייגויות שאמרת, לכן אמרתי שאם לא בטוחה לחלוטין בנושא בעצמי.

 

מה שאת אומרת זה נחמד. אבל איפה הגב ההלכתי? כל הילדים כאן מנופפים קשות בדבוקתם ההלכתית, והמלכתם את ה', אבל מי כאן למד אתה נושא, שאל את רבו והרגיע את מצפונו הדתי בצורה שקולה ומבוססת?

לכל אחד בא לפעמים להרוג סתם אדם שנקרה בדרכו, או לדקור מישהו מרגיז ומגעיל במיוחד, אבל האם אנחנו פועלים מתוך דחפים רגעיים ותחושות בטן? אני מקווה שלא.

 

 

ואני כמוך, לא אוכלת שבוע אחרי שאני רואה דם.

 

בציפיית הישועה.

עדכון לתפילה רפאל אסרף שוחרר11223344

עדכון לתפילה

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת








יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

 

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה


יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים


שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך