http://www.inn.co.il/News/News.aspx/276014
יוכל לעזור לתדמית של היישוב, ולהראות שיש בו אנשים מצויינים ומעולים שתורמים כמו כולם למדינה 
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/276014
יוכל לעזור לתדמית של היישוב, ולהראות שיש בו אנשים מצויינים ומעולים שתורמים כמו כולם למדינה 
בגלל הסטיגמה שכולנו יודעים שיצאה ליצהר, הכתבה הזאת באופן מיוחד עוזרת קצת יותר לשבור את הסטיגמה הזאת. אחיות, חקלאים, עבודה עברית וכו' - זה ברור שזה עוזר ותורם, אבל לא זה מה שיוצר את הסטיגמה על יצהר, לעניות דעתי.
אבל אדרבא, שיפרסמו עוד כתבות. כל מה שיכול לעזור לתדמית ולשנות לת אביבי הממוצע את מה שהוא חושב על יצהר - הוא טוב להתיישבות ולארץ ישראל 
ותן טלחבל שהצלת ישראל נחשבת בעיניך עבודה זרה, אבל זה מסביר הרבה, כנראה.
כל טוב ושתהיה בריא 
מצד שני, הפרנויה זועקת מגרונך, קשה לדון אותך אחרי כל הפחדים שיש לך בלילה מכל הנחשים שאתה מאמין שיש סביבך, מכך שאתה מאמין שכולם מסביבך נחשים.
חבל מאוד - מצד שני, אני לפחות שמח ש98 אחוז מהמתיישבים בכלל, ואני מאמין גם שאחוז מאוד גדול מתושבי יצהר, כן שמחים ומעריכים אותו.
חיים טובים שיהיו לך 
שכן הפקודות הינן עוכרות ישראל.
רוב רובם של הפעולות שצה"ל עושה הם מלחמה באויבים שרוצים להשמיד אותנו...
שלא באשמת החיילים..
עולם ומלואו. וקל וחומר כשמדובר בחייל שמסכן את חייו במלחמות, במבצעים וכו', על מנת לשמור על הגב כפוי הטובה שלך - ואין פה קשר בכלל לשאלה רכילותית האם הוא שומר תורה או לא - אכן, מבחינתי הוא קדוש וצדיק הרבה יותר מאנשים שמוכנים להחריב את המדינה ואת כל עם ישראל יחד איתה. בלי ספק.
שנמצאים בצבא רק כי צריך וכדי שיהיה רשום להם שירת בקרבי, צא מהסרט שלך כבר, אני גם חשבתי פעם ככה עד שראיתי מקרוב כמה הגוף הזה רקוב וכנגד החיילים שבאים להגן יש לא מעט ששונאים את ההתיישבות ומתים שיקחו אותם לפינויים, אז חלאס עם הבלבולי שכל האלה, אם אתה לא יודע מה הולך בפנים אז תלמד קצת את העובדות ותפסיק לקדש את הצבא בצורה הזויה כ״כ..
אני בספק.
דבר שני, יהיה נחמד אם נדבר בטון קצת יותר נעים.
דבר שלישי - ממש לא אמרתי שכל חייל בצבא הוא צדיק עליון, וכו' - אבל יותר גרוע זה לקדש את האי שירות בצבא כמו שאותו אחד שלמעלה עושה - והייתי מצפה שכחייל לשעבר ומילואימניק בהווה היית גם אתה מסביר לאותו אחד שזה שאין דבר שהוא מאה אחוז בעולם, לא אומר שצריך לדאוג שהוא יהיה אפס.
מבחינתו של טוביה2, שלא יהיה צבא במדינה - מבחינתי, ואני מאמין שגם אתה מאמין בכך, אני יודע שבלי צבא אנחנו לא נוכל להתקיים כאן, לא משנה כמה "חיילים שמתים לפנות" יש שם.
דבר רביעי - אדם הוא בחזקת טוב, והמוציא מחברו עליו הראייה - כלומר, אם אני חושב על חייל שבעיקרו הוא טוב - זה ההנחה הנכונה, וכדי להגיד אחרת, להוציא את האדם מחזקת החפות שלו - זה תפקידו של האדם השני להוכיח את זה באמצעים שונים. טוביה2 שכח שאדם הוא בחזקת כשר מלכתחילה.
דבר חמישי - אני לא דיברתי כאן על כל החיילים בעולם, אלא על החייל הספציפי הזה.
דבר שישי ואחרון - להכניס את העניין שאדם הוא לא שומר תורה ומצוות כ"הוכחה" שהוא "לא יכול להיות צדיק במצוות הצלת ישראל" - זה עלוב ובזוי. אני בהחלט מאמין שחייל חילוני שנלחם, יותר צדיק בממצוות הצלת ישראל מיד צר מאחד דתי שמשתמט משירות בצה"ל. מותר לי לחשוב ככה, ולא נראה לי שזה בילבולי שכל.
כל טוב 
בינתיים מי שהיה בתוך המערכת זה אני מבין שנינו ככה שלי יש טיפה יותר איך להוכיח מלך, מסכים? יופי..
אני כותב בצורה הזו כי אתה כותב בצורה מגעילה על אנשים שמוסרים את נפשם למען א״י ועושים הרבה יותר ממני וממך גם אם תסרב להודות בזה ובמקום מעט הוכרה לדרכם כמו שאתה מוכיר את הצבא אתה רק מבזה אותם כמו אחרון כתבי עיתון הארץ, אז אם באהבת ישראל עסקינן, תתחיל לאהוב קודם את אחים שלך שקרובים אליך קצת יותר מאיזה חייל קיבוצניק שכל היום מקלל דתיים ומתנחלים, פה נמדדת האהבת ישראל שלך..
אחת הרעות החולות של הממלכתים זה שהם אוהבים את כל העולם ומסנגרים על כל העולם, עד שזה מגיע לגבעונים וכהניסטים ואז כל הרפש יוצא החוצה, תמתן את עצמך נתמתן גם אנחנו, סבבה?
אני הזכרתי חייל צה"ל שנתנו לו צל"ש, תושב יצמהר, ושמחתי על כך שהוא תורם לתדמית היישוב - ובתמורה הוטל רפש עליו ועלי כאן בשרשור. לא נראה לי שזה בדיוק כפי שאתה טוען.
עדיין לא שמעתי הוכחה שלך שאותה מולי ליינר הוא חייל קיבוצניק שכל היום מקלל דתיים ומתנחלים ומת לפנות את אחים שלו מהיישוב. עליו דיברתי בשרשור הזה ואתם מתעקשים להסיט את הנושא למאקרו. לא רוצה. כרגע דיברתי על המיקרו והגנתי על אותו חייל באופן אישי כנגד הרפש שהוטל עליו מפי הכותב כאן למעלה. למה אתה מתעקש לנצל"ש את השרשור הזה ולהטיל רפש גם בי וגם באותו חייל, למה?
זה סתם לא שייך כרגע. אני לא טענתי בשרשור הזה שכל חיילי צה"ל צדיקים תמימים וגם לא טענתי בשרשור זה שכל הגבעוניסטים הם מסריחים ומגעילים.
הבעיה היא שעירבת אתה, ואולי גם הדובר שמעל - את דעותיכם עלי מכל השרשורים האחרים - שגם שם אגב זה לא נכון, אבל ניחא - והחלטתם להשפריץ את זה כאן.
עכשיו תגובה עניינית לגבי אותו מולי ליינר יש לך? האם יש לך הוכחה נגדו שהוא רוצה לפנות יישובים כמו שטען זה שלמעה? יש לך הוכחה עליו שהוא מת לקלל דתיים ומתנחלים? יש לך הוכחה שהוא לא באמת רצה להיות קרבי? תתייחס נטו לאותו חייל ש-א-נ-י- דיברתי עליו בשרשור - או שתפתח שרשור נוסף בו תגיד מה שאתה רוצה על מי שאתה רוצה ותצא עלי כמה שבא לך.
(ולמען הסר ספק, שלא יובן לא נכון מדבריי - מה שכתבתי לגבי אנשים שרוצים להחריב את המדינה - לא כיוונתי את דבריי לכלל הציבור של נוער הגבעות, אלא הגבתי את זה לאותו מגיב שלמעלה שמעדיף שלא יהיה צבא בכלל - ובלאו הכי אני מבין שאם אין צבא המדינה תוחרב, ואת זה אני לא רוצה - אני רוצה חיילים ששומרים על המדינה שהיא לא תוחרב. על זה ורק על זה דיברתי. לא התייחסתי לתופעת נוער הגבעות בכללותה, ולא התייחסתי למה שהם עו/שים לא עושים, אלא נטו מול האמירה של אותו מגיב, שעצוב מכך שנוער הולך לצבא, וקורא לצבא המולך - ובהקשר הדתי, דבר שאסור בתכלית האיסור ללכת אליו או "למסור את ילדי ישראל התמימים לידיו".
דבר אחרון - אולי אל שמת לב אבל בימים האחרונים מאוד התמתנתי בהתבטאויות שלי כאן, ויש דברים שאני בולע, ויש דברים שאני מבהיר במדויק מה הדבר הספציפי שמפריע לי, ומשתדל כמה שניתן לא להכליל ולא לצאת בהצהרות מגעילות סתם.
כל טוב 
אנא ענה בחביבות ובצורה עניינית,
ללא ביטויים כמו "צא מהסרט שלך כבר", או "חלאס עם הבילבולי שכל האלה" וכיוצא באלו.
זה לא מחזק או מוסיף אמינות לדעות שלך
בינתיים מי שהגיב פה עד היום בצורה לא חביבה זה לא אני, וכשאני רואה שפעם אחר פעם מכפישים את האנשים האלה קשה לי לשתוק, אם אתה מעיר כדאי שתעשה את זה תמיד ולא רק עכשיו, תודה!
מי שהגיב פה עד היום בצורה לא חביבה כלפי כל דבר שקשור לממלכתיים ולמדינה, זה לא אני, וכשאני רואה שפעם אחר פעם מכפישים את... - רקשה לי לשתוק. אם אתה מעיר לי, כדאי שתעשה את זה תמיד, גם לכיוון השני, ולא רק עכשיו. תודה! 
(נקודה למחשבה: מבחינתך אני תמיד מקדש את המדינה שהיא לא מאה אחוז. האם אתה לא מקדש בדבריך בדיוק את נוער הגבעות שגם הוא לא מאה אחוז? אז מה לך להלין עליי?)
כל טוב.
בפורום הזה, אתה מוזמן להסתכל בהיסטוריה ולבדוק שכשהייתה ביקורת היא נאמרה, אני לא מקדש אף אחד!
אתה גם מוזמן לראות באו״ח שכתבתי ביקורת בעבר על מיכאל בן ארי בניגוד למצביעי בנט שלא משנה מה הוא עשה ויעשה ימשיכו להלל אותו, אם טעית אתה יכול להודות בטעותך מבלי לנסות לחפש איפה האחר לא בסדר..
תסתכל בארבע חמש עמודים האחרונים מלפני פסח עד עכשיו ותראה באיזה צורה לא נעימה השתלחת פעם אחר פעם כלפי חבר׳ה גם כאלה שענו לך בצורה יפה..
לגופה של טענה,
אינני חושב שיש כאן ולו משתמש אחד שעבר על כללי הפורום ולא ננזף על כך.
תנוח דעתך, אנחנו לא עושים איפה ואיפה.
ולא על הערה אחת שלי ישר יעיר ועל עשרות תגובות אחרות ישתוק!
את תגובותיי.
שירבו כמותך בישוב יצהר!
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונהבשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
אשמח לעזרה
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...