טוב שוב הסתובבתי באוטובוסים ובשווקים וברחובותאנונימי (פותח)

הומי האדם ומה אומר לכם שוב נוכחתי שיש לנו מדינה זוועה 
עליתי לאוטובוס ועלתה אשה אמרקאית עם מקל קצת מבוגרת, ובקשהבחביבות מאשה צעירה דתיה ששוחחה בפלאפון וישבה עם בנה הקטן מקדימה לשבת  זו האחרונה לא מיהרה  לזוז ולהושיב את בנה עליה,  והמבוגרת נאלצה לאחוז בכוח בשני המעקים תוך שהיא קצת נשענת על הצעירה כדי לא ליפול

הצעירה גערה בה: מה את דוחפת אותי תחכי רגע... האשה המבוגרת נאלצה להווציא גם אנרגיה נפשית לשמע הגערה החצופה תוך שהיא מוציאה את כל האנרגיה הגופנית שלה לא ליפול... 

לבסוף הברנשית זזה אחרי כמה דקות המבוגרת מתחילה למלמל לה משהו כמו אם לא היית עסוקה כל כך  עם הפלאפון וכו', ואז הצעירה מסננת בקולניות לתוך הפלאפון "יש פה איזה אשה שדחפה אותי"... "כן באמת" ...

אני מדגיש האשה המבוגרת שומעת את כל זה...

מזעזע לא ?
טוב הלכתי לחנות סלקות שאלתי את השומר איפה המספרים, הוא אומר לי לידך אני מסתכל ורואה מחשב שאלתי אותו איפה  הוא מסתכל עלי במבט כאומר לי מפגר! (אחר כך התברר שהוא צרפתי... הצרפתים לדעתי יותר גרועים מישראלים יתכן שמקור הוא החוצפה הישראלית בצרפת)

בסוף ניגש מישהו מהצוות ושאל אותי למה הגעתי והוציא לי לפי זה כרטיס עם מספר מהמחשב שהיה ליידי ככה התחיל היום שלי בחוצות...

טוב נו אנחנו לא באמריקה...

איזה כיף שאתה מקטרג על עם ישראל!אחיהוא

ועל היהודים שבאו לפה מצרפת! ממש תענוג!  <צ> דווקא אני נסעתי פעם באוטובוס, והייתי גמור מעייפות ובאחת התחנות עלו הרבה יהודים אתיופים מבוגרים ונשותיהם. הייתי עייף ולא כל כך שמתי לב, ופתאום בחור דתי לידי ושני בחורות חילוניות במושבים ליד קמו ופינו להם מקום! ואני התביישתי... וקרו לי עוד הרבה מקרים דומים.

צרפתים שיחזרו לצרפת יהיה יותר טוב לכולנואנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי שבר הרימו' בתאריך כ"ט חשון תשע"ג 20:29

האמת שלא נעים לי להכליל, יש צרפתים טובים בארץ, בפרט אלו שהצטרפו לציונות הדתית כבר בטל מעליהם שם צרפת,

(אני רואה את זה ממש במציאות שהצרפתים שבישבות הסדר וכו' הם הברבה יותר עדינים משאר הצרפתים )
בקשר למה שכתבת, גם אני ציינתי בסיפור של אתמול שהיה שם חייל בחור חילוני שירד מהאטובוס כדי שיהיה מקום לאשה והילדים והאוטובוס יוכל להמשיך (אגב אף אחד לא אמר לו חן חן, כן כן האדישות הישראלית...)

מה הסיפור שלך בנאדם???אייכה!
סיפור ארץ ישראלי מפותל ועיקשאנונימי (פותח)
אפילו נביאים גדולים נענשו כי קיטרגו על עמ"י.אחיהוא

אליהו, ישעיהו, ועוד ועוד. הקב"ה שונא שמקטרגים על עמו. לעומת זאת גדעון שאמר משפט שאולי יש בו מהכפירה, אבל הוא מלמד זכות על עם ישראל, ה' אמר- יש מי שמלמד סנגוריא על בני? לך בכוחך זה והושעת את ישראל!

בכללי, הדיון הזה לא קשור לפורום, ויהיה נחמד אם ינעלו אותו.

זה מדינת ישראל לא עם ישראלאנונימי (פותח)

אולי תפרט יותר מה הם קטרגו ובמה נענשו? ומה אמר גדעון ואיזה סרך כפירה היה בדבריו?

>>>אחיהוא

אליהו אמר "קנא קנאתי לה' אלוקי צבאות כי עזבו בריתך בני ישראל את מזבחותיך הרסו ואת נביאיך הרגו בחרב ואותר אני לבדי ויבקשו את נפשי לקחתה"(מלכים א', פרק י"ט) ונענש שנפסקה נבואתו וניתנה לאלישע (רש"י שם)    

ישעיהו אמר "ובתוך עם טמא שפתים אנוכי ישב" (ישעיה פרק ו') ונענש שאחד המלאכים נגע עם גחלת על שפתיו(שם) ולפי חז"ל כשמנשה נכדו רדף אחריו להורגו הוא אמר שם ונכנס לתוך עץ, וכשניסרו את העץ הגיעו לפיו- שדיבר רע על עמ"י וכך מת.

גדעון אמר "בי אדוני ויש ה' עימנו ולמה מצאתנו כל זאת ואיה כל נפלאותיו אשר סיפרו לנו אבותינו לאמור הלא ממצרים העלנו ה' ועתה נטשנו ה' ויתננו בכף מדין" (שופטים פרק ו') ורש"י שם מסביר שאמר אם אבותינו היו רשעים, עשה גם לנו ניסים כמוהם, ואם היו צדיקים עשה לנו ניסים בזכותם, ואמר לו הקב"ה-"לך בכחך זה והושעת את ישראל מכף מדין הלא שלחתיך" (שם)

המטרה שלי להפסיק את הצביעות ולהציג את האמת הידועהאנונימי (פותח)

שאין הקרבה למען שום יהודי ובפרט במי שמצהיר שהוא מחנך לכך כי בשטח המציאות הפוכה. ושיש לנו מדינה זוועה .
אני בעיקרון די מסכים איתך למרות ששים לב ששם הם דיברו על כל העם, יתכן שהם מעדו בהכללה של כל העם 

שים לב שהם דיברו להשם ולא כתוכחה לעם, יש נביאים רבים שהוכיחו את ישראל וגם בנבואתם (לא רק שלא נפסקה נבואתם אלא הנבואה עצמה מכילה) מעשים רעים של עם ישראל (אני אוהב לאמר בני ישראל ולא עם ישראל כי אין לי מונופול על העם (שרובו ברוך ה לא בארץ )
בכל מקרה לא הייתי ממהר לקבוע שאליהו הנביא וישעיהו חטאו ועל סמך זה לקבוע שאסור לדבר על פיגעי העם זה יומרני מידאי
אבל אני לא מכיר את הנושא הזה

ומה יועיל לך להתבחבש ברע..?אלירז

אם אתה מחפש הקרבה למען יהודים, צא ולמד!

בדיוק בשעה הזאת, תראה איזה עם מדהים יש לנו!

אתה משרת את הרע, כי אתה מתעסק בו ומעצים אותו.

אני לא מעצים אותו יש דברים שמרוב פרסומם נשכחואנונימי (פותח)

אני לא יכול להתאפק מלהזדעק על הפרדוקס והפער ההפוך בין הדיבורים וההצהרות המטופשות לבין המעשים בפועל.

לא יתכן שאותם פושעים שמצהירים הצהרות על הקרבה יבקרו מגזרים אחרים על חוסר ההקרבה שלהם, בעוד ההיפך הוא הנכון

בעוד אותם שמצהירים הצהרות נוהגים ההיפך המגזר האחר בולע את עלבונו  וממשיך להקריב את עצמו.

זו חוצפה אם כן להצהיר הצהרות באופן הזה, בזמן שאת מבלה על הרי בנימין ושומרון (ולומדת באקדמיה ?(כדי שתוכלי לחיות ברווח ולא תיצטרכי להטלטל עם עמך בתחבורה ציבורית ממקום למקום...) יושבים אנשים אחרים וממיתים עצמם באוהלי שם ועוסקים בחסד (גם של אמת)

בעוד המתנדבים שלכם במד"א מבלים שם עם בנות (אני לא אשכח כשהייתי ילד כבן 14 סבתי הוצרכה להתפנות לבית חולים היה לה אירוע מוחי והיה חשש להיתדרדרות, היינו במתח, בנתיים הגיע אמבולנס ואימי שאלה אותם לאיפה מפנים אותה, ואחד המתנדבים נער עם כיפה סרוגה קטנה ,תוך כדי שהוא מוביל את האלונקה עם סבתי מלפננו הניף יד לעברה בזלזול שתפסיק לבלבל לו את המוח... כנראה זה מה שלימדו אותו בבני עקיבא

לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד.אחיהוא

חושך מגרשים באור, לא במקלות. חוץ מזה כל מה שכתבתי למעלה מופיע בחז"ל, לא המצאתי את זה. עוד חוץ מזה, יכול להיות שיש גם אנשים שעדיין לא כל כך טובים, בכל מגזר-אין מגזר מושלם-וזה ממש לא סיבה להגיד שהמדינה שלנו זוועה (יש אולי סיבות אחרות אבל זה הממשלה לא המדינה וזה לא הנושא כרגע.) ובכל מקרה זה לא סיבה לצאת מארצנו הקדושה.

אתה משתמש בסיסמאות ובהצהרות בלי להתייחס לעובדותאנונימי (פותח)

יפה לך 

אדון נכבדשמואלג

די!!! צר לי לומר לך אבל המשקפיים שלך מלוכלכות, תנקה אותם ורק אז תחזור לכאן.

ארצנו מלאה בדברים נפלאים, אבל מה לעשות כמו כל דבר בחיים יש גם חסרונות. הכל תלוי במסתכל.

כשתתחיל להסתכל במבט חיובי על הסובב תתחיל להנות.

אתה כנראה צריך משקפיים...אנונימי (פותח)

או שאתה רואה טוב ואתה פשוט מחפש להצדיק את עצמך, אני לא בכדי מביא עובדות שאני בעצמי חוויתי זאת  כדי שלא יוכל אי מי להכחיש אותם 

הקביעה שלך שהמצב מסביב הוא סובייקטיבי ותלוי במסתכל הוא שגויה, המציאות היא כמו שהיא וכל מה שנותר לנו הוא להכיר בה גם כשאנחנו חלק מאותה מציאות וקשה לנו להכיר במגרעותינו...

כולם טועים ורק אתה צודק-משה ר-
עוד ניק על שמיכתר הרימון
זה אותו אחד. אני!מרדכיאחרונה
עבר עריכה על ידי מרדכי בתאריך א' כסלו תשע"ג 22:12

בס"ד

ובעז"ה מעכשיו כל הודעה שלך שאני רואה - תמחק!

(שאר המנהלים ישמחו גם לעשות זאת)

ואתה מוזמן לחזור לפח שלך ולהשאר שם (על הפח הקרוב כתוב דולב, יש איזה קשר מסוים מר שהם קדמון?)

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה