בס"ד
מכתב שכתב יוסף יצחק קובלקין (שנפצע מבזנט של ערבי):
תודה תודה לה' יתברך!!
(אני כותב ביד אחת... היד השנייה עוד לא מתפקדת)... אבל ממש מתרגש מהתעניינות של כל התושבים במצבי ובמצב אהרון.
אל תדאגו בעז"נ הוא יצא חזק יותר מקודם! אני שומע כל מיני סיפורי גבורה... חלאס אני אדם קטן שמנסה לעשות את מה שצריך אבל אני חייב לספר לכם: הייתי בבית הרפואה, (היה נחמד שום דבר לא השתנה מפעמים קודמות...) כנראה שהיה חסר לי כמה ברגים... ב"ה השלימו את הכל. תפרו ממש יפה (ממש הרגשת, עם כל הזריקות הרדמה) ועכשיו אני מקווה נהיה יותר טובים אחד לשני!
והאור בקצה המנהרה: המשקפיים שלי הלכו לאיבוד בתוך כל המהומה... ואני בלי משקפיים לא יוסף יצחק... הלכתי לאופטיקה 55 ברחוב חפץ חיים 16 בק. ספר, הוא ראה אותי עם כל התחבושות וכו' וכו' סיפרתי לו את מה שקרה, והוא בלי להניד עפעף "המשקפיים עלינו!!!!! אתה לא צריך לשלם על זה!!!!!!! ותגיד לכל מי שקורה לו דבר כזה באירוע מול המחבלים!!! שיבוא אליי ויגיד לו שיוסף יצחק שלח אותו המשקפיים עלינו!!! חבר'ה זה הזמן לעשות לייק אמיתי ולבוא ולקנות אצלו את המשקפיים. השירות ממש נהדר והסחורה 10.
תודה רבה לכל הילדים שבאו ואמרו את כל ספר התהילים איתנו בשבת מברכים חודש "סיוון" (**כאן מופיעים שמות**) ועוד.(אני לא ממש זוכר בגלל הברגים...) ותודה רבה לאשתי הקרה שהיא הכי גיבורה בכל הסיפור!! יוסף יצחק.
~~~מתארגנת קבוצת נשים להפרשת חלה לקראת שבת לרפואת אהרון בן גולדה זלטקין. נא עדכנו את דינה לבינשטיין 02-9709874, 0504143282. נא להפיץ אצל מכרים וכו' כדי שנגיע לכמה שיותר נשים. שנזכה לבריאות שלמה מן השמיים~~~

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל