נדרשת הפקת לקחים: איש הישר בעיניו יעשה!!!!!!!!!!!!יהודי שמח

שתי מסקנות עיקריות יש לי, לאחר הגירוש האכזרי והמהיר מבית השלום:

א. איש הישר בעיניו יעשה:

כאחד שהיה בבית השלום לאורך כל השבוע הנוכחי, ובכלל די הרבה בחודש האחרון, גם אני ראיתי - כיתר הצעירים שבאו לחזק את המקום - כי ה'הנהגה' במקום מדברת לא בשתי קולות - אלא ב-12 קולות. כל אחד מושך לכיוון אחר, והציבור - לא כ"כ יודע מה לעשות.

יתירה מזו - וכפי שארחיב בנקודה השנייה - ההנהגה לא הלכה 'עד הסוף', ולמרות שהיתה רחוקה מאד מ'מועצת יש"ע - עדיין נשאה ונתנה עם כוחות הרשע  - למרות הבטחתה המפורשת, שלא לעשות כך - הבטחה שנשמעה כל הזמן, השכם והערב.

כמו -כן, הושמו מגבלות גדולות מאד באשר לדרכי המאבק - דבר שהרפה בצורה ממשית את רוח הנוער, ואף גרם לחלקים מסויימים לעזוב בשל כך.

המסקנה (ואחד ממנהיגי המאבק הסכים איתי בנקודה זו בשעת הגירוש ואף הודה: טעינו!):

אין יותר 'הנהגה'!!! איש הישר בעיניו יעשה - כל אחד יפעל כפי הבנתו, כאשר ממילא ההנהגה מבובלת ומבלבלת את הציבור.

איש לא יגנה את פעולת חבריו, ומקסימום לא יצטרף אליהם, במידה ואינו מסכים איתן.

רק כך ניתן יהיה לעצור את הגירוש הבא!!!

אני חזרתי על דעתי זו במשך זמן רב לפני הגירוש - והרוב הגדול במקום התנגד לכך.

כפי שהזכרתי, בעיצומו של הגירוש דיברתי עם אחד ממובילי המאבק - והוא הסכים איתי, ואני בטוח שעוד רבים רבים שינו את דעתם לאחר שראו לאן מובילה אותנו הנהגה מבולבלת שכזו.

תפקיד ההנהגה יהיה מעתה ואילך רק להדריך, להציע (וכמובן לדאוג לצד הטכני: שינה, אוכל, הסעים וכדומה, זה כמובן ברור) לתת רעיונות וכיוונים - אך מי שיכריע בסופו של דבר, יהיה הנוער, אשר תמיד כמעט הוא זה שחולל מהפכות ויצר שינויים.

ב. ההנהגה לעולם לא תדבר עם פושעי הגירוש:

כפי שכבר הזכרתי, אינספור פעמים הושמעה האמירה:

'לא נישא וניתן עם כוחות הגירוש, ואפילו לא נדבר איתם, בשום מצב'.

ובכן, מה שקרה בפועל הוא, שההנהגה לא רק דיברה עם ראשי המגרשים, אלא אף הביעה נכונות לשקול את הצעתם (ואולי החמור מכל הוא ההסתרה של הנושא, כאשר אני למשל התוועדתי אליו רק דרך התקשורת, כאשר הכותרת הראשית ב'מעריב' בישרה: "חשיפה: מתנהלים מגעים בין אנשי 'בית המריבה לבין שר הביטחון וצוותו". אני הייתי בתוך הבית זמן רב, ולא היה לי, וכמעט לכל אחד שם, שמץ של מושג מאותם מגעים למיניהם).

יתירה מזו - נעשה כאן תרגיל מכוער ביותר של צר הביטחון - ועלינו ללמוד מכך לקח אדיר:

אותו בלק 'דיבר' אתנו כביכול, וכאילו הביע נכונות לפשרה או אף 'ירידה מהעץ', והשיג בכך 3דברים:

א. הוא יצר את הרושם כאילו הוא רצה הדברות, והמתנחלים חפצו באלימות.

ב. הוא גרם לציבור בלבלול עמוק וחוסר אמון עמוק עוד יותר בהנהגה - אשר בעצם שינתה לחלוטין את דרכה, דבר מייאש מאד, שכן - אם על הנהגה כה 'קיצונית' לא ניתן לסמוך, אז כנראה שאי אפשר לסמוך על אף אחד, והכל אבוד לגמרי מראש.

ג. וזו הנקודה העיקרית:

הוא גרם ליושבי הבית לחשוב שהנה סוף סוף הם כמעט מנצחים - דבר שגרם לרבים מהם להיות שאננים וללכת או לחילופין להשאר ללא כוננות כמעט - ובזמן המפגשים ממש הוא הנחה את הכוחות לפרוץ - דקות מספר לאחר מכן - לבית השלום, ולבצע בו לינץ' אכזרי ביהודים.

אנו הופתענו - וגורשנו בהשפלה ובקלות שאין גדולה ממנה - כאשר באמת לא יכלנו לעשות דבר.

חובה עלינו להסיק מכך ש: אין לדבר בשום מצב עם אי מי מהמימסד השקרן והבוגדני הזה!!! 

פשיטא ופשיטא שאין לשאת ולתת איתם, ומיותר לומר שלא להגיע להסכם כלשהוא ח"ו - אך העיקר הוא שלא לדבר איתם בכלל!!! - לא על מזג האויר בסין, ולא על החסה אשר ב'שטחים'.

כל דיבור כזה - מלבד העובדה שהוא נותן להם לגיטמציה וכח - דבר חמור בפני עצמו, כל דיבור כזה מחליש בצורה משמעותית את המאבק, ומשדר מסר נוראי של חולשה ושל הססנות.

יש להכריז ולומר: איננו מדברים עם ראשי השלטון - בשום מצב!!!

אך לא מספיק רק להבטיח זאת - יש לפעול בדרך זו!!!

אני מקווה שהמסקנות ילמדו - ולא נחזור על אותם טעויות יותר - אף פעם!!!

אתה סוכן שב"כ במקרה?אנונימי (פותח)
אני שומע ש.......ששש.....שמפניה...!!!!

תגיע אתה מופרע לגמרי? זה נשמע כמו כרוז של מבלים במזרח ירושלים. ככה ב'פעולות' אינדיווידואליות ולא מתוכננות ובלי כל ארגון נשיג את מטרותינו. נמרה את פי רבותינו וזקננו ונתנהג כאחרוני המתלהמים. מה בדיוק אתה חושב שתשיג? מה אתה חושב שיקרה אם יישפך דם של חייל או שוטר? הציבור הכללי יחשוב - וואי טעינו, או 'בוא נקיא את הציבור הזה מתוכינו'. אמנם אני מתומכי ההתנתקות, אבל אם יש משהו נכון שעשיתם בקמפיין ההוא זה היה ללכת באהבה ובנחישות, ולא באלימות. הצלכתם לעורר בציבור החילוני והאדיש תמיכה להשארות בעזה! המקום שבתפיסה תל אביבית חילונית הוא שיקוץ משוקץ. אמנם לא הצלחתם בקרב על הרצועה, אבל השגתם הרבה כבוד והרבה תמיכה. מעשיכם עכשיו הם פשוט ירי ברגליים. אתם תגרמו לשמאל להתחזק, לימין הקיצוני להפוך למיעוט עוד יותר קטן וככזה הרבה יותר קל לטיפול, ותזרזו את היציאה מיו"ש הרבה יותר מכל אולמרט, שרון או ליבני. אהה, וכמעט שכחתי את פייגלין. ממש בוב הבנאי בונה המקדש.. הוא עוד יעלה לביבי ולליכוד בבחירות. ביידיש אומרים "א-יענה מנהיגות יהודית.. "

בכל מקרה, אני באמת לא יודע למה אני אומר לכם את זה. זה לגמרי מנוגד לאינטרס שלי, אבל נו שויין. אני מניח שזו הסימפטיה שלי לאנשים האמיתיים, הציונים והטובים שבהתיישבות ביו"ש שלא מגיע להם שחבורת פרחחים שלוחי רסן וחסרי גבולות יהרסו להם את מפעל חייהם. חבל..

י.
מאחל מכל הלב שכל משפחתך תרצח בפיגוע של החמאסחנניה בן עקשיא
ואתה תפגע, אך תשאר קטוע גפיים ואוכל דרך קשית לשארית ימיך האומללים והבודדים -
ואז (אולי) תבין את ההבדל בין מה שיהודי שמח כתב לבין בני בריתך המחבלים הערבים.

גם אני הקטן מצטרף בלב שלם לאיחולים!!!יהודי שמח
תודהאנונימי (פותח)
לכם לא נותר לי לאחל אלא מזור ורפואה שלמה.
סתם אגב בקשר לגוש קטיףotk100אחרונה

אם אתה רואה שנשלנו איך אתנ יכול להגיד שנאבקנו כמו שצריך???

ולגבי ההמשך :

גם בימי המחתרות הלח"י והאצ"ל שהיו מיעוט קיצוני עשו תכלס הרבה יותר מההגנה שהיתה הרוב...

נקודה למחשבה.

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה