עכשיו ראיתי, תודה לפנחסי בן-און.המצב חסה
חברים יקרים ועשבים שוטים, אני יודע שלדבר אליכם זה כמו לדבר לקיר - השנים של הגלות, הפחד מהגויים ומהיהודים, כל אלה עשו את שלהם. קשה לכם ואני מבין, אבל האמת חייבת להיאמר.

לדעתי, לתקוף את הצבא זה דבר לא לגיטימי, הצבא הוא בעצם שכנינו, אחינו ואנחנו, וזה דבר חמור מאוד להילחם באהובינו.
אך נוצרה בעיה, או אפילו שתי בעיות:

א. הצבא כיום ברוב הזמן לא שומר על יהודים, אלא משמש כגורם ניטרלי המפריד בין הצדדים. תפקיד החיילים היום בלא מעט מקומות הוא לא שמירה על יהודים, אלא "מניעת חיכוך": לשמור שהיהודים לא יפגעו בערבים ובמקביל לשמור שהערבים לא יפגעו ביהודים.

ב. מתוך המניע של "מניעת החיכוך" אנו רואים שהצבא תופס צד לא יהודי, ואם נשווה את זה לתקופת קום המדינה - אזי נוכל להשוות את הצבא לבריטים ששהו פה: כנגד יהודים שמנסים לקחת את ביטחונם בידיהם הצבא נוקט גישה של הפעלת כח חזק ומשמעותי, ומנגד אנו רואים שכנגד אלימות וטרור הערבים הצבא מגלה מזה מספר שנים אוזלת יד נוראית, ואינו עושה כמעט כלום מיכולותיו על מנת למגר את הטרור הערבי.

לצערנו, מלבד אכיפת החוק בצורה מפלה בין יהודים לערבים, אנו רואים שכוחות הביטחון פוגעים גם ביהודים שמבקשים לשבת בשלווה תחת גפנם ותאנתם: הורסים את בתיהם, עוקרים את שדותיהם, וממציאים צווים מצווים שונים ע"מ למנוע את שיבת ישראל לארצו.

כך, בין היתר, נוצר מצב של הקפאה ביו"ש בשנים האחרונות, וכך נוצר מצב שכבר כעשר שנים לא הוקם אף ישוב שלא פונה מתושביו, גם אם זו נקודת התיישבות שהוקמה על אדמות מדינה אחרי רצח של משפחה שלמה.

הצבא, מתוך מניע של "מניעת חיכוך", אימץ שיטה חדשה: "פגע וברח" - לרוץ למאחז, להרוס את המבנה ולברוח. כתגובה לכך, להערכתי, החלו להתרחש פעולות ה"תג מחיר", תוך הבהרה לכוחות הביטחון, שלכל הרס יש השלכות, ויגבה עליו מחיר.

לבוא ולומר שההתנגדות לפעולותיו של הצבא ירוכזו לשעת אירוע בלבד, זו בורות או היתממות. מעבר לכך שזה פחות מעשי, מכיון שהם בורחים מיד לאחר ההרס, ובנוסף קשה לחדור ללב ולמחות באנשים כשאתה אחד והם רבים, ושהם מתכוננים לקראת פעולתך. בנוסף, התקשורת תוציא אותך רשע וטרוריסט, ולא משנה מה היה או מתי היה, רק על עצם זה שלא הגשת את הלחי השנייה.

אין ספק שזה טמטום לפגוע בחיילים בשעה שהם נלחמים באויבינו, אבל מלבד אהוד אולמרט במלחמת לבנון השנייה וכל מיני ארגוני שמאל בוגדניים, לא ידוע לי על שום מצב בו מתנחלים תקפו חיילים בשעה שהאחרונים נלחמו בערבים (ועזבו את מה שנאמר בתקשורת – אני מדבר אתכם על המציאות בשטח).

אני כן מתעסק עם גינויים, כי אני חושב שהגיע הזמן לכך:
לכל אותם מגנים, איש כפי מידתו, חלקכם רעים, חלקכם גלותיים, וחלקם סתם תמימים: ת-ת-ב-י-י-ש-ו! ההרס ביצהר בוצע בגללכם, בגלל שכוחות הביטחון והממשלה, קיבלו כוחות להילחם במתנחלי יצהר ממכם, מהגינויים שלכם, מההתרפסות שלכם ומהקריאה שלכם לפגוע ב"קיצוניים".

אתם לא מייצגים אותי ועוד רבים ממתיישבי יהודה ושומרון בפרט, ומתושבי הארץ בכלל.

אני מגנה אתכם, בז לכם, ומתפלל שתחזרו בתשובה שלימה. שתדעו לגבות את אחיכם ולא לתקוע להם סכין בגב. במיוחד בחוסר טאקט שלכם ובאמצעי הפרסום של דבריכם.

ולכם חברים יקרים, חזקו ואמצו! העם אתכם גם אם התקשורת ואותם יהודים גלותיים מנסים לשדר שלא.

יותר מזה, גם החיילים שלא שטפו להם את השכל אתכם, מבינים אתכם, מחבקים אתכם, ומתקוממים ששולחים אותם להילחם נגד אחיהם ולא נגד האויבים שלנו.

חשוב ללמוד מתי, מה ואיפה, ודרך העשייה כל הזמן לומדים. (ומי שלא עושה אף פעם – גם לא טועה אף פעם). חשוב מאוד לחזק את ההסברה של המעשים שגורמים לציבור המתנחלים להיראות רע, ולהפעיל לוחמה פסיכולוגית הפוכה ללוחמה של אלו שנלחמים בנו.

רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

אולי יעניין אותך