ולגופו של עניין - לטעמך, כשתבוא הגאולה בע"ה, המשיח יגיע, יראה את החרדים ואת הדת"לים, ויגיד לאחד הצדדים, "אוקי, אתם כל החיים הקרבתם בשביל ה' יתברך, אבל תרקבו בגיהנום", ולצד השני - טוב, אתם בסדר, הקשבתם לרב הנכון". יותר מזה, הוא בטח יעשה את זה גם בין ממלכתים לפנאטים, ובין חסידים למתנגדים, ובתוך פלגים, ובין חסידויות.
בסוף ישאר רק אדון "ימין" ואולי גם בני משפחתו, ואם להיות גבר אז בוא נשאיר את הרב גינזבורג ואת הרב דודקביץ'...
נו באמת, סליחה על הקלישאה, אבל אני מאמין שבכל פלג יש את האמת שלו, אחרת הוא לא היה שורד (אגב,נראה לי שהרב קוק גם אומר את זה בכמה מקומות, אני לא זוכר איפה).
ו(רגע, אינכם מבינים! לא לזה התכוונתי! לא! הצילו! [סקאר אחרי התבטאות לא נכונה]): לדעתי גם בנצרות ובאיסלאם יש שורש של אמת גם אם קטן מאוד, כי בלי בסיס של אמת, אף אחד לא מתקיים.
טוב, נסחפתי, בקיצור - אני חשוב שהאמת לא בכיס שלי או שלך, ושמי שציית לרבנים שלו לא עשה את זה בלי שכל,אלא יש מאחרוי זה הרבה הגיון, אני לא יכול להסביר, כי אני מתנגד לדעה הזו, אז יהיה לי קשה לייצג אותה, אבל תאמין לי שאני מתווכח הרבה עם תלמידיו של הרב רא"ם ועם הרב רא"ם עצמו, ותמין לי שיש עליהם והם לא חיים בסרט, או טיפשים.