לא אלימות ולא נעלייםאנונימי (פותח)
אני לא יודע באילו סמי הזייה אנשים משתמשים כאן, אבל פינוי של אנשים זה לא דבר סטרילי. כך הוא נעשה. אין כאן אלות, ואין כאן סוסים, יש פה אנשים עצובים או אנשים שמורמים ע"י מספר שוטרים. זו לא אלימות.

לעומת זאת, ללכת ולירות באדם לא חמוש ואז באביו שמגן עליו, לשרוף מכוניות ובתים של עוברי אורך, לזרוק בלוקים ולקלל אנשים - כל אלה הם אלימות.

לכפות את דעות המיעוט הקיצוני על הרוב, לגרום נזקים בל ישוערו למעמדה של ישראל בעולם, להתעלל בחייהם של הפלסטינים המסכנים - כל אלה, הם בושה להתיישבות, בושה למתיימרים לייצג את היהדות או הציונות ואותם יש לגנות בכל אופן וצורה.

את ההתנהגות הזו יש לעקור מהשורש, אחרת כל ההתיישבות תגמור כמו הנערים הפוחזים הללו.
אדיוטאליסף ט

היו אלות,היו סוסים,והיו מכות רצח.

הבלבולי מח על ירי בערבי מסכן הם שטויות,גם בסרטון שהראו היה יהודי מוקף במלא ערבים שהגן על חייו אז מספיק עם השקרים השמאלניים האנטישמים.

יודו נאצי מלוכלך - זה לא המקום בשבילךיהודי שמח

אולי בגרמניה הנאצית ירצו לקבל אנשים כמוך.

חבל שאנשים אנטישמים כמו גלעד נתן למשל לא נשרפו בתאי הגזים, וכך היינו נפטרים מכמה יודונאצים מלוכלכים.

זה בתגובה ל'יוסף אי'יהודי שמח
השאלה המהותית היא מה גוי דובר עברית מסוגך עושה כאןחנניה בן עקשיא
אתה פשוט פולש מערבי-אירופאי בתוך המזרח התיכון. מה לך ולסכסוך היהודי- ערבי?
אתה יהודי? מה יהודי בך, שחתכו לך ת'צופצ'יק? מי שמך להטיף מוסר ליהודים, חתיכת דרעק טמא?

תעשה טובה לעצמך ולנו. תחזור לאירופה. אל תתערב בטמטומך, בבורותך ובעילגותך בענייני המזרח התיכון.

כואב לכם? תתרגלו!אנונימי (פותח)
עושה רושם שממש מפריע לכם שלא מתרשמים מההבלים המשיחיים שלכם.
אין לכם מושג ירוק בזכויות אדם, בחירות ובאופן כללי אתם סתם גזענים שחושבים שאם תקללו אותי זה ישנה את העובדה שאתם מיעוט קיצוני, קולני, אלים והזוי.

אני יהודי לא פחות מאחרון הכותבים פה ואחרון הרבנים שלכם. אני לא צריך להוכיח את יהדותי, ולכם או לאף אחד אחר אין זכות על היהדות. בייחוד לא כשאתם מסלפים אותה, ובזים לכל מה שהיא מייצגת. התנהגותכם היא בושה וחרפה ליהדות, ההתנשאות על הגרים, האלימות, התרת הדם, השנאה, המרד והעובדה שאת הדברות הבסיסיות ביותר אתם לא מסוגלים לקיים הופכת את התנהגותכם לבזויה.

לא ראיתי פה ולו תגובת גינוי אחת, ולו מרומזת לכך שבלהט הפוגרום האווילי והטפשי יצאו להם זוג מחבלים ופשוט ירו באדם לא חמוש ואז באביו שניסה להגן עליו. זו התנהגות יהודית? זה להיות ירא שמיים? על זה מצווה התורה? על שריפת בתים של ערבים שלא תקפו אף אחד? זו הגאווה שלכם?!

את יהדותי ואת יהדות משפחתי אין לי צורך להוכיח. הקרבנו קורבנות רבים מאד על מזבח יהדותינו ועל מאבק הדמים שניהלנו על זכותנו לחיות בא"י. הבעיה היא שההתבהמות וההתבזות שמבצעים חלק מהמתנחלים, גורמים לכל המחנה הלאומי ולכל הציונים להראות רע, וזאת בלי שיקומו אנשים שיגנו אפילו את הפעולות הנבזיות ביותר.

אין לי אלא להצטער על כך שאנו בני אותו עם, אבל מה לעשות משפחה לא בוחרים, וגם באח סורר, אלים ובוטה יש לטפל. לעיתים ביד ברזל.
בהחלט כואב לנו ששרצים מסוגך מזהמים לנו את הארץחנניה בן עקשיא
אתה לא צריך להוכיח כלום, מתוק שלי. אתה צריך לארוז את המזוודות ולעוף חזרה לאירופה.
הרי בינינו, אין שום הבדל, ולו קל שבקלים, בינך לבין האירופי הממוצע - בתרבות, באורח החיים,
בהתנהגות ובמנטליות.

אינך מבין את התרבות היהודית (וכמות ההבלים ששפכת בהודעה זו היא ההוכחה המובהקת)
וכמובן שאינך מבין גם את התרבות הערבית. אז מה לך ולסכסוך הזה? אינך אלא קולוניאליסט
כובש שיושב על אדמות לא לו, ומטיף מוסר מזויף ושקרי לאחרים. כל טיפת אויר שאתה נושם
היא בזבוז משווע.

