למה להלחם?
מישהו פרסם פה איזה סרטון של תכנית סאטירית (מזעזעת דרך אגב) שבה מראים את הבורות של אותם קומיקאים לגבי כל מה שקשור בדת ובמתנחלים ובחרדים או בכל מה שתרצו.
הסרטון הזה ביוטיוב משך אותי להמשיך ולצפות בעוד סרטונים אחרים שכנראה היו קרובים בשם או בנושא או משהו כזה.. והגעתי לכל מיני סרטונים... חלקם דיברו על חרדים מהצד השמאלני שמפאת חוסר הצניעות לא יכולתי להמשיך לצפות בכולו.. ועל השמאלנים מהצד החרדי שהיה בו לא פחות שנאה ומיתוג של חברה מסוימת בגלל קובץ קיצוניים. .. ואז חזרה לשיר של חרדי מכריז "שיקסע", ואז את הרמיקס של אותו חרדי (כשראיתי את זה בהצלחה חייכתי.. אבל אז הבנתי איזה לשון הרע זה, איזה בושה זה לאותו אדם. ממש נגעללתי ועברתי הלאה).. הלאה והלאה אל עוד סרטונים שמראים את השנאה והמתח שקיים היום.. ארגונים קמים על ימין ועל שמאל (תרתי משמע) ורק מעצימים את המרחק בין בני האדם (ובכוונה לא בין הדתיים לחילונים כי אני לא רוצה לקרב בין חילונים לדתיים, אני רוצה לקרב רחוקים לדת)..
בקיצור מה שאני מנסה לומר זה ש..
בבקשה בואו לא ניפול אנחנו לשנאה של אף אחד.. אנחנו לא אויבבים של אף אחד. או שכמו שמישהו ציטט פה "יתמו חטאים מן הארץ".. חטאים ולא חוטאים. אין לנו שום דבר נגד אותם יהודים מסכנים שהתרחקו מהדת (ואלה שהרחיקו אותם).. עלינו לרחם עליהם. ולהתנהג באיפוק, ובאהבה ובקבלה של אלה שלא בדיוק מבינים מהי תורת משה.
זוהי דעתי האישית.
אשמח לשמוע מה אתם חושבים על הגישה הזאת..