מאמר תגובה של יואל אליצור לחגי סגל בעניין מ.יש"עמתנחלוס

על זמביש והפשקווילים

התפרסם בעלון של מטה צפון לפרשת בלק

הדבר הראשון שאני קורא בדרך כלל במקור ראשון הוא המדור של חגי סגל. כתיבתו השנונה והקולעת, הידיעות הנושנות שהוא יודע לזכור ולהזכיר בדיוק ברגע הנכון, והקריאה לדברים בשמם הנכון בלי לבלבל ובלי להתבלבל, כמעט תמיד עושים לי את השבת.

חגי היקר, הפעם פיספסת ובגדול. כתבת על זמביש כאילו לא היתה מפולת תשס"ה. בשבילי, מוקד מרכזי בטראומה של הגירוש והעקירה היה זמביש. לפני תשס"ה הערצתי את יכולותיו ומסירות הנפש שלו וראיתי אותו כצירוף של כלב בן יפונה, גדעון ודוד בן ישי. כששמעתי על הקשרים ההדוקים שלו עם שרון ועם עמרי בנו חשבתי שמדובר כאן בתחכום של מנהיג שיודע לחדור ללב מחנה האויב ולהטות את הרכבת הדוהרת, מתוך הקטר אל מטרתה הנכונה. בתוך כפר מימון לא הקשבתי לאותות האזהרה כמו הסיסמאות האויליות "חייל שוטר אני אוהב אותך" וכמו הודעתו של פינחס לכתבת חדשות שהחבר'ה נמצאים בשליטה ורק רוצים להביע מחאה. עוד באמצע הסיבובים המוזרים בתוך גדרות כפר מימון עם 'סדרנים' מיוחדים שהשגיחו שאיש לא יגע בגדר, הייתי בטוח שיש כאן איזה טריק סודי, איזה פתח נסתר, שלא איש כזמביש יסתובב סתם בתוך הגדרות. רק בסופו של הערב קלטתי שזמביש ובר-חי רימו אותנו וביזו אותנו ואת מאבקנו. עדיין הייתי תמים ושלחתי מייד אחר כך פקס בהול לכל חברי מועצת ישע שהכשילו בכפר מימון וביקשתי שיתנצלו בפני הציבור ומייד יפנו לארגן פריצה אמיתית לגוש קטיף. לא זכיתי אפילו לאישור על קבלת מכתבי. אחרי שראיתי את הסרט של רינו צרור על התנהגותם המחפירה של 'מנהיגים' אלה בנוה דקלים ואחרי שנודע שבתוך החמ"ל שלהם ישב בקביעות קצין משטרה, קלטתי שהאנשים האלה היו שפוטים של אריק ועמרי שהפכו את כולנו לשוטים. אוי ואבוי לנו אם המאבק הבא על מפעל חיינו ועל חלום הדורות ינוהל שוב בידי האנשים האלה. כותבי ה'פשקווילים' הם צעירים נאמנים ומסורים שמבינים את הענין. המודעה שלהם פנתה אל זמביש בכבוד, ופתחה בברכת יישר כח גדול לזמביש על כל מה שפעל בעבר ובקשה נמרצת שיניח את מאבקי העתיד לאנשים שאין להם קבלות של כשלון והכשלה במאבק הקודם.

יואל אליצור

עפרה

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך