מכתב מאחיו של אביתר בורובסקי(נאפו) לנשיא המדינהאקטירוו

https://www.facebook.com/elyada.barak/posts/10151485628047198 כל מי שיש לו פייסבוק חשוב שיפיץ ויעשה שיתוף ולמי שאין

כבוד נשיא המדינה, 
בשבוע שעבר קמה משפחתי משבעה על רצח אחי היקר אביתר בורובסקי הי"ד.
רצח של יהודי בארץ ישראל הינו אירוע שלא ניתן לעבור עליו לסדר היום. 
אני יכול לספר לך כבוד נשיא המדינה, שבשבעה חשתי כיצד עם ישראל כולו ניצב מאוחד לצדינו, עוטף אותנו בחום ואהבה וכואב את כאבנו כאילו כל אחד ואחת שכלו אף הם בן, אח, אבא, דוד.

אביתר בורובסקי, אחי הקטן, היה תושב היישוב יצהר. הוא חש והאמין שהישיבה בחבל ארץ היסטורי זה, חשובה מאוד לו, למשפחתו ולסובבים אותו.
היה נראה שכל מערכות התקשורת כאילו ממתינות לסיקור הידיעה על עוד מתנחל קיצוני פונדמנטליסט שנרצח כי החליט לגור אי שם בגבעות, עוד נוער גבעות ששילם את המחיר על החלטתו לגור בשטחים...
היה זה אך כה מפתיע לגלות שמדובר בשחקן תיאטרון שמופיע בהצגות ומחזות, משמח ילדים ואנשים, אשר בימים אלו היה צריך לסיים את הסטאג' שלו בליצנות רפואית. הכינוי שלו היה נאפו...
התקשורת החלה להתבלבל שכשלפתע התגלה שמדובר בבן אדם מיוחד, אחר, שונה, אשר לא מתאים לסטיגמה המקובלת: תג מחיר, מבערי שדות, טרור יהודי ועוד כל מיני ומיני המצאות והשמצות של התקשורת ...

היה זה עוד יותר מפתיע שעד היום לא שמענו שום ניחום רשמי משום גורם ממלכתי כגון ראש הממשלה או נשיא המדינה – הנשיא של כולם!!!
כבוד נשיא המדינה, אני מעריך ומכבד אותך אך איני מבין כיצד הנך עושה איפה ואיפה. אירוע בו מיעוט מבצע מעשה קונדס ומרסס כתובות גרפיטי בכפרים ערביים זוכה בתגובת גינוי חריפה בתקשורת מצד לשכת הנשיא. אך באירוע בו נרצח יהודי בדרכו לעבודה לאחר שפיזר את חמשת ילדיו הקטנים לגן, גינוי בתקשורת מצד לשכתך אינו נשמע??? 
אתה הנשיא של כולם? או רק של אלו שחיים בתוך הקו הירוק? אתה הנשיא של כולם או שהנך מכבד יותר את אלו שאינם יהודים?
אני אחדד את טענתי: אביתר בורובסקי הי"ד , נולד בכפר חסידים, שירת בצבא בחיל התותחנים. לאחר מכן החל להופיע בתיאטראות שונים ברחבי הארץ כולל סדנאות למשטרת ישראל ועוד ועוד. משפחתנו קשורה ומחוברת לארץ כבר בדור שביעי ושמיני , כ-ו-ל-ם עשו, עושים ויעשו צבא ושירות לאומי ועובדים למחייתם , חלקנו אף עובד בשירות המדינה.

אביתר נרצח ביום שלישי 30-5-13 רק בגלל היותו יהודי! לא בגלל שהיה מתנחל מיצהר, לא בגלל שהיה דתי, ולא בגלל שום סיבה אחרת!!!
אביתר היה עדין נפש, טוב לב, ובעל נשמה אצילה. הוא לעולם לא פגע באף אחד.
לאותו מחבל נבזה שקם באותו בוקר הייתה מטרה ומשימה אחת ברורה אליה התאמן זמן רב – לקום בבוקר ולרצוח יהודי בדם קר!
ומה תגובת מדינת ישראל ? שקט. דממה. לא שמענו לא את קולך ולא את קולו של ראש הממשלה, לא שמענו שום גינוי על הרצח הזה!
במקום גינוי אנו שומעים על הקפאות בנייה, במקום תגובה חריפה אנו שומעים על עוד מחוות לפלסטינים.
הדקירה הזו לא דקרה רק את אביתר, אלא דקרה עוד אלפי אנשים בעם ישראל אשר ניצבים היום ואומרים: לא עוד! דם יהודי אינו הפקר!

בכל יום עצמאות אנו שומעים את מנהיגי העם אשר נואמים ומתהדרים בכך שמדינת ישראל הינה עצמאית, חזקה, איתנה וכו'. צר לי לאכזב אותך אדוני כבוד נשיא המדינה אך התחושה הרווחת בעם הינה שצה"ל הינו צבא חלש, המשטרה חלשה, והכיבוש (הערבי ) משחית ומכלה אותנו כסרטן המתפשט במהירות אין קץ.
המחזה של חיילים בורחים ונמלטים על נפשם כאשר המון ערבי רץ אחריהם עם אבנים ובקבוקי תבעירה הינו מחזה מביש. המחזה של שוטרים המפחדים לפזר המון ערבי מתפרע בפרדס חנה הינו מחזה משפיל!

הוראות הפתיחה בירי אשר ניתנות לצבא אינן הגיוניות ואינן חוקיות בעליל ועל הצבא אמונה הממשלה אשר אחראית באופן ישיר למחדל הזה. הסרת המחסומים ושחרור המחבלים הינם מתן תעודת הוקרה לטרור המתגבר ותעודת עניות להנהגתה הרופסת של מדינת ישראל.
לא ייתכן מצב בו מחבל אשר רצח יהודי בדם קר יראה אור יום נוסף בחייו!
לא ייתכן מצב בו הנכבה מקבלת ביטוי בספרי הלימוד של משרד החינוך (יהודי או ערבי)
לא ייתכן שדגל פלסטין מונף בתל פאחר ולאף אחד לא אכפת!
לא ייתכן מצב בו אנשים אשר בוגדים במדינה בריש גלי, ממשיכים לקבל במה תקשורתית ואשר פוגעים באופן ישיר במדינה.

הגיע הזמן שמנהיגי העם אשר נבחרו על ידי העם יקיימו את רצון העם וישיבו לעם ישראל ולמדינת ישראל את כוחה וחוסנה אל מול הטרור האסלאמי הגואה כאן בארצנו הקטנה והיחידה.

כבוד נשיא המדינה, אני לא מבקש שתבוא לנחם אותי על כך שאיבדתי את אחי הקטן. יש לי רק בקשה אחת. תקשיב לעם שלך, תפעל לטובת העם שלך, שנדע שאתה באמת הנשיא של כולם, לא רק בסיסמאות אלא במעשים!!!

אלידע ברק

למה נראה לכם שהערב רב שמים עלינו?רן22אחרונה
עובדות זה הדבר האחרון שמעניין את הבוגדים.הם אויב חולה נפש.כל פנייה לשכל הישר לא תזיז להם אל תנסה אפילו כי תתאכזב בגדול.אין טעם להתוכח איתם זה שריפת זמן ועצבים.
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

אולי יעניין אותך