אתה דומה שתי טיפות מים לנאצים שהתהדרו במוסר ובתרבות נעלה ככיסוי לפשעיהם.
אם כי בהבדל אחד - הם (הנאצים) היו הרבה יותר חכמים ממך.

למישו כמותך לא צריך להגיב.רחלקה

אולי באמת כך, לא להתייחס לחייזר ההזוי הזהיהודי שמח
והטוב ביותר הוא להעיף אותו מהפורום ומהר.
משה???רחלקה
..אובר אלעס ממש.אנונימי (פותח)
אכן אתם מוכיחים הרבה מאד.. ועדיין בלי שום שמץ ולו הקטן ביותר של אנושיות שכנראה עזבה אתכם מזמן ברוב שגיונותיכם, לא הצלחתם לנפק ולו גינוי קטן לנסיון רצח מתועב. בלי אבל ובלי אולי, האירוע בפני עצמו הוא חמור, ואתם בלהט משיחי וגזעני לא מסוגלים להודות בכך. במה חטא אותו עובר אורך שירה עליו המחבל היהודי? ובמה חטא אביו שבא להגן על בנו? בזה שהוא ערבי? ממש 'יהודי' מצדכם.

אתם תמשיכו להשתמש בביטויים מהשואה ותמשיכו להוזיל אותה בשם הפרופוגנדה הזולה והאווילית שלכם, אבל בסופו של יום אתם הופכים ליותר ויותר משוקצים ומוקצים בעם, וכמו שגם הליכוד כבר מזמן זז שמאלה, וכמו שדעתכם בקושי 9 מנדטים קבלה (אם בכלל אפשר להחשיב את האיחוד הלאומי כמפלגה שקולה אחד בעניין) ומרזל אפילו את אחוז החסימה לא עבר.
ככה זה, רוב העם שבנה את הארץ הזו, שמשרת וחי בארץ הזו, ושנלחם למענה כל השנים לא מסכים עם דעותיכם הנפסדות, וכל מה שאתם מסוגלים לעשות זה לקלל. מעולם לא בחנתם איך דברים נראים מבחוץ, מעולם לא חשבתם איך אחרים שאינם שותפים לדעתכם או לדתכם מרגישים. כל מה שאתם עושים זה הליכה במסגרת פרשנות קיצונית והזוייה של ציווי עליון. פרשנות שרבים החולקים עליה מאשר המסכימים לה. כך עושה החמאס בפרשו את האיסלאם, וכך עושות כל התנועות הקיצוניות המחפשות הצדקה לפשעיהן. לי אישית חבל שגם בעמי שאמור להיות 'אור לגויים' יש התנהגות כזו, שהיא ברובה ילדותית, ולרוב מתמצה בתגובות מן הסוג של - אתה נאצי, אתה אירופאי קולוניאליסט, אתה ... (השלם את השיקוץ).

אכן טיעונים מובנים, מכובדים והגיוניים.
אתה צודק: הנה הגינויחנניה בן עקשיא
אני מגנה בכל תוקף את המאבטח שהותקף על ידי פורעים ערבים,
על כך שלא ירה לפורעים הערבים בראש אלא בגפיים. לו היה כאן
שלטון יהודי שפוי ודמוקרטי, המאבטח הזה היה נכלא לתוקפת זמן
ממושכת על כך שבזבז כדורי אקדח יקרים על תתי אנוש.

ולגבי הבחירות: אני אישית לא מצביע במערכת הבחירות המפוברקת
של המדינה החילונאצית. לכן לא אכפת לי איזה ליצן נמצא בכנסת
המינים ואיזה לץ לוצץ יושב על כסא ראש ממשלת המינים. בכל מקרה
כל בר בי רב רואה שלמדינה הזו נותרו שנים ספורות לקיומה, והשעון
מתקתק. המדינה העלובה הזו החלה להפסיד בכל החזיתות לערבים,
לחמאס בדרום ולחיזבאללה בצפון - ובסופו של דבר היא תתרסק,
ובמקומה תקום מדינה יהודית אמיתית או מדינה ערבית. אנחנו פועלים
כדי שהמדינה שתקום תהיה יהודית, ואתה פועל למען הערבים - מכיון
שאתה, כמו הנאו נאצים באירופה צור מחצבתך, מעדיף את האיסלאם
על פני היהדות.

שורה תחתונה: כדאי שתתעורר ותראה את המציאות כפי שהיא. אתה
נטע זר במזרח התיכון, אתה ודומיך גזרתם את דינכם להכחדה דמוגרפית
מכיון שאינכם עושים ילדים ומבכרים את מנהגי סדום ועמורה על פני
מנהגי בני אנוש, ואתם עתידים להעלם מהמפה. אינכם אלא טינוף זמני
על אדמת ארץ ישראל, ואינכם אלא חצ'קון מוגלתי על פניה של היהדות
הנצחית. והגיע הזמן ללחוץ את החצ'קון הזה עד שיתפוצץ.

כל הכבודאנונימי (פותח)
אכן הוכחת את בגרותך ואיכות דבריך.

המאבטח פשוט טעה בדרכו, והגיע בטעות, חמוש בחברו, כאילו היה איזו עז טועה ללב השטח הערבי. ובמקרה נפלט כדור (אתה רוצה לצעוק סרק, או שאני יכול?). הוא הותקף בערך כמו שנתן עדן זאדה הותקף, וכמו שיגאל עמיר הותקף וכמו שברוך גולדשטיין הותקף. כולם קורבנות של המערכת, כולם היו שה תמים שהותקפו על רקע יהדותם ורק במקרה מצאו את עצמם חמושים בלב אוכלוסיה ערבית (להוציא את עמיר שהחליט להתנקש ברה"מ בלב ת"א).

באמת, לפעמים אני תוהה מה יש לאנשים שכמותך במים, או שאולי יש לכם דילרים שמספקים לכם חומרי הזייה מיוחדים. אין לי צער שלא תצביע, גם ככה לדעותיך אין כל תמיכה בעם. המדינה הזו תתרסק כל עוד אתה ודומיך ימשיכו בפרעותיהם, ומה שיהיה פה במקום זה רוב ערבי, ובניגוד למצב כיום, בו יש "בצלם", ועיתונות וטלויזיה, אצלהם אתה וכל דומיך תיהיו כמו המיעוטים האחרים בעולם הערבי. הבעיה בתסריט הבלהות הזה הוא שאתה די נהנה ממנו, ואפילו מעדיף אותו על המצב הקיים. אני מעדיף מדינה יהודית ודמוקרטית, עם רוב יהודי מוצק, בגבולות מוכרים ובטוחים ועם שכנות טובה עם הערבים, או לכל הפחות כזו שאינה אלימה. אתה, שחי בתחושת גדלות ואדנות לעומת זאת חושב שתפקידו של צה"ל ושל המדינה היא לספק את הפנטזיות המשיחיות שלך ושילך כל העולם לעזזל. המדינה הזו, בניגוד למה שאתה ונסראללה חושבים הרבה יותר נחושה וחזקה ומקומץ הפורעים שלך, ואם צריך יהיה לכלוא אתכם ולדכא אתכם, כמו גם את הקיצוניים שבאוייבנו כך יעשה.

לא זכור לי שהזמנתי אותך לחדר המיטות שלי, אבל אם זה כ"כ מעניין אותך, אז אני את ילדי מביא בין השאר ע"ב יכולתי לפרנס אותם. אני לא חושב שזה תפקידה של המדינה, ובטח לא תפקידם של שאר האזרחים (שלדעתך הם בכל מקרה הם משוקצים). הבאת ילדים בלי בקרה, כל עוד עונת הייחום והעדר הסיפוק המיני בתוקפה היא ייצר חייתי. מחשבה, תכנון והתייחסות לאישה מעבר לכלי לסיפוק ייצרים והבאת ילדים היא מחשבה אנושית. אתה מעדיף לתקוף את הלא מוכר, לטנף את פיך ולהלל עצמך כמשיח שקר של פרשנות הזוייה לדת היהודית. הקשר בינך ובין הדת או בינך ובין הציונות הוא כקשר בין כוכבת סרטי זימה וצניעות.

למען הסדר הטוב והכנות, הדבר הכי טוב שאני יכול לעשות עכשיו הוא פשוט לשבת ולראות איך אתה ודומך מבזים את המחנה הלאומי ואת המתנחלים, זה מעודד תמיכה במה שאני מאמין בו, אבל לצערי היכרותי וחיבתי הרבה לימין ולרבים ולטובים שבבניה של הארץ שהם מתנחלים וימנים, ובה בעת אנשים טובים והגונים שלקחו על עצמם משימה לאומית בשעתו ובשליחות המדינה - כל אלה מקשים עלי לראות אותך ואת דומיך מחרבים ומשחירים מחנה שלם שאינו שותף לדעותיכם, ובטח שלא לדרך הארץ שלכם. פשוט חבל.
אין לי שמץ של התנגדות לגולדשטיין הי"ד ועמיר הי"וחנניה בן עקשיא
ולכן אני חף מכל שיקול זר כשאני אומר שהמאבטח הותקף, והסיבה לטענתי היא פשוטה -
זה בדיוק מה שרואים בסרט. ואותו האב המסכן החזיק לפני הירי אבן ענקית בידו. מן הסתם
הימין הקיצוני השתיל לו את האבן ביד. או שמא העורכים המגמתיים של בצלם שכחו לצנזר
ולערוך את הקטע הזה.

אבל מה אני עושה, לכל הרוחות? עורך ויכוח עובדתי עם פאשיסט שמאלני מסומם, שבקטרית
סטרפטוקוקוס ממוצעת תורמת לעולם יותר ממנו ומדומיו? בזבוז משווע של בייטים בשרת של ערוץ 7.

אבל אני כן שמח שאתה מסכים איתי, ואתם נמצאים בדעיכה דמוגרפית. שעון החול שלכם הולך ואוזל.
תתרץ את זה איך שתרצה, זה באמת לא מעניין אותי. עצה ידידותית: תחזור כבר עכשיו לאירופה.
סבורני שממש לא תהיה מרוצה כאן כשאנחנו, היהודים, נשלוט. אתה מבין, עם הערבים נסתדר מצוין.
ברם, עמלקים מוצצי דם ומפיצי מחלות אנטי-תרבותיות מסוגך אנחנו ממש, אבל ממש לא נסבול כאן.

הלוווווווו!!!!!!!!!!! כולם להירגע פה!! יש מספיק מלאנונימי (פותח)

מלחמות...

עכשיו העם זקוק להרבה הרבה תפילות!! אנחנו לא צריכים עוד פילוגים ובמיוחד לא עם אחים שלנו!!...

יכול להיות שיש אנשים שהדרך שלהם היא לא בדיוק לפי מה שהלך היום בחברון.. אבל לא צריך לשנוא!! לא צריך לקלל ולהשמיץ!!! ועוד בכזאת בוטות..!! די לשנאה הסתמית הזאת!! תנסו קצת להבין אחרים שלא כל כך בדרך שלכם! מי אמר שאתם אלו שצודקים??!?!

כל אחד יחיה לפי אמונותיו!! העיקר שהכל מכוון לה' יתברך!!!

אפשר להתווכח ולדון בנושאים שמפרידים בינכם.. אבל ממש לא ככה!!! לא במלחמה!!! בכוונה לקירוב ואהבה!! זה מה שעמישראל צריך עכשיו!!!

ברור שיש דברים שצריך לפעול ולהילחם נגדם!! נגד מה שצריך! לא על סתם ויכוח מתומטם שיביא רק לשנאה..!

נקווה שמה שקרה היום יביא רק לטוב ושהעם רק יצמח מזה כי אם זה קרה זה לא סתם קרה ויש לזה מטרה שאולי אנחנו מאיפה שאנחנו נמצאים עכשיו לא כלכך יוכלים להבין את זה.. ושכולם יבינו כבר שהארץ הזאת שייכת לעמישראל בלבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושאף אחד לא יצליח לקחת אותה מאיתנו! לא ע"י גירושים ולא מלחמות!! הארץ הזאת שלנו!!!!!!!

כל הישועות הקרוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איבחון רפואי: פרחה\פוסטמהחנניה בן עקשיא
האבחון התבצע בעזרת מכשיר מדויק המודד סימני קריאה כפולים ומשולשים
>>>רחלקה
ר' חנניה בן עקשיא לא היה מדבר ככה!!!
למאבחן מציון - חנניה בן עקשיאאנונימי (פותח)
אני לא יודע מה אתה מתיימר להיות, אבל מנומס אתה בטח לא. אני כנראה ממש לא מסכים עם דעותיה של הבחורה שבחרה להשאר בעילום שם, אבל לפחות תכבד את דבריה. בניגוד להתלהמות והגסות שלך היא לפחות העבירה את המסר שלה באופן חיובי.

דרך ארץ קדמה לתורה, הלא כן? או שכנראה שיש דברים שאתה בוחר לאמץ ויש כאלה שאתה בוחר לשכוח. אולי בכלל אתה רפורמי.. ?

י.
איכס!! הרמה פה הולכת ומדרדרת!!!!!!!אנונימי (פותח)

צודקת. והדרך היחידה להרמת הרמה היאחנניה בן עקשיא
להוסיף!! סימני!!!!!! קריאה!!! רנדומליים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 בלי! שום!!1!!!!! קשר!!!! לכלום!!!!!!!!!!!!!!!!

את מסכנה וזקוקה לטיול נפשי מיידי במחלתך האנושהיהודי שמח

החיבוק הנואל והחולני שלך עם שונאייך הרוצים בהשמדתך מעל פני היקום - הוא רק סממן למחלה שורשית הנקראת 'ממלכתיות' - זו שבעטיה ניתן חמצן ללא סוף לשלטון הערב רב הארור השולט פה בארץ הקודש.

לכי לטיפול גברת - לטובתך האישית, ולטובת כולנו.

יש להבדיל בין ממלכתיות לטמטום קלאסיחנניה בן עקשיא
במקרה הזה מדובר בסוג השני
ליוסף איotk100

בתגובה ל

" אני מעדיף מדינה יהודית ודמוקרטית, עם רוב יהודי מוצק, בגבולות מוכרים ובטוחים ועם שכנות טובה עם הערבים,"

1. מאיפה הבאת את המילה "דמוקרטיה" לא מצאתי אותה לא בתנ"ך לא בש"ס ולא בשום מקור תורני אני אישית מעדיף לחיות לפי התורה.

2.אין ולא יהיה שכנות טובה עם ערבים בגלל שהם מרגישים שאתה גנבת להם את הארץ ותמיד הם ירצו לנקום ולכבוש את הארץ מחדש (ג'יהד)

"אין דו קיום עם סרטן הערבים בתוכנו הם סרטן"

"כל ערבי הוא חפץ חשוד"

(הרב מאיר כהנא זצ"ל הי"ד)

ולגבי הערבי המסכן (בחברון, זה שטענו שירו עליו ואל האבא שלו) כל עוד לא היית שם ולא ראית במו עינך מה באמת היה שם אין לך זכות דיבור

(אני לא היית שם ולכן אני לא מביע דעה)

ל OKT 100אנונימי (פותח)
ראשית אני שמח לקבל תגובה ראשונה בלי קללות או נאצות. סוג של התקדמות.

אין לי בעיה עם התורה ואין לי בעיה עם המשנה או עם כל מקור תורני אחר. שכל אחד יחיה על פי דרכו ויפרש על פי תפיסתו או תפיסת רבותיו. המציאות לעומת זאת מכתיבה דברים נוספים. ראשית, הערבים מספרם רב מאד, והוא רק עולה עם השנים. בחרנו לנו את מקומנו באזור מוקף במאות מליוני ערבים. האם אנחנו רוצים לשלוט על כולם? האם אנחנו רוצים לממן את כולם? האם אנחנו רוצים לחיות כמיעוט נרדף תחתם? לדעתי התשובה לכל השאלות הללו היא שלילית. אנחנו כחברה רוצים לחיות במדינה עם רוב יהודי, בה אנחנו ותרבותינו יכתיבו את אורחות החיים. אנחנו לא רוצים לשלוט כמיעוט קטן על המוני ערבים, כי זה לא יישים, לא הוגן ויותר מכל בעיקר לא אפשרי (מה גם שאני לא רואה תועלת או תוחלת לעניין).
המדינה האחרונה שניסו לשלוט כמיעוט אתני על רוב בעל גזע/דת/לאום שונה הייתה דרום אפריקה. ובניגוד ליהודים שכ"כ "אהובים" על ידי האירופאים, הם היו למעשה תוצר של השלטונות הבריטים וההולנדים. לאחר שהם בודדו ע"י כל העולם (פרט לכמה מדינות סוררות, ובינהן ישראל שספקה להם נשק גרעיני), הם פשוט קרסו. היום המיעוט הלבן חי בפחד בדרום אפריקה, ובכל מקרה מי שנשאר שם רחוק מלחיות את חייו בקירוב כלשהו לחיי האדנות שהיו לו בימי האפרטהייד העליזים. במבחן המציאות בישראל, גם אנו תלויים בין השאר בלגיטימיות שלנו, אותה אחת שנתנה לנו את האפשרות להגיע לכאן ברבבותינו ולאחר מכן במליונים. אותה אחת שאפשרה לנו להתחמש בנשק הצבאות הזרים, אותה אחת שאפשרה לנו לשרוד מלחמות קשות. נכון, לאמונה ולדבקות יש חלק חשוב בכך, אבל אל נטעה - אנו מדינה קטנה מאד, שתלוייה כלכלית, צבאית ומדינית בתמיכת המעצמות. הרוחות בעולם נושבות היום לכיוון אחד, והוא להכיר בערבים הפלסטינים ובזכותם למדינה המבוססת על גבולות 67. רוב העם הערבי הפלסטיני מוכן לפשרה הסטורית זו כמו גם רוב העם היהודי, ורוב הציבור בישראל, וזאת על מנת לאפשר לכל תרבות לקיים עצמה בשקט ובנפרד. במסגרת של שכנות ושלום יוכל כל אדם לבקר בכל מקום שהינו קדוש לו, בין אם בישראל או במדינה הערבית שתקום בשטחי יו"ש ועזה. אני במקרה דובר ערבית, מכיוון שהחלטתי שלא מספיק לי לשמוע את מה שבוחרים לתרגם לי בתקשורת, ולא מספיק לי להבין ערבית מחסומים (מה גם כשכאתה חמוש, הם מבינים עברית יופי). אני מדבר עם המון ערבים, קורא ורואה תקשורת בערבית וכמו שאתה רואים גם די מגוון במקורות התקשורת שלי בעברית (מ'הארץ' ועד ,ערוץ 7'). הם לא יעשו זאת מאהבת ישראל בדיוק כשם שאנחנו לא נעשה זאת מאהבת ישמעאל. זו הברירה הטובה ביותר למען הקיום העצמאי של שני הצדדים. לעיתים פשוט צריך להפרד מהחלומות. ואגב, מבחינה דתית, למדינה, שהיא בכלל יציר פוליטי של 200 השנים האחרונות אין את אותה החשיבות כמו האפשרות לגור ולהתפלל בארץ, מה שיתאפשר למי שיבחר לעשות כן, בין אם במדינת ישראל, או במדינה הפלסטינית (כבי שכבר הוצהר על ידם).

ולגבי הערבי המסכן, אני חושב שאם היו יורים בבנך ואז בך גם אתה הייתה מסכן. לא בכל מקום צריך להיות כדי לדעת שמה שאתה רואה בוידאו הוא נורא. לא הייתי באושוויץ בזמן המלחמה ולא הייתי בירושלים בזמן חורבן הבית, מספיקות לי העדויות הקיימות על מנת לבחון את הדברים עפ"י המידע הקיים, והסרט מראה בבירור איך המתנחל יורה בבחור הערבי שלא היה חמוש, בלב השטח הערבי ולאחר מכן יורה בחייל. הוא מראה אגב באותה הזדמנות איך במנוסתו בורח מהאזור שוטר פלסטיני שעשה בשכל ולא ירה כתגובה, אלא החליט לקיים את החלטת ממשלתו שברמאללה.

י.
והנה ההוכחה שמדובר בנרקומןחנניה בן עקשיא
נראה שהשפעת סמי ההזיה גרמה לו לדמיין לא רק ירי ללא התגרות,
אלא גם ירי בחייל(?!) ושוטרים פלשתינים שצצו להם פתאום בשטח C.
קצת איכזב אותי שלא הכניס גם כמה חייזרים ופיצוצים אטומיים לתסריט.

אולי הפרובוקטור הדפקטיבי הזה ראה סרט זול ומרוב ה-LSD שלקח
התבלבל בין סרט הוליווד לסרט פאליווד. נקוה שהפסיכיאטר המחוזי עוקב
בקפדנות אחר הנרקומן הכפייתי הלזה, ודואג שלא יזיק לעצמו ולסביבתו.
ענה כסיל כאיוולתונוער-חומש כבוד

קודם כל ידידי האנפאלבית כותבים עובר "אורח" ולא "אורך", עדן נתן זדה ולא נתן עדן זדה, ושנית לא אנחנו בחרנו לנו את מקומנו באזור מוקף ערבים בדיוק כמו שלא אנחנו בחרנו להיות בעולם הזה, מי שברא אותנו הכריח אותנו לחיות כמו שכתוב (אבות) "על כרחך אתה נולד ועל כרחך אתה חי ועל כרחך אתה מת ועל כרחך אתה עתיד ליתן דין וחשבון". הוא גם נתן לנו את הארץ הזאת כמו שאמר לאברהם "לזרעך נתתי את הארץ הזאת". הוא גם ציוה אותנו "וירשתם אותה וישבתם בה". והוא גם כתב: "ואם לא תורישו את יושבי הארץ מפניכם והיה אשר תותירו מהם לשיכים בעיניכם ולצנינים בצידיכם וצררו אתכם על הארץ אשר אנכי נותן לכם".

ממילא ע"פ התורה אין מה לבא בטענות לגבי אלימות של אנשים שמנסים לגרש את האויב. כי דרכינו בכיבוש היא כמו שכתוב: "וטרף זרוע אף קודקוד". ואם יש לך רעיון אחר אתה מוזמן להציע.

נ.ב. אל תתפוס אותי על האות, ציתתתי מתוך הזיכרון.

ולכל מי שאוהב את זה: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ליוסף איotk100

1. אל תשווה בין יהודים לגוים!

זה שמיעוט גוים לא מצליחים לשלוט על רוב גוים אחרים זה לא אומר לגבינו כלום.

לנו יש אלוקים . לאורך כל הדורת בכל המלחמות כאשר עם ישראל האמין בד'  נצחו מיעוט יהודי את הרוב הגוי ולהזכירך שלמה המלך בזמנו שלט על כל העולם !

2. אין אנו תלוים במעצמות ! הם רק שליחים של ד' וד' יכול לעזור לנו טוב מאוד גם בלעדיהם!

3. אין ולעולם לא תהיה אפשרות לגור ביחד עם הערבים באותה ארץ. הארץ כולה שלנו כפי הגבולות שכתובות בתורה ולא 67 או קו ירוק או משהו כזה.!

4. לא הספיק לך כל הנסיונות הסכמים עם הערבים (אוסלו ודומיהם) בישבל להבין שהערבים הם שקרנים בני שקרנים ! תן לי דוגמא 1 של הסכם שהם עמדו בו.!

5. לגבי הערבי המסכן זה שראיתי סירטון של הירי לא נותן לך זכות לדבר נגדו! לא ראית מה היה קודם מה היה אחר כך וגם לערוך סרט זה שתי דקות במחשב (הם עשו את זה כבר פעם)

כמה הערות לפני השבת..אנונימי (פותח)

אני לא מנסה לזלזל באל או באמונה באל, אבל יש מציאות שהיא אובייקטיבית.

איך בדיוק אתם מתכננים לשלוט כמיעוט על רוב? כבר הוכח בעבר שנצחון צבאי הוא חלק קטן מאד מהלחימה. החלק הקשה הוא השליטה על האוכלוסיה האזרחית. מה תעשו כמיעוט יהודי לוחמני, בתוך מיעוט יהודי חילוני בתוך רוב ערבי במדינה ערבית בתוך המזה"ת בו יש רוב ערבי מוחלט?

אם אנחנו לא תלויים במעצמות אז איך זה שכל הנשק שלנו, המסחר, הציוד צבאי האחר, השת"פ המודיעיני והתמיכה  בישראל במוסדות הבינ"ל (בעיקר ארה"ב), איך כל אלה מסתדרים עם התיאוריה הזו? אין ולו מדינה אחת בעולם, כולל ארה"ב, שמסכימה או תומכת בישראל בהקשר להתנחלויות או לאלימות כלפי הערבים.

הסטוריה לומדים כדי להבין תהליכים. גורשנו מארצנו בעבר, וזה יכול לקרות בשנית. לצערי מדיניות האלימות, ההתנחלות, הכוחניות וה'ראש בקיר' כנגד שאר העולם מעודדת זאת. לולא המעצמות היכן היה העם היהודי בשואה? בלי ברה"מ, ארה"ב ושאר הכוחות שלחמו בנאצים, האם היה מישהו שיעזור לנו? רק הבנה של הכוחות הקיימים בפוליטיקה העולמים והאינטרסים שלהם מביאה את ההבנה שיש צורך לפעול לטובת האינטרס ולאו דווקא עפ"י הרגש.

לא הספיקו לי ההסכמים השונים כי מעולם לא נתנו לערבים הפלסטינים את האפשרות לשלוט על עצמם באופן מוחלט ומלא, ואני לא יכול לשפוט אוכלוסיה שלמה ע"ב קבוצה של קיצונים שחוטפת את הסדר היום בפעולות קיצוניות, בדיוק כמו שאתם לא מייצגים את כל ההתיישבות, הימין או הדתיים בישראל ואפילו לא רוב מתוכם. לגבי הסכם שהם עומדים בו, ע"ע  ועידת אנאפוליס וכוחות השיטור הפלסטינים. אם הם לא היו עומדים בו, כל המחבלים שבאו אתמול לחברון והבעירו פחים ותקפו עוברי אורח היו נורים על ידם.

יש דברים שעריכה לא עושה. עריכה לא יורה באדם לא חמוש. גם לא באביו. עריכה לא הכניסה את הבחור החמוש ללב השטח הערבי והעריכה לא הכניסה את האב והבן לבית חולים במצב קשה. את כל אלה עשה ה'מאבטח'. אם זה היה הפוך זה היה מזמן מוגדר כטרור. זו גם הבעיה, אתם שופטים את הערבים כאילו הם היו יהודים שהחליטו אחרת. הם לא. צריך לחשוב מה הייתם עושים במקומם. מה הגיוני שהם יעשו. לא בגלל אהבה אליהם, אלא בעיקר כדי לראות מה ניתן לעשות על מנת למנוע שפיכות דמים נוספת.

שבת שלום.

י.

שימו לב לשעת ההודעהשחור בהיר
לאחר השקיעה וכניסת שבת...
ובלי קשר OTK100 ולא OKT100otk100
חבל שאתה מתייחס לאורי הייטנר הזה שר"י ברצינותיהודי שמח

הוא מאד מזכיר את האמסטף הידוע אורי הייטנר - אחד מגדולי שונאי ישראל בדורנו, שמנסה לגנות פעם בחמישים שנה פעילות של ניאו נאצים שמאלנים כדי לשוות לעצמו תדמית של איש מרכז/ימין.

הפרחח הנ"ל אינו ראוי להתייחסות, ואם כן, אז כמו שצריך ולא בליטופים ונשיקות.

תחנקמתנחבל
אתם נותנים במה לשונאי ישראלעדיאל
אל תגיבו לו
נכון...הוא לא שווה את זה ואל תרדו לרמה שלו....קראתיך
אל תבלבל בשכלקטיף שנית
בתור אחד שהיה בתוך הבית בפינוי, היו שם יריות גומי, רימוני הלם גז מדמיע ושוטרים שחילקו מכות גם אחרי הפינוי עצמו. אז די להתייפיף ולהגיד שלא הייתה אלימות.
היה לא מעט גז מדמיע/ר.הלם - אלימות שלא מצטלמתמשה
אדם שנפגע מרימון הלם או גז מדמיע, לא יראה כפצוע לאחר שהגז יתפזר, גם אם ההשפעה הפיזית עדיין קיימת ואף אם אושפז בבי"ח
כמעט, אך לא מדוייק.סבא גפטו
כשיורים אליך בכינון ישיר - לעבר מרכז-מסה רימון הלם, או אפילו משליכים רימון כזה (פחות מצוי), אתה יכול להיפצע באופן גלוי.
לפני מס' שנים חבר שלי התעסק (בערב פורים) בחזיז שחור "C4", התפוצץ מטר ממנו ואיזה עצם בכף יד שלו זזה ונדפקה.
בקיצור, כשמדובר ברימון הלם שפוגע בבנאדם - ברגע ההתפוצצות - יכולים להיפגע.
לכל המתלהמים והמורים ללשון..אנונימי (פותח)

עם כל הכבוד לכך שאנשים לא מסכימים איתי, אני מסתמך בין השאר על התמונות שאתם העלתם פה בפורום בעצמכם. אתם בתמונות ובלינקים שאתם מראים רואים שוטרים מרימים אנשים וסוחבים אותם, או אנשים יושבים על הקרקע. זו לא אש חיה או כדורי גומי.

זה שזה לא היה פינוי בזמרה וחיבוקים לא אומר שלא היה קשה ולעיתים אלים, אבל ככלל, לעומת עמונה או פינויים אחרים היה הרבה פחות אלים, ובטח שהרבה פחות אלים מאיך שמתייחסים בפינויים של ערבים, או איך שבמדינות אחרות מתנהגים בעת טיפול במתפרעים.אופי הפינוי הוא תגובה ישירה של אופי ההתנגדות לפינוי. ככל שהוא יהיה יותר אלים, ככל שתהיה נטייה להשתמש יותר באש חיה או בנשק קר על השוטרים והחיילים, כך אצבעותיהם יהיו קלות יותר על ההדק.

כל מי שחושב שאם הוא ישלח אותי לאירופה או לאלסקה או השד יודע לאן, ישיג משהו - הוא טועה. לא רק שזה לא מקדם את הדיון, זה סתם מיותר. מה אתם מצפים שאני אגיד - וואלה צודקים, איפה קונים כרטיס טיסה? כרגיל, אתם מעדיפים לברוח מהמציאות מאשר להתמודד איתה.

בלי קשר, הרמה המילולית של אנשים פה היא מתחת לכל בקרות. כמות ואופי הקללות אינו ראוי, בטח לא לאנשים שמתיימרים להיות דתיים או לייצג את הדת. הביזוי העלוב שעושים פה לשואה ולהשוואות ההזויות שנעשות אין מקום.

אבל כנראה שעל דרך ארץ לא שמעו פה.

שב"ש,

י.

אף אחד לא ירה סתם - הוא היה בסכנת חיים ושתדעmavetlaaravym
שמותר גם כן ע"פ החוק לירות על מנת לפגוע בסכנת חיים (אני אומר את זה בתור אחד שנושא אקדח וחייב להכיר את החוק, ברשותי חוברת עם הוראות פתיחה באש וחוקים הקשורים לזה ומעבר לזה הייתי בשיחה עם משפטן בקשר לנושאים האלו)

דבר שני שתדע שיש חובה עלינו לגרש את האויבים מהארץ ולא לתת להם חניה (אסור מהתורה לתת להם חניה, כולל שטח בתים וכו')
וזהו לא מיעוט קיצוני וגם אף אחד לא כופה שום דבר , יש רק חבורה גדולה של שמאלנים שכופים עלינו הריסת הארץ ובתיה ומסירת בתים ושטחים לבני דודינו הערבים , מסירת נשק ומתן כספים לערבים ושחרור 250 מחבלים כל חודשיים . 
סכנת חיים.. , האמנם?!אנונימי (פותח)
שאלת סכנת החיים רלוונטית רק אם המצב היה הפוך, הווה אומר הערבים היו באים לשטח היישוב היהודי וצרים על הבחור החמוש ותוקפים אותו. כשהבחור החמוש נכנס ללב השטח הערבי, הוא יוצר את סכנת החיים ומתמם בהמשך בטענת 'סכנת חיים'. הוא לא הלך לקנות פיתות, והוא לא בא לטעום חומוס. להכנס לשטח הערבי, ועוד ביום המהומות זו בהחלט התגרות מכוונת, כמו גם שריפת הבתים והמכוניות שלא הציתו את עצמן.

שאלת החובה לגרש מהארץ היא שאלה של יכולת (בלי קשר לשאלות המוסריות, שכנראה לא מעניינות אתכם). אתה לא יכול לבצע את זה ואין לך את המוכנות לשלם את המחיר הרלוונטי בעניין שהוא בידודה המוחלט של ישראל בעולם, ניתוק כל הקשרים הבינ"ל והמתת חורבן על הארץ ויושביה מה שיביא לשיבתם של הערבים בכל מקרה (כולל ה'פליטים') ולחרבן כל הפרוייקט הציוני ומדינת ישראל.

מעבר לכך, רוב הציבור אינו תומך בדעתך באופן מוחלט. זאת הוכח מעבר לכל ספק ומוכח מחדש בכל מערכת בחירות. מרזל ודעותיו הקיצוניות הרי התמודדו. האם הוא עבר את אחוז החסימה? ואם זה אכן המצב ודעות אלה הן רק של מיעוט קיצוני, זכותו של הרוב לאכוף את רצונו על המיעוט הקיצוני. ואם המיעוט הקיצוני לא מוכן לקבל את הדין בלא אלימות ונוקט באלימות ובז לחוקי המדינה והממשלה, אזי על השלטון לנקוט ביד קשה ככל שיידרש על מנת לשמור על ריבונותה והאינטרסים שלה. מי שירים אבן על שוטר או חייל על המדינה למנוע זאת ממנו בכל דרך. מי שירה על חייל או שוטר, דינו ככל דין רוצח אחר, ויש חובה למנוע ממנו זאת - כולל שימוש באש חיה. זו הרי כל האווילות שמאחורי מדיניות תג המחיר המטופשת הזו שאנשים מעוררים פה.

מעבר לשאת הנפש שעולה מהקריקטורה שיש לך בסוף ההודעה, שמעודדת רצח של ערבים ואלימות כלפי שוטרים. בושה וחרפה.
אם לא היתה אלימות אז איך בדיוק היו מלא מלאקראתיך

חבר'ה שניפצעו?מה שבטוח שהם לא פצעו את עצמם......

היו שם מכות רצח!!לא הייתי מתפלאה אם היו הרוגים...

להפסיק להקפיץ.אחד מאלף

לק"י.

זה סתם פרובקטור, שמחפש צומי.

אם ממש חשוב לכם להגיב לו, לתת את היחס שהוא כ"כ צריך, בבקשה תעשו את זה יפה ולא במריבות של ילדים קטנים.

סליחה שאני מקפיץ אבל ברצוני להעיר הערהאלעד

הגיע לכאן בחור (כנראה) שלא מסכים איתנו ועם דרכינו, ויש לנו מחלוקת בהשקפה וממילא בראיית המציאות, ובמקום להתווכח איתו ולהוכיח לו (ולכל מי שגולש כאן) כמה הוא טועה - ניסינו לסלקו בבוטות. חיפשתי כאן תשובות יפות וטובות ולצערי בקושי מצאתי. מה כן מצאתי? שנאה תהומית והרבה קללות. חבל שזה ככה.. נניח והוא באמת פרובוקטור שבא להלהיט כאן את הרוחות, אז מה? אנחנו לא עונים רק לו אלא גם לעצמינו, ובעיקר לשאר הגולשים באתר. קחו זאת בחשבון בבקשה

יש כאן הרבה משתתפים שוודאי מתנערים מעוצמת הוויכוח והמריבה, ולא כתבו. גם זה חבל (אני הרגע ראיתי את השירשור הזה)

זה לא רק לפרובוקטוריםהרועה
כל אדם שאומר משהו קצת אחר בפורום מקבל אותו יחס.
א. ענו לו עניינית כמעט תמיד.יהודי שמח
ב. אין סיבה לאהוב יותר מדי או להשיב עניינית לשמאלן שונא ישראל המבקש פרובוקציות.
זה בגלל שבאיזה ספר קטן ובלתי רלוונטי כתובחנניה בן עקשיא
אל תען כסיל כאוולתו פן תדמה לו גם אתה.

קרא גם את הפסוק שלפניואלעד
אתה בטוח שאתה רוצה להכנס לזה?חנניה בן עקשיא
בטוח בטוח?
אני בטוח שלא. לא בשירשור הזה בכולופןאלעד
אבל רק שתדע- בשירשור הזה לא יצאנו חכמים יותר, לצערי
מאז ומעולם רציתי לצאת חכם יותר מאשכול הזוי בפורוםחנניה בן עקשיא
ועכשיו חלומי נגוז. רחמנות! אוי טאטע!

כשאותו טאטע יענה לך תשלח אלי מסראלעד
יש לי כמה עניינים דחופים לברר איתו
האם אסור לענות לטפשים?נוער-חומש כבודאחרונה
קודם כל: שאט נפש ולא:שאת נפש
ורק להראות לך כמה מגמתי אתה: הקריקטורה הזאת של תג מחיר לקוחה מ"הארץ".
ושלישית: כומר שאל את הרב יהונתן אייבשיץ בילדותו: זה נכון שכתוב בתורתכם: אחרי רבים להטות? אמת,השיב הנער. שאלו הכומר: אם כך מדוע לא תתנצר? הן הנוצרים הם רוב לעומת היהודים? ענהו הילד: כל זה נכון כשיש שאלה, אז שייך אחרי רבים להטות אבל כשברור שהרוב טועים, ברור שלא צריך לנהוג כמותם.
ולענינינו: זה שאנחנו "מיעוט קיצוני" לא מפריע לנו כלל כל עוד אנחנו בטוחים בצדקת דרכינו!
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה