בס"ד,
אני דור חמישי בארץ בכלל ובירושלים בפרט,
אחרי שביקרנו בגוש קטיף, תותבב"א. וראינו ביופיה, ובמודל זה לבנית בית המקדש יהי רצון.
וכן, אחרי הכאב בעמונה, כאב נורא משתלשל ,
ואחרי כן הפעם בחברון, ליפי מתפוצץ מכאב,
לא רוצה שבני ישרתו בצה"ל, ולצערי הגעתי למצב, שאינני אוהבת לא שוטרים ולא חיילים, וכל הגזרות והמינים, בשבילי צה"ל הפך לממסד נאצי, אוחנם מקבלים פקודות, אך יש גבול לרובוטיות שהחייל יכול להסחף בו, מה אין להם דעה משלהם לסרב פקודה, או שהם לוקחים את כל השמאלנים ??
ואם כן, אין לצבא שמאלני מקום בארץ ליהודים, מצידי הצבא יכול להתפרץ, ויפה שעה אחת קודם, ומצידי עכשיו יכולה להתפתח בעZ,ה מלחמה, כי אים יש מלחמת אחים כזו , עם רשעות כזו, שבה שוטרים יהודים, כביכול יהודים נלחמים בילד יהודי בן 8, אני נגעלת מכל הממסד הזה, מהצבא הזה, מבית הפרלמנט הזה, מדינה מחליאה, שלא לדבר על בית המשפט, ולא על כל הממסד המושחט הזה.
לא רוצה שבני ישרטו בצה"ל. אם צריך נמות, רק הקב"ה בכבודו ובעצמו ישמור עלינו, צבא כזה לא יכול עוד לשמור על המדינה הזו, או לא אומר המדינה הזו, כי אין כאן מדינה, אלא על עם ישראל, , ארץ יהודה.
כואב לי, כואב מאד, אינני ילדה כבר, ילדה הייתי בשנת 67, עת ישבו במקלטים כילדים, וירושלים הוזרה לעם היהודי, והכל תוך שפיכת דם יהודי, חיילים רבים נהרגו אז.
ומי יודע להעריך זאת היום ???
איפה כל השמלאנים צריכים להכיר במה שהיו לפני 40 שנה ???
אני חושבת שגם אותם צריך לטרנספר עם הערבים.
שלכם נוער טהור,
אוהבים אותכם צדיקים, אתם המודל של המכבים,
עשיתם עבודה מקסימה ונהדרת, אין כמוכם, אם כל הנוער היהודי היה כזה, בית המשפט היה צריך להתקפל, במדובר בבית משפט נורמלי, ולא בגן חיות נאצי היושב בבנין פאר.
אוהבים אותכם
ירושלים וכל הסביב לה.