די לשנאה !!!!!!!!!שיגר

תפסיקו לשנוא את בנט בסך הכל בשנים הקרובות הוא יהיה הצד הימני של הזירה הפוליטית

וזה לא משנה מי דפק את עוצמה זה כבר לא משנה(אני ממש בעד עוצמה)

אתם הפכתם אותו לכופר מינימום ואתם שוכחים את מי שמאחוריו (אורי אריאל אורית סטרוק שטבון סלומיאנסקי הרב דהן זבולון כלפא מוטי יוגב וגם איילת שקד אולי אתם לא אוהבים אותה אבל היא טובה ויש לה גם אהדה ציבורים בקרב החילונים הימניים)

וגם אנשי בנט לא יפה לצחוק על עוצמה שלא עברו את אחוז החסימה

זהו זה עבר

עכשיו יש עדיין מה לעשות אבל לא בזירה הפוליטית מי שרוצה יש נטיעות ביום ראשון בהר אלישע לכבוש את ארץ ישראל ברגליים

ותזכרו הכל קבוע משמים לא משנה מה הוא אמר ומה הוא אמר

אני מנסה להגיד את זה הרבה זמן, אף אחד לא שם עלי...ozd
מזדהה~מישי~
מי שונא?גאהלהיותיהודיה

בס"ד

חלילה וחס!!

הבנאדם עשה המון בשביל עמ"י,אף אחד לא שונא אותו!!

רק לא מאמינים שהוא יכול להיות מנהיג\המנהיג הנכון.

אבל עדיין ממשיכים לתקוף אותשיגר
מי תוקף?גאהלהיותיהודיה

בס"ד

ואם תוקפים (אישית לא נתקלתי,אשמח לראות) תוקפים אותו אישית או תוקפים אותו על עצם היותו מנהיג הבית היהודי?

את לא. יש כאן כאלה שכן~מישי~

או לפחות אומרים כל הזמן שהוא שקרן ושבכלל לא אכפת לו מהתורה ומא"י ח"ו . יש הבדל בין להגיד שהוא לא המנהיג שרוצים לבין להפוך אותו לרשע מרושע ויש כאן כאלה כאן שזה מה שהם עושים ממנו. ובטח שהם תוקפים אותו אישית. תסתלכי בהודעות שרצו פה. 

ברור שיש כאלה שכן.גאהלהיותיהודיה

בס"ד

אין מצב שבנאדם יכנס לפוליטיקה וכל העולם יאהב אותו.

אישית,לא ניתקלתי בשקרן.

אם כן קראו לא שקרן,אני לא מצדיקה,אבל בהחלט יכולה להבין למה.

-לא אכפת לו א"י-אפשר לשמוע.

תראי את מה שהוא אמר בנוגע לזה.(לא הדגל המרכזי שלנו..הייתי מפנה..יש לפנות ישובים על קרקע "פרטית וכו'..)

לגבי זה לא הדגל המרכזי שלנו~מישי~
עבר עריכה על ידי מרדכי בתאריך ט"ז בשבט תשע"ג 21:06
עריכה: נא להשתמש בבקשה יותר במקש האנטר על מנת שיהיה לנו יותר נוח לקרוא את הדברים שאת כותבת

מעתיקה מאתר הבית היהודי: עקרונות הבית היהודי:

"משימת על:אנו חותרים להחזיר את הרוח היהודית-ציונית השורשית למדינת ישראל ולעם ישראל."

לאחר מכן הוא מפרט את העקרונות הנוספים..

אכן הדגל המרכזי שלו זה אותה משימת על שכתבתי למעלה מעותק מילה במילה מהאתר של הבית היהודי. מוזמנת להסתכל שם. זה לא נראה לי פחות חשוב מא"י. מובן שזה לא אומר שהוא לא מתכוון להאבק למען א"י אלא שזו לא המטרה היחידה. א"י זה דבר מאוד חשוב בתורה ללא ספק אבל הוא לא היחיד. קירוב חילונים לתורה ללא ספק זה מטרה חשובה. את מסכימה איתי?

אז זה הדגל המרכזי שלו! ב"ה הרבה זמן לא היה מישהו שראה לו את זה למטרה ופעל למען זה בצורה מרכזית כ"כ כמו בנט. שיזכה ויצליח. מה שאני טוענת שכמו אחרים, גם את הדברים של בנט לא צריך להתיחס לכל דבר כאילו זו המשנה המרכזית שלו.

גם לדעתי הקמפיין של עוצמה לישראל: "בלי חובות אין זכויות" הוא מוטעה כי הבעיה היא לא שאנחנו פראיירים של הערבים או שהם לא ממלאים את חובתם למדינת ישראל אלא שהם פה בארץ ולא במעמד של גרי תושב. כלומר זה מפנה את הדיון מדיון אידאולוגי ערכי שבא מתוך ראיית התורה וההלכה כמחייבת לענין של האם הם מקיימים את החובות שלהם למדינה. וזה עצוב מבחינתי מאוד הקמפיין הזה. עם זאת ברור לי שזו לא הייתה כוונתם של בן ארי ואריה אלדד לכן אני לא אתחיל להגיד שבכלל לא אכפת להם מא"י והם פשוט מעוצבנים על הערבים כי זה פשוט לא נכון!!! באותו אופן לא מתקבל על הדעת להגיד שלבנט לא אכפת מארץ ישראל. זה הוצאת שם רע בצורה המכוערת ביותר במיוחד שהוא נאבק על א"י ועל ההסברה של המדינה (בשביל שיהיה יותר אפשרי לעשות מהלכים לטובת א"י) הרבה מאוד זמן במקום לדאוג לכיס שלו (ההייטק שאותו עזב..)

אז באמת!!!

אגב אני לא זוכרת אם אמרו את המילה שקרן אבל אני חושבת שדיברקו על דברים כגון זה אני לא סגורה ואין לי כוונה להגיד כמה שחברי הפורום רעים וכו' כי הם ממש לא רק צריך לשים לב לזה. (כי גם אם לא היה שקרן היו דברים אחרים שממש לא בסדר בעיני. ושוב זה בא ממקום טוב אבל פשוט צריך להזהר מזה כי זה חטא.)

יקירתי!גאהלהיותיהודיה

בס"ד

ומנין לך שהוא כן יאבק כל א"י?

הוא בכבודו ובעצמו אמר שאם יקבל פקודה,יגרש יהודים מביתו.

הם גם לא היו פורשים על דברים כאלה מהממשלה.(אקמול או אופטלגין?)

את מאמינה שמדינת הקויידש הוא אתחלתא דגאולה? יופי,כי בתקופה הזאת א"י היא הנקודה העיקרית.

קירוב זו מטרה חשובה,בהחלט. אבל א"י לא פחות ואולי אפילו יותר.

אם בנט ידאג שזה יקרה?אני בספק. גדול.

-"אז זה הדגל המרכזי שלו! ב"ה הרבה זמן לא היה מישהו שראה לו את זה למטרה ופעל למען זה בצורה מרכזית כ"כ כמו בנט. שיזכה ויצליח. מה שאני טוענת שכמו אחרים, גם את הדברים של בנט לא צריך להתיחס לכל דבר כאילו זו המשנה המרכזית שלו."-

לא סותר?

אז זה הדגל המרכזי שלו או לא?

לגבי הקמפיין שלנו:

אין כזה דבר גר תושב בימינו!!

אם אין סנהדרין,המעמד הזה לא קיים!!(ראי: משנה תורה לרמב"ם.)

הערבים לא במעמד של גר תושב,נקודה.

בלי חובות אין זכויות זה לא רק נגד ערבים,ונראה לי שרוב המגזר הסרוג יכול להזדהות איתו.(ראי ערך: מחנה הפראיריים.פחחח..)

[נכון,גם הערבים כלולים בתוכו אבל הכוונה לא רק אליהם.]

ד"א,א"י היא אולי לא הדגל המרכזי שלו אבל מה עם תורת ישראל?

גיוס לכולם וכאלה?

חוק טל בוטל,ועכשיו מדברים על גיוס לכולם.כן,גם הבית היהודי!

ותורת ישראל?

אז א"י לא הדגל המרכזי של בנט,ותורת ישראל לא הדגל המרכזי לבנט ו..

אז מה כן?!

הוא נאבק על א"י?לא שמתי לב..אשמח עם תאירי את עייני..

הסברה?מה הקשר בין הסברה וא"י?!

ההסברה שהוא עושה קשורה למדינת הקוייידש,לא לארץ הקודש!

למה הוא עזב את ההייטיק? לא נראלי שזה הכי קשור לא"י..

יומעולה!!

והנה סיכום קצר מאתמול:גאהלהיותיהודיה
עבר עריכה על ידי גאהלהיותיהודיה בתאריך כ"ג בשבט תשע"ג 20:16
עבר עריכה על ידי גאהלהיותיהודיה בתאריך כ"ג בשבט תשע"ג 20:16

בס"ד

(~מישי~-תודה על ההערה.חיוך)

פשיטת שב"כ על נצח בנימין.
דיווח ראשוני של מג"ב על מבנים בעוז ציון.
פשיטה על רמת מגרון, 2 עצורים זומנו לחקירה.
הרס מבנה בנים בעוז ציון, עיכוב ראשוני של 3 אנשים.
הרס מבנה בנים ברמת מגרון + 2 מלונות ולול.

לגאה..~מישי~

אני אענה אחד אחד:

א.לגבי א"י וקירוב אני חושבת ששניהם חשובים. האמת לא הייתי רוצה לדרג אותם. אין לי מושג מה בא קודם. ואת שניהם בלי שום ספק בנט והבית היהודי מנסים לקדם.אני מדגישה,אין ספק שא"י זה ענין חשוב ביותר.אני כן חושבת שבנט ידאג שזה יקרה אם כי לא אסתיר שאני גם חוששת. ובכל זאת אני מאמינה שלבנט יקישבו הרבה יותר מאשר למיכאל בן ארי, לצערי, שאין ספק שהוא אדם גדול ואני מאוד מעריכה אותו אבל לצערי אחרים (אני לא.. לשם הסרת ספק) יסתכלו עליו כאל קיצוני. לכן אף על פי שמבחינת אידאולוגיה אני מסכימה לגמרי עם עוצמה לישראל אני מאמינה,לצערי, שהבית היהודי יוכלו לתרום יותר לעמ"י, לתורת ישראל וגם בפרט לא"י.

ב.ענין האקמול והאופטלגין אותי אישית הצחיק מאוד ואני אסביר- למעשה אם יתרחש גירוש של ישוב כלשהו זה אמור להיותכ ואב לאלה שבממשלה ואלה שמחוץ לממשלה ולאזרחים רגילים באותה מידה!!! אם אתה אומר אם יהיה גירוש בממשלה שבה אתם יושבים זה על המצפון שלכם אתה בעצם אומר שאכפת לך לא להיות שותף בפשע אבל מה עם זה שהפשע בכלל מתבצע זה מה שצריך להיות אכפת! אם כן אני חושבת לצורך הענין שאת האופטלגין הבית היהודי ועוצמה לישראל יצטרכו לקחת באותה מידה.

ג.אני עדיין כן חושבת שזה די הדגל המרכזי שלו. או לפחות אחד משני הנושאים החשובים שלו.

ד.ברור שאין דבר כזה גר תושב בימינו. זה דבר שיצא לי להבהיר להרבה חברות שלי.איפה כתבתי שזה לגיטימי שיש ערבים בא"י? אולי כתבתי שאולי בעתיד זה יהיה לגיטימי בתור מעמד של גר תושב..או לפחות זה מה שהתכוונתי. אז אם לא הייתי ברורה אני מבהירה שזו היתה כוונתי.

ה. תכנסי לאתר של הבית היהודי. תקראי דברים שאנשים שם אומרים (לא רק את אילת שקד. שאין ספק שעשתה רבות למען עמ"י אבל אני לא חושבת שהיא מייצגת את הלך הרוח של המפלגה אעפ"י שהיא במקום מכובד והיא כאילו הדגל של בנט בסופו של דבר היא לא המשפיעה העיקרית דווקא וצריך לזכור שיש מפלגה עם הרבה חכ"ים והיא ממילא לא הולכת להיות שרה ככל הנראה והיא לא יו"ר אז במה היא שונה בהרבה לצורך הענין מהרב אלי בן דהן (שאפילו במקום גבוה יותר ברשימה).

אני לא מספיק מכירה את הקורות חיים שלו למרות שכן קראתי וממה שקראתי כן הבנתי שהוא עזב את ההיטק בגלל שאחרי מלחמת לבנון השניה הבין שיש בעיה ומוכרחים לעשות משהו שלצבא לא מספיק אכפת מעמ"י ומא"י.

ההסברה שהוא עושה היא גם למדינת הקודש וגם לארץ הקודש. נכון שרה"מ לא שומר תורה ומצוות ואין ספק שזה לא מצב אידאלי והממשלה לא קדושה אבל זה שיש שלטון זה עדיף מכלום בגלל שככה יש סיכוי שבסופו של דבר יהיה שלטון יהודי שומר תורה ומצוות.

בכל מקרה נפתלי בנט דיבר המון לגבי א"י אני לא מבינה איך אפשר להגיד שלא אכפת לו ממנה ושהוא לא נאבק על א"י!!! בסה"כ אנחנו מדברות קצת באוויר. לכן אני מציעה שתקראי יותר ותראי. אני לא מכירה אותו אישית אז אני יכולה להגיד לך ממה שקראתי ונסיתי לגלות. את זה גם את יכולה לעשות.

בכל מקרה אני עדיין חושבת שמה שאני אומרת שלא צריך להתייחס ברצינות כלל דבר שהוא אומר אם הוא אומר את זה גם בשביל להסביר לאנשים אחרים, כמו מה שאמרתי לך על קמפיין בלי חובות אין זכויות. ומה שמפריע לי בעיקר זה הלכלוך על בנט. למה אתם מוציאים אותו כזה רשע אם הוא רק מנסה להיות טוב? כי הוא חושב שהדרך להשיג את מה שצריך זה בדרך קצת שונה משלכם? אולי דעותיו אפילו שונות משלכם? והרי זה בא ממקום של אהבת תורה ועמ"י וא"י. תפסיקו עם השנאה ועם הלשון הרע וההוצאת שם רע. מתחננת. זה אפילו לא מועיל לכם. גם אני לא חושבת בדיוק כמו בנט ואני עדיין חושבת שזה נורא איך שמדברים עליו. באמת מבקשה מכם. לדוג' תגובת על סיכום קצר מאתמול שנגמרה ב:בנט,הקול שלך בטוח,בנט. ושוב לשון הרע אסור בכל מקרה גם אם זה אמת. במקרי תועלת יש דרכים מסוימות שאפשר רק אם לדבר זה לא יועיל והלשון הרע בטוח יועיל וכו' וכאן זה לא המצב. הלשון הרע שאתם כותבים בפורום לא מועיל בכלל. אתם לא משכנעים אף אחד. אתם מדברים למשוכנעים כבר. לאלה שחושבים כמוכם.

.>גאהלהיותיהודיה

בס"ד

רווח,זה יהיה קצת יותר נוח לקרואחיוך.

א.הרב חרל"פ דירג אותם בשבילך.

א"י היא הנקודה העיקרית בתקופה זו.(תשאלי את המורה ממן מורן..קורץ)

ב.קחי לגוד' את מגרון,הי"ד.

טוב,בנט עוד לא היה אז בפוליטיקה.אזרח,הוא היה?

בן ארי לדוג',היה שם.

אז כן,ידיו לא שפכו את הדם הזה.

אבל ידי רוב היושבים בממשלה שפכו גם שפכו.וכן,זה צריך לשבת על המצפון שלהם יותר מאשר על שלי (למרות שיכולתי והייתי צריכה לפעול יותרעצוב.)

גם אם היו לנו 5-8 נציגים בכנסת הזו,כנראה לא יכולנו למנוע פינויים בתקופה הקרובה ל"ע,אבל יכולנו לעשות את ההשתדלות המרבית שלנו.

אני מאוד מקווה שגם בבית היהודי זה יהיה המצב.מאוד מקווה.

ג.לא שמתי לב לכך במצע.

אני לא מכירה את בנט אישית.ממש לא.

מה כן?בתקופה שמאז הפריימריז בבית היהודי קראתי המון על הבנאדם.

בנאדם מרשים.מאוד מרשים.אבל פוליטיקה זה לא צבא\הייטק.

אתה יכול להיות מפקד תותחי בסיירת,אבל לאו דווקא ח"כ\שר\יו"ר מפלגה.

אין בזה שום דבר רע,אבל יש מקומות שאתה רק מזיק כשאתה שם ואתה צריך לחשוב טוב מאוד לפני שאתה נכנס לשם.(ואני לא מדברת דווקא על בנט.)

הפיסקה האחרונה שלך גם קצת מוציאה שם רע.

אתם?מי זה אתם?

קיבלתי את דברייך,תודה.חיוך

יומעולה!

לגאה..~מישי~

א.אין ספק שא"י זה ענין חשוב מאוד לא התווכחתי עם זה. זה בכלל לא נראה לי רלוונטי מה יותר חשוב כשמדובר בשני דברים חשובים אלא כיצד ניתן להועיל.

ב.אני לא מסכימה איתך בנק' הזו. אני חושבת שאני צריכה להרגיש נקיפות מצפון לא פחות מהפוליטקאים.מלבד זאת מה שחשוב זה לא נקיפות המצפון אלא מה בסופו של דבר יקרה עם א"י. אני לא חושבת שזה נכון לשבת בממשלה במקרים מסוימים, גם הבית היהודי בין השאר אילת שקד אמרה את זה מתכוון לצאת מהממשלה אם היא תפנה הרבה. אם תפנה יישוב אחד (לדוג' מגרון) אין ספק שזה לא בסדר רק יתכן, לא בטוח שעדיף שישארו בממשלה להשפיע מבפנים ויכול להיות שממש לא והם חייבים לצאת להראות מחאה בכ"מ צריך לדון כל מקרה לגופו וזה הרבה יותר מסובך מלהגיד דברים נחרצים. 

ג.אני כן שמתי לב לזה.

אני חושבת כמוך לגבי זה שהצלחה בצבא ואפילו כריזמה לא מעידים על איך תהיה בפוליטיקה וצריך להזהר מאוד לא להזיק ולחשוב טוב לפני שאתה נכנס לשם וזה קשור לכל בן אדם (גם פוליטקאי ותיק יתכן שלא טוב בתור פוליטיקאי).אני חושבת שאנשים באמת חושבים טוב לפני שהם עושים את זה כי הם יודעים שזה משפיע על כל הציבור. אני מקווה שהתוצאות יהיו טובות. אין דרך לדעת עכשיו. בעז"ה. 

בפיסקה האחרונה- יתכן שהיא היתה קצת מוזגמת אבל לא דיברתי על בן אדם ספציפי. אמרה שיש דבר כזה בפורום. לא התכוונתי לרכל על אף אחד או להגיד שהפורום הזה הוא רע אלא שזה דבר שצריך להזהר בו. אבל אכן יכול להיות שהתנסחתי בצורה בעייתית. אערוך את ההודעה.משום מה אין לי אפשרות לערוך אותה. אז אני רק אתנצל פה ואומר שאני לא חושבת שהפורום בכללותו אומר לשון הרע\הוצאת שם רע על מפלגות אחרות אלא רק שהיו כמה מקרים שזה נפלט בטעות לאנשים (גם לי) ופשוט צריך להזהר מכך.אני מצטערת אם פגעתי במישהו ואם גרמתי לשנאה או לכעס אצל מישהו.

תודה על התגובה. היתה יפה ועניינית. (מתנצלת על האנטרים החסרים. זה קורה לי הרבה בלי כוונה..)

..גאהלהיותיהודיה

בס"ד

א.זה רלוונטי וחצי.

קוראים לזה סדר עדיפויות.(ד"ר לאה כפיר,שם,שם.)

ב.אם אני פעלתי נגד,ועשיתי את ההשתדלות המרבית שלי,זה אמור להעיב על חייהם של הפוליטיקאים יותר משלי.

[מהסיבה הפשוטה שאני ניסיתי ועשיתי כמה שיכולתי כדי למנוע את ההרס,והם..]

איילת שקד,ממה שאני שמעתי,אמרה שאם חלילה יתרחש גרוש בסדר גודל ענק כגון מה שהיה בגוש תובב"א,הם יפרשו מהממשלה.

את צריכה לחכות בשביל משו כזה כדי לפרוש מהממשלה?!

יש להם 12 מנדטים.

מה הם כבר יכולים לעשות איתם? 

ברור שהם יכולים להשפיע במידה מסוימת,אבל למנוע את הנ"ל?אני בספק.

מאידך גיסא,האיום שלהם עלול להיות משמעותי,תלוי מאוד בהרכב הממשלה.

ג.נכנסתי לאתר שלהם שוב,ומצאתי!!חושף שיניים

התיישבות בכל חלקי הארץ: ישראל הפכה להיות מדינת תל-אביב. זו טעות היסטורית, וחייבים לתקנה. אנו נפעל לקידום ההתיישבות בכל חלקי הארץ: בנגב, ביהודה, בבקעה, בערבה, בשומרון, בגליל וברמת הגולן. זאת, באמצעות חיזוק התחבורה, מתן עידוד לפריפריה ועדיפות לאומית להתיישבות זו.

שמירה על אדמות הלאום: מדינת ישראל מאבדת את אדמות הגליל והנגב. בנייה בלתי חוקית מסיבית של הבדואים בנגב גורמת לאבדן האדמות, שלטון החוק והריבונות המעשית של המדינה על הארץ. נפעל לאכיפת חוק וסדר בנגב ובגליל, לטיפול יסודי בבנייה בלתי חוקית והשתלטות על אדמות ללא דין, ולחיזוק ההתיישבות היהודית במקום.

יש לי מה להגיב,אני לא בטוחה שזה הדבר הנכון לעשות.

בשורה התחתונה,זה מאוד חביב.

כל מפלגת מרכז יכולה להגיד משהו על המשקל הזה.

השאלה מה באמת הם יעשו.

נחיה ואי"ה נראה..

ד.זה לא סותר את דעתי על בנט.(שהוא אדם טוב שעשה המו בשביל עמ"י וכו'.)

את יכולה לערוך כל עוד לא הגיבו לך על התגובה.

אפשר לבקש מהמנהל\ים שיערוך\ו לך.

נ.ב.-כמדומני שאת יודעת,אבל למקרה שלא וזה מעניין אותך,הניק שלי הוא גאהלהיותיהודיה (גאה להיות יהודיה..).

[זה לא מפריע לי אבל זה טיפה משעשע כמה אנשים מסתבכים עם הניק שלי..צוחקצוחקצוחק)

אני יודעת מה הניק שלך אבל זה ארוך לכתוב~מישי~

לכן כתבתי בקיצור.

לא משנה.

בשורה התחתונה אני גם חושבת שאין לדעת מה יהיה ומתפללת שיפעלו לטובה. אני כן מאמינה שהם יעשו דברים כי בסופו של דבר על ענין זה הם גייסו הרבה מצביעים. קחי לדוג' את המודעות והסטיקרים של בלי נאומים בלי הצהרות זה ניסיון להגיד בצורה הכי מפורשת אנו לא מקובלים את פתרון 2 מדינות לשני עמים וא"י שייכת לנו בלי שום צורך להתנצל ואנו ננסה לדאוג לזה ככל יכולתנו. כמו"כ חלק מהסרטונים שלהם דיברו בפירוש דווקא על א"י - על כך שהיא שייכת לנו וצריך לדאוג לה. ואני לא חושבת שאפשר להתעלם מזה. 

לגבי מה שאמרת על אילת שקד-זה באמת מה שאילת שקד אומרת.אני לא יודעת מה יקרה. אני גם לא יודעת האם זה יועיל שהם יפרשו על דבר כמו גבעת האולפנא אעפ"י שזה דבר נוראי אין ספק כי ככל הנראה רה"מ מנסה להרכיב ממשלה רחבה מספיק כדי שפרשית הבית היהודי לא תפגע בה. אני חושבת שזה יותר מועיל לשבת בקואליציה ולהגיד את הדברים שם בריש גלי שכולם ידעו שהם מתנגדים לכך. אבל שוב זה נושא מסובך ואני בטוחה שהם שוקלים את הענין בזהירות ומקווה שאכן הכרעתם תהיה על הצד הטוב ביותר.

גאהלהיותיהודיה
עבר עריכה על ידי גאהלהיותיהודיה בתאריך כ"ז בשבט תשע"ג 11:05

בס"ד

יש אנשים ששואלים איפה הכסף,אני שואל-איפה הערכים?! חיוך(לא,זה לא הכי קשור..לא נורא.)

סומכים על ריבונו של עולם שיעשה את הטוב ביותר לעמ"י.

בציפייה לישועהדוס.

סבבה.אז מה?גאהלהיותיהודיה

בס"ד

זה נותן לך אישור לשנוא אותו? (רמז:לא.)

זה גם לא חדש,ואלו היו רק כמה סיבות למה לא להצביע לו.

הבנאדם סובל מפצל"שים,זה הכול(..).

(צוחק והמבין יבין..)

ועל זה נאמר: העומה נמאת בתוך ליבו של כל אחד והואלאהוב את הרבי

ורק הוא בוחר אם להביא אותה לידי פועל.

אמן שכל עמ"י יחליט לפעול ולעלות על העומה הזו ולהויא אוה לידי פועל- ואז הרבי יבוא ויגאל את כולם

בשו"ט

יחי המלך המשיח!

טוב מאוד שהוא רוצה לשבת בממשלה!בחורצ'יק

בנט עוד יהיה הדבר הכי טוב שקרה למדינה שלוeinat241

הגיע הזמן לימין חזק במדינה שלנו.. תכף לא תהיה לנו מדינה..

מה עדיף.. שלטון שנוטה ליותר דתי או שלטון שנוטה ליותר ערבי...?

תבינו.. אם בנט לא יתחזק התקוה היחידה שלנו להישאר מדינה יהודית תתחיל לדעוך..

צר לי לאכזב אותך ידידי, אבל בנט לא ימני.הוגה דעות
בנט ימני!!! תפסיקו לבלבל בשכל!! ש"ס שמולאניםינון סרור
זה לא סותר. גם ש"ס וגם בנט שמאלנים.הוגה דעות
הבית היהודי מפלגה ימניתינון סרור

וש"ס ואריה דרעי חבורה של שמולאנים

מוזר... כי בנט אומר הפוף ממה שאתה כותבמרדכי

בס"ד

ועיין גם פה

בסדר..אז מרכז.בחורצ'יקאחרונה

אבל עדיף 12 מנדטים- שחלקם מרכז וחלקם ימין.מאשר קומץ פעילים ימנים.שמפלגתם איננה בכנסת.

קחו שבועיים קדימה, מה המצב במלחמה מול איראן?זיויק
סקרן לדעת
מי שעונה לך תשובה נחרצתהסטורי

מדמיין -

מה שחשוב כרגע לדעת ולהחזיק איתו, זה שהכנו את האירנים שוק על ירח. צה"ל (וגם צבא ארה"ב) פעל בשמי אירן, כבמגרש הבית. הגענו למרחקים הרבה יותר גדולים ממה שהגענו ב'עם כלביא' מהים הכספי ועד האוקינוס ההודי. אירן איבדה את כמעט כל ההנהגה הרוחנית, הפוליטית והצבאית ואלפים מכוחותיה. חטפה מכות קריטיות לתשתיות, לתעשיה שמיועדת ליצור טילים ובכלל - לכלכלה שלה.

את כל זה עשינו בלי אף נפגע מכחות האוויר והקרקע שפעלו באירן ו(כל אחד עולם מלא ובכל זאת )מעט מאוד נפגעים בעורף.

לגבי ההמשך יש כמה אפשריות, מיידית -

*קריסה של הפסקת האש, מה שאומר שנמשיך לכתוש אותם

*האירנים מבינים כמה הם איבדו ושומרים על הפסקת האש באדיקות ואנחנו פנויים לטפל בלבנון ועזה.

לטווח יותר ארוך, האפשרויות -

*שרידי השלטון הנוכחי (אלו שטראמפ הכריז עליהם כ'מתונים שהשארנו בכוונה') מחזיקים מעמד וכדי לשמור על ראשם מחובר לגופם, מתחילים לשתף פעולה במידה זו או אחרת. (בדומה לוונצואלה כיום)

*הם מנסים להשתקם צבאית ואז בעוד שעתיים/יומיים/שנתיים נעשה עוד סבב כמו שהיה.

*החלשנו את השלטון כל כך, שהתהליך הפנימי יביא להחלפתו. כמעט קרה לפני שלושה חודשים, רק שעדיין היה להם כח לטבוח באזרחים.

נ.ב.

למי שכבר מתכנן ליום העצמאות להשלים את כל מה שלא עשה בפורים/פסח, רק מציין שזה בדיוק המועד הרשמי של סיום הפסקת האש...

לאו דווקא עוד שבועייםoo

איראן פשוט נכנסה לסבבים

ותכלס

חיזבאללה חי ובועט

כנ"ל איראן

(כן פגעו בהם

מסתבר שהם עדיין חיים כרגיל)

מקווה ששומרים טוב שחמאס לא יחזרו לחיים

ואנחנו נמשיך לחיות על החרב

כי לעצום עיניים זו כבר לא אופציה

לא, הם ממש לא חיים כרגילהסטורי

הם אמנם עדיין מצליחים לבעוט, אבל חלשים מאי-פעם.

כמה הפחידו שנים מאיך תראה המלחמה עם חיזבאלה (זוכרים את הבהלה לגנרטורים?) ושלא לדבר על כמה שבועות מתחת לאדמה. אז פעלנו חופשי בשמי אירן מצפון לדרום וממזרח למערב וכל כחותינו שבו בשלום מהאוויר וכן, גם מהקרקע. הישג עצום שאיש לא חזה.

אז כן, הדרך לגאולה השלמה מורכבת וארוכה. בניגוד לאיך שהדברים מצטיירים ממרחק של שנים - אף מלחמה לא הסתיימה בניצחון מוחלט. יתכן שכעת כשההנהגה האירנית חלשה מאוד - השלטון שם ישתנה בתהליך פנימי ויתכן שאכן נצטרך עוד סבב. עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה. מסבב לסבב אנחנו חזקים יותר והם מצליחים פחות ופחות. אם לפני ארבע שנים חיסול של בכיר אחד בעזה, הריץ את גוש דן לשבוע במקלטים, היום חיסלנו את כמעט כל ההנהגה הדתית, הפוליטית והצבאית של אירן והחיים המשיכו קרוב לכרגיל.

צה"ל יושב היום על כל קו הנ.ט. בלבנון, והולך ומחליש את חיזבאלה. גם מול חמאס, עדיין הנצחון לא מוחלט - אבל צה"ל חוצץ בין הישובים לבינם ממשיך לחסל בהם והם לא מגיבים.

בעז"ה עוד לא נאמרה המילה האחרונה.

חיים מספיק כרגילoo

כדי לתקוע את תושבי הצפון מעל חודש בממד/ כדי לשתק מדינה שלמה כנ"ל

מנטרות של גאולה שלמה לא יעזרו לתושבי הצפון במערכה הבאה כפי שלא עזרו להם במערכה הזו או בקודמות

זה לא מנטרות, זה הבנה של בתוך איזו מציאות אנחנוהסטורי
עבר עריכה על ידי הסטורי בתאריך כ"ב בניסן תשפ"ו 9:55

חיים.

תושבי מטולה, נאחזו בקרקע במציאויות קשות מאלו ובזכותם יש לנו מדינה וצבא ואנחנו יכולים לשבת כאן ולדון בזה...

(רק נזכיר, הריצה לקנות גנרטורים מחשש מחיזבאלה, היתה בתל אביב, לא במעלות).

תגובה כללית, על החיפוש שלך בשרשור הזה ובשרשוריםהסטוריאחרונה
דומים שפתחת:

מוכרי הוודאות: הפרשנים לא מספקים מידע אלא ממלאים צורך פסיכולוגי

אני ממש ממליץ להשתחרר מחיפוש הוודאות. זה מובן, זה צורך אנושי, אבל זה רק משבש אותנו.

מציע, כמו שפעם שרו בשמאל: "אל תגידו יום יבוא - הביאו את היום!", במקום להתבחבש בתחזיות מתבדות, שכל אחד ישאל את עצמו, מה הוא עושה כדי להביא את עם ישראל למקום יותר טוב מעשית, תודעתית ורוחנית.

סידני היא עיר אלימההסטורי
אדם שרצח חמישה אנשים בסכין נרצח על ידי המשטרה בסידני.

אדם בסידני תקף כמה אנשים. העובדה שאביר המוסר, נציג הקב"ה עלי אדמות, הממונה על המצפון נשאר בשוויון נפש ולא פתח על זה שרשור מעידה על כשל מוסרי עמוק.

@סיעתא דשמייא1

אדם שמטיף מוסר לכל בר בי רבאיתן גיל

ומציג את עצמו כאן כשומר מצוות...

מן המעט שנדרש ממנו הוא שיתאפק מתגובותיו "המחכימות" עד מוצאי יום טוב שני של גלויות.

הוא תקע יתד אי שם בין סידני למלבורן ומפיץ רעל קפלניסטי בתפזורת כמו פצצות מצרר.

נזק מדיני זה החומרים שהוא מקושש מן הגורן הקיצון שמאלני ומן היקב הקפלניסטי כדי לעשות מהם צימעס בטמפל שהוא חבר בו, לאחר תרגום כמובן לשפת המקום. לא מפיו אנו חיים  

אני לא מבין איך אפשר לחגוג את חג האביב בסתיו,קעלעברימבאר

ליהודי אוסטרליה

זאת סוגיא נוספת. אני כאן עסוק בסוגיה המוסריתהסטורי
שהמרגל הזה עסוק בלהטיף לנו וכדי להפוך את כל מי שלא מתרגש מאירועי שולים שבשוליים לפושע, הוא גם מהדהד עלילות דם.

העובדה שהוא בחר לחיות באדמה טמאה, שלא מתאימה למצוות התורה בשום צורה, היא כמובן היסוד שמביא אותו לעבירה גוררת עבירה, אבל לא בזה עסקתי כאן.

האמת שאוסטרליה בדיוק כמו הארץ. רק הפוך.קעלעברימבאר

אקלים ים תיכוני, אבל עונות הפוכות

מה עם מלבורן?קעלעברימבאר
באמת אני חושב שכל מי שלא פותח שרשור זעזוע הוא שותףהסטורי
מקור: TikTok TikTok · mako
מסכים איתךקעלעברימבאר
עדיין לא הבעת זעזועהסטורי
@סיעתא דשמייא1, @אעלה בתמר, @אוהב העם והארץ 1, @אוהב העם והארץ 2, @אוהב העם והארץ 3 @וכל שום וחניכא דאית ליה...

איך אתה יכול לא להזדעזע מאירועים אלימים ביבשת שלך?!

להלן הסיבה:שלג דאשתקד

קטע מהספר "בעל שם טוב", פרשת ראה אות ו:

אמרו חכמינו ז"ל: "ולמה נקרא שמה ראה? שרואה ביותר כו' תנא עומדת בבבל ורואה נבלה בארץ ישראל". שמעתי [בשם ר"י בעש"ט ע"ה זצוק"ל] ... פירוש, אדם שאינו הגון נקרא בבל - כי עומדים בשטותים והבלי עולם, ואדם הצדיק נקרא ארץ ישראל. וזהו פירוש הגמרא: עומדת בבבל, פירוש בשטותים, ורואה על אדם כשר נבלה, והיינו נבלה בארץ ישראל באדם כשר.

אני מניח שרק בגלל יו"ט שני של גלויותהסטוריאחרונה
אביר המוסר והצדק, עדיין לא הביע זעזוע מוחלט מגילויי האלימות בסידני ומלברון.

אין שום ספק, שכאחד שרואה פשע בכל חוסר יחס למקרה אלימות יחיד של נער שוליים באיזשהו מקום - הוא יזדרז לגנות את האלימות ביבשת שלו...

כל השמאל בפאניקה שביבי ינצחקעלעברימבאר

בבחירות בגלל המבצע. אז הם מתחילים ללכלך עליו שהביא הפסד מביש.

אפשר לחלוק על ההחלטה להפסקת אש. אבל:

א. מה הם היו עושים במקום?

ב.הם יודעים עוד מה התכנון בעתיד?

ג. איך הם היו המתמודדים עם טראמפ?

ד. אין ספק שזה הישג מרשים שהחליש מאוד את איראן במחיר מינימלי מאיתנו. גם אם לא מה שציפינו לו

סיכון מיותרבלבנון כמו בעזהסביר11

עפרה רם

בנוסף לכך הורים מסיירת הנח"ל כתבו מכתב מחאה לרשויות על כך ששולחים חיילים לפעולות קרקעיות,

והם משלמים בדמם ,

במקום להפציץ.

וגם במקום לבצע מצור ממושך כמו בתכנית האלופים

ובתגובה הורים אחרים התנערו מההורים המופקרים הללוהסטוריאחרונה
כמובן, צריך להשתדל לכתוש כמה שיותר, כמו שעושים היום בשיטת הרב זרביב, גם בעזה וגם בלבנון, בשונה מתחילת המלחמה. אבל, בניגוד לקונספציה ששלטה עד שמחת תורה, של מב"מ של הרתעות, הפצצות ואש מנגד - אין תחליף לרגליים על הקרקע, וכן - לפעמים יש מחיר כואב לחיינו כאן.

עם ישראל משחרר את צפון הגליל ומי שירא ורך הלבב - ישוב לביתו ולא ימס את לבב אחיו, בשטח או בפורום, כלבבו.

הקרב על הקרדיט (שוב) חוטא לאמתמרדכי
בס"ד

ביומיים האחרונים מתנהל ויכוח ער סביב המהפך בנחל העוג'ה: מי באמת חתום על ההישג? האם אלו נערי הגבעות ואנשי החוות ששינו את המצחאות במקום בגופם, או הפוליטיקאים שדחפו להכשרת המקום ברמה המדינית?

​האמת היא שהוויכוח הזה פשוט מיותר. ​מי שמכיר את המציאות בשטח יודע שזה אף פעם לא "או זה או זה". התהליך תמיד עובד באותה הדרך: השטח גורר את הממשלה. ​לפני שהנושא בכלל הגיע לשולחנות הממשלה, היו שם האנשים שפעלו בשטח.

קחו למשל את ח"כ צבי סוכות, עוד לפני שנבחר לכנסת, הוא ופעילים נוספים היו שם, יצרו נוכחות והעלו את הנושא למודעות. הוא לא עשה את זה כח"כ, אלא כפעיל בהתיישבות. אילולא הפעילות העקשנית הזו ושל צעירים טובים נוספים, נחל העוג'ה לא היה מגיע לסדר היום הממשלתי, וממילא לא היה מטופל.

​זהו דפוס חוזר שאנחנו רואים פעם אחר פעם בהתיישבות: ​בהר עיבל יש כבר שנים של תפילת שחרית בכל יום שישי, בכל מזג אוויר. בשנתיים האחרונות הצטרפו אליהם שני אברכים שהגיעו ללמוד במקום מדי יום, הם אלו שסללו את הדרך לאישור הממשלתי ולהקמתה של ישיבה במקום בשבועות האחרונים, בדרך להקמתו גם ישוב קבע חדש.

​בחומש, העמידה האיתנה של בחורי הישיבה על ההר, למרות כל הפינויים והקשיים, היא זו שהובילה בסופו של דבר את המערכת הפוליטית להכשיר את המקום. כך​ גם בתנופת החוות. בהתחלה זה לא התקבל בעין טובה, אבל לבסוף הנוכחות היהודית היא זו שקובעת עובדות בשטח ומונעת השתלטות זרה.

​הנוסחה פשוטה: התמדה מביאה הכשרה. ​ברוב המקרים, זה מתחיל בחיכוך. בהתנגשויות מול רשויות החוק או מול ניסיונות של ערבים למנוע מיהודים לשוב לאדמתם. אבל בסופו של יום, העקשנות הזו היא הדלק של המערכת המדינית. אילולא הצעדים הראשוניים והנועזים של אנשי השטח, הממשלה לא הייתה זזה. ואילולא הגיבוי הממשלתי וההכשרה המשפטית, זה לא היה הופך למציאות קבועה בשטח.

​לכן, המראה של פוליטיקאים הממהרים לשגר את עוזריהם לצייץ בטוויטר (ללא גילוי נאות על עבודתם אצל אותם פוליטקאים) כדי לתבוע בעלות מלאה על ההישג, הוא לא רק מביך אלא גם מנותק מהמציאות. הניסיון לצייר את המהפך כאילו נולד בהשקעה כספית חוטא לאמת ההיסטורית של ההתיישבות.

מי שמתהדר בכך שוכח את אלו שישנו בשטח בתנאים לא תנאים, מפספס את העיקר: הקרדיט אינו שייך בלעדית לאיש. במקום מלחמות קרדיטים מיותרות, כדאי להכיר במנגנון שעובד, אותו שילוב כוחות שבו החלוצים בשטח הם אלו שפורצים את הדרך וקובעים את העובדות, והמערכת הפוליטית היא זו שמגיעה בעקבותיהם כדי לתת את החותמת הסופית. זו השיטה - והיא עובדת.

למה נתניהו עושה לעצמו את זה?הסטורי
היה ידוע כבר מתחילת הערב שעידו נורדן יחליף את זיו אגמון. מינוי מצויין.

למה נתניהו היה צריך להוציא שעתיים לפני ההודעה הרשמית על כך, הודעה מיוחדת על השארתו של אגמון "עד למציאת מחליף (שכבר נמצא)" ולחטוף כל כך הרבה תגובות (הזויות, אבל זה לא משנה) מבפנים?

אולי זיו אגמון הוציא את ההודעה;)ברגוע
אולי באמת...הסטורי
כידוע לנתניהו יש הרבה מעלות, אבל קושי גדול בבחירת האנשים שהוא עובד איתם...
אולי הוא רוצה להראותקורא נלהב לשעבראחרונה
שהוא לא מחליף אותו בבהלה בגלל יללות השמאל, אלא כי זה לא ראוי אדם כזה לתפקיד ציבורי אבל לא ברמה שצריך לזרוק אותו בבושת פנים. ובטח לא להישאר בלי מחליף זמני לחפיפה בגלל יללות השמאל האלה

אנשים יקראו לזה שהוא רוצה 'לשלות בסדר יום', אני קורא לזה שכל ישר שלא נכפף ברוח התקשורת וכו'

הסיפור עם הטייס האמריקאי צריך לחזק אותנוזיויק
להתפלל על הטייסים יחד עם שאר החיילים, שום דבר לא מובן מאליו
מה שקורה באיראן עם חיל האוויר זה נס גלוי.משה
חדמשזיויקאחרונה
לפום צערא אגרארועישםטוב

האירועים הכי דרמטיים של השבועות האחרונים יהיו דווקא ביום טוב 

שאי אפשר לראות חדשות!!!!!

למה זה גורם צער?!הסטוריאחרונה
אולי כדאי להשתחרר מהצורך הנפשי להתעדכן כל הזמן.

יתכן ששחרור כזה גם ישחרר לך את מושגי הטוב והרע שהתשקורת מאכילה אותנו.

אולי יעניין אותך