בחירות 2013:
לאחרונה שמעתי טענות מגוחכות: אנשים ניגשו אליי, וסיפרו לי שהם לא מתכוונים לתת את קולם בקלפי למפלגת "עוצה לישראל", כיוון שהם מרגישים שהח"כ ד"ר מיכאל בן - ארי והח"כ פרופ' אריה אלדד לא יעברו את אחוז החסימה, ואם הם יצביעו להם, הם יזרקו את קולם לפח...
הטענה הזו מגוחכת ו"מצחיקה" משורשיה, ומילא שרק אנשים פרטיים היו אומרים את זה, אבל גם ברדיו ובטלויזיה חוזרים ושנוים על הטענ
"למה חה"כ אחדד ובן - ארי פרשו מ"האיחוד הלאומי"? ואני עונה לאותם שואלים:
אתם באמת חושבים שהמהלך של מפלגות "תקומה" - "מפד"ל" הוא איחוד???!
מי שחושב כך טועה ובגדול!!! כשהודיעו לבן - ארי ואלדד על איחוד בין שתי המפלגות הם שמחו מאוד, אבל כמובן שגורמים במפלגת "תקומה" דאגו לצנן את ההתלהבות: הם הסבירו לשני הח"כים התמימים שכיוון שאריה אלדד הוא חילוני (לא משנה שגם איילת שקד לא בדיוק דתייה), הוא יוכל רק בעשירייה השניה של המפלגה המאוחדת.
"ומה איתי"? שאל בן ארי, "אולי אני אהיה במקום השלישי מטעם האיחוד הלאומי"?,
"ואני - אני לא מזרחי?? אבא מאפגניסטן ואמא מאירן!" ,
"לא! מזרחי הוא אדם מסכן וחלש..."
זו בערך השיחה שהייתה ביניהם..
כמובן ששני הח"כים ראו ששיבצו אותם במקומות לא ריאלים, ובצער רב, החליטו לפרוש מה"איחוד" הלאומי. כמובן שה"איחוד" הזה לא החזיק זמן רב, ובמפלגת "תקומה" החליטו להדיח מתפקיד היו"ר את כצלה. היו"ר החדש - אורי אריאל.
כצלה, שרק לפני כמה ימים אמר שפילוגים הורסים את המגזר שלנו, החליט להקים מפלגה חדשה - האיחוד הלאומי. בערוץ 7, שכולנו יודעים שהוא אתר אובייקטיבי ביותר, האמת היא שהוא מאוד סובייקטיבי, בגלל שלכצלה יש עליו זיכיון או משהו כזה, האתר אינו מאפשר תגובות בכתבות על הח"כים בן ארי ואלדד, וכמו כן, עדיין מכנה את כצלה יו"R האיחוד הלאומי.
עוד דבר שהיה לי מוזר, בסקר שפורסם בערוץ 7, מפלגת "עוצמה לישראל" מקבלת רק שני מנדטים, כשברוב הסקרים היא כבר מקבלת בין שלושה לארבעה מנדטים. לדעתי מתנהלת כאן לוחמה פסיכולוגית כנגד שני הח"כים החרוצים והאמיצים.
במפלגת תקומה ומפלגת האיחוד הלאומי יודעים של"עוצמה לישראל" יש הרבה תומכים שמפחדים "לזרוק את הקול לזבל", ורק בגלל זה לא מתכוונים להצביע "עוצמה לישראל", אז הם מפחידים אותם, ואומרים להם של"עוצמה לישראל" אין סיכוי לעבור את אחוז החסימה...
אם כל התומכים של "עוצמה לישראל" שלא רוצים לזרוק את הקול לזבל יחשבו קצת, ואם כולם יצביעו "עוצמה לישראל" בכנסת הבאה יראו מי אנחנו - ובגדול.
נ"ב : המאמר לא פורסם בשמו של אף אחד, אלא על דעת הכותב בלבד...
)