ארץ ישראל לא למכירה!די"מ

בס"ד

אל אנשי הגבעות והמאחזים הנמצאים בסכנת הריסה

נוכח מקרי עבר כואבים, הננו אוהבי ארץ ישראל מצהירים בזאת, כי לא נסכים לשחק ככלי שחמט בידי אנשים שפלים שמוכנים לוותר על האחיזה באדמת ארץ בעבור שוחד מידי הממסד.

לא נהיה מוכנים ללכת להיאבק על גבעות ומאחזים כאשר ברקע מתנופפות אמירות על נכונות להסכם עם הממסד.

הננו מאמינים כי אדמת ארץ ישראל הנה רכוש העם היהודי ואין רשות לאף אחד לסחור בה למען קניינו האישי.

אם רצונכם באמת להיאבק על ארץ ישראל ללא פשרות, אזי נצטרף אליכם בשמחה ונהיה מוכנים אף להיעצר ולשבת בכלא כדי למנוע את הריסות בתיכם.

אך אם אפשרות של פשרה עומדת לנגד עיניכם אזי לא נסייע בידכם כקלף מיקוח או כמפלט אחרון אחר שלא הצלחתם להגיע להסדר עם המדינה.

בברכת "חזק ונתחזק בעד עמנו ובעד ערי אלוקינו" אוהבי ארץ ישראל הח"מ.

שם:

ישיבה/מקום מגורים:

טלפון:

----------------------------------------------------
ניתן להצטרף פה או לשלוח לי הודעה 0527028515

חזק!נקמאל

הרבה זמן לא היה דבר כזה, יבורך הפעולה הקדושה הזאת!

האמונה שלהם שונה משלךyair3

יתכן שבאמת לא מתאים שתשתפו פעולה

הם מאמינים שאם בשביל לבנות צריך להגיע להסכמים וזה יקדם את ההתיישבות אז מצויין

ואתה מאמין בלהילחם לשם המלחמה (הם מאמינים במדינה ואתה לא)

לא הבנתי מדוע זה לא לגטימי לסגור הסכם (חוץ מעניין אחד קטן שהם  בזמן האחרון לא מקיימים את הצד שלהם...)

ומדוע זה לא לגיטמי לבקש מאנשים לבוא להילחם וכשזה מתייתר בעקבות הגעתם להסכם להגיד חברה כל הכבוד בזכות שהגעתם ארץ ישראל ממשיכה להיבנות והגענו להסדר עם השלטונות והבנייה תימשך שלושים מטר שמאלה

(נ.ב.אני אישית לא מאמין בהסדרים כיום וביינתים רואים איך בהרבה מקרים הם מפרים אותם אבל גם לא ראיתי שהדרך של ראש בקיר הועילה יותר מידי -פשוטמפנים אתהמקום שוב ושוב ...דווקא בעבר הרחוק דרך ההסדרים הוכיחה את עצמה וכך נבנו רבים מהיישובים הוותיקים )

אין בעייה,שלא ישקרו.די"מ

אם יגידו בואו כדי שבעז"ה נשיג הסכם אחלה,אני ידע טוב מאוד שאין לי למה להגיע.

אבל שלא ישקרו כמו שמועצת יש"ע עשתה בכפר מימון וכמו שעשו בבית אל בגבעת האולפנה.

הבעיה היאטוביה2
שאני לא רוצה הסכם ואני כמובן לא מתכוון להתאמץ בשבילו.
לכן אם אתה הבטיח לי שאם אני העבוד במאבק אתה תשלם לי בכך שהמאבק יהיה בדרכי מי שזוכר את הקראה לבוא לגבעת האלפנה. ואחר כך אתה לוקח את העבודה שלי בלי לתת לי את התשלום המובטח אתה בעצם גנב.
השאלה היא האם אני רוצה לעבוד עם גנבים ואני לא רוצה
חשוב להבהיר!די"מ

ההודעה אמנם נכתבה בעקבות החשש פינוי בחוות גלעד,אבל היא לא מיועדת לחוות גלעד דיקא.

היא מיועדת לכל הגבעות באשר הם.

הרעיון שעומד מאחורי המכתב הזה, בין היתרותן טל

הוא הסיבה לכך שטוב מאוד וברוך ה' שאת ההתיישבות ביו"ש בתחילתה - לא הקימו אנשים כמוך וכמו חבריך. במחילה. עם כל ההערכה על המסירות שלכם למען ארץ ישראל - אתם לא פוליטיקאים חכמים.

הבעיה היסודית שלכם היא שאתם בוחלים בכל קשר שהוא עם הממסד אם הוא לא ב--י-ו-ק מה שאתם חולמים עליו.

ככה לא בונים התיישבות. ככה לא הגיעו 300 אלף מתיישבים ליהודה ושומרון.

את אלון מורא הקימו שמונה פעמים במקומות שונים, וכל פעם פינו אותם. רק כאשר הצליחו להגיע להסדר עם המדינה - הישוב קם, וכיום הוא פורח. ובעוד אלון מורא היה בנדודיו, עופרה כבר קמה בשקט בשקט, בתרגיל מחוכם של גדוד עבודה שמתיישב בסמוך לבסיס צבאי - והכל באישור ובעידוד הממשלה.

בסופו של דבר אפילו שונא הציונות והמדינה הכי גדול מקרב נערי הגבעות, חייב להודותת באמת - רובה המוחלט של ההתיישבות ביהודה ושומרון קיבל הכרה רשמית או לא רשמית, בקריצה והעלמת עין - מצד הממסד, מצד הממשלה. וככה הצלחנו להביא 300 אלף מתיישבים ליהודה ושומרון.

אם המדינה לא רוצה, היא לא מעבירה חשמל וביוב ומים לנקודת יישוב. ובלי זה - שום יישוב לא יצליח להתקיים לאורך זמן. ואתה כנער גבעות, יודע את זה בוודאי. במציאות המודרנית אי אפשר להסתמך על הקמת יישובים ללא חשמל, ללא מים וללא ביוב. בוודאי לא כאשר מדובר במשפחות עם תינוקות. רווקים עוד אולי יכולים איכשהו להסתדר בתנאי שטח.

לכן, פשיטא שחייבים את המדינה בתוך זה, חייבים להגיע להסכמית - ואפיו לא רשמיים אלא בהכרה דה פקטו במציאות בשטח - אבל חייבים את זה, גם אם זה כרוך בוויתורים מסויימים ובידיעה שלא תקבל את כל היד עכשיו, אלא אצבע אצבע.

ולכן - בגלל כל הנ"ל - ברוך ה' שהדור ההוא, הוא זה שהקים את ההתיישבות, ולא הדור שלך. אחרת אני לא רוצה לחשוב כמה יהודים היו היום ביהודה ושומרון, אם בכלל.

כל זה לא נכתב כמשהו אישי נגדך, אלא כדי להסביר למה אני מתנגד לדרך החשיבה שהעלת במכתבך.

אין לי זמן עכשיו לכתוב תשובה ארוכה,די"מ

אבל יש בספר "טל בנימין" של הרב בנימין כהנא כמה מכתבים בעניין,

בגדול נכון,זה אחת הבעיות השורשיות של גוש אמונים ומועצת יש"ע שהם התעסקו רק בהתיישבות והתעלמו מהערבים.

קודם כל,בוא נתחיל אם זה שברוך ה' לא אני ולא אתהדי"מ

מחליטים מה יקרה ואיך הוא יקרה.

מי שמחליט ומסובב פה את הכל זה ה' יתברך.

עכשיו אני מעולם לא התיימרתי להיות פוליטיקאי ובטח שלא פוליטיקאי חכם,כי כמו שאומר אין פוליטיקאי חכם הוא לא ישר,פולטיקאי ישר הוא לא חכם,וחכם וישר הוא לא פוליטיקאי.....

כבר ניסתי מלא פעמים להסביר לך,אתה מלא בחקירות שמפריעות לאמונה התמימה והפשוטה בה'.

וזה בכלל לא משנה למה התיישבות בתחילתה עשו הסכמים או מי היו המתיישבים הראשונים,אני מסתכל על המצב עכשיו.

(רק אומר במאמר מוסגר שלפני כמה שבועות היה ראיון בבשבע עם הרב לוינגר שהוא הסביר איזה הסכם לדעתו בסדר ואיזה לא,לא שאני לגמרי מסכים איתו אבל שווה קריאה)

והשאלה מה עכשיו נכון לעשות.

אנחנו בוחלים בכל קשר מהמסד מכל מיני סיבות וזה הכל שאלה של אם אתה מדבר,

אני אישית הסיבה העיקרית שאני מתנגד היא כי אני רואה בשלטון הזר ששולט כיום בחלק מארץ הקודש גזלנים ומנסה להוציא את הגזלה מידיהם,והסכמים לא עוזרים לנו בזה.

אני לא מחפש לבנות גבעה רק בשביל לבנות גבעה זה בסך הכל מטרת בניינים בדרך למטרה הסופית שהיא הפלת השלטון הזר והקמת שלטון על פי התורה ובניית בית המקדש וכיבוש כל חלקי הארץ המובטחת ומחיית עמלק.

תהיה רציניטוביה2אחרונה
זה כמעט אמין. אבל אתה שוכח שיש דין הלכתי פשוט ויש את מה שאתה מנסה להשיג על ידי הערמה אני חושב שעדיף באמת שלא נהיה קיקיון דמדינה שבירצון המדינה היה וברצונה גם ילך. אין מה לעשות המחשבה שכל מה שיש לי מגיעה אלי בצורה של עני המחזר על הפתחים, גורמת לכך שאין עמידות מול המימסד. תראה כמה מהם ימכרו את הבית של ההורים שלהם (כפשוטו) בשביל לשמור על הממשלה. לכן לדעתי זה לא כדאי ההתישבות בעופרה באמת נחמדה אבל האיום של המדינה לפנות אותם יותר ראלי מאשר של אלון מורה וזה לא שאלון מורה נחשב למקום לוחמני

האמת היא שיש דין שגם אם 99 אומרים פשרה ואחד אומר לא אז שומעים לאחד שאמר כהלכה. ולכן אפילו אם נצא מנקודת הנחה שאתה צודק ובפשרות האלו מרוויחים יותר. אם אני נוגע (ולבוא לתת כמה ימי עבודה ששווים כסף זה בהחלט נוגע). אסור מצד הדין לעשות פשרה גם אם אחרים יבואו וירצו וחלקם גדול יותר. לכן נראה לי שההודעה הזו הוגנת בהחלט

אסיים רק בכך שבאחד מהסכמי המאחזים האשונים היה דין תורה אצל רב אברום (הנציגים היו זמביש והרב גדי) ושם על התועלת הוא לא הסכים לפסוק ולכן הוא לא פסק להם בסוף
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ אאחרונה
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

אולי יעניין אותך