ניסו שחם מתחיל להשתולל שובמושיקו

לתשומת לב מי שיפגין נגד פינוי גבעת האולפנה בירושלים.

הסיפור הור מהפגנה שקטה שעושים העדה החרדית נגד חילולי שבת כבר כמה שנים מדי שבת - הפגנה קצרה ולא אלימה שאסור לילדים וצעירים להתקרב אליה כדי שלא תתחמם והנבל החליט להכנס בהם...

מפקד משטרת הבירה, ניצב ניסו שחם, החליט על קו חדש ואלים נגד הפגנות חרדים - כך טוענים מפגיני חניון קרתא הוותיקים • השוטרים חוטפים שטרימל'אך, שוברים משקפיים ומבצעים מעצרים ללא התגרות • קצין אף הורה לדרוס רב שהפגין • המשטרה: המפגינים הפריעו לתנועה וניאצו שוטרים 
פיני רוזנברג, בחדרי חרדים 01:01 04/06/2012

האם משטרת הבירה, נוקטת קו חדש ואלים במיוחד, נגד הפגנות החרדים בירושלים?

כך טוענים אנשי ה'עדה החרדית', שמפגינים נגד חניון קרתא הפתוח בשבת, זה שלוש שנים בדיוק, ברחוב הנביאים בירושלים.

כזכור, לפני כשלוש שנים בדיוק נפתח חניון קרתא לחנייה בשבת.

מאז נוהגים אנשי העדה החרדית, באופן עקבי להפגין בצומת הרחובות ישעיהו-הנביאים נגד חילול השבת. לדברי רבני ה'עדה החרדית' חשוב למחות בלי להרפות כדי לא לאפשר לפרצה להתרחב.

עד כה, הפכה ההפגנה הקבועה לארוע שגרתי, כאשר המפגינים נעמדים במקום קבוע בלי להפריע לתנועה, על דרך כלל.

לאחרונה החליטה כנראה, משטרת ישראל לשנות כיוון ולנהוג במפגינים ביד קשה באופן חסר תקדים. את שינוי הכיוון מייחסים המפגינים למפקד משטרת הבירה ניצב ניסו ('שישרפו') שחם.

בשבת האחרונה נתלשו כובעים ומשקפיים אותם חבשו המפגינים נוזקו ונזרקו. כפי שמעיד ישראל, אחד המפגינים: "המגבעת השבתית שלי נזרקה לאתר בנייה מגודר ולא יכולתי לקחת אותה חזרה".

עד נוסף מספר, "בערב, יצאנו בצוותא לכיוון רחוב הנביאים. מייד הגיע הקצין רמי לפקוביץ עם שוטריו והתחילו מכות רצח ולא נתנו לנו להגיע למקום הקבוע שלנו.

"הגיע שוטר בשם "שרון" שהוריד משקפיים מהפרצוף של אנשים, קרע שטריימלים וזרק לאתר בנייה סמוך".

הקצין הורה: דרוס אותו! 
כתוצאה מהשתלשלות הענינים ירדו מפגינים אל הכביש והדבר הוביל לאלימות נוספת.

במקום ההפגנה שוהים דרך קבע מפקחים מטעם ה'עדה' שתפקידם לשמור על הסדר.

י. א. צ. הינו עוזר מפקח מטעם העדה החרדית, שכאמור, תפקידו לפקח על הסדר, וגם הוא לא ניצל מתגרת ידי המשטרה.

"דיברנו עם הקצין רמי לפקוביץ", הוא מעיד, "ביקשנו שירגיע את הכוחות שיפסיקו להיות אלימים, ואנו נעלה את המפגינים למדרכה, הוא נתן לנו אור ירוק לכך.

"אבל הגיע קצין בשם ניסים אדרי, הוא אמר שיתחילו לבצע שתי מעצרים ואז הציבור יפחד, אני הייתי הראשון שנתקלו בו. לקחו אותי, עד לניידת. בניידת התחננתי לשוטר שאני רוצה ללכת רגלי בגלל שאני שומר שבת. ולא רציתי להיכנס לניידת אז הוא אמר לי שאני מתנגד ואיך שהגעתי למעצר התחילו להאשים אותי על הפרעת סדר והתקפת שוטר.

"הקצין הורה לפרשים לדהור לכיוונו של הרב יעקב רוט, יו"ר הנהלת העדה החרדית, הנוהג בקביעות להגיע להפגנה. הקצין אף הוסיף ואיים על הרב רוט, שאם אינו מסתלק מייד, הוא ייעצר".

כפי שמעידים המפגינים, לפני שלושה שבועות קצין פנה לנהג שעבר במקום ברכבו, הצביע לכיוונו של הרב והורה: "דרוס אותו". הרב רוט אכן נפגע קלות מהרכב שדהר לעברו.

הרב יצחק וייס מארגון 'ביושר' להגנת זכויות הציבור החרדי, פועל לאסוף את העדויות, ואומר ל'בחדרי חרדים': "הגיעו אלינו תלונות אודות שוטרים שתלשו משקפיים בשיטתיות, שברו אותם וזרקו אותם על הרצפה. מי שבידו תלונות נוספות, שיפנה לטלפון 02-5323776 וישאיר הודעה. אינטרס עליון של הציבור החרדי הוא שיוגשו תלונות במח"ש כי רק אז תופסק האלימות".

תגובת המשטרה: המפגינים השתוללו 
דובר משטרת ירושלים שמוליק בן רובי מסר בתגובה כי "כמאתיים מפגינים חרדים ניסו לחסום את רחוב הנביאים. כח משטרה שהיה במקום הורה להם להתפזר כמה פעמים אך הם סירבו.

"לבסוף הם פוזרו על ידי שוטרים בסיוע פרשים ונעצר חשוד אחד. המשטרה מתכוונת להעמידו לדין".

במשטרה מציינים כי במהלך ההפגנה הבלתי חוקית יידו המפגינים אבנים וצעקו 'נאצים' לעבר השוטרים.

אשר לתלונות נגד השוטר 'שרון', אומרת המשטרה, המתלונן רשאי לפנות למח"ש לבדיקת טענותיו.

ניסו שחם אהבת חייו של בועז יעקוביאנונימי (פותח)אחרונה

ניסו שחם לא הצטלם יפה, אז מה?

בעז יעקבי | ל׳ בניסן ה׳תשע״א (04/05/2011)

ניסו שחם. הצטלם גרוע (רוטרנט)

בועז יעקובי – האיש וסיבוב השערים – מותח ביקורת על הזעם שמגיע מימין בעקבות מינויו של ניצב ניסו שחם למפקד מחוז ירושלים. "זה טשטוש של האמת".

עם בוא הבשורה על מינויו של ניצב ניסו שחם למפקד מחוז ירושלים במשטרה, עלו קולות מחאה רבים מקרב ההתיישבות והציבור הימני שזעמו על כך. הרצון הציבורי לבוא חשבון עם כל השותפים לפשע של הגירוש מגוש קטיף, מובן. והנה נקרתה ההזדמנות, שוב אפשר להוכיח שלא נשכח ולא נסלח על הגירוש. "ניסו שחם, ההוא שאחרי שלושה ימים בשמש, דיבר עלינו ככה, הוא לא יוכל לשמש מפקד מחוז ירושלים". סבורני כי זעם זה הוא טשטוש של האמת. בארבע השנים האחרונות מפקד מחוז ירושלים היה אהרון פרנקו. פרנקו היה מפקד מרכז שליטה והפיקוד של המשטרה בזמן הגירוש, ובמילים אחרות: האחראי על המעגל הראשון של המגרשים. הוא היה שותף בכיר בפיקוד המשטרה והצבא שלטענת מועצת יש"ע, היו מוכנים לעצור את היציאה מכפר מימון, אף במחיר חיי אדם! כאשר הוא קודם בעקבות "הצלחתו" למפקד מחוז, לא שמענו על כך שום מחאה. מי שמדבר יפה, מצטלם יפה, מחניף בכמה מילים – הוא 'גלאט', לא משנה מה המעשים שלו, ומה הוא חושב באמת. אך מי שיודע להיות פחות צבוע, ופולט את מה שהוא מרגיש בבטן – הוא 'טרייף'.

יעקבי בעליית הרבנים להר הבית - ראשון משמאל (חדשות 24)

יעקבי בעליית הרבנים להר הבית - ראשון משמאל (חדשות 24)

אנו באנו במגע עם ניסו שחם פעמיים. בשנת תשס"ב התחלנו בתיאום איתו לקיים את סיבוב השערים, אשר השתתפו בו במהלך שנות קיומו, למעלה ממאה אלף יהודים, והוא הפך לאירוע המזוהה יותר מכל עם חיבת ציון ומקום המקדש. יחד איתו נוצר הסטאטוס-קוו הבלתי מובן מאליו, לפיו מתקיים אירוע מדי חודש בחודשו ברחובות העיר העתיקה. פעם שנייה שבאנו איתו במגע היה בפתיחה המחודשת של הר הבית לכניסת יהודים בשנת תשס"ד. בשתי הפעולות הללו, הוא לא פעל בעוינות. אדרבה! בהשוואה לשנים האחרונות בפיקודו של אהרון פרנקו ה'גלאט', אין ספק שפועלו ראוי להערכה. אין זה אומר שמכאן ואילך הוא יפעל לפי הקו המתאים לנו. ברור שלא. ברור שלצערנו הנאמנות שלו, כמו של שאר קציני המשטרה, היא למערכת אותה הוא משרת. אך בין זה לבין להפוך אותו לסמל הרוע, המרחק גדול. את האנרגיה הזו צריך להשקיע, בשכנוע אמיתי של דמויות בעלות השפעה, כמו גם של עמך ישראל, להבין כי מקור הסמכות הוא ה' יתברך, ולא המערכת. כל אחד יבחן לפי מעשיו, ולא לפי איך שהוא הצטלם.

בועז יעקבי מנכ"ל עמותת 'אל הר המור' המפעילה את סיבוב השערים ועוסקת בבניית תודעה בנושאי המקדש.

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה