קודם כל הייתי מציע לך לדבר יפה לחברים פה,אתה לא יודע מי חכם ומי טיפש,מי נמושה ומי אמיץ אז לאט לך עם המחמאות.
מה אתה יודע מה ״קוללללווו״ תרמה או תורמת?
לגופו של עניין,אתה רציני שאתה מקשר בין התמונה של הכלב במדים להרס בגל יוסף?
בחייך,תהיה קצת רציני...נראה לך שככה דברים עובדים?
תכף תגיד שאם היינו שמים שירי הלל לצבא הגירוש לישראל אז אבי מזרחי היה משתתף בקורס בנייה בעוז ציון... נו באמת!
אתה טוען שפעולות תג מחיר ״שוללות את הלגיטימציה של כל מה שאנחנו עושים״.
תגיד לי מאיר,לגיטימציה ממי אתה רוצה?לגיטימציה ממי אתה צריך?מאהוד ברק?מבייניש?מדני דיין?או אולי מדני קושמרו?
מה אם לקבל לגיטימציה מהתורה הקדושה? זה לא מספיק טוב לך? החבר׳ה פה לא רוצים ולא צריכים לגיטימציה מאחרים,יש לנו את הזכות על הארץ מכח התורה, ובבקשה אל תאמר לי שצריך את דעת הקהל איתנו,ורק כך ננצח במאבק,כי בסרט הזה כבר היינו.
אני יגיד לך את האמת-מבין אותך מאוד על הראיון בערוץ 2,ועל הצורך שלך ב״לגיטימציה״ מאחרים.זה בהחלט לא נעים,לא פשוט,ואפילו ממש מציק כל הזמן להיות תחת מתקפה,זה קשה שבעתיים להילחם למען הארץ,למען התורה ולמען העם הזה ובסוף עוד לקבל מכות ויריקות,זה לא קל למסור עצמך למען הכלל,להקריב מחיי המשפחה וחיי הנוחות בשביל לקדש שם שמים,ובסוף לקבל ביקורת וגינויים,אכן לא חיים קלים...
הרבה יותר נעים לקבל מדי פעם ״ליטופים״ מהתקשורת,לקבל קצת יחס של אמפטיה מהציבור הרחב,זה ממש מפתה לקבל קצת מחמאות וגיבוי על גינויים ל״משוגעים״ מהגבעות.
זה כבר יותר נעים...ככה יותר כיף להמשיך במאבק למען ארץ ישראל השלמה.
ואני חייב להגיד לך שאתה בכיוון הנכון-גינויים בימים אלו לצדיקי התג מחיר יובילו אותך מהר מאוד לקבלת יחס חם ואוהד מהתקשורת שאתה כל כך רוצה את קרבתה.ומאיר קח טיפ ממני-אם אתה רוצה ממש להתחבב עליהם,תזמין את אילנה דיין לראיון ותתקוף כמה חרדים קיצוניים בעניין הדרת נשים,אתה ממש תהיה על הסוס.
אני כל פעם מתפלא ומתפעל מחדש איך לחבר׳ה שאמנם צעירים בשנים יש עוצמה כזאת מרשימה של אמונה תמימה,של דבקות בה׳ יתברך,בתורה הקדושה,באמונה בצדקת הדרך ובנכונות להקריב מעצמם,כל אחד ברמתו למען המאבק על ארץ ישראל.
פשוט מרגש!
למרות שאני מעריך אותך על פועלך,ברגע שאתה יוצא נגד הצדיקי תג מחיר(אפילו שאתה סובר שזה טעות) ובמיוחד בתקשורת,ומצטרף לפסטיבל המגנים-אתה חוצה פה את הקווים ופוגע במי שנלחם כמוך למען ארץ ישראל.
אתה יודע היטב שמי שמנהל את הדברים במדינה זה התקשורת והיא תציג את הדברים איך שמתאים לה,ראית איך אפילו את הטיול שלך לקאסר אל יהוד,הפכו לפריצת גבולות,סיכון בטחוני וגרירה למלחמה.
את הדרך לפגוע במאחזים ובהתיישבות הם ימצאו,וזה לא משנה אם ישרפו מסגדים,או יעקרו שתילים,עצים או עיניים של ערבים.
אנחנו חייבים לפעול לפי האמת! לפי התורה וההלכה! בלי שום שיקולים זרים,מה יגידו,מה יעשו,מה יחשבו...
כל אחד יכול להתפלסף עם ספקולציות מכאן ועד מגדלי אקירוב ובחזרה. אין לזה סוף...
המלצה קטנה לסיום: לא ממליץ לך להתחבר יותר מדי לתקשורת ולפוליטיקאים כי מהר מאוד הסיסמאות של ״הרחבה כנגד החרבה״ יהפכו ל״באהבה ננצח״, ובלי שתשים לב אתה עוד תמצא את עצמך רוקד ושר ״אוהבים את צה״ל״, על חורבות בתי יהודים ביהודה ושומרון.
אסיים בתפילה לשחרורם של ה״מרגלים״. ״ ופדויי ה׳ ישובון ובאו ציון ברינה״.
לילה טוב!