לנוער בחברון אין אלוקים, אומר אריה אלדדחנניה בן עקשיא
"איני הולך להזדהות עם המאבק על 'בית השלום'," כך אמר הבוקר (רביעי) ח"כ אריה אלדד (התקווה) בראיון לגלי צה"ל.
"המתרחש שם מסב נזק כבד למאבק על חברון ולהתיישבות ביהודה ושומרון בכלל". אלדד הוסיף ואמר כי "יש שם נוער
שאין לו אלוהים ואין לו רבנים ואין לו מנהיגים ונדמה לי שאיש אינו שולט בו שם. זו הסיבה שאני היום לא נמצא ב'בית השלום'".

ושוב הוכח שאין בטחון ב"ימין" החילוני.
מה הקשר???רחלקה
באמת הולך שם טרוף.
הטירוף היחיד הוא שמחלל שבת בפרהסיה מעז לפתוח ת'פהחנניה בן עקשיא
נגד יהודים יראי שמים ולומר שאין להם אלוקים

לא היחיד.רחלקה
טירוף נוסף הוא מה שמתחולל בבית השלום.
חבר'ה- להרגע!!!
אני בטוח שהוא אינו מחלל שבת בפהרסיאיהודי שמח
וב-99 אחוז שגם לא בצנעה.
למה פלסתינים?דוד.ג.
זה ערבים, ברגע שמשתמשים במושג פלסתינים, הופכים אותם לפלשתין.... שזה מקום שלא קיים
באמת מה הקשר ל"אין א-לוהים???"אנונימי (פותח)

מעניין מה הרב דוב ליאור אמר...

הרבנים דב ליאור ושמואל אליהו קראו הבוקר להגיע לביתסבא גפטו
-השלום!
אין להם אלוהים?מאחורי הקו

בע"ה

בלי לפגוע, מי שאמר את זה הוא... חילוני, מה שלא משאיר לו אפשרות לומר דבר שכזה, לא?

"אין להם אלוקים"- זה מושג.רחלקה
לאו דווקא במובן הפשוט.
תמיד אמרתי ואומר שענת שמאלניתmavetlaaravym
נכון מאד, אין אמון בחיולנים, (שרון, אולמרט וכו')ימין אמיתי
הי הי!!!רחלקה

אדון ^^^ (אין לי כח לכתוב את שמך המלא.) היקר!!!

אני ממש לא שמאלנית!! אם חברות שלי היו קוראות את מה שכתבת עלי הן היו מתגלגלות מצחוק!!!

ולימין אמיתי- נכון שאין אמון בחילונים. אבל מה הקשר למה שכתבתי??

עכשיו הוא גם אומר ["מאיים"]אוריה שמחה
ש"אם לא ירסנו את הנוער לא אתיצב בביה"ש בפינוי"... כן?! על מי אתה מאים?! חח....
דווקא הוא צודק.אוסנת

ואני אומר את זה שוב בפה מלא: הוא צודק!!!

יש שם נוער (וכן, גם פה) שפשוט מחפש אקשן. נוער משועמם שלא מסוגל ללמוד. אז יש מי שיאמר - שהנוער חסר המסגרת ילך לגבעות במקום לסמים, ויש מי שיאמר - שהנוער הזה יטופל, ולא אצלנו. זה סתם הורס את המאבק!

וזאת גם הסיבה לכמות האנשים המועטה שהיו בפינוי עצמו. אף אחד לא מסתכן למות מאבן שזורק ערבי, בגלל שכמה נערים מתלהמים התנפלו על בית ערבי.

הפאפא מחכה לך בקרייה.סבא גפטו
-האפיפיור מחכה לך בקריית הוותיקןסבא גפטו
בעצם, יש איזה קרדינל אחד שגר בבית-אל. גם כן עם אותו מוסר נוצרי.
תגובה מאוד בוגרת ועניינית. תדה.אוסנת
זהירות! "שמאל טוק" -SMALL TALK  חנניה בן עקשיא
הרפש הזה הוא ציטוט מדויק מדברי היחצ"נות של השר יצחק הרצוג מאתמול

מעיון מדוקדק ברשימת ההודעות של "אסנת" בפורום הזה עד עכשיו
המסקנה שלי היא שכמעט בוודאות מדובר בתעמולן מקצועי למען השלטונות.

גם אם תאמרו שיש כאן אנשים שמכירים אותו (או אותה), אל לנו לשכוח שהתפרסם
פעם אחר פעם שיש אפילו רבנים שמשתפים פעולה עם השב"כ והמשטרה.

חחח. הצחקתני .אוסנת

אני כבר אמרתי פה פעם שזה מאוד נחמד לא להיות מחובר לתקשורת... אז בכלל לא שמעתי רדיו.

אבל אם אתה אומר שזה מה שהוא אמר... נו, טוב.

ההבדל הוא, שאני אומרת את זה בשביל לשפר ולתקן, והוא סתם בשביל הפריימריז.

תודה רבה על המחמאה, באמת. אני אשקול להצטרף לשב"כ... ;)

כן... אומרים שיש שם משכורת טובה! ;)רחלקה
ואני חייזר ירוק מאלפא סנטוריחנניה בן עקשיא
באמת! באמת באמת!

וגם אני לא מקשיב לרדיו. אני עושה מדיטציה מול תמונת רבין הקדוש
ובעת רצון נכנסת בי רוח הקודש שמקלידה דרכי שטויות היישר מבית היוצר
של קופרייטרים עויינים

לא עובד עליכם!
אתם באמת מצחיקים אותי.אוסנת
את התגובה האחרונה אני שומרת בבית גנזי... היא שנונה למדי.
אסנת- זה בית יהודי!!!! לא ערבי!!בת-אליי

וממש לא כולם מחפשים אקשן, הרוב לא!

וזה לא הרס את המאבק! סופסוף נאבקים כמו שצריך!

דיברתי על משהו אחר.אוסנת

ברור שזהו בית יהודי. התכוונתי לבית ערבי אחר, שכמה נערים משועממים (או חדורי אידיאולוגיה שהמציאו באותה שניה, בלי תמיכת אף רב) התנפלו עליו באלימות.

אני אסביר לך למה זה כן הרס את המאבק. למה את חושבת שביום חמישי אף אחד לא הגיע? אף אחד לא היה?

כי כולם הגיעו ביום שני, ראו מה הולך בשטח, מי השולט - והחליטו לחזור. את מי הם ראו שם שהרתיע אותם? את הנוער המתלהם.

אני לא מקשקשת שטויות, ולא ממציאה מהאוויר. אני הייתי שם, ואני גם בררתי למה כמה ישיבות לא שלחו/חזרו. מהסיבה הזאת בדיוק.

צר לי לומר, אך יש בדבריו משהו.כ"ך

אני אישית הייתי בבית השלום ורוב המארגנים כולל יושבי הבית ביקשו מהחבר'ה להרגע.

אמנם צריך להפגין כח אבל יש לפעול במידה ובהגיון- לא לתקוף חיילים שלא עשו כלום ולא לנסות לפרוץ לבית ערבי החולש על בית השלום ובכך לסכן את כל הנוכחים. 

באמת נראה כאילו הנוער שם בא לחפש אקשן ואת השמירה על הבית דרגו במקום השני.

סרט המשך למלון "מעוז הים"סבא גפטו
לא הלכו בגלל זה!! כל יום זה היה ככה שבבוקר הלכובת-אליי

ובלילה חזרו...כי היו בטוחים שהגירוש יהיה בלילה/לפנות בוקר...

ואז הם קלטו שבבקרים חבר'ה הולכים ועשו את זה בצהריי'ם לפני שיגיעו בלילה!

ולגבי הערבים...לא סתם הציתו להם או זרקו עליהם אבנים! זה בגלל שהם זרקו עלינו ולצבא לא הזיז בכלל!

לתקן אותך?אוסנת

תשמעי, לשם שינוי, אני גם בקיאה במהלך העניינים. ואני יכולה לומר לך במסר"ש בדיוק אלו מקומות לא הלכו בגלל איזו סיבה.

ביום שני היה מעט "תג מחיר", כי הרבה אנשים הלכו. ביום חמישי, היה הרבה מאוד. למה? כי העדיפו להשאר.

נכון שגם הפינוי היה בהפתעה, אבל יש סיבה קצת יותר גדולה. לחשוב שזה רק בגלל ההפתעה... זה לקבור את הראש בחול, ולא לשמוע לביקורת.

את גם צודקת שהערבים לא היו צדיקים תמימים. אבל גם אצלנו לא חסרו התפרעויות לחינם. אולי כדאי שתבררי איך בדיוק נפצע אליסף.

אוסנתhfm

עם כל הכבוד!!! את מפגרת...!!!!

אני לחצתי על הפציעה המטורפת שהערבים עשו לאדם מבוגר בן יותר מ50

חתחו לו את כל הראש עם סכין ואבנים!!!

ולפי התורה (וגם כל הגיון ברי) צריך לא רק להרוס את הבית אלא גם להוציא להורג את כל יושביו

תדברי! אבל רק אחרי שתיהי במקום שתדעי תעובדות...

את פשוט אוכלת את ארס התשקורת העויינת!!!

תמיד ידעתי,אוסנת

שהכי קל בעולם זה לקלל אחרים. במיוחד כשהם לא מסכימים איתי, זה ממש "רוח ההלכה" ואפילו מצווה דאורייתא לקלל.

תשמע, הקללות והיחס המשפיל לא משפיע עלי. זה משפיע והורס רק אותך. הורס את הנפש שלך, ומוריד מהערך שלך. מי שקורא את השפה הזאת, מזלזל רק בך, ומעריך הרבה יותר איתי.

זהו כלל ראשון בדיונים.

א. בוודאי שאם ערבים היו לא בסדר ופצעו, הדבר חמור. העניין הוא, שלא אתה ואני צריכים להגיב, אלא הצבא. וזה עניין לדיון אחר. בכל מקרה, צריך לשים לב מי התחיל. יתכן מאוד (!!!) שבגלל ההתלהמויות שלנו כבר בהתחלה, הם שחיממו את הגזרה וחיממו גם את הערבים. יתכן מאוד גם שהערבים עשו את זה כתגובה על שאנחנו פצענו אותם. אני מבקשת שתביאו לי שמות של רבנים גדולים שהתירו את ההתלהמויות בחברון מלכתחילה. כי כמו שהבנתי, אף רב לא התיר ואפילו היה זלזול מופגן ברבנים...

ב. אליסף לא התלהם, ואכן ערבים זרקו עליו אבן. הוא היה בסדר גמור. אבל מדוע הערבים זרקו את האבן? כי קבוצה של כמה נערים ניסו לפרוץ את הבית שלהם באלימות. ואני אומר דבר חריף: שאותם הנערים יקחו את מלוא האחריות לפציעה.

ג. אני אומר בפעם המליון. אני הייתי, וגם מה שלא ראיתי במו עיני ואני אומרת לכם - זה מכלי שני אמין מאוד. זה פתרון קליל לסתום פיות בטענה ש"לא היית"... אלו לא תגובות לעניין והן מורידות מהערך שלכם בלבד.

ד. גם את זה כבר אמרתי: אני לא שמעתי את התקשורת בכלל, ככה שאתם לא יכולים לומר שאני "אוכלת את ארס התקשורת"...

שבת שלום, ובעזרת ה' נעשה ונצליח!

אסנת-בת-אליי

א. זה כן תגובות לעניי'ן להגיד שלא היי'ת כי אם לא היי'ת ולא ראית אז איך את יכולה

להגיד בכ"כ ודאות דברים כאלה שקריי'ם?!

ב. ממש לא היה שם זלזול ברבנים! היי'תה לנו שם שיחה עם רב ממדרשה בצפת והוא אמר שבכל מקום שנמצאים צריכים לנהוג לפי הרב של אותו מקום..במקרה הזה זה הרב דב ליאור..ומאז שהיו כל התדרוכים וההנחיות שאנחנו לא יוזמים אלימות הפסיקו עם זה!

אלא אם כן הקשבת לתקשורת שגם אמרה שאנחנו ירינו על החיי'ל בזמן הגירוש שהערבים ירו עליו...

ג. מאיפה את יודעת מה היי'תה הסיבה לכך שהם רצו להכנס לבית של הערבים?!

בקיצור, אל תסיקי מסקנות שלא ראית אותם בעצמך..כי את מתווכחת פה עם אנשים שהיו שם וראו את מה שקרה..

תגובה:אוסנת

בת אליי, כל הנאמר לעיל מתוך ביקורתיות על דרך התגובה, לא היה מופנה אליך. את בסדר גמור!

א. במקום להסביר לאנשים מה באמת היה ומה האידיאולוגיה מאחורי זה, יש אנשים שעסוקים בלומר - "לא היית, אז תסתום". זה רק מראה שאין באמת חוכמה מרובה מאחורי הדעות שלהם (אם יש להם כאלה). זה לא משנה אם הייתי או לא (והייתי) - צריך להגיב לעניין וברצינות.

ב. כל הכבוד לכם, באמת. אם אכן היתה הקשבה לרב דב ליאור, אז ישר כח.

ג. ואת יודעת מה היתה הסיבה שהם נכנסו לבית של הערבים? לא. את היית שם בכלל? לא.

בקיצור, אל תסיקי מסקנות שלא ראית אותם בעצמך... כי את מתווכחת פה עם מישהי שהיתה במקום ואספה את המידע שלה מאנשים שהיו שם.

חברים, אין לכם 'וטו' על שום דבר. תפסיקו לחשוב שרק אתם יודעים, רואים, שומעים ולא טועים לעולם.

אף אחד לא אמר שהוא לא טועה לפעמים...בת-אליי

אבל אני לא חושבת שאם כולם פה אומרים משהו מסויי'ם וגם כולם היו שם גם כן אז לא נראלי שכולם טועים...

ואני כן היי'תי שם...

אני פשוט חושבת שיש פה כמה אנשיםאוסנת

שמרחיקים מהפורום בקללות וגידופים כל מי שלא מסכים עם דעתם.

לכן לכולם פה יש דעה אחת.

"מזכיר לי משטרים אפלים"... (זהו משפט מאוד אהוב כאן)

ואולי כל החב'ה כאן הם בדיוק אלה שכלפיהם נשמעת הביקורת, ולכן טבעי שהם לא יקבלו אותה...

אני מסכימה איתך שלא צריך להגיב ככה!בת-אלייאחרונה
אבל דיברתי על העניי'ן עצמו..
עצם העובדה שיהודים צברו תעצומות נפשואלאד
הנחוצות לפעולות האנטי-ממסדיות שראינו בחברון השבוע, שווה יותר מ-10,000 בתים.

והוא שאמר מו"ר הרב כהנא זצוק"ל: קידוש השם אחד שווה אלף התנחלויות.
ערבים זרקו על אליסף אבן\כד..לא הוא עליהם! (לאסנת.)בת-אליי
יכול להיות אבל הוא בטוח התחיל!אנונימי (פותח)

הערבים החמודים אף פעם לא זורקים אבנים סתם! אם הם זרקו אז בטוח הייתה להם סיבה טובה לזה !

וסתם שאלה מה הוא עשה שם בכלל? הוא לא גר שם , למה הוא לא בכיתה? הולך לחברון הערבית ומתפלא שזורקים עליו אבנים אחרי שהוא מתחיל איתם קיצוני הזוי!

תאמר את זה גם לילדי שדרות?סבא גפטו
הזויים ההורים שלך.
למה לא??רחלקה

הרי ברור שאנשי שדרות "התחילו" עם חמאס!!! הלא כן???

<צ>

הוא כן גר שםיניב אייל
הוא חבר שלי והוא לא הרים אבן אחת הוא בא לשם כדי למחות על זריקת האבנים
מה..??אני קצת בשוק...אנונימי (פותח)
אני לא מבינה איך אתה יכול להגיד כשאליאסף התגרה בהם..זה כ"כ מראה שאתה לא יודע כלום על כל מה שהיה בחברון...הייתי בבית השלום כל השבוע ואני יכולה להגיד לך שלא עשיתי כלום!!ופתאום הם פשוט באים מתחילים לזרוק בלוקים,אבנים,מה שיש...אף אחד לא מתגרה בהם..הם  רואים איך הצבא היס"מ עושים ת'מוות ליהודים והם פשוט מצטרפים לחגיגה..בושה לעמ"י!בדר"כ עוברים שם ולא קורה כלום..איךזה שדווקא בשבוע הזה הם התחילו לזרוק?!-בדיוק כי הם רואים לגיטימציה מהצבא...והצבא גם לא עושה להם  פתאום כלום,עכשיו הוא נגד היהודים..אז מה אכפת להם?!..אני בעד שבאמת מי שלא היה בחברון,בבית ויודע מה שהוא יודע מהתקשורת לא יתחיל להביע לי פה כל מיני דעות כשהוא בכלל לא  יודע מה הלך  שם...
הפגיעה בנער.אנונימי (פותח)
למען הסר ספק, כותב הדברים הקודמים הינו מישהו שמשתמש בשמי על מנת להסית את הדיון מדיון ענייני להבלים שהוא כותב. (קל להבחין ביננו י אני כותב מה 05/12 והוא החל לכתוב אחרי ב 07/12 וכתגובה פחדנית לדברים).

אני לא מכיר את הבחור שנפגע ולא יכול להתייחס ספציפית לאירוע כי אין לי מושג מה באמת היה שם. מצער אותי שנפגע בן אדם באירוע שלא היה צריך לקרות בכל מקרה.

אין ספק שהערבים מגיבים להתנחלות בשטח שהם רואים בו כשלהם, ולמעשה כוחני של התיישבות בבית בקרבם, והתמקמות של מאות צעירים מיליטנטים שחלקם יצא להתגרות בעצמו (על כך לא היו יותר מידי דיעות חלוקות). התגובות הללו והתגובות שבעקבותיהם של עליה לקרקע ללא אישור וללא גיבוי, מביאה לעוד אלימות ואנרכיה בשטחים, שאנחנו ככח ששולט בשטח מבחינה צבאית אחראים לו, כולל על חייהם ובטחונם של הערבים. אותו ערבי שמכר את הנכס פעל באופן מוחלט לחוקי המקום, מעבר לכל הכחשותיו לעניין, והקונים עברו על החוק הישראלי הדורש את אישור משהב"ט לרכישה. על כן עצם הרכישה וההתיישבות במקום היא בעייתית ואינה מגובה (לכל הפחות) ע"י המערכת.

השורה התחתונה היא פשוטה - כשעושים משהו ללא היתרים ובלקיחת סיכונים, לעיתים הסיכונים הללו מתממשים, ובצער אותו הנער סבל את מחיר הפעולה הלא אחראית, וחבל.

י.
לכל מי שהגיב ליוסף-אי...אל תתיי'חסו אליו בכלל...בת-אליי
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה