אפילו לפי דיני החזקה הפשוטים ביותר אתה לא צודק, כנראה המצאת דינים לעצמך. ממש אין לך חזקה בשטח, בהנחה שאתה מסכים שזה לא שטח שלך מירושה מהכניסה לארץ.
עכשיו לפחות הסכמת איתי על משהו, אז נתקדם - ברור שהקרקע היא לא שלך ולא כל אחד יכול לבוא לאיזה קרקע שבא לו ולהתיישב כי אז איש את רעהו חיים בלעו.
אז מה כן? ברור שבמצב כזה הדבר היחיד האפשרי הוא הסכמה חברתית של היהודים שנמצאים בארץ, שהם מקבלים על עצמם מדינה כדי לקיים חיים חברתיים נורמאליים ולא חיים של אנרכיה מוחלטת - לא משנה כרגע שהמדינה היא לא כליל השלמות, שלטון וסדר חייבים להיות, וגם אתה אפילו שאתה לא מודהה בזה, בכל יום אתה שמח על כך שיש שלטון כלשהו במדינה, כי בלי שלטון בכלל, לא היה לך מאית ממה שיש לך היום, ובטח שלא היית יכול להתיישב ביצהר שקור העצום בחורף בלי חשמל, בלי מים, בלי ביוב וכו' ... ברור ששלטון זה דבר נצרך - וכן, כאשר כיהודים הקמנו מדינה, אז כל פרט ופרט מחוייב אליה, וכן, הקרקעות שייכים למדינה והיא זאת שמחלקת אותם לאזרחים, אחרת אי אפשר לחיות.
אז כן - הקרקע שייכת למדינה כיום, עד שיגיע המשיח ויחלק את הקרקעות לפי הנחלות מאז קום הארץ ואז הגיוני מאוד שיפנו תושבים מיצהר מבתיהם כי איזה אחד שגר בגוש דן, זה בעצם הנחלה של השבט שלו... או שלחלופין, אותו גוש דני ישכיר את השטח מאז ליצהרניקים. אבל עד ימי המשיח האלו, הדרך היחידה לחיות במדינה הזאת ולא לבלוע אחד את השני, היא שיש שלטון מוסכם במדינה - וכשיש שלטון, ואתה אזרח שלו, אתה מחויב לשלטון - וגם אם אתה לא אזרח, אתה מחויב לחוקים של השטח שאתה נמצא בו. אף אחד לא כופה עליך להישאר כאן - יש עוד כמה שטחים בעולם שלא שייכים לאף שלטון - נגיד איים נידחים בלב האוקיינוס, או חלקים מאנטרטיקה - אתה יכול להתיישב שם ולהכריז על עצמאות מדינית ואף אחד לא יוכל להעיף אותך.
המדינה היא לא שלי, היא גם שלך אפילו אם לא תרצה בזה. המדינה היא זאת שמוחזקת בשטח ואתה פולש, והיא יכולה להעיף אותך כל רגע - ווודאי שלא שייך כאן הדין של חזקה שאדם לא מחה במשך זמן, כיוון שוודאי שהמדינה בכל עת רשומים אצלה בעלי הקרקע וכו', גם אם יש לתקופה מישהו שמתיישב על שטח לא חוקי ולא מפנים אותו באותו רגע - זה לא אומר שאין בכוונת המדינה לפנות אותו.
הרי לפי הטענה המגוכחת שלך, אם אני יושב בשמורת החולה אף אחד לא יכול להעיף אותי משם אפילו אם אני בונה בתים שם.
(אגב, גם אם במקרה רחוק היינו אומרים כן יכול להיות שייך כאן דין חזקה - הרי שאם תוך פחות משלוש שנים המדינה מוציא צו שהבית לא חוקי - הרי שאפילו חזקה בסיסית אין כאן.
אם אתה לא מקבל את זה שכדי לחיות נורמאלי במקום כלשהו חייבים סדר חברתי כלשהו שם - אזי אין לי מה להגיד לך מלבד לרחם עליך על קוצר הראות שלך, ולנסות לדמיין איך הייתה נראית ארץ ישראל על פי החזון שלך, שכל אחד משתלט על שטחים כרצונו, שהרי "אין בעלים לקרקע וזכותי להיות כאן" , ואז בתוך שנים ספורות היינו מגיעים לאנרכיה שלמה.
לחשוב הגיוני אתה לא חושב, אני מקווה שלפחות בלהבין, אתה תבין.
כל טוב.