כוחות השלטון הרסו רפת על בעלי החיים שבה וגרמו למותן ביסורים של חיות רבות
חבר הכנסת שהגיע למקום הארוע הזדעזע ואמר: אם לא היה די בכך שפגעו בבעלי חיים ובפרנסה של בן אדם, ניידת משטרה בעקבות הארוע השאירה ילד בן 16 בשעה 4 לפנות בוקר באמצע שום מקום כ-17 ק"מ מהבית. היחס והזלזול של המשטרה עברו כל גבול ואני אדאג לעשות שימוש בכל הכלים הפרלמנטריים העומדים לרשותי כדי למצות את הדין עם הנתהגות בריונית מעין זו של המשטרה כלפינו. עצוב לי אבל אני לא מאמין שמקרה דומה היה יכול להתרחש ברעננה או בתל אביב"
בדיווח על הריסת רפת על ידי השלטונות , כאשר פרות מניקות, עגלים וכבשים בתוכה, דבר שהביא למוות בסבל רב לחלק מהם.... הריסות קיר בטון ופרות , כבשים ועגלים מעוכים . גדירות בערימות ... משפחת החקלאי שריפתו השומדה דיווח שבזמן שהיה במשא ומתן עם הרשויות בדבר השגת אישורי בניה כחוק, הובטח לו שלפי בקשתו, לא ייהרס המשק בחודשי החורף - ואולם אתמול אחרי חצות הגיע צבא שלם של שוטרים , מגובים במסוק, עם דחפור, והחלו בהרס. לא איפשרו לחקלאי, למרות תחנוניו, להמתין חצי שעה עד שיוציא את החיות, ופשוט בעודם בפנים החלה פעולת ההרס.
האומנם חקלאי שבנה רפת ללא היתר, הוא אויב ויש צורך להרוס אותו נפשית?
בקור העז ביותר, רוחות וגשמים, עמדו בשטח פתוח ללא שום אפשרות מיגון, עגלים ופרות, אבודים, קפואים, לא מבינים מה קרה, היד אדם פגעה בהם?
לגורים היונקים המצב =מוות בקור העז!!!!! גורלם נחרץ!
את החוק יש לקיים, ומבנה ללא אישור ייהרס! אבל האם היה צורך בכל כך הרבה אכזריות, חוסר רגישות ופגיעה מגמתית ? היכן החמלה האנושית???
חוק צער בעלי חיים אומר שאסור לפגוע בזדון בחיה - אולם האם אכיפת החוק חלה גם על שוטרים???
חברים להציף את כל הקירות וכל מקורבינו ואת קיר המשטרה!!!!!
אין לי מילים, רק דמעות חוסר אונים לאן הגיעה מדינת ישראל - כמו קלגס מימי קדם ההולך בשדותיו וחומס והורס כל דבר רק כי הוא יכול. בגלל חרפה כזאת תחרב מדינתו כי אט אט אנו מכרסמים בכל הטוב שאי פעם.

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל