כמה מילים על צה״ל והגבעותמאיר ברטלר
עבר עריכה על ידי אלירז בתאריך י"ד טבת תשע"ב 23:39

שלום לכל הבוגרים והמתבגרים ,ברוך ה׳ אני במעצר בית אז החלטתי לפתוח פה שם משתמש .
האמת שלא באמת רציתי לעשות את זה כי לטעמי מדובר בכל זאת בבזבוז זמן משווע !!!
אבל התמונה המחרידה שעלתה פה היום מחיבת תגובה אז ברשותכם אני מבקש להביע בוז עמוק גועל וחלחלה מהתמונה שעלתה פה .
אז מר או גברת קולולו אנא הזדהה/י בשמך האמיתי ונראה אותך גיבור /ה גדול

הערת ניהול: אני דורשת מכל העונים על השרשור - גם אם אינכם מסכימים - פנו בכבוד!!! ויש כבוד!

וואללה הייתי מזדהה אבל שורץ פה שבכ..אנונימי (פותח)
מה הבעיה, שיזדהה השיחה אישית..אביה7
מדובר במאיר ברטלר האמיתי.אלירז
מאיר זה הזמן להסביר לנערים שהוציאו את עצמם מגדרתג מחיר

"הגרעינים" ולא הבינו מה פשר דברי  הראיון המטופש שנתת לערוץ 2 בכתבה על נוער הגבעות  מה זה היה?

(שמעתי הרבה מתנגדים במאחזים לדבריך ורציתי לדעת מה הולך פה)

העניין הוא פשוטמאיר ברטלר
אני מתנגד נחרצות לכל פעולה שמסיתה את הדיון מהשאלה המרכזית (של מי הארץ הזאת ) שיטת תג מחיר מחריבה יותר משתורמת ״הפגנות התודעה היהודית בבסיסים ״ הם נזק עצום למאחזים ולכל תהליך הפריצה בבניין הארץ! לצערי אלו שהוגים את הרעיונות האלו ממש לא מחזיקים מהקוו של התיישבות ועדיין משתמשים במאבק על המאחזים -כקרדום לחפור בו בשביל לתת נפח לפעולתם ,אני כמו שאמרתי ממש לא מאמין בשיטה הזאת והגעתי למסקנה שההתעלמות שלי צריכה להיפסק זאת האמת שלי ואני יגיד אותה
מה הקשר?תג מחיר

א.מה סותר? א"י ובעית האוייב הערבי (שהרב כהנא הי"ד אמר שהיא הבעיה העיקרית בדורנו)

ב.זה שעושים תג מחיר זה מראה לערבים של מי הארץ

ג.מה מזיק בזה?

הרב כהנא היה חותך את האצבעות של קולולולומאיר ברטלר
ומי שחושב שגרפיטי וכמה שטיחים מראים לערבים של מי הארץ הזאת פשוט טועה בגדול
סליחה אבל אתה רק אומר מה לא בסדר תסביר למה!אנונימי (פותח)
אתה מחוק! לא מנהיג ולא...דוד חי

בתיך, אתה יצאת נגד כל אלה שפעלו איתך עד עכשיו, ועכשיו אתה  נותן להם יריקה בפרצוף אתה לא מנהיג נוער הגבעות אולי נוער הגבעות הם המנהיגים שלך, ולא יצא לך מיזה כלום שהתראיינת לערוץ 2  עכשיו הפכת את כל האוהבים שלך לאויבים שלך. תחשוב על זה.

אויבים?! , בבקשה להירגע!(,")
הכי אויבים זה מי שהיה קרוב אליך ובגד בך.דוד חי
דוד חימאיר ברטלר
זה בסדר דוד חי אחרי הבילוי המשותף שלנו בשכם( נכנסים או נעצרים2) הבנתי שהשליטה העצמית היא לא החלק החזק שלך אז אתעלם מההקנטות , אני יגיד מה שאני חושב גם אם זה לא נוח לך ושכמותך מה לעשות שמבחינתי חזון ההתיישבות על גדת הירדן חשוב הרבה יותר ממה יגידו עלי בישיבת דורשי ביצהר או בקול היהודי וכדאי באמת שתיקחו את זה בחשבון !
נראה מי ילך איתך.בבקשה.דוד חי

מר פוגחמט הדברים נאמרו בצורה מטאפוריתמאיר ברטלר
וכפראפרזה למשפט המפורסם של הרב צבי יהודה ורק שתדע שהרב כהנא היה מסלק אנשים בלי חשבון מהפעילות ( גם באלימות ) אם הוא ראה בהם מזיקים , מובן שאנוכי הקטן לא הרב כהנא ולא עפר לרגליו ועדיין אני חוב שהלבשת כלב במדי צה״ל היא מסר משובש שגורם נזק עצום שראוי לתגובה חריפה
ודרך אגב הטעויות בכתיב נובעות מהתכונה של האייפדמאיר ברטלר
שמשנה מילים ואותיות על דעת עצמה אז אנא תתייחס עיניינית ואל תסיט את הדיון למה שלא קשור
LOLאנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי אלירז בתאריך ט"ו טבת תשע"ב 01:43

הניק נחסם מאחר ובאופן עקבי נהג בחוסר כבוד.

מישהי (לא מישהו) לקחה תמונה עתיקה וחביבה שמסתובבת ברשת כבר שנים ושמה אותה בפורום, ואתה קורא לחתוך לה את האצבעות. פרפראזה, עלק. מטאפורה, עלק. מדהים. ואתה אמור להיות הפרצוף הנאור והבלתי אלים. יפה לך.

המסר זה מה שחשובמאיר ברטלר
וההבנה של פוטנציאל הנזק! וזה ממש לא משנה אם זה מישהי או מישהו ובכלל זה לא אישי!
אתה באמת חושב שהמסר שלך "עובר"?אנונימי (פותח)

בוא נדון על שני מסרים שהעברת בזמן האחרון.

א. הזמנת את אוהד חמו ל"טיול" הכמעט ירדני, קיבלת כתבה מאוד מאוד אוהדת וחביבה. <צ>

ב. המסר שלך בראיון לערוץ 2: יש פה אנשים שיש להם בעיה עם זה שאתה קורא לעצור אנשים ומתנגד לתג מחיר. לי לא. זכותך להתנגד לתג מחיר, זכותך לסגוד לצה"ל ולמדינה, ובאמת העניין של הקריאה לעצור אנשים הוצא מהקשרו ע"י ערוץ 2. הבעיה שלי היא שכל צופי ערוץ 2 ראו בנאדם פרנואיד שרומז בקריצת עין שכל הרעיון של תג מחיר זה רק השב"כ והרשויות. חלקם השתכנעו. לא משנה מה המסר שלך, תדמית של אדם שמאמין שאת כל המסגדים שרף השב"כ בעזרת קרן לייזר שהוא קיבל מה-CIA שלקחו אותה מהחללית של רוזוול, היא לא תדמית של אדם רציני ושפוי, אדרבא, זו תדמית מזיקה לא רק לך אישית אלא לכל מי שתומך בהתיישבות ובמתיישבים. 

המסר שלך לא עובד. המסר שלך מזיק הרבה יותר מאיזו תמונה שמסתובבת ברשת. אני לא חושב שצריך לחתוך לך את הידיים בגין הראיון האומלל ההוא, כמו שאתה חושב שצריך לעשות לבחורה שפירסמה תמונת רשת ישנה בפורום נידח. אבל אני חושב שאתה חי בסרט שאתה דובר מוצלח - בזמן שאתה ממש לא, ולכן צריך להרחיק אותך ממצלמות הטלויזיה, ברגישות ובנחישות.

נו באמת ..מאיר ברטלר
חמוד שלי הרמה של התגובות שלך יורדת בכל פעם ודרך אגב לא אמרתי שהשבכ שורף מסגדים אלא שהוא יודע מי שורף ובוחר לא לעצור כי זה מועיל למערכת
וזאת לא קונספירציה?אנונימי (פותח)

אתה באמת חושב שרשויות המדינה יודעות ה-כ-ל על שריפת מסגדים ולא עוצרות כי "זה מועיל למערכת", בזמן שהם משתגעים וממציאים צווים מתקופת המנדט ועשרות הרחקות מנהליות כדי לעצור אנשים שבסה"כ הקימו חמ"ל מאחזים? אתה מאמין שמרבית הצופים בערוץ 2 חשבו שהמסר הזה מבטא שפיות ורציונליות?

מה אתם רוצים מהתמונה הזאת???אנונימי (פותח)
התחרפנו לגמרי?אז מישהו העלה תמונה של כלב במדי קצין,זה בכלל תמונה שלא עשו בפורום והביאו לצורך הלצה,מה קרה?בטח מחר כבר נשמע את הרב הראשי לישראל מגנה את הדברים.
ממש מחלת גינויים נהיה לנו...מחפשים מה לגנות,עוד לא השתחררנו מתסמונת רצח רבין?
למה כל דבר אנחנו צריכים לגנות?
אנחנו אשמים בכל מה שקורה בעולם?
מספיק כבר עם המחלה הזאת גינויסטיס חרטטיטיס.

מאיר אני באמת מכבדת אותך אבל עדיין לא הצלחתי להבין*מדינת יהודה*

למה זה כל כך מפריע לך????

כי זה שולל את הלגיטימציה של כל מה שאנו עושיםמאיר ברטלר
וזה רק עוזר לערבים , כל כפר ש׳ספג תג מחיר ׳ רק התחזק בתקציבים - אישורים - תמיכה - חשיפה והשתחוויות של פרס והרבנים הראשיים והפרומנים למיניהם בקיצור אין לזה תועלת אמיתית בשטח ולא רק שזה לא מחליש את הערבים לעניות דעתי זה אפילו מחזק אותם
זה צד אחד שאפשר להסתכל עליומרדכי

בס"ד

אבל תחשוב שיש כפרים שהציבו שמירה על המסגדים שלהם בגלל "תג מחיר" או שמו גדר סביב הכפר... אז במקום שאנחנו נשב מאחורי גדר, ושאצלנו ישמרו מחוץ לבית הכנסת,שהם יעשו את זה... ובזה התג מחי מועיל!

חוץ מי זה שחשוב לזכור שתג מחיר לא מגיע סתם (בד"כ) אלא אחרי רצח של יהודים... אבל משום מה, רק השרפת מסגד מעוררת את הציבור וגורמת לגינויים, אבל הרצח של היהודים עובר יחסית בשקט...

אף אחד לא חולק איתך על הנתונים האלו.קטיף שנית

אלא על כמה חשוב לנו להגיע אליהם.

אני אנסה להסביר את עצמי..(ותודה על המחמאות מאיראנונימי (פותח)

פשוט לנוער יוצא בהמון סיטואציות לכאוב את המצב- ויש מה לכאוב ואין למי לזעוק(זולת הקב"ה כמובן...)

אז לפעמים דרך להפיג מעט מהכעס שמצטבר(ומצטבר וואחחאד כעס), זה לצחוק על המציאות ועל מי שדי עוזר לה לקרות(במקרה הזה- משטרת ישראל)..

פסיידר מאיר? לא צריך לקחת כ"כ קשה ולהתחסד מול האנשים שעושים לנו טרור!

תודה ובתקווה להבנה

בזה קולולולו צודק! מה היתה הכתבה המתרפסת הזאתתג מחיר

אצל ערוץ 2?

אגב אני מכירה את מי שעומד מאחורי הניק קולולולו*מדינת יהודה*

היא אחלה בת אז תתחילו להרגיע.....

מי שלא מסוגל לשאת את האחריות שנגזרת במאבקמאיר ברטלר
עם השלטונות על בניין הארץ עדיף שיקום וילך לצערי אין לנו את הפריווילגיה להתנהג בטמטום רק בגלל רשעותם של המחריבים לכל ראיון או תמונה כמו זו שהועלתה פה יש השלכות מיידות בשטח ( תשאלו את החברה בגל יוסף )
זה לא עניין של לשאת את האחריות כי אם הייתי חושבאנונימי (פותח)

שזה יועיל למשהו שאני יזדהה אז הייתי מזדהה..אבל זה כמובן לא מועיל אלא יגרום למעצר דבילי על כלום..אז סתם חבל זה הכל..זה לא מתוך פחדנות חס וחלילה..חח הצחקת אותי אנחנו ממש לא פחדנים מהשלטונות..

ועוד דבר..חלק מהחבר'ה פה(בגבעות בכלל)אנונימי (פותח)

עושים המון וזה מעט כדי להוציא..ובבקשה אל תהיה כמו הרבנים שמגנים את הנוער הזה..אלה הנוער שלך,בוא תדבר תסביר תשמיע-אנחנו מוכנים לשמוע ולקבל..אבל סתם להיכנס בנו?!לא חבל?!

קולולולומאיר ברטלר
לפעמיים צריך לנער ובמקרים חריגים אפילו להתנער וזה לא בה ממקום של התנשאות או מחשבה שאני יותר טוב פה ממישהו אלא פשוט מדאגה כנה לארץ ישראל מבחינתי אני שווה בין שווים ואומר את דעתי ושומע דעות אחרות מי שמכיר את ההתנהלות בגרעינים יודע שאין היררכיה אדרבה שכל אחד יגיד את דעתו ובוא ננהל דיון
כמה דברים:*מדינת יהודה*

א. זה שאתה לא מסכים עם השיטת פעולה זה לא אומר שהחבר'ה האלה לא יודעים להתמודד עם שלטונות הרשע אותו דבר מועצת יש"ע יכולה להגיד עליך 

ב. לעניות דעתי אם לא היו מפנים אותם היום אז זה היה קורה מחר או בעוד שבוע ולדעתי מעוד גלותי לחשוב שבואו לא נעשה כלום שמע יעשו לנו הרבה יותר רע ואגב אם זה ככה אז גם אל תבנה מאחזים

ג.אני אישית אהבתי את התמונה אבל גם אם לא היתי אוהבת לא נרא לי שצריך להתייחס לכל תמונה כי הרי דברים כאלה מתפרסמים באינטרנט בלי סוף גם מימין וגם משמואל ולא נרא לי שאתה מתייחס לכל תמונה כזאת שמתפרסמת באינטרנט..

יש הרבה מה לעשותמאיר ברטלר
אני מאמין ש׳ כנגד החרבה תבוא הרחבה ׳ בשכם ביריחו בעבר הירדן ובמאחזים לא גיניתי אבל זכותי לומר את דעתי ולהביע את התנגדותי לשיטת תג מחיר ואפילו להסביר שזה מזיק
הפורום אשם בהחרבת המאחזים זה ברור!!!אנונימי (פותח)
מצטרף לבוז העמוקorenzauda

של  מר ברטלר.

הייתי כותב את זה בשרשור עצמו אבל זה לא כיף

לפתוח מלחמה שכולם שמחים.

אחי אתה עושה את זה בכוונה????(אורן)יהודי קטן
כן.orenzauda
עבר עריכה על ידי orenzauda בתאריך י"ד טבת תשע"ב 22:52

אם אתה כותב הודעות שיעצבנו את יושבי הפורום בכוונהאלירז

אתה תיחסם!! שיהיה לך ברור.

(מיועד לorenzauda)

חחחחח לא לא!!orenzauda

התכוונתי שרשמתי את ההודעה בכוונה...

בבירור עם מאיר, זה אכן הוא.אהוד

ושוב,

למשטרה/שב"כ אין כיום בעייה לזהות ניק.

רוב האנשים הפועלים באמת בשטח, מכירים אחד את השני גם בניק.

אם יש ניק שהוא פרובוקטורי ואין אף אחד מוכר שמזהה אותו, כנראה שרצונו ליצור כאן בלאגן, ודה לגיטימציה לנוער הנפלא.

למר ברטלר היקר:השם הוא המלך!

איש איש ודעותיו.

בשונה ממך, איש פה לא מדבר בשם נוער הגבעות אלא אך ורק בשם עצמו, ולכן חופשי לומר את דעתו, תהא  אשר תהא.

אתה כמובן יכול לא להסכים, להתווכח, ולחשוב על מי שבא לך שהוא פרובקטור או מזיק למאבק, אבל כל עוד מדובר בפורום חופשי - זכותו של כל אחד לומר מה בראש שלו.

וזכותם של אנשים לא להזדהות בשמם, כי 'קבל את האמת ממי שאמרה'.

לענ"ד, יש להתייחס לגופם של דברים ולא לגופם של דוברים.

יש פה כאלו שמתנגדים לתג מחיר, ויש החושבים שהוא לגיטימי, ואותו דבר בעניין היחס לצבא.

לא כל מי שמשוייך במידה זו או אחרת ל'נוער הגבעות' (ובטל לא כל מי שכותב פה) חייב לחשוב אותו הדבר בכל נושא.

למר השם הוא המלך על שלל הניקים שלו (אביר על סוסאהוד

ועוד)

לפחות מאיר מחזיק מעמד עם ניק אחד. ולא יוצר שלל ניקים!

בחיים לא אבין את ההתעסקות יתר הזו בשטויות.השם הוא המלך!

הפורום הוא בסה"כ פלטפורמה להבעת דעות, החלפת רשמים, עדכונים וכו' וכו'.

בעיניי, העיקר הוא הרעיון, הדרך, וגם עדכוניים מעשיים הם כידוע כבר חשובים.

אבל האינט' והפורום הם בסה"כ כלים, ולא יותר מזה.

מה כ"כ משנה כמה ניקים יש למישהו ואם הוא מזדהה בשמו או לא?

הרבה יותר מהותי - לדעתי - זה ה'מה' ולא ה'מי'.

זו דעתי.

לא סתמתי לאף אחד את הפהמאיר ברטלר
אבל אחרי שנים של שתיקה בנושאים האלה תג מחיר וכו׳ אני בהחלט מתכוון להביע את דעתי ולא ישתיקו אותי ובכל זאת מכיוון שלדברים שנאמרים יש גם משמעות לאומית וזה לא איזה פורום של כמה ילדות מתל אביב יש מקום לדרישה להזדהות משום מה אנשי תג מחיר והתומכים בשיטה זאת מתחבאים מאחורי גבם של אחרים ( כן זו האמת ) אני אף פעם לא הסתתרתי מאחורי הגב של אף אחד ותמיד באתי בשם ופנים (וכן גם בפורום נכבד זה )
מצטרף לגמרי, אבל מסיבות אחרות.השם הוא המלך!

אני אישית בכלל לא מתלהב מתג מחיר, אבל אנ כן חושב שאם כבר הוא מילא נעשה, אז לפחות שילווה בהסברה נכונה, מאלו שמצדדים בו.

בנושא היחס לצבא:

עשרות תלמידי מרכז הרב פרצו לבסיס צה"ל - ולא שמענו שום התנצלות מהישיבה.

במצב כזה, בודאי שאין לנוער הגבעות סיבה להתנצל על יחס עויין לצבא.

(ועודבר: לא כל דבר מתאים לכל מקום. יש פה כאלו שבפייס' למשל כן מזדהים בשמם המלא, אבל פה לא).

לא העזת להגיד אף פעם את דעותיך!!דוד חי

כל מי שהלך אחריך לא ידע את דעותיך עכשיו חשפת את פרצופך האמיתי ובפעם הבאה של נכנסים או נעצרים אתה תהיה אולי אם עוד כמה בודדים.

מי שבא לפעילותמאיר ברטלר
בא בגלל חשיבות העניין ולא בגללי או כל אחד אחר אני אלך עם האמת שלי גם אצטרך ללכת לבד תבין דוד חי לחץ חברתי לא משחק אצלי תפקיד
טוב מאד תיהיה לבדדי"מ

רק תבין שבושנה מדניאלה יש אולי 1 או 2 שמעניין אותם מה אתה אומר ו0 שנגד תג מחיר[

מי שמוכנה היום " הגרעינים" כולם בעד תג מחיר

למה נראה לך שאתה מנהיג נוער הגבעות אההה??????????נחצ'י
דוד חי נחצ'י וכולם - אתם תפנו אליו בצורה מכובדת!!!אלירז
מה הקשר?? אם כל אחד יתחיל לגנות בתקשורת מה שהוא לאאוריין

בס"ד! הרב כהנא צדק!
מסכים איתו זה מטומטם אתה בדיוק כמו כל מועצת ישע והרבנים זה הורס הכל

מה גם שאין מה לעשות נוער הגבעות בעד תגי מחיר ככה שלהגיד שנוער הגבעות נגד זה שקר.

אני תמכתי בך  אבל אחרי הגינויים האלה הבנתי שבאמת אתה לא מנהיג... אתה כמו כול המתייפיפים  בתקשורת אני לא רןאה הבדל .. יש לך עתיד בתור פוליטיקאי... תשמיץ כל מי שלא עושה כמו שאתה חושב....

מיצטרף.דוד חי
אגב מצטרפת לדברי אוריין*מדינת יהודה*
זה בסדר אורייןמאיר ברטלר
את יודעת כבר מרוטשילד שאנחנו לא בדיוק חושבים אותו דבר ודרך אגב אין היררכיה בנוער הגבעות ובכלל אין כזה דבר נוער הגבעות כקבוצה מוגדרת ההגדרות התקשורתיות הם רוח חולפת יש מנהיגים כמו הרב לוינגר והרב כהנא שיש בינהם וויכוח עמוק על מה צריך להיות הקוו המרכזי אני לא מנהיג אלא שווה בין שווים וכל מי שבגרעינים יודע זאת היטב
אני חושב שיש פה התלבטות יותר רציניתדאץ

האם נוער גבעות פועל להגדרה מסודרת (שיש הרבה יתרונות וחסרונות), והם הוא מוכן להעמיד מנהיג.

ועם כל הכבוד מאיר (ויש כבוד אלירז ) אתה הרבה פעמים מדבר כאילו אתה מייצג את הנוער גבעות..

בד"כ התקשורת מגדירה אותו כמנהיג ופונה אליו -אלירז

לא הפוך..

יש לי מה לומרדאץ

אבל השרשור הזה נהיה מלוכלך מרגע לרגע, אז נראה לי שאני אדיר את רגליי מהשרשור (הדרת רגליים!!)

ואני לא מתכוון למאיר, אלא לעלבונות שרצים פה

מאיר אתה מוכן להפסיק להיכנס לתחום האישי של כל בן*מדינת יהודה*

אדם....

שום דבר פה לא אישימאיר ברטלר
ואני אני מכבד את כל המגיבים אבל מגיב בדם ליבי
בקיצור מה שיש לרובנו להגיד לך שהפסדת במאבק יותר מדוד חי

שהרווחת.

באיזה מאבק?שמשון ר

אם אתה ממצא את המאבק שלך בלשרוף שטיח ולהסתובב על חולצות של יהודים בואו ננצח למיניהם אז יש לך ולמאיר שני מאבקים שונים...

ולגבי זה שמאיר גינה, תיכנס שניה למצב שלו, שכל פעם שקורא איזה תג מחיר פונים אליו לתגובה, ובדרך כלל הוא לא מגיב, עכשי אני שאל אותך, למה אין איזה יצהרניקים שעומדים מאחורים התגי מחיר?! למה הכל חייב ליפול על מאיר לעמוד מאחורי דבר שהוא בעצמו לא מסכים איתו (ויש לו מספיק דברים שהוא צריל לעמוד מאחוריהם) אפילו המחתרות שהרגו אנשים (!) לקחו אחריות על מעשיהם? למה אין איזה גף שעומד מאחוריהם, אז מה שקרה זה שלמאיר נמאס לשתוק והוא אמר את מה שהוא חושב שזוהיא זכותו המלאה...

מילים כדורבנות פוליק!!!דאץ

אין לי דעה סופית ><

(אגב, רפאל יעיד עלי בשמחה שאני שבכניק מוצהר XD )

יצהרניקים לא מתראיינים ומאיר לא צריך גם לעמודאלירז

מאחורי מעשים שהוא לא משתייך אליהם.

אז הוא יכול לומר לכתבים - שתג מחיר לא באחריותו.

למה לגרום לזה להיראות כשני מחנות שרבים ביניהם?!

הרי מאיר וחבר'ה מיצהר - חברים טובים!

וכולנו אוהבים את מאיר בסה"כ..

אז הנה - מאיר - אני פונה אליך אישית.

אין לי בעיה שאתה חושב אחרת בעניין תג מחיר, ואפילו מקובל עליי.

אבל התרגיל הזה לבוא ולומר את ההתנגדות שלך במצב שהיה ברור שאנחנו לא נצטייר כמסתייגים מתג מחיר בכתבה, לא היה יפה בכלל! (בלשון עדינה)

מה גם - שאתה מצטייר כמנהיג בתקשורת, אז אם אתה לוקח את מה שהתקשורת מספרת ברצינות-

שים לב! שאתה מוציא גם אותך וגם אותנו כשני מחנות מנותקים.

זה נכון?

לא כ"כ...

אלירזמאיר ברטלר
אפתח ואומר שאני מאוד מעריך את מה שאת עושה ואל תיראי בעצם הוויכוח טעם לגנאי.
ועכשיו לגופו של עניין -
באמת שעד שראיתי את הכתבה ב2 לא ידעתי שאלו דעותייך (בכתבה למקור ראשון אמרת דברים הפוכים ) בטח שלא עשיתי תרגיל! ואמרתי הרבה דברים טובים בכתבה על הגבעות והנוער השוכן בהם ,וגם את אמרת הרבה דברים יותר מתונים !!!הם פשוט ערכו מגמתית ויצאה כתבה כמו שיצאה. בהסתכלות אחורה לדעתי גם את וגם אנוכי הקטן היינו צריכים להקפיד יותר בניסוחים וזה נלמד לפעם הבאה .
מסכימה..אלירז
עבר עריכה על ידי אלירז בתאריך ט"ו טבת תשע"ב 10:28
אגב- רק לדיוק - בכתבה למקור ראשון, התעסקנו בכל דבר חוץ מתג מחיר.

לא אמרתי שאני מתנגדת.

ידוע שתגי מחיר מול צה"ל מאוד לא מוצאים חן בעיני. מול ערבים- אני מאוד בעד, למרות ובגלל התדמית.

"מאיר וחבר'ה מיצהר - חברים טובים!"די"מ

זה היה נכוון כל עוד הוא לא  הצטרף לחגיגת הגינוים

ואם את שואלת אותי אני חושב שזה שהיה להם לגטימציה לעצור את אלעד מאיר ועקיבא הכהן

זה גם באשמתו ובאשמת כל מי שהצטרף לגגית הגינוים בצורה כזאת או אחרת

אני גם יכול להעיד עליך! XD (דאץ')חסוי123
על עובדות אתה לא יכול להתווכח תג מחיר והחולצות*מדינת יהודה*

של יהודים בואו ננצח עזרו עובדה אחרי תג מחיר משהו מהצד השני שם גדרות שמירות בכפרים התחיל לפחד וגם לצה"ל השתבשו התוכניות באותו לילה שהיה אמור להיות פינוי

חסר לך פרט קטנטון...שמשון ר

0שלילה אחרי היה פינוי!! יופי, דחית את הפינוי בלילה, ילד גדול! עכשיו תחשוב על איך אתה דואג שלא יהיו פינויים ולא איך לדחות אותם ביום...

אגב, אם זכרוני לא מטעה אותי, בפינוי עצמו לא היה שום התנגדות.. (סתם נקודה למחשבה...)

העלו צ'פלין (מטוס צילום ללא טייס) בלילה שהרסו אתאלירז

מצפה יצהר.

זה לא מספיק מבחינתך?

הכוחות העצומים שהם מוציאים על הריסת שני מבנים ודיר - מצביעים על כך שהם מפוחדים עד מוות, ומבזבזים משאבים יקרים על שטויות!

מתישהוא יובן שמעבר לכאב הראש של כוחות הבטחון-

גם משלם המיסים סובל מעניין הפינויים ביהודה ושומרון.

וברגע  שנגעת לעמ"י בכיס - העסק נגמר!

הפינויים יפחתו מאליהם.

הגירוש עלה מליארדים רבים.יזהר

לא ראינו שזה מנע בעדם.

הם נערכים מחדש, משקיעים משאבים, קצת מתעצבנים אבל זה ממש לא עוצר אותם.

לא היה התנהגדות כי הם עלו דרך חווארה הרסו וברחודי"מ

בפינוים האחרונים ברמה היה התנגדות? גם לא בפינוי בעוז ציון היה התנגדות? גם לא! בפינוי בגל יוסף היה התנגדות? גם לא!

זה לא קשור זה קשור לזה שהם עושים "פגע וברח"

זה לא הסיבה שלא היתה התנגדות....אוהב יהודים

הסיבה היא שיש אנשים חושבים מאחורי המאבק,וסיבותם נשארו עימהם, וטוב שכך...דוס

כן שמעתי את הוורטמאיר ברטלר
על מניעת הפינוי במצפה יצהר מה לעשות שחודש אחורה העובדות הם : א) הבתים נהרסו במצפה יצהר כעבור יומיים ללא שום התנגדות (ב) הבתים בגל יוסף אותו כנל (ג) חלק גדול מהחברה מושבתים עכשיו כמעט לחלוטין בהיבט של פעילות שטח (ד)שלילת הלגיטימיות של הגבעות תביא להריסות רבות במאחזים (ה) במקום להיות בעיצומה של פריצה קדימה אנחנו במצב קשה של מגננה כמעט בלי יכולת להגיב בעשייה
מאיר,אוריין

בס"ד! הרב כהנא צדק!
באותו לילה הם הגיעו גם למצפה אביחי מלא כוחות כדי להרוס וחזרו אחורה!!! ומצפה יצהר באמת חבל שלא היתה התנגדות בפינוי. אל תדאג הם יודעים להשבית את מי שהם רוצים... גם אלכס עכשיו בכלא.. ואתה הייתה גם ועכשיו במעצר בית... הם יכולים להשבית כל אחד על כל דבר... אנחנו לא צריכים לפחד מהם. ביכלל.
הריסות רבות במאחזים היו ולצערנו יהיו, הלגיטימיות של המאחזים לא נשללה וגם לא תישלל...  אם אתה מדבר בעיני אנשים אז גם פגיעה ברכוש צבא ולעבור את הגבול יכול לשלול את הלגיטימיות בעיני אנשים...  זה לא הפרמטר שלנו.. ברור שחשוב שיהיה תמיכה.. ובגלל זה במקום לגנות אפשר להסביר ואפשר להגיד מי אחראי עלזה ולמה נעשתה הפעולה...
אני לא רואה שוני בעשייה... המאחזים עדיין קיימים... מחר יקום בעז"ה מאחז חדש...

חכה שהיה לך מזלטים ומארבים. וכמויות של כוחות.דוד חי

ו

מאיר - היו תקופות כאלו גם ללח"י..אלירז

שהיו זמנים שמורידים פרופיל, ואח"כ חוזרים לפעילות מלאה ומשופרת.

מה רע?

הלחי היו מאוד ממוקדיםמאיר ברטלר
ואת יכולה לקרוא בכתבי יאיר ,בכל מקרה אני עדיין מתעקש שבסוף השאלה המרכזית היא סביב מה סובב הדיון שאנו מייצרים.
האם סביב ״ פשעי שנאה ״ או סביב בניין הארץ ..
לשמשון ראוריין

בס"ד! הרב כהנא צדק!
א. תמיד אפשר להגיב תגובות כמו " ברק וביבי מבעירים את השטח ואחראים באופן ישיר להסלמה " ולמה לא מגנים שמאלנים וכו'.... מבלי להתייחס ביכלל לתג מחיר עצמו....
ב. למה אין מי שעומד? אולי במחתרות זה היה יותר קל לעמוד כי זה היה מחתרת ז"א אין כ"כ את מי להאשים בזה... היום אם מישו יעמוד מאחורי זה הוא כבר לא יעמוד מאחורי זה [כלא... ]
למרות אני מסכימה שצריך לעמוד מאחורי זה ... לנסח את זה איך שהוא בצורה חוקית..

ומאיר לא צריך לעמוד מאחורי זה.... רק ביקשנו יפה [או לא כזה] שלא ישחק את המשחק שלהם... [גינה לי חביבה]

עוד פעםשמשון ר

אני לא מצדיק שום גינוי על שום חלק מנוער הגבעות, אבל אין שום דבר לא חוקי להסביר למה עושים את זה, אבל ליצהר אין מישהו שעושה את זה, ועד עכשיו הכל נפל על מאיר

היצהרניקם כן מגבים רק עם שכלדי"מ

במקום להתראיין לתקשורת כמו אהבל כשיוכלים לערוך אותך

אז במקום להיות המתראיין אנחנו רוצים להיות המראיינים!

הויכוח פה זה לא על הדרךאוריין

בס"ד! הרב כהנא צדק!
זה לא להכריח אותך להיות בעד תג מחיר או לא
זה לא אם תג מחיר מועיל או לא
יש דיעות שונות וזה בסדר והגיוני

העניין הוא הגינוי. אתה נגד תג מחיר סבבה. אל תתמוך. אל תגנה. [בתקשורת] כי אחרת מה אתה שונה מפנחס ולרשטיין ומהרבנים המתייפיפים?? גם הם חושבים שמה שאנחנו עושים מזיק למאבק על ארץ ישראל אז הם מגנים ומגנים..... 

ומה יוצא מיזה? במקרה הטוב- נאדה, גורנישט , במקרה הרע- עצבים, פירוד ומחלוקת

במקום להיות מאוחדים הגינויים האלה רק ירחיקו ויפרידו בינינו. ואז ניהיה חלשים יותר.

חבל .

מסכים עם אוריין ^^דאץ
אורייןמאיר ברטלר
יתכן שיש צדק בטענות לגבי ההתנסחות שלי בערוץ 2 .אמנם לא גיניתי ובכל זאת אפשר היה לומר את הדברים אחרת ועדיין לא עשיתי הסכמים על ארץ ישראל ולא בגדתי בכפר מימון וישבתי בכלא תקופות נכבדות ושילמתי מספיק מחירים לפחות בשביל שתהייה לי זכות לומר את דעתי אל תשכחי שהכתבה ב2 היתה ערוכה בצורה מגמתית ומה שהוצג זה 2 דקות חתוכות במקטעים מתוך שיחה של שלוש שעות על נוער הגבעות
ברור שהיא הייתה ערוכה!די"מ

ואתה לא ידעת שעורכים אותה?

זה שורש הבעיה שאתה עובד עם תקשורת (גם זה שאתה במעצר בית עכשיו זה בגלל שאתה עובד עם תקשורת)

וויכוח עקר לענ"ד הרי בסופו של דברחנמאל ד.

נחצ'י, מאיר ודוד חי שלושתכם באותו מצב, כל מי שהיה יכול אולי לתרום למען ה"התנחלויות נמצא בהרחקב או במעצר בית ועקב כך אני מציע שנדחה את הדיון לעוד כמה חודשין=ם שהמצב יהיה קצת יותר טוב...

"נחצ'י
עבר עריכה על ידי נחצ'י בתאריך ט"ו טבת תשע"ב 00:04
האלווו יהודיייייים!!!!!!!דאץ

בואו ננצח

כל מילה בסלעדי"מ
מי מסתתר?די"מ

אני דוב מורל ובערך כולם כאן יודעים שזה אני ואני מביע כאן בפומבי את דעתי שאני בעד תג מחיר

למאיר אחינו היקר!אוהב יהודים

אני יענה על כמה טענות,

1. זכותך המלאה להתנגד לתג מחיר, וזה סבבה, כל עוד שאתה מברר את זה מול החבר'ה ומול מי שאתה חושב שעומד מאחורי זה.

2.ללכת לגנות בתקשורת, או לא לגנות, רק להגיד שזה מזיק ושיתפסו את האחראיים, זה פשוט טיפשי, ורק מרחיק אותך מלהשפיע ולו במילימטר על המציאות, אתה הופך להיות כמו כל האחרים במועצת יש"ע ושלל הרבנים הפחדנים שמגנים,(וגם הם טוענים שכשהם היו ילדים הם מסרו את נפשם וכו')

3. זה שאנשי תג מחיר מתחבאים ולא הולכים בגאון, זה בדיוק הסיבה שאתה כרגע במעצר בית, והם מסתובבים חופשי בעולם- לא הצליחו להעמיד אף אחד מהם לדין!

4. יש הסברה לתג מחיר וזה הקול היהודי- כל מי שרוצה מוזמן לשם.

5. עצם המעשים של תג מחיר מסבירים הרבה מאד על מה המלחמה ועם מי, ונותנים הרבה חומר למחשבה לאנשים שמבינים שהצבא לא מגן על אזחי המדינה ויש כאלה שאכפת להם ולקחים אחריות.

6.המאבק הוא לא דרך התקשורת כי כמו שאתה רואה, אתה מתחיל להשתנות בעקבות התקשורת ולנסות לעשות דברים שישמעו טוב ויעשו כותרות חמודות.

7. זה שאתה יורד על דוד חי ודורשנים- לא מוסיף לך כבוד...

סליחה על האורך....

אוהב יהודיםמאיר ברטלר
א) יש דברים שנכון לומר בפומבי במיוחד אחרי בירור די מקיף בחודשים האחרונים בפגישות סגורות
ב) בהיסטוריה של עמינו האמירה היא שנשארה לדורי דורות ( מי לה׳ אלי וכו׳) ולכן ההסברה חשובה הרבה יותר מהשאלה מי מסתובב חופשי ומי לא
ג)ההסברה בקול היהודי מוכוונת בכוונת מכוון לציבור מצומצם של המשוכנעים שהוא אפילו לא פרומיל מהציבור הרחב
ד) הקול היהודי זה לא הסברה לציבור הרחב להיפך מי שנכנס לשם ( חוץ מהמשוכנעים) זה בעיקר עיתונאים שלוקחים חומרים משם ועושים איתם מה שבא להם - כחומר ביד היוצר והתוצאות בהתאם
ה) הם סירבו בתוקף למנות דובר לשיטתם (מי שמכיר את הפרטים יודע על מה אני מדבר לא אפרט מטעם של צינעת הפרט )
ו)אפשר להתווכח על השאלה האם התקשורת היא כלי להסברה או לא נדמה שדווקא בעניין הזה אין ויכוח בין הרב כהנא לרב לוינגר ( עם יצהר כן )
ה) אני לא רואה במעשה של שריפת מסגדים וכו׳ דבר שמסביר על המלחמה ועם מי להיפך ( הסברתי כבר בשרשורים הקודמים )
ו) פריצה לבסיסים ממש לא מסבירה מי שומר על העם ומי לא ההיפך הוא הנכון היא פשוט מסיתה את הדיון
ז)לדעתי ( ועל זה אפשר בהחלט להתווכח ) כל דיון שהוא לא בקווים של התיישבות בסופו של דבר יתעוות ואנחנו נפסיד בו ״ ארץ ישראל היא מקור כל הברכה והשפע והקרקע של כל הגדלות ומבלעדי ההתאחזות בה אין שום הפעלה על קדושה בעולם ״ הרב חרל״פ מעייני הישועה ( דייקא התאחזות ולא דברים אחרים )
ח) לא ירדתי על דוד חי ולא על דורשי ויחד עם זה יש לי טרוניות רציניות כלפיהם והדברים צריכים להאמר גם בפורום נכבד זה למרות שהדגשתי ששום דבר מבחינתי לא אישי ( וזה לא מס שפתיים )
ט)סליחה אם פגעתי במישהו זה ממש לא הכוונה ואני לא רואה את עצמי יותר מאף אחד פה צעיר כבוגר .
מאיר ברטלר-אם זה באמת אתה,מוזמן להיכנס ולקרואאנונימי (פותח)
קודם כל הייתי מציע לך לדבר יפה לחברים פה,אתה לא יודע מי חכם ומי טיפש,מי נמושה ומי אמיץ אז לאט לך עם המחמאות.
מה אתה יודע מה ״קוללללווו״ תרמה או תורמת?
לגופו של עניין,אתה רציני שאתה מקשר בין התמונה של הכלב במדים להרס בגל יוסף?
בחייך,תהיה קצת רציני...נראה לך שככה דברים עובדים?
תכף תגיד שאם היינו שמים שירי הלל לצבא הגירוש לישראל אז אבי מזרחי היה משתתף בקורס בנייה בעוז ציון... נו באמת!

אתה טוען שפעולות תג מחיר ״שוללות את הלגיטימציה של כל מה שאנחנו עושים״.
תגיד לי מאיר,לגיטימציה ממי אתה רוצה?לגיטימציה ממי אתה צריך?מאהוד ברק?מבייניש?מדני דיין?או אולי מדני קושמרו?
מה אם לקבל לגיטימציה מהתורה הקדושה? זה לא מספיק טוב לך? החבר׳ה פה לא רוצים ולא צריכים לגיטימציה מאחרים,יש לנו את הזכות על הארץ מכח התורה, ובבקשה אל תאמר לי שצריך את דעת הקהל איתנו,ורק כך ננצח במאבק,כי בסרט הזה כבר היינו.
אני יגיד לך את האמת-מבין אותך מאוד על הראיון בערוץ 2,ועל הצורך שלך ב״לגיטימציה״ מאחרים.זה בהחלט לא נעים,לא פשוט,ואפילו ממש מציק כל הזמן להיות תחת מתקפה,זה קשה שבעתיים להילחם למען הארץ,למען התורה ולמען העם הזה ובסוף עוד לקבל מכות ויריקות,זה לא קל למסור עצמך למען הכלל,להקריב מחיי המשפחה וחיי הנוחות בשביל לקדש שם שמים,ובסוף לקבל ביקורת וגינויים,אכן לא חיים קלים...
הרבה יותר נעים לקבל מדי פעם ״ליטופים״ מהתקשורת,לקבל קצת יחס של אמפטיה מהציבור הרחב,זה ממש מפתה לקבל קצת מחמאות וגיבוי על גינויים ל״משוגעים״ מהגבעות.
זה כבר יותר נעים...ככה יותר כיף להמשיך במאבק למען ארץ ישראל השלמה.
ואני חייב להגיד לך שאתה בכיוון הנכון-גינויים בימים אלו לצדיקי התג מחיר יובילו אותך מהר מאוד לקבלת יחס חם ואוהד מהתקשורת שאתה כל כך רוצה את קרבתה.ומאיר קח טיפ ממני-אם אתה רוצה ממש להתחבב עליהם,תזמין את אילנה דיין לראיון ותתקוף כמה חרדים קיצוניים בעניין הדרת נשים,אתה ממש תהיה על הסוס.

אני כל פעם מתפלא ומתפעל מחדש איך לחבר׳ה שאמנם צעירים בשנים יש עוצמה כזאת מרשימה של אמונה תמימה,של דבקות בה׳ יתברך,בתורה הקדושה,באמונה בצדקת הדרך ובנכונות להקריב מעצמם,כל אחד ברמתו למען המאבק על ארץ ישראל.
פשוט מרגש!

למרות שאני מעריך אותך על פועלך,ברגע שאתה יוצא נגד הצדיקי תג מחיר(אפילו שאתה סובר שזה טעות) ובמיוחד בתקשורת,ומצטרף לפסטיבל המגנים-אתה חוצה פה את הקווים ופוגע במי שנלחם כמוך למען ארץ ישראל.

אתה יודע היטב שמי שמנהל את הדברים במדינה זה התקשורת והיא תציג את הדברים איך שמתאים לה,ראית איך אפילו את הטיול שלך לקאסר אל יהוד,הפכו לפריצת גבולות,סיכון בטחוני וגרירה למלחמה.
את הדרך לפגוע במאחזים ובהתיישבות הם ימצאו,וזה לא משנה אם ישרפו מסגדים,או יעקרו שתילים,עצים או עיניים של ערבים.

אנחנו חייבים לפעול לפי האמת! לפי התורה וההלכה! בלי שום שיקולים זרים,מה יגידו,מה יעשו,מה יחשבו...
כל אחד יכול להתפלסף עם ספקולציות מכאן ועד מגדלי אקירוב ובחזרה. אין לזה סוף...

המלצה קטנה לסיום: לא ממליץ לך להתחבר יותר מדי לתקשורת ולפוליטיקאים כי מהר מאוד הסיסמאות של ״הרחבה כנגד החרבה״ יהפכו ל״באהבה ננצח״, ובלי שתשים לב אתה עוד תמצא את עצמך רוקד ושר ״אוהבים את צה״ל״, על חורבות בתי יהודים ביהודה ושומרון.

אסיים בתפילה לשחרורם של ה״מרגלים״. ״ ופדויי ה׳ ישובון ובאו ציון ברינה״.
לילה טוב!
יאיר היקרמאיר ברטלר
בפתח דבריך הערת בציניות בנושא התמונה עם הכלב וגל יוסף אני ממליץ לך לקרוא את השרשור לעומק מה שאמרתי זה שבסופו של דבר השיטה של תג מחיר ונגד צה״ל ( התמונה עם הכלב היא רק סימפטום) מסרסת את המאבק ומחלישה הרבה נאבקים פוטנציאלים .
לגופו של עניין-כל מה שאני אומר הוא שבסופו של דבר השאלה עומדת על איזה דיון אתה מייצר והאם הדיון הוא למשל על התיישבות יהודית בגדת הירדן או בשכם ובמאחזים או שמא הדיון על גזענות ושנאה ואלימות זה נכון שהתקשורת והפוליטיקאים והדני דיינים למיניהם רוצים ברעתנו אז מה אתה אומר שצריך לשחק להם לידיים ? לעשות להם את החיים קלים ? להסית את הדיון ביוזמתינו ? לגיטימציה היא לא ממועצת ישע ולא מאנשי עפרה ויצהר לדעתי לגיטימציה היא מאלכס בבת ים יעקב מדימונה ושמעון מעפולה וברגע שזה אתה מול צה״ל במקום אתה בעד א״י או אתה נגד ירדן וערבים וכו׳ אז אלכס ושמעון ויעקב וגם החייל הפשוט שיש סיכוי שיסרב פקודה לא איתך ואז כן במידת מה הפסדת !

נ.ב אל תטיף לי מוסר על צורך בליטופים ונחמדות אני שילמתי משלם ואשלם כל מחיר שצריך למען א״י ועדיין אם יש דברים שמסיתים את הדיון מהנקודה המרכזית ( ארץ ישראל ) אז נכון לדעתי להמיד עמדה שהיא היפכה מיסתברא ולא רק בפגישות סגורות אלא גם בפומבי ובמקרים מסוימים גם ע״ י התיקשורת כמובן כל עוד ההתנגדות היא לדרך ולא לאנשים ו קבוצה מסויימת וכך עשיתי .
בקשר לראיון בערוץ 2מאיר ברטלר
מה שאמרתי לקושמרו הוא שהמערכת יודעת מי מצית מסגדים אבל לא עוצרת אותם בגלל שיש להם עניין שזה ימשך ובהקשר הזה שאלתי רטורית למה לא עוצרים אותם בפועל הוא חתך את הדברים והציג את זה כאילו המשפט נאמר בהקשר של החטמר מה שנקרא להוציא דברים מהקשרם לגבי העניין שאמרתי שאני חושב שזה מזיק לנו מה לעשות החיים קשים וזו דעתי ואני כן חושב שנכון היה לומר את זה גם בפומבי
על דבר אחד בטוח שאין לנו מחלוקת...אנונימי (פותח)
שיש כמה אנשים שקוראים את מה שהולך פה עכשיו ומחככים ידיים בהנאה...
ממש ״ישחקו הנערים לפנינו״.

כל הכבוד מאיר
מסכים עם יאיר אני עד עכשיו רק קראתי-משה ר-

ואני חושב שכל המלחמה הזאת רק מזיקה לכם וחבל שהשרשור הזה נפתח....

יאיר ושדרותי, וכולם - הבה לא נהיה פרנואידים >אלירז

יתר על המידה...

הדיון הזה בסדר בסה"כ.

מותר לחבר'ה לטעון את שלהם, אני חושבת שמאיר עונה פה יפה ועומד מאחורי מה שהוא חושב ומציג.

בסה"כ דיון מעניין.

זה שיש בינינו מחלוקות לגבי אבני דרך מסויימות - זה לא דבר שחדש למשטרה או לשב"כ.

מאיר, בתור אחד שמצדד בדעתך בעניין תג מחיריזהר

אני חייב לציין שלדעתי אתה לוקה בתמימות.

אני מסכים בהחלט שהמגמה צריכה להיות לשמעון מעפולה וכו'. אבל אם אתה חושב שהדרך לליבותיהם עוברת דרך הצינור המרכזי של הערב רב (קרי: התקשורת הכללית) אתה טועה טעות מרה.

יזהר ברק, תורת החיים.

הפכנו מנוער הגבעות,קטיף שנית

לנוער תג מחיר.

מתי בדיוק זה קרה? מישהו מוכן להסביר?

אתה מדבר על עצמך או על אחרים?אנונימי (פותח)

תחשוב על דיאגרמת וון. שני עיגולים, אחד A:"נוער גבעות" שני B:"תג מחיר". העיגולים חופפים בשטח מסויים -C-.

יש אנשים שתומכים רק בבניין ביקתות עץ בגבעות, כל הכבוד להם. יש אנשים שתומכים גם בזה וגם בזה, כל הכבוד להם. יש אנשים שתומכים רק בתג מחיר (אפילו אוהבי בית"ר וסתם שונאי ערבים שבכלל לא קשורים לאנ"ש). אני לא בא לדון על איזה מהמעגלים גדול יותר, אלא על המציאות הפשוטה שהעובדה שאתה נמצא במעגל A ולא במעגל B, לא אומרת שאין אנשים שנמצאים גם ב-A וגם ב-B, ואנשים שנמצאים רק ב-B ולא ב-A.

מה שכן, האנשים היחידים שיוצאים מגדרם לגנות את האנשים שנמצאים גם במעגל השני או רק במעגל השני, הם אנשי מעגל A. חומר למחשבה.

אני טוען שמעגל B מסתתר מאחורי גבו של מעגל Aקטיף שנית
ברור כי זה אותם אנשים, רק שהתבגרו קצת...אוהב יהודים

ובכל מקרה, יש לי הרבה מה לענות, ופה זה לא המקום, כי שוב, במלחמה אי אפשר לתת לאוייב לשבת וליקרוא את הדיונים של המטכ"ל...

מאיר- אתה יודע טוב מאד איך לדון עם מי שצריך בנושא, ואתה יודע שהם לא מסוג האנשים שמסתובבים פה בד"כ

אתה רק עושה לעצמך נזק תדמיתי גדול...

זה לא אותם אנשים. נקודהקטיף שנית

הרב גינזבורג לא גר ביו"ש, וההתיישבות בה לא בראש סדרי העדיפות שלו

הרב גינזבורג עושה תג מחיר?????אוהב יהודים
קטיף שנית ״ תאלמנה שפתי שקר הדוברות על צדיקשלוימי
עבר עריכה על ידי אלירז בתאריך ט"ו טבת תשע"ב 11:27

מה אתה יודע על הרב יצחק גינזבורג??? איפה היית כשהוא הקים את מגדל עדר (בת עין),?? איפה היית בשנים ששכם עוד היתה בידנו והוא זה שהפיח את הרוח שמחזיקה היום את ההתישבות בגב ההר החברון וביריחו, ?? איפה היית לאחר רצח רבין שכל ההתישבות פצחה במגננה ורק הרב יצחק עמד ואמר את האמת,?? אה??? בטח היית גר ביו״ש... או ליתר דיוק ביש״ע...
האמת היא: שאתה ואנשים כמוך שנמצאים פה בפורום לא שווים תגובה.. אלא שיש פה נוער הגאולה, שיודעים לשמוע לצדיקים, אליהם מופנת תגובתי...

הוא היה בגוש עציון. הרב גינזבורג- בכפר חב"ד.רכס רמת מגרון
חשבת עלזה שמכפר חב״ד הוא עשה את כל מה שחלמת מרמ״ג?שלוימי
אבל אני הייתי ברמת מגרון. [פעם פעם....]רכס רמת מגרון
ואז?די"מ
היא לא שווה תגובה!שלוימי
למה לא?די"מ

זה לא עולה כסףצוחק

תגובה הינה התיחסות לטענה בעלת ערך...שלוימי
אבל לא לכל כלב שנובח, ובודאי לא לנעקה מתבגרת שחשה שהיא אבי אבות ההיתישבות, מי שאינו כפוף לדעת תורה ותהיה איזה שתהיה, לא בונה, אלא מחריב את הארץ בגשמיות וברוחניות, הנובחת הינה נוער אנרכיסט - איש הישר בעיניו יעשה..
מה הקשר הרב גינצבורג?יהודי מרמ"ג

נמאס שכל מי שנגד "תג מחיר" ישר מביא את הרב גינצבורג...

לא כל מי שתומך ב"תג מחיר" חסיד שלו, צאו מהסרט.

בטח שכן!!אוהב יהודים
יש בודדים שבעד תג מחירדי"מ

ולא קשורים אליו ברמה כזאת או אחרת (כמובן חוץ מכל מיני פרענקים  אוהדי בית"ר למניהם) נכון לא כולם "חסידים שלו" אבל בדרך כלל קשורים אליו איכשהוא

חרטטן.יהודי מרמ"ג

הנקמה הייתה קיימת הרבה לפני שהרב גינצבורג הגיע.

ותפסיק כבר לחשוב שכולם מעריצים את הרב שלך.

מאיר אני חושב כמוך בעיניין של תג מחיר.לפרוש כנפיים

יישר כח על פועלך הרב.

כל טוב ובשורות טובות.

ד.ס.

וגם הרב אבינר חושב כמוך, ישר כוח!!!אוהב יהודיםאחרונה
תיאוריה אשכרה מעניינתאנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי אלירז בתאריך י"ט טבת תשע"ב 18:30
איך בדיוק? תג מחיר תמיד היה, תחת שמות שונים ולעתים בלי שמות כלל. תמיד היו אנשים שנקמו באויבי ישראל בדרך זו או אחרת, זו לא המצאה חדשה. נוער הגבעות זה מושג יחסית חדש, וגם הוא לא מייצג גוף אלא אוסף אינדיבידואלים. לא אתה ולא מאיר ולא יתר חניכי דניאלה והרב עוזי שרבף מייצגים את נוער הגבעות, אולי את האירגון הספציפי. כמו שביהודה יש גם "נוער גבעות" של פרומנים מסטולים-היפים-שמאלנים שלא מייצגים אף אחד מלבד עצמם. אף אחד לא יכול להסתתר מאחורי גבו של זה, כי יש הרבה אנשים בגבעות שתומכים בנקמה באויב (או בתיוג התקשורתי התורן שנתנו לה). אז נכון, מי שמייחס תכונות של A ל-B באופן אוטומטי טועה או מוטעה. אבל אם אתה מרגיש נרדף בגלל שאתה חושב שכל מי שמשתייך ל-B עשה לך עוול באופן מכוון, ובגלל זה אתה מרגיש צורך לרדוף את A (או לחילופין רק את AB), הבעיה היא אצלך.
וואלה מאיר, לאחר ההתרפסות שלך תבוא התפרסות???שלוימי
לא יודע ממתי נהית הוגה הדעות הגבעוניסט?
פתאום מפריע לך איזה תמונה עלובה.. וגם אתה מצטרף למחול הגינויים וריקודי ה״מה יפית״..?
אתה הרי יודע שבשביל התקשורת ובודאי שבשביל הממסד הממשלתי אתה מופרע, קיצוני, ומוקצה מחמת מיאוס.. ההתרפסות שלך לא תעלה את נערי ההתישבות לדרגת הנוער המצטיין, ולא תסחוף אף אחד לשורותינו... אז למה??? אולי עם הגיל השתנו גם דעותיך, אוקיי אני יכול להבין, אבל למה להשתתף בפסטיבל??? אתה יודע שהם תמיד מחפשים על מה להכפיש אותנו... אל תתן להם רובים !!!! 
שלוימימאיר ברטלר
לא שיניתי דעותי וחבל שגם אתה לא מסוגל להגיב עניינית, משום מה אני שם לב שפה בפורום מי שלא חושב כמוכם הוא מתרפס מתנצל פחדן מגנה ומוג לב אז ככה :
א) מעולם לא סברתי ששריפת מסגדים ותג מחיר בשיטתו הנוכחית מועילים.
ב) מעולם לא סברתי ש׳מתקפות על צה״ל ׳ ופשיטות על בסיסים מועילים.
ג) גם אם אני יעמוד על הראש אני עדיין יחשוב ( כנראה ) שהמסר של תמונה של כלב במדי צה״ל זה דבר איום ונורא
ד) הגיע הזמן שאנשים פה יבינו את המשמעות למילים ותמונות ולא כל דעה אחרת היא התרפסות .
בקיצור תתבגרו.
דעתי בעניין היא כמאירארץ הקודש

אני אומנם גר בישוב יצהר, אבל אני ממש לא מסכים שתג מחיר תורם לבניין, הוא מאוד מזיק להתיישבות, הלגיטימציה הציבורית להתיישבות וחזרה לחבלי ארץ יורדת ודופקת את העניין ראה ערך קסר אל יהוד שבאותו הלילה היה בלאגן והם רחבו על זה ובפועל החבר'ה של גרעיני הערים העבריות נדפקו ונשארו בכלא(יש עדיין אחד שלמעלה מ3 שבועות בכלא) ואח"כ במעצר בית, ובסופו של דבר מי שעשה בלאגן בבסיס לא נדפק...ומי שחתף זה פעילי ההתיישבות.

אותו אחד שלמעלה מ3 שבעות בכלאדי"מ

זה לא בגלל קסאר אל יהוד אלא בגלל כתבי אישום שרבים מהם הם על הדברים שמאירק נכנס בהם פה

אבל כל החברה "שלך" לא סוברים ככהדי"מ

ותעיד על כך השמחה שהייתה ברמה כקראתי את הודעה שנכתב בה "13 ג'יפים פונצרו בחטמ"ר בנימין הלילה רוססו כתובות"

לפוגחמט ושאר משתתפי הדיוןליאת=]]

בס"ד

אני ממש לא עומדת להכנס לדיון המבורך הזה. ב"ה סופסוף נעשה פה בירור כלשהוא על הנושא העדין והמורכב הזה והלוואי שאנשים יקחו את הדיון ברצינות וינסו להקשיב ולחשוב בצורה בוגרת..

אבל לא יכלתי לשתוק על מה שעיני ראו.פוגחמט-בין אם אתה מסכים עם דרך הרב עוזיהו שרבף ובין אם לא- הרב עוזי "קצת" יותר גדול ממך, בתורה, בחכמה, בבניין א"י, במעשים ובמה לא. לפני שאתה מוריד לו בהינד עפעף את התואר "רב" ומלגלג על שם משפחתו בחוסר כבוד משווע (ואני פשוט בשוק שאף אחד עוד לא הגיב על זה והתייחס לפניי..!) כדאי שתלמד טיפ טיפה על מי זה הרב עוזי ועל מעשיו ופעילותו למען א"י והתורה הקדושה.אני בטוחה לחלוטין שאם היית יודע באמת מי זה הרב עוזי ומה הוא הספיק לעשות בחייו לא היית מעיז אפילו לצפצף.

חבר'ה- צריך לזכור לשם מה אנו מנהלים את הדיון ומתווכחים כאן! הכל לשם שמיים לנסות לברר מה באמת ה' מצפה ממנו לעשות עכשיו ומה יעשה הכי נחת רוח בשמיים ויקרב את הגאולה. אפחד כאן לא אויב.כולם פה מנסים להגיע לאמת וכולם לשם אותה מטרה סופית כללית גבוה.אז גם אם בדרך יש חילוקים אסור לנו לזלזל באנשים כאן!

בהערכה רבה לכל הרצון הטוב של כולם,

ליאת

הבעיה בתג מחירdan_land

לעניות דעתי.
הבעיה בתג מחיר היא שקשה לחשוב עליו בניטרליות.
למי לא מתחמם הלב כשהוא שומע על איזה שטיחון שרופון במיסגדון?
וזה גם קלי קלות.

למי יש כח להקים מאחז, לשמור בלילות, להתרים כסף וכו.

אבל אתם יודעים-חוץ מרעש ודה לגיטימציה, תג מחיר לא עושה כלום-אה כן לפעמים קצת עשן.

אבל בגלל התג מחיר כשאני מנסה לעשות את העבודה החשובה והיומיומית-אני לא מצליח.

מה איתכם חבר'ה? בדיחות תיקשורתיות וגרפיטי זה כל מה שנשאר לכם?
למה לא משקיעים במה שבאמת צריך להשקיע

אני חשב שצריך להפסיק את התגי מחיר.
אווווווווי סליחה אני לא רוצה שתחשבו שאני מגנה-
אני חושב שצריך להפסיק את ההתעסקות בתג מחיר.

ולגבי מאיר ברטלר וערוץ שתיים-
אני חושב שאם בנאדם כמו מאיר שבאמת 'יש עליו' ולא נחשד בהערצת עצמו(ראה ערך שאר המגנים)
אומר כדברים הללו על תג מחיר- אולי כדאי לנו לחשוב קצת?
בכל זאת לחשב אולי זה דבר מפחיד בשביל אנשים מעשיים כמוכם-אבל לפני שתהפכו לרובוטים תנסו לחשוב בנטרליות

ולסיכום-
אולי תג מחיר זה דבר כיפי אבל לא מועיל ואפילו מזיק.
עובדה-תג מחיר מזיק(כל ההרחקות והמעצרים)
לא עובדה-הוא מועיל(שמישהו יביא לי דוגמא אחת איך תג מחיר מועיל למאחזים שלדעתי הם-ארץ ישראל- בראש מעייננו)
ואפילו נגד הערבים-תג מחיר זה בדיחה.   גרפיטי????  שטיח??? נו בחייכם!!!  זה הצקות ותו לא.

זה כמו לשתות אלכוהול או לעשן סמים-
זה כיף, זה קל ואפילו חושבים שזה מועיל...

טוב אולי דוגמאות קצת מוקצנות אבל יאללה חבר'ה הבנתם תרעיון...

או שלא?

אכן, יש להפריד בין תג מחיר לבין ההתעסקות בו.רכס רמת מגרון

ב"ה

שכל אחד מה שבא לו, בסופו של דבר.

אבל ההתעסקות התקשרותית, וגם זו הפנים- חברתית, מדרדרת את השיח ומסיטה את המבט מן המוקד- בניין ארץ ישראל.

ואת זה יש להפסיק.

דניאל, המסקנה שלי זהה לשלך, אבל קשה לומר שהכניסה לחטמ"ר בקדום באותו לילה לא מנעה את הפינוי שהיה מתוכנן. והיה מתוכנן.

[כמובן שלטווח ארוך- זה לא מנע את הפינוי שהתרחש יומיים אח"כ. אבל אסור להתעלם בפרט זה בדיון.]

בציפיית הישועה.

כן מאיר, לא ביקשתי שתחשוב כמוני... רק לפחות אלשלוימי
תגנה, תמיד היו חילוקי דעות ולא זאת הבעיה.. השאלה למה ״אתה״ צריך לקבול עלזה.. לא מספיק יש שמאלנים שעושים את העבודה? ובדיק בגלל מה שכתבת.. לדעתך כל הנוער הנפלא שנאבק בכל כוחותיו ופועל בשיטת ת״מ, זה לא המצאה של נערים מלאי מרץ, זה הנשק היחיד שעובד...
אז הייתי מצפה ממך שלפחות תעלים עין, ותשמור בבטן את הביקורת שיש לך.. ביננו אתה יודע שמי שפעל בדרכים האלה לא ישמע..
והאמת והשלום אהבו (: !!!
אני חושבת שאנחנו לא צריכים להתעסק בזה...אנונימי (פותח)

השב"כ כרגע נלחמים בנו!!! (שזו עובדה שלא ניתן להתווכח עליה)

ויש להם הרבה שיטות. לא רק השיטות הגלויות של-מעצרים,חקירות,שיחות גיוס, איומים וכ'ו...  

הם מתים על זה שאנחנו חושדים אחד בשני, משמיצים אחד ת'שני, מגנים אחד ת'שני וכ'ו...  

ולכן לעניות דעתי- זה לא מועיל לאף אחד הגינוי של מאיר וגם ההשמצות פה על מאיר וממאיר ...

אנחנו לא צריכים להיכנס לתוך כל הרעל הזה (שתכל'ס הם זורים אותו)

מי שמבחינתו מאיר שרוף.. (ואני בכוונה לא אומרת את דעתי) שישמור את זה אצלו.

לא צריך לפתוח פה דיון כזה שמחזק את ידי הערב רב ומראה את חולשותינו... 

"עם ישראל חי וקיים"

שלוימי ואורה מריםמאיר ברטלר
גם אם תחפשו מתחת לאדמה לא תמצאו שום ראיון שלי שבו גיניתי מישהו או משהו! כל מה שאמרתי בערוץ 2 זה שהתג מחיר לצה״ל מזיק לנו (זו דעתי גם אם היא לא נראת לכם)את המשפט של ה׳תעצרו אותם׳ הם חתכו מהקשר אחר !
אז לא אכפת לי שתשמיצו אבל לפחות תדייקו במה שאתם אומרים
למאיר. אני לא התכוונתי להשמיץ...אנונימי (פותח)

אני פשוט חושבת שהדיון הזה לא צריך להיעשות על גבי האינטרנט ולא צריך להיכנס לדברים אישיים נגד כל אחד...

ולכולם- אני חושבת שכל עוד מאיר לא עובד עם המלכות הרשעה (ראו ערך: מועצת יש"ע) ולא מקבל כספים מאותה מלכות (ראו ערך: וועדים) ויותר מזה לא משמיץ ומכריז חרם על כל מי שאין לו סמכות רבנית (ראו ערך: "נוער למען...") כך אל לנו הקטנים להשמיץ ולהוקיע כל אחד שלא בדיוק בדעתנו... 

לי יש כבוד גדול למאיר על פועלו ואני חושבת שהוא הועיל ומועיל לא"י ולכל המאבק..

ואני (ועוד הרבה מהחבר'ה פה) שאיני מגיעה לקרסוליו במעשיי לא יכולה להשמיצו על סמך זה שהוא לא חושב כמוני...

ודרך אגב- השלום האמיתי צריך להתחיל בינינו.. "אוהב שלום ורודף שלום".

^^ מסכימה.רכס רמת מגרון
וזה לא נקרא לגנות?די"מ

אז איך מגנים?

אוימרים:"הריני מגנה בזאת..."

לרכס רמת מיגרוןdan_land

אכן זה מנע את הפינוי באותו לילה.
לצערי זה לא יתרון.

כי לא כל מה שמונע פינויים הוא קדוש.
וגם וזאת הסיבה העיקרית- הפריצה לבסיס הכשירה פינויים אחרים ורדיפות אחרות.
אולי היה עדיף שיהיה פינוי(בייחוד בהסתכלות מעכשיו אחרי ההסכם)

אני רק מקווה שחבר'ה לא יסתנורו מעצבים עליי וידעו לחשוב!

תחשבו!

הפריצה לבסיס היא לא מה שהכשירה אלא הגינויםדי"מ

(ובנייהם זה של מאיר)

הרחקות ומעצרים זה בדיוק מה שמראה שזה מועילדי"מ

כי זה מפריע להם אז כנראה שזה עוזר

עובדה שברמה הם נכנסים הרבה יוותר מעוז ציון ומעוד אסתר

ובדיוק היום הגיעו שב"כ לרמה ואמרו שאין להם בעיה אם מי שבונה רק עם מי שעושה בלאגן עם ערבים

די י'משועממים!יהודי מרמ"ג

תפסיקו לקדוח בשכל. אפחד פה לא ישכנע אף אחד...

הפקת לקח מהנ"ל: "ארור הגבר אשר יבטח באדם...."הג'ינג'י
לקרוא ולבכות....שמחת עולם

אני חושבת שפיספסתם פה משהו מאוד בסיסי:

"אהבת ישראל..."מכירים?!

אני לא רוצה להיכנס לנושא הדיון של השירשור אבל אני רוצה להגיד לכם שאני קוראת את זה ופשוט עצוב לי...עצוב לי לראות את נוער האיכות שלנו לא יודע לנהל דיון בכבוד....

אולי לא כולם חושבים כמוך אבל יש להם זכות להביע אותה אבל למה ללכלך אחד על השני?למה לקרוא בשמות גנאי?

בתור אנשים שפועלים למען א"י-אנחנו פשוט לא נגיע לכלום!!! פשוט לכלום אם ככה נתנהג....

אז בבקשה תנסו להירגע לנשום עמוק ולהגיב כמו שיהודי מגיב...

הרהמורניקים הבייתה!!! מה זה האהבת ישראל הזאת?חנמאל ד.

כל אחד שאין לא דרך להתמודד בוויכוח מתרץ באהבת ישראל?

איך אומר מו"ר הגר"ד ליאור? והעיקר הוא זה שיזהר האדם מאוד מכל ה"רבונים" שמוכנים לעשות הכל למען "אהובס ישרואל" (אהבת ישראל) ו"אחדוס ישרואל" (אחדות ישראל).

אל תתחבר לרשע - זה מה שקורה למי שצמוד מידי לתקשורתאנונימי (פותח)

אני מתפלא מאוד על הדברים שאתה כותב מאיר כנראה שמתחברים יותר מידי לתקשורת מושפעים מהם הרבה יותר ממה שמשפיעים זה ההסבר היחידי שלי למה שקרה לך.

אתה ממש כותב מסיבות של רייטינג ופרסום ולא מסיבות אדיאולוגיות של מה אמת ומה לא.

אפילו את תורת הגינויים אימצת לעצמך...

מאיר היקר ! איך נשמע ממני השמצה??שלוימי
אין פה משו אישי..
דבר אמת^מאיר ברטלר
השתדלתי להרחיב בתגובתי השונות בשרשור זה.
אם עדיין לא הבנת אותי ובכל זאת אתה רוצה להקשיב אז פשוט תתקשר!. ( או שתכתוב מאמר תגובה ) -אבל הסגנון שבו אתה בוחר להתייחס לדברים פשוט לא מאפשר לענות לך בצורה רצינית . חבל , מאוד חבל .
הקשבתי, והבנתי שאנחנו חלוקים בדעה לגבישלוימי
דרכי המאבק והפעולה, לגיטימי לא?!
רק בבקשה אל תתחיל להתגונן כי לא כתבתי דבר אישי אחד עליך, חלקתי (ועדיין) על הדעה שהובילה אותך לגעור פה בחברה...
ובאמת שאין לי שום טענה עליך כמאיר ברטלר...
״והייתם נקיים״ 
איך אחד שבחו"ל יכול לחות דעה בדברים שקורים בארץ?מושיקו

צריך יד עם הדופק להרגיש מה קורה כאן, במלחמת לבנון השניה הייתי בחו"ל והיחס אליה היה כמו לעוד אירוע קטן.

אני בארה״ב וליבי באה״ק...שלוימי
חוצמזה שעד לפני כמה שבועות היתי בארץ..
אגב, מושיקו.. אתה עוקב אחרי??? או שבהמשך לקידוחים בעניני חסידות אתה מחפש לקדוח בעניני שלימות הארץ?
לא עוקב,אתה מגלה את מיקומךמושיקו

חוצמזה שבמלחמת לבנון השניה היה מרתק לשמוע את האזעקות דרך הטלפון...

בארץ זה לא היה נשמע נחמד

קצת כבוד בסיסי לאדם שגדול ממך בחוכמה ובמניןשימעלה

לכולם אני מצדד במאיר אבל לגיטימי לחשוב אחרת לא צריך כנויים ושמות גנאי

ומאיר אני מסכים איתך אבל אני ישמח לקבל הסבר פרטני יותר על מה שעשית ולמה

רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ אאחרונה
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

אולי יעניין אותך