עבר עריכה על ידי מרדכי בתאריך ג' באב תשע"ג 23:53
במלאת שנתיים לנפילת אחיה יהודה גרינפלד הי"ד
יום האזכרה של יהודה אחי הטוב מתקרב,
הוא נפל בכפר גלעדי ביב' באב.
לקראת יום האזכרה התקשרתי לרב אביחי רונצקי, ושלחתי סמס לרב רפי פרץ (מאחר שלא ענה לטלפון) ובקשתי מהם שלא יבואו ולא יתקרבו לא אלי ולא אל הקבר של אחי, מאחר ואני רואה בהם משתפים של כוחות הגירוש ובואם יהיה מבחינתי חילול כבודו של אחי הטוב יהודה.
זהו הסמס ששלחתי לרב רפי פרץ:
שלום הרב רפי פרץ. ידוע לי שתהיה באזכרה אחרת בהר הרצל ביום האזכרה של אחי יהודה גרינפלד.
אבקשך שלא להתקרב ולא להגיע לאזכרה שלנו.
לא אהבתי את הריקודים שלך עם כוחות הגירוש בגוש קטיף, ואיני אוהבת את שיתוף הפעולה שלך עם צבא הגירוש גם כעת.
בואך לאזכרה יהיה מבחינתי חילול כבודו של אחי ואתה לא רצוי.
במיוחד לא בשעה קשה זו שחרב הגירוש הגזעני הונפה גם מעל יהודה ושומרון, ועוד היד נטויה.
מבחינתי אתה שותף לפשע, ואינך רצוי. נא אל תתקרב אלי ולא לקבר של אחי, לא ביום האזכרה ולא בכלל.
שושה גרינפלד, אחות של יהודה גרינפלד הי"ד שנפל במלחמת הראווה הפוליטית "שלום ההתכנסות"
ונשלח אל מותו על ידי אנשים רעים וציניים שמתחפשים לצבא ההגנה לעם, אבל באמתחתם רק רוע.
עד כה לא התקבלה שום תגובה.
תמלול השיחה עם אביחי רונצקי:
שלום, זה הרב אביחי רונצקי?
כן.
שלום מדברת שושה גרינפלד, אני אחות של החייל יודה גרינפלד, שנהרג בלבנון.
יש לנו אזכרה, ואני יודעת שאתה תהיה באזכרה סמוכה, אני מבקשת שלא תבוא לאזכרה שלנו.
אני לא מעוניינת שתבוא לאזכרה. אני לא אוהבת את ההתבטאויות שלך, ואני לא אוהבת את מה שאתה עושה.
הרב רונצקי: את עושה את זה בניגוד לרצון ההורים. (במהלך דברי רונצקי לא מקשיב אלא ממשיך לדבר על ההורים- למרות שאיש מהמשפחה, עד כמה שידוע לי, לא הזמין אותו כלל לאזכרה).
אני: אני מבקשת שוב לא לעשות קרעים במשפחה שלנו. מספיק שאתה עוזר לקרע מתיישבים מאדמתם. ומאיים עליהם במכות של ידיים ורגליים, ולא יודעת מה. אני מבקשת ממך שלא תתקרב לקבר של אחי ולא אלי. אתה לא רצוי. אתה מבחינתי פושע.
ואני לא מעוניינת בך בקירבתי, ולא בקרבת הקבר של אח שלי. אל תחנך אותי. תחנך את עצמך. תפסיק לשתף פעולה עם גירוש של יהודים, אתה תזכר לדיראון עולם.
(הרב רונצקי ממשיך לדבר ולדבר כאילו שההורים רוצים שיבוא)
אני: אל תטיף לי מוסר. תסתכל במראה, ותראה את המשת"פ של כוחות הגירוש. אתה משת"פ של רוע. ואל תתקרב אלי בכלל ולא אל הקבר של אח שלי.
הרב רונצקי מנתק לי בפרצוף ובאמצע הדברים.
(עריכה: הוספת תארי רב ע"פ חוקי הערוץ)