לעולם חסדו- בנט רק נכנס לפוליטיקה. ואני ממש לא מתייחסת אליו. הוא לא היחיד במפלגה, את יודעת. ובזכות אורי אורבך- יש היום לשאר האנשים במפלגה כוח לא מבוטל.
אני מסתכלת על התמונה הכללית.
יש לי פה מפלגה עם ניסן סלומיאנסקי במקום ה3- אדם שבהחלט יש לו עבר של עשיה פרלמנטרית בהרבה מאד תחומים.
אורי אורבך- שהראה לכולם שאפשר להשפיע יותר מכנסת מאשר בתקשורת אם אתה עובד קשה, והצליח ב4 שנים להעביר הרבה הצעות חוק למען אוכלוסיות חלשות שבעיני הן יהודיות לא פחות מכל הצעת חוד נגד ערבים.
אורית סטרוק- שאמנם גם לה אין עשיה פרלמנטרית עדיין, אבל היא גאון פוליטי לדעתי. היא למדה את חוקי המשחק ואני מאמינה שהיא תצליח מאד.
הרב אלי בן דהן- שהוכיח את עצמו בעבודה ציבורית, ואני מתפללת בכל לבי שהוא יקבל את משרד הדתות. (כי כרגע במלחמה הזאת- אנחנו כבר הפסדנו והוא היחיד שאולי יוכל לעשות החייאה)
ושולי מועלם, והרב אלי הורוביץ שלא יכנסו לכנסת, בגלל בן ארי.
לבן ארי היו 4 שנים להוכיח את עצמו, אותי הוא לא שכנע שיש סיבה להכניס אותו שוב לכנסת. פרובוקציות אפשר לעשות גם מבחוץ. אני מאד מעריכה אותו כבנ"א, אבל חושבת שכח"כ- הוא לא הוכיח את עצמו.
ואריה אלדד, שאני מאד מצטערת שלא הצטרף לבית היהודי- כי הוא היה יכול לעשות שם רק טוב. הוא הסיב היחידה שרציתי שנץ יעברו את אחוז החסימה.
ותלמדו לדבר גם על אנשים שהם לא 100% כמוכם. בנט הוא לא מפלצת.