שיתכן שהנערים היהודים שנעצרו באשמת הצתת הנער הערבי ורציחתו
כלל לא קשורים למעשה.
מסתבר שה"הודאות" שלהם הוצאו בחקירות אלימות,
והחשד היחיד הקושר אותם למעשים היה נסיעתם ברכב באזור בשעת האירוע
ימים יגידו.
שיתכן שהנערים היהודים שנעצרו באשמת הצתת הנער הערבי ורציחתו
כלל לא קשורים למעשה.
מסתבר שה"הודאות" שלהם הוצאו בחקירות אלימות,
והחשד היחיד הקושר אותם למעשים היה נסיעתם ברכב באזור בשעת האירוע
ימים יגידו.
דוסית גאה!הם נבהלו מההסתה של המחבלים נגד היהודים, ונכנעו והחליטו לתפוס כמה יהודים ולהאשים אותם.
שירגיע את העסק???
עד מתי הרצון להכניס וללעוג ולהאשים יהיה אצלכם??? האם באמת נראה לכם שהשב"כ עד כדי כך מטומטם שהוא לא יודע לצפות מה יקרה לאחר דיווח כזה? נראה לך שהם חושבים שזה מה שירגיע את הערבים - ולא להיפך???
זה שלא היה עורך דין - זה משהו אחר, באמת צריך לדאוג שהחוק יישמר והכל - אבל נראה לי קצת הזוי לחשוב שהשב"F ר-צ-ה שיהודי הוא זה שייתפס. הרי אם ניתן לתפוס את הרוצחים, נגיד שהם ערבים - הרי זה יהיה רב ערך למדינת ישראל כדי להגן על האינטרסים שלה. גם של השב"כ. זה שיהודים רצחו - זה דבר שלא רצוי מבחינת העם והשב"כ, ככה אני מאמין.
דבר אחרון - למיטב הבנתי, מצלמות אבטחה רבות מאוד קלטו את הרכב לאורך מסלולו, כולל רגע החטיפה עצמו - הגיוני, זה בוצע בלב עיר. בעקבות כך, די הגיוני שיהיה יחסית קל לעלות על עקבות הרכב.
בכל מקרה, למרות כל מה שכתבתי עכשיו, הלוואי שאיכשהו אתבדה - אבל כנראה שרק בית המשפט יחליט. אם ההודאות הוצאו בכוח וזה לא אמיתי, שיערער ויסביר את עמדתו הנוכחית.
(וזה כמובן לא משנה את דעתי, שבלי קשר למקרה הזה, אין היתר לרצוח באופן אקראי ועצמי כל אדם שהוא, בלי היתר הלכתי מרב מספיק בעל כתפיים).
נ.ב: כמובן, אין בכוונתי להגיד שהשב"כ והמשטרה הם הגופים הכי נקיים ויעילים ואמיתיים שבעולם - אלא רק, שנראה לי שיש גבול, זה הכל...
זה לא בשביל להרגיע את הערבים אלא בשביל שיגנו את המתנחלים וגם שירדו מהדרישה לנקום בערבים (כי זה מוכיח כביכול שזה מוביל לרצח) זה די הגיוני דווקא שיחששו מהדרישות האלה (שגם עלולות להפיל את הממשלה) ולכן יחשידו מישהו שלא באמת אשם אבל זה עוזר לאינטרסים שלהם
בית המשפט משתף איתם פעולה כך שבכלל לא בטוח שהשופטים ישפטו משפט צדק
ולשב"כ ולמשטרה אין גבולות, מספיק להכיר מקרוב כמה סיפורים עליהם בשביל לדעת מה יותר הגיוני (כלומר- שזו עלילת דם)
למרות כל מה שטיפטפו לך כל החיים, מסתבר שבטח ובטח שיש גבולות - אבל ממש לא רק זה, זה לא רק קשור לגבולות - אלא לשכל ישר. מטרת השב"כ במצב קריטי כזה, מטרתו העליונה, היא לא לגרום שישנאו את המתנחלים וירדו מדרישה כזאת או אחרת - מטרתו לתפוס את מבצע הפשע, לכאן או לכאן. (וכמובן לא רק השב"כ אלא גם המשטרה). אני די בטוח, מהיגיון ישר, שגם בשב"כ קיוו וייחלו לכך שלא מדובר ביהודים שרצחו. לכל יהודי ויהודי, כולל כ-ל חוקרי השב"כ, היה יותר קל ונוח אם היה מתברר במהרה שמדובר ברצח על רקע כבוד המשפחה, כי הנער היה הומו ודוד שלו ממש לא אהב את זה, והחליט להראות לאחיין הסורר שלו מה זה, בדרך הכי אלימה שאפשר.
פיענוח כזה של התעלומה - היה מוריד כל כך הרבה כאב ראש מעל ראשי השב"כ והמשטרה בימים האחרונים. לא את זאת שנאלצת עכשיו להתמודד עם הפרות הסדר, לא את זאת שנאלצת עכשיו לבצע עוד ועוד האזנות, לשלוח עוד מסתערבים כדי שיאתרו התארגנויות בקרב ערבים כאלו ואחרים לבצע מעשי נקם וחטיפה בתגובה למעשה הרצח.
שכל ישר, זה כל מה שאני ואת יכולים להפעיל כאן כאשר כמובן אין לנו מידע אחר מלבד מה שהופץ בתקשורת וכולם יודעים. ובשכל הישר - אין סיבה מיוחדת שהשב"כ ירצה ויפעל בכוונה על מנת להפליל יהודים ברצח שלא עשו, כאשר הוא יודע שזה יבעיר את השטח.
לכן ככה אני מאמין, ההפללה לא נעשתה כמו שאת אומרת, כניסיון "לדפוק" בלבד - אלא באמת כי נאספו ראיות משמעותיות מספיק.
בנוגע לשיטות החקירה - מצטער, אבל האם כל אחד שנחקר, אולי באגרסיביות יתר - זה אוטומטית אומר שגרסתאו של אחרי החקירה, שהוא הודה רק בגלל הלחץ - היא אמיתית???
מה שכן - כן, בהחלט אני מנסה לחשוב מהראש ולא מהבטן או מהלב.
אם יש לך סיבה מוצקת להסביר לי למה עדיף להם ככה ולא ככה, כלומר - שעדיף להם ההיפך ממה שאמרתי - בבקשה, תסבירי בהיגיון ישר למה, ומה התועלת הרבה שמחפה על הנזק הברור שייגרם מהפללת שווא כזאת, לדבריך - שהשב"כ מוכן לספוג את הנזק, בתמורה ל"תועלת" - מהי התועלת הגדולה כל כך?
במקום להתלהם - את יכולה לתת את הנימוק שלך, את ההסבר שלך, להתמודד עניינית עם ההודעה הרצינית שלי. אשמח לשמוע את תשובתך.
זה הגיוני שהנאצים יהרגו יהודים? זה הגיוני להרוג נוצרי כדי להעליל על היהודים עלילת דם? זה הגיוני לעצור נער בדרך הביתה כי יש לו טושים בכיס?
אנטישמיות זה לא דבר הגיוני. נכון שמנסים למצוא תרוצים למה זה בסדר וזה מה שצריך לעשות (כי לכולם יש איזשהו מצפון), ולכן בכל אחד מהמקרים האנטישמי יצליח להסביר למה הוא עשה את זה, אבל ברור לכולם שזה תרוץ ואין הגיון אמיתי מאחורי האנטישמיות.
ולא סתם- כי הלכה עשיו שונא ליעקב. לא בגלל סיבה הגיונית כזו או אחרת.
האנטישמיות מכוונת כלפי מי שרוצה לעשות את רצון ה', ולכן בשנים האחרונות יש הרבה שנאה לא מוסברת (אנטישמיות) כלפי חרדים וכלפי דתיים תורניים. ואפשר לראות הרבה דוגמאות לכך (כל מי שלא עיוור לדוגמאות האלה)
וזה ההבדל בינינו- אתה יוצא מתוך נקודת ההנחה שהמקרה פה הוא מקרה רגיל כמו כל מקרה פשע ולכן הוא נחקר באופן הגיוני. ואנחנו טוענים שזה מקרה קלאסי של אנטישמיות (עלילת דם קלאסית), ולכן אין פה הגיון אמיתי.
אבל את עדיין לא אמרת הרבה - את צריכה להסביר הגיונית למה שהשב"כ ירצה שעוד יהודים יהרגו, אולי, חלילה, ממעשי נקם של ערבים. את צריכה להסביר למה השב"כ רצה שתהיה לו אחרי זה עוד הרבה יותר עבודה.
דבר נוסף - אני מוחה נגד ההאשמה הקולקטיבית שלך נגגד כוחות הביטחון שמסכנים את החיים שלהם למענך ולמעני ולמען כולנו. זה דבר חמור ואני מזוזעזע ממך. את כרגע קראת לדוד שלי אנטישמי!!! אני מוחה על כך.
וברור, זה הכי קל...אין לך הסבר הגיוני לתת, אז את משליכה את הטיעון הכי קל היום בשוק : " אנטישמיות. אנטישמיות כלפי חרדים ודתיים" (אגב, אם ככה - המונח אנטישמיות לא שייך כלל, כיוון שאנטישמיות זה שנאה המופנית כלפי העם היהודי בכללו. למען האמת - כלפי כל צאצאי שם, אבל באלפיים השנים האחרונים המושג קיבל כיוון אחד בלבד, כפי שנאת יהודים - ולא שנאה כלפי מגזר מסויים ביהדות). מצטער - השב"כניק בעצמו הוא יהודי. אם כבר, אולי היית צריכה להשתמש בטיעון : " יצר השמדה עצמית". להאשים באנטישמיות איש כוחות ביטחון שיכול לסכן את החיים שלו בלב ליבו של שטח ערבי פעמים רבות בשנה - זה פחות או יותר כמו לקרוא רוצח לרופא שקובע מוות לפצוע בשטח. זה הזוי.
הכי קל להשתמש בטיעון הגלותי הישן, ששם כנראה היה שייך, "קצת" יותר ממצב שבו גם את וגם איש כוחות הביטחון, שניכם יהודים.
וזה ההבדל בינינו - את כל כך שונאת את הממסד, את כל מי שמדבר בשם מדינת ישראל, את כל מי שהוא לא ימני קיצוני שחושב שצריך לשרוף את כל הערבים - שהשנאה הזאת שלך גורמת לך לראות כל אחד כזה, לראות כל אחד שחלילה מעז לעצור יהודי באשמת הריגת ערבי, כאנטישמי.
(הרשתי לעצמי להגיד שאת "שונאת כ"כ..." - כיוון שגם את לפני זה הרשת לעצמך להגיד מה אני...)
אני אישית, לא קונה את זה. אבל זכותך לחשוב מה שבא לך.
אם לא תהיה להם עבודה הם יסגרו ויאלצו להודות שכל הרדיפות אחרי היהודים הייתה לשווא.
סיבה מספיק טובה למצוא אשמים מבין היהודים?
וטען שהוא הסתנן לעזה וירה משם את הרקטות בכל השבוע הזה? זה יכול להיות אחלה פרובוקציה שתפטור את ראש הממשלה מלתקוף בעזה!!!
<צ>
נו, באמת...
יהודים שרוצחים ערבי = הרבה יותר בעיות וכאב ראש על הראש של ראש הממשלה. עובדה. יהודים, כשמחו - לא שרפו תחנות רכבת, לא הפגינו בצורה אלימה כמו הערבים, ורובם, ככל הנראה, לא מתכננים להחזיר בעצמם נקמה - כמו שערבים רבים כעת מתכננים בעקבות הרצח, שכמובן, זאת הפרובוקציה של השב"כ רק בשביל להשתיק את השטח אמרה שזה יהודים עשו את זה...
לא מבין את ההיגיון בדבריך, לאור המצב הדי ברור גם מלכתחילה, ובטח שבדיעבד. לא מבין עדיין איך אתה מנתח את המצב ככה שלשב"כ ולראש הממשלה שווה לספוג את כל החסרונות העצומים שהיו בשבוע הזה, בשביל, אולי, איזה "רווחונצ'יק" קטן, של טיפל'ה קצת פחות כאב ראש מהמתנחלים שיהיו עסוקים בלהיות המומים.
לראש הממשלה פשוט לא היה כלום על הראש חוץ מהמתנחלים, ברור. חמאס לא ישב לו על הראש. החלטות גורליות במבצע, הכנסת כוחות, הוצאת כוחות - וכעת גם בעזה, והכל - אין לו כלום על הראש - רק למצוא איך להכניס במתנחלים האלו שלא ישגעו לי את המוח בדיוק כשהאקמול נגמר.
גם אם תגיד כסף. תעשה חשבון כמה עלה לשב"כ, לצבא, למשטרה, ולממשלה כמדינה - כל הנזקים שנגרמו בשבוע האחרון כתוצאה מההתלהמויות וההשתלכויות חסרות הרסן של הערבים.
בטוח יותר מ"כמה תוספת תקציב שנתניהו הבטיח לשב"F אם יעשה את הפרובוקציה שיוניסמייל בטוח שהיא הייתה"
לא כפיתי אותה על אף אחד, זכותו של כל אחד לחשוב מה שהוא רוצה.
אני חושב (ויודע) שאני צודק. אתה חושב ויודע שאני לא צודק ואתה כן? סבבה לגמריי, זכותך 
כדי לפגוע באחדות.
אבל אני מסכים איתך שזה לא הגיוני וברור לי שזה לא הציונים.
דבר מסובך שצ'יק צ'ק נפתר זה מסריח.
סתם אגב בטווח זמן של פחות משעה הם חטפו שרפו וכיבו?
הרי לא מצאו את הגופה בוערת...
הרי מצלמות האבטחה לא משקרות - הן מראות, אם הבנתי נכון, בדיוק מתי הנער נחטף, וגם אז נערכה השיחה של המשפחה למשטרה, ואחרי זה מצאו את הגופה - הגופה בכל מקרה נשרפה. ככה שטווח הזמן לא משתנה בכל מקרה- והגופה שרופה. כלומר, או ערבים הרגו ושרפו, או יהודים הרגו ושרפו - אבל שניהם עשו את זה בכל מקרה באותו משך זמן בדיוק.
ככה שמה שאמרת עכשיו, לא אומר כלום, לא מקשה בכלל על העניין...
דבר נוסף - "דבר מסובך"? מדובר במקרה חטיפה מלב עיר, כאשר מייד ברגע החטיפה מודיעים על החטיפה, יש מצלמות אבטחה, יש צילומים של הרכב, הגופה מושלכת בשטח העיר בה נחטף הבחור, לבחור היה פלאפון...
בוא נגיד ככה, זה הרבה פחות מסובך ממקרה החטיפה של הנערים היהודים - כולל שיחת הטלפון שלהם.
של פותח השרשור כנראה.
אתה טוען שעבר יותר זמן בפועל מהחטיפה עד למציאת הד\גופה? שמה שהודיעו על החטיפה - זה לא באמת היה באותו רגע?
על מה אתה מדבר, במחילה, אנא הסבר במילים פשוטות יותר כי אני לא מבין בקודים שלך...
ואגב מעוד כמה פרטים שגילתי השבת .
מתחזק החשד שמדובר בעלילה...
אבל לכל הדרגים בשב"כ ובמשטרה יש אינטרס להגיע להישגים, בוודאי בפרשה שמסעירה את המדינה.
זה יכול לגרום למישהו באחד הדרגים לנסות להשיג הפללה, גם אם הראיות אינן חזקות מספיק.
במקרים קיצוניים, זה יכול לגרום למישהו לנסות במודע להפליל אדם חף מפשע.
וכשמישהו מודה בחקירת שב"כ, בין אם הוא אשם ובין אם לא, זה בגלל הלחץ.
אני לא יודע מי הרג את הנער הערבי, החשודים, יהודים אחרים או ערבים. הייתי מעדיף שאלו היו ערבים, אבל זה לא תלוי בהעדפות שלי.
והסר ממנו יגון ואנחה, ומלוך עלינו מהרה אתה ה' לבדך בחסד וברחמים, בצדק ובמשפט"...
הידיעה הכי ראשונית הייתה שתוך 50 דקות מצאו גופה חרוכה והמשטרה גם לא עלה בדעתה שזה קשור עם הנער.
הנה ההסבר:
אם זה היה תוך 50 דקות. הגופה הייתה אמורה להיות בוערת עדיין, ומסביב אש. לא דווח על כזה דבר. משמע שהגופה הייתה שם כבר מזמן מזמן. זה נותן הסבר גם למה המשטרה לא קשרה מייד את הגופה עם הנער הנעדר. כי סתם גופה חרוכה לא יכולה להיות קשורה עם נער שנעדר לפני 50 דקות. אם היו שורפים אותו הרגע היה צריך להיות עשן ואש בכל הסביבה.
אבל הערבים לחצו שזה-זה. כנראה שהם ידעו מה שלא ידעה המשטרה. בדקו ומצאו שזה אכן הנער הנעדר.
המסקנה: הנער נרצח יום או יומיים לפני מציאת הגופה. וזה נותן סיפור שונה לגמרי.
לצערינו השב"כ לא בוחלים בשום אמצעי על מנת להוציא הודאה מיהודים.
כמובן שאף אחד לא יתבע על ההתעללויות האלה שהם עברו והשב"כ ימשיכו לעשות את שלהם ולהתעלל באנשים תמימים רק כי הם יהודים (אמרנו אנטישמיות?)
אבל כמובן שנוח להם שהעם לא יתבע מלחמה ולכן צריך להפיל אשמה על נערים מסכנים שנבחרו לקרבן
מעניין מה יגידו כל אותם אנשי ציבור שמיהרו לגנות את הנערים על הרצח
(אם התקשורת תחליט לפרסם, הרי התעללות ביהודי זה לא מעניין כמו התעללות בערבי)
ומ"ם שהכנתי אתמול על המצב..
עשו תחרות בין ה-ק.ג.ב, אף.בי.איי והשב"כ.
שחררו פיל ליער, והסוכנויות צריכות לתופסו כמה שיותר מהר.
הק.ג.ב שלח סוכנים בין העצים, מצלמות, מזל"טים וכו' עד שתפסו את הפיל אחרי שעתיים.
האף.בי.איי פרש כוחות בתוך היער, העלה מסוקים וכו' עד שתפס את הפיל אחרי שעתיים.
השב"כ שלח חוקרים, ואחרי חצי שעה חזרו מהיער עם חתול.
חתול?
כן, הוא הודה שהוא פיל...
אנחנו אמורים לא להאמין לזה ולטעון שעינו אותם בניסיון להפליל, ושזה לא אומר שהם רצחו, שהם חפים מפשע??
למעשה, אם אני מבין נכון את הגישה הזאת, - כל הערבים היושבים באשמת רצח בכלא הישראלי, חפים מפשע, כי השב"כ מענה אותם והם לא באמת רצחו, אלא רק בגלל העינויים הם הודו בכך.
נו, באמת. כל דבר שרוצים לראות רק חד צדדית, זה כזה מדהים אותי...
או שאוטומטית, כברירת מחדל - יהודי שטוען שהופלל בעינויים, הוא צודק, ואילו ערבי שטוען שהופלל בעינויים, הוא שקרן ורוצח?
כי אני לא מבין כבר מה לחשוב 
ותן טלאני מוחה. נפגעתי.
שמובן שצה"ל יבוא על ימין ועל שמאל וישמיד סתם בים ש"מלאים בילדים".
צה"ל מבצע את הפעולות ההכרחיות תוך ניסיון למזער פגיעה באזרחים שאין הוכחות כלפיהם שהם עבריינים ופועלים פיזית נגד המדינה, אב באמת, אם במהלך פעולה לגיטימית כזאת, נפגעים פה ושם גם אזרחים - זה באמת כורח המציאות.
אבל מכאן ועד להגיד שאני תומך בכך שמחר צה"ל ייכנס לרמאללה, למשל, וישלוף משם נשים ונערים קטנים, ויעמיד אותם ול כיתת יורים ויירה בהם למוות בכיכר העיר - המרחק גדול.
וככה הובן מדבריך שאתה מייחס לי. ולא לזה הייתה כוונתי.
אבל באמת, ליהודי יחיד אסור על דעת עצמו לנקום. אלא, רק במצב עצמו של סיכון חיים של יהודי כלשהו, הוא יכול למנוע את הפשע בכל דרך אפשרית, ואם מה שנצרך זה הריגת המחבל - אז זה בסדר לגמרי לגמרי, כמובן...
יש לך מקור בשב"כ ואנחנו לא יודעים על זה?
למיטב ידיעתי חומר החקירה די חסוי וממש לא כל אחד, אפילו לא "פנימי", יכול לראות את כל פרטי החקירה ואת הראיות וכו', אלא בעיקר עורכי הדין, וגם הם לא בטוצ הכל, וכמובן - השופטים.
אבל אם אתה אומר...פשוט נחכה ונראה מה ייפסק. בעצם, גם זה לא יעזור, כי כמובן שאם יפסקו שהם אשמים, עדיין אף אחד לא יאמין לזה...בעייה

מניין לאותו אדם שפרסם את זה בוואצאפ - שאגב, גילינו עד כמה הוואצאפ בימינו אמין, במיוחד לנוכח הודעת השקר שהופצה שעות ספורות לאחר חטיפת שלושת הנערים, ועוד ועוד... (<צ>, כמובן) - וכמובן שמו לא נראה, אי אפשר לדעת מיהו ומהו ומהם מקורות המידע שעליהם הוא מתבסס, ועד כמה הוא אמין - מניין לאותו אדם, ש"למשטרה אין שום ראיות אחרות"? האם כל חומר החקירה וכל הראיות, כולל כל מה שתחת צו איסור פרסום וחסוי מעיני הציבור - גלוי בפני אותו אדם או מקור המידע שלו?
תמהני. זה הכל.
אני לא טוען שהוא שקרן גמור, אבל גם לא מאמין אוטומטית לדברי. למעשה, מי שיפסוק בסופו של דבר הרי, זה בית המשפט - לא השב"כ ולא המשטרה. הם לא הפוסקים.
אז אם כבר, תתנו תפילתכם על בית המשפט שיחליט ככה וככה, ולא אחרת, לרעת הנערים...
אני מאמין שבית המשפט יקבל את כל החומר, כולל זה החסוי מעינו של שולח הוואצאפ...
ו...אם את כל כך רוצה לשמוע את זה ואני כל כך מפריע לך, אז בסדר - אני בחור אטום. סבבה לך? 
בעיקר ש50% מהעצורים מתברר במעצר שווא
אם לא - מה עניין הסטת הנושא הזאת? זה לא קשור להודעה שלי, במחילה... אם יש לך תשובה עניינית לגבי מה ששאלתי ספציפית אותה, גם אתה יכול לענות, כמובן - אבל סתם להכניס פרט אחר שלא מדבר על מה ששאלתי - מה העניין?
ומי שגר במקומות מסוימים לא חסר מספיק מקורות פנימיים לדעת דברים חסויים.
סתם למשל אחת התגובות של משטרת ישראל לתלונה מסוימת "תרצו שנלביש לו תיק של תג מחיר?" בעוד שהתלונה היתה על דבר חמור אחר לגמרי..
השב"כ מנוהל ע"י שונאי ישראל
כמה מחמאות מחולקות כאן כל הזמן, מה אני אגיד.
בטח, כמובן. שונאי ישראל השב"כ האלה. כל כך שונאי ישראל עד שעל מקרה אחד של ניסיון חטיפה שהצליח, השב"כ הצליח בשנים האחרונות למנוע עשרות מקרים אחרים.
כל כך שונאי ישראל יש שם, שעל כל פיגוע אחד שיוצא לצערנו לפועל, ישנם עשרות פיגועים שנמנעים עוד ברמה המודיעינית.
תסלח לי, אבל לעניות דעתי יש פה עבודה קשה של צורך בבקשת סליחה מהרבה אנשים על הלבנת פנים, הוצאת שם רע ועוד ועוד, ברבים.
כל טוב וב"הצלחה לך.
היתכן האסיר הכי מבודד במדינה הוא "רוצח ראש ממשלה "
עונש שלא זוכים בו גדולי המרצחים הפלסטינאים???
עכשיו חשוב/י שנית וכתבי ככל העולה על רוחך במקלדת!
או לכל הפחות, נכון לזמן שבו פורסם אודות "האסיר X", - אז הובן שיש אסירים יותר מבודדים אפילו, במדינה...
עכשיו, חשוב שנית - ואנא הגב למה שכתבתי, במקום לענות בשאלה על שאלה(השאלה שלי - סוג של שאלה. יותר הצבת עובדות שאין חולק עליהם) . תשובה על מה שכתבתי, לא קיבלתי
ורגע, שאני אבין - זה היה ניסיון לטעון ולהראות בכך שהשב"כ הוא "שונאי ישראל"? זה שרוצח ראש ממשלה - ואני לא נכנס כרגע לקונספירציות - הוא כלוא, ואפילו מבודד מאוד, ואפילו נגיד יותר מבודד מרוצחים פלסטינאים - האם זה מה שאומר שללא שום ספק, בוודאות מוחלטת, השב"כ הם שונאי ישראל?
תמהני על דרך הסקת המסקנות שלך, ידידי.
רובם ככולם בורחים מהארץ או לכל הפחות מדברים בדיעות שמאל שלא יביישו את זועבי
ובקשר לנתונים שהבאת זה נטו בסיעתא דישמיא וזהו אם ה לא ישמור עיר שוא שקד שומר!
כשיש כישלונות - זה השב"כ והממשלה אשמים.ותן טלאבל כשיש הצלחות - חס וחלילה שהם יהיו אלו שיקבלו את הקרדיט - הם לא עשו כלום, זה הכל מה'.
אתה לא מצליח לראות את הצביעות או לכל הפחות התמימות נוזלת מהאמירות האלו???
אתה סומך על ניסים, שאני אבין???
ה' מוריד כאן נס משמיים ללא שום שליח בעולם הזה???
שמעת פעם על המושג "מגלגלין זכות על ידי זכאי"?
כן, ברור - ה' תמיד מעורב, כמובן, הרי כל דבר הוא בסיעתא דישמיא - אבל דרך מי ה' בוחר להביא לנו את הסיעתא דישמיא הזאת? דרך סוכן השב"כ שהצליח להביא למעצר של שלושה מבבוקשים שניסו לתכנן פיגוע חטיפה!!! דרך אנשים כאלו!!!
לצערי, אתה מדבר כעת בשפתם של שונאי ישראל והמדינה. אימצת את ראייתו של השמאל הקיצוני. למעשה, כשאני חושב על זה - ייתכן שבאמת אין הבדל גדול כל כך בין השמאל הקיצוני רדיקלי, לימין הקיצוני רדיקלי. זאת פחות או יותר אותה טעות, אותה דרך להגיע לטעות, ואותה תוצאה, שחלילה לנו אם תגיע לתוצאה ששני הקיצונים האלו מייחלים לה, וזה, הפסקת קיומה של מדינת ישראל, ומתוך כך, בהכרח, השמדת העם היהודי מארצו, לכל הפחות.
באמת יש לי כח לכתוב פה מגילות בכדי להוכיח לך את טעותך?
רב התשתית המדינית והביטחונית של המדינה לצערי הרב בנויה מאנשים שדעת תורה אינם בראש מעייניהם
כל ינוקא בשוקא יודע זאת כל המנוע שלהם זה שקט תעשייתי ובשבילו הם יעשו הכל גם להפיל תיק על נערים יהודים בכדי להגיע לשקט המדומיין הזה.
לך בבקשה ללמוד בישיבת עוד יוסף חי ותראה ישיבה בישראל אחוזה ע"י המריעין בישין הללו שלך
לשם ההקבלה לא ראיתי ולו מסגד אחד נתפס כך
על מה אתה מדבר??
תכנס לפרופורציות ואל תאמין לכל כותרת בחדשות הם מפרסמים רק את מה שמותר להם לא את האמת!!!!
שיקנו לעצמם סירות, ויתחילו לשייט בין חיפה ללרנקה.
ולפטריוטים אמיתיים מומלץ להקיף את אפריקה ולהתקרב עד כמעט חופי אוסטרליה
בתקופת טרום מדינה. על הערבים זה לא עושה רושם כמו פעם. יש דרכים אחרותלחשבאת ארץ ישראל.
על נוכחות של יהודים בארץ ישראל
… אתה מאוד מתפעל ממה שסמוטריץ עושה ביהודה ושומרו. אתה פשות חושב שזה יאייד את הערבים שחיים שמה. תבעירו אש ואחר כך תגלגלו עיניים ותבכו שיש אינטיפדה, קורבנות ורעש גדול בעולם. יש דרכים אחרות לישב את ארץ ישראל.
כשיעקב אבינו התכונן למפגש עם אחיו עישב הוא הלך בשלשה דרכים: התכונן למלחמה, שלח מתנות, והתפלל. הרב קוק מלמד אותנו שזאת הדרך להצלחה . לדגול רק בדרך אחת זה מביא רק לכשלון.
במקביל הממשלה הבאה תצטרך תוכנית לעודד את הערבים להגר. מניח שבאוסטרליה הנאורה ישמחו לעזור להם להתיישב במקום בלי יהודים ברברים שכמותנו.
מה התכלית בסיורים בתוך כפרים ערבים?
… ושני קורבנות וכמה פצועים הלכו ככה סתם ללא תכלית.
ברור שיורד נמושה כמוך לא מבין מה התכלית להיות בארץ ישראל, יכלנו כולנו להשאר בגלות כמוך ואז היו רוצחים אותנו בלי תכלית.
מי שמצדיק רצח של יהודים, כי הם נמצאים בארץ ישראל, באמת עבר צד על מלא...
… מכוניות של ערבים בכפרים בבקעת הירדן אז מסכנים אותי אישית בביקורי בארץ כאשר אני נוסע על כביש 90 מבית שאן לכותל המערבי!!!!!.
אז לכן אני רוצה לדעת מה התכלית אזאם אין לכם תשובה כנראה שאין תכלית, יש רק השמצות וגלגול עיניים.
אף אחד לא מסכן אותך.
להפך - כביש הבקעה (כמו כבישים רבים ברחבי יהודה ושומרון) הרבה יותר בטוח היום מלפני שנה וק"ו מלפני חמש שנים - בזכות חוות רבות ורועי צאן יהודים שתופסים את המרחב ומרחיקים את המחבלים מהכביש. תבדוק מספרי הרוגים/פצועים מהמפלצות הערביות ביו"ש השנה מול שנים קודמות - תראה שככל שאנחנו שולטים וחופשיים במרחב, הטרור יורד.
הערבים מצד עצמם, רוצחים יהודים תמיד, עם תירוצים שאוטו-אנטישמים כמוך קונים ובלעדיהם. עם זה שנמצאים במרחבי השומרון ובלי, עם זה שאנשים מבארי קונים להם ממתקים ומסיעים אותם בהתנדבות ובלי - לרצון ולמאמצים שלהם לרצוח, ממש לא משנה מה נעשה.
ליכולת שלהם - משנה בהחלט. העובדה שנקודת החיכוך עברה מהכבישים הראשיים ומהישובים עצמם, לגבול השטח שהפולשים הערבים מחזיקים - אומרת שהתקדמנו הרבה באחיזה בשטח.
אם הם מסיירים בכפרים ערבים בכווית או בדלתא של הנילוס, ולא הזמינו אותנו להצטרף, אז זה באמת לא בסדר.
היותם יהודים
לא בגלל שום סיבה מיוחדת.
זה גם קורה בכל פעם שמזדמן לערבי עם אמצעי חבלה ונשק לפגוע ביהודים, מבלי שיהודים נכנסים לכפרים בשומרון.
… אני מתעקש לדעת מה התכלית במקרה הזה של סיור בכפר ערבי כאילו אנחנו מדינה שבדרך שמנסה להפחיד ערבים וגורמת להם לנטוש כפרים שלמים.
מוסלמים רוצים להרוג יהודים גם בבונדי ביץ.
האחראיים לסיור
לא כאן בבפורום
רק שצריך גם לזכור שגם ב-48' הערבים בלוד וברמלה וביפו ובצפת ובמג'דל ( אשקלון) פתחו באש על יהודים ששנסעו או הלכו בקרבתם.
אם מכל מקום בו הערבים פוגעים בנו נפסיק להגיע, אפשר לסיים בזה את חיינו כאן
לנרמל את השהות שלנו מחוץ לגדרות. מולנו ומול האויב.
להשליט יותר תחושת ביטחון במרחב.
וכל זה בלי שהם נכנסו לכפר בכלל. כמו שאפשר לראות בסרטונים.
אגב, לאחרונה היה איזה נער יקר מהשומרון שיצא בפרויקט מיוחד לתקוע אלפי דגלים לאורך הכבישים ביו"ש. כ"כ הרבה אנשים תמכו ועזרו וחיזקו והתחזקו, מתוך יו"ש ומבחוץ.
מצד שני אם ח"ו היה מתרחש אירוע טראגי בפאתי אחד הכפרים גם הוא היה הופך בן רגע בעיני ההמון מגיבור לאשם.
בנוסף, היום יש מאות אלפי דונמים שאפשר לטייל בהם בזכות אנשים מיוחדים שהלכו לפני המחנה ופרצו את הדרך. מעיינות, מצפים, נחלים וכו'.
אני חושב שצריך להיות מעט יותר ישרים ולקבוע מה לגיטימי וחשוב ומה להיפך, בלי קשר לאירועים טראגיים.
גם בשטח הזה בעז"ה בקרוב יהיה אפשר ללכת בבטחה עם המשפחה.
על חטיפת נשק ורצח???
למה להתייחס לאויב שרוצה להשמיד אותנו כאל מעין תופעת טבע מובנית שצריך להתאים את עצמנו לחיות לצידה
מי ירצה להתגייס לצבא כזה אומלל
מרחק 2 מטר מהמחבלים ופוחדים לירות כי יכנסו לכלא
ומעוור לחלוטין מאג'נדה
כדי להאמין שהם לא ירו כי "הוראות פתיחה באש" או שקר אחר שתנסה למכור כאן
מאשר שמאלן כמוך.
אני בטוח שהם לא נצמדו לפרוטוקול. אבל במידה רבה או עיקרית זה מגיע מהוראות הפתיחה באש.
מידת איום שלא משחקת עליהם ממש.
-אבל הם יירו באוויר!!
-מה אכפת לך שהם יירו באוויר, מה אתה ציפור?
במיוחד כשהפוסל...
כל מי ש(כנאאה בניגוד אליך) מודע למציאות,
כל מי שיודע שרבש"ץ יצהר הודח כי הוא "מדי התקפי" (כלומר ירה באויר בסיטואציה דומה), כל מי שמכיר לוחמי הגמ"ר שהודחו,
כל מי ששמע שרבש"צים רבים בגזרה קיבלו שיחות נזיפה, שמילואמניקים קיבלו תדרוכים ארוכים על הגזרה שהתמקדו בסכנה מהיהודים
כל מי שראה את הסרטונים מהאירוע שבו היהודים מותקפים ולא מגיבים באש עד שיש נפגעים - מבין שמשהו רע מאוד עובר על המערכת.
יש כמה 'לא טיפשים', שלא מכירים את הגזרה והמציאות בכלל, אבל כיוון ש'רק מי שמאוד מאוד טיפש' - אז הם מביעים עמדות נחרצות על בסיס 0 הכרות.
ולא ירה בכלל, ולא הודח, וקיבל לוויה צבאית יפה במקום להיות מודח
כן. נשמעת תוצאה הרבה יותר טובה. אני בטוחה שכולם חושבים ככה
כמובן שאם היו יודעים שזה מה שיקרה, אז כל אדם יודע את מה שהביא להקמת 'חוננו' - עדיף עו"ד גרוע מחזן טוב.
אבל, הסיבה שלא החיילים ולא האזרחים שהיו שם, לא ירו לפני הרצח - היא הוראות הפתיחה באש ההזויות והמחירים ששילמו אלו שכן ירו בסיטואציות דומות.
פול חייל שלי פול
בחור שלי עדין
אם לא תיפול היום
מחר תעמוד לדין
המפקד שלך
משפט ועוד משפט
אליו לא נשלחה
מילת עידוד אחת
הרשו לו להרשות לך
עבור האגו
לירות קליעים של פלסטיק
ולשחק בלגו
מהערוץ של אלחנן גרונר:
*חייל הגמ"ר שהודח כותב לי:*
"בעיקבות הארועים הכואבים בימים האחרונים אני רוצה לשתף בארוע שקרה לי לפני כשנה בהיותי חייל הגמר בסוסיא.
בזמן סיור בערב שבת אני רואה עשן מכיוון אתר סוסיא וקופץ למקום. מתברר שיש כמה מוקדי הצתה ביער אורנים הסמוך כ100 מטר מהבתים של המתישבים במקום.
כשאני מגיע לנקודה חבר'ה מהאתר כבר עובדים על כיבוי ההצתות. במקביל אני שומע עימות וצעקות בעיברית וערבית בלולים הקרובים. אני עולה בקשר מול המפקד שלי ומקבל הוראה לצמצם למקום על מנת להגן על האזרחים שבמקום.
כשאני מגיע אני רואה יהודים תחת מטר של אבנים כאשר הערבים מצמצים לכיוונם. ברגע שכמה ערבים מתקרבים לטווח קצר ממנו אני מבצע נוהל מעצר חשוד שמסתיים בירי באוויר.
ב"ה זה גרם להם להתרחק.
זה מצב מאוד מסוכן שבשניה היה יכול להיגמר בחטיפת נשק ופגיעה בנו.
כאות הערכה על התפעול של הארוע זימנו אותי לחקירת מצ"ח, נעצרתי בכלא צבאי ונשלל ממני הזכות להחזיק נשק ולהגן על הישוב.
זאת הצורת חשיבה שגורמת לאויבינו להרים הראש ולשפוך את דמינו!
שנזכה במהרה לראות בעינינו מלכות דוד בתפארתה ויחד עם מלך המשיח נעשה נקמות גדולות!"
מי שחוטפים לו את הנשק צריך לירות
ואם הוא מבלבל במוח על זה שהוא "מפחד" לא צריך להיות לו נשק
הוא יותר פושע שמסכן את הציבור, מ"גיבור" שמגן עליו
ובעיקר, אין לכם מושג מה זה "הוראות פתיחה באש" ומה הפקודות, אם אתה טוען שבאירוע כזה יש קשר אליהן, או שהייתה לו סיבה לפחד ש"יעצרו אותו" (עדיף להיות מת?)
שאר האמירות על שאני לא מכירה את הגזרה והמציאות לא נכונות. טכנית. הן לא נכונות.
אבל אתה יכול להאמין במה שתרצה, ובאירוע הבא לעמוד ולשחק מטקות עם המחבל כי מה אכפת לך, זה לא שאתה יודע מה אמורים לעשות
אז כבר מאוחר מידי, צריך לירות הרבה קודם.
אבל כשמי שיורה, מוזמן לחקירות, מוחרם לו הנשק, מודח - חושבים יותר מידי לפני שיורים.
את כולה
אבל צריך להיות עם עמוד שדרה ולעשות את הדבר הנכון גם במחיר שלילת נשק מעצר וכו'.
אתה לא יכול בגלל הוראות מטומטמות לעמוד מול סיטואציה מסוכנת ולא לפעול, ובטח לא לפעול בצורה מסוכנת של פיזור התקהלות פיזית עם גוף הנשק.
העברתי את ההודעה למקום
כאן לא פופולארי לומר את זה, וגם זה יכול להתפס - אקטואליה וחדשות
שההוראות 'סירסו' את החשיבה הבריאה וזה אסון
🎪🎪מבחינת פילבר וערוץ 14 מפלגת זהות לא קיימת למרות שהיא עוברת את אחוז החסימה בסקר של מנו גבע ועומדים להצטרף אליה כמה מפורסמים ,אתם תראו
גם 14 מהנדסי תודעה לפי מה שנראה שסוכם כפי שכתבתי
בס"ד
בפועל, הם סוקרים אותה.
יפה.
אבל זה כמובן לא מספיק.
ההאשמות הקורבן, אז אומר מראש שזה ממש לא הכוונה אלא להאיר נקודה מסויימת חשובה מאד בעיני.
ברור שמה שבכלל הביא לסיטואציה המטורפת הזאת שמתקהלים עשרות פלסטינים וזורקים אבנים זה ההוראות פתיחה באש.
אבל גם הרבש"צ טעה. בהתקהלות כזאת צריך לפתוח באש לכיוון הרגליים או מרכז מסה או לפחות ירי באוויר אבל בטח לא לבוא להרחיק פיזית עם הנשק.
לצערי זה מראה שאפילו על רבשצ"ים מנוסים ההוראות פתיחה באש משפיעים על החשיבה התת מודעת שלהם ולצערנו זה עולה לנו בדם..
שום סיור לא גורם להם להחליט לרצוח, הם לא צריכים תירוצים לזה הם גדלים ומתחנכים.
הסיבה היחידה שהם מעזים להרים ראש, זה כי ראש שמתרומם ומאיים לא סופג כדור למצח!! בגלל חוקי פתיחה באש מעוותים להחריד, עוד בהחלט יחזירו אותנו לסיוט של שומר החומות שגם התאפשר מאותה סיבה!
מאז הסכמי אוסלו הביטחון שלנו נשחק. ההתנתקות ואסון ה-7.10 הם תולדה ישירה של הדרך הזו, ומהווים אות קלון ובושה מתמדת לשמאל.
ביטול ההסכמים תהיה הזדמנות פז להשתחרר מהחרפה הזו.
לכן, שמאלני אמיתי ונבון בוחר במפלגה בעלת הסיכוי הגבוה ביותר לבטל את אוסלו ולתקן את הנזק.
בס"ד
עשרים ואחת שנים חלפו מאז אותו הקיץ הנוראי בו מדינת ישראל גירשה מבתיהם אלפי יהודים בגוש קטיף ובצפון השומרון. 21 שנים עברו מאז פונו יישובים, בתים נהרסו, קהילות ובתי כנסת נעקרו, ואת המחיר על כך אנחנו משלמים עד עצם היום הזה. אלא שהשנים שחלפו מאז הוכיחו כי ההתנתקות לא הייתה רק אירוע מדיני וביטחוני דרמטי, אלא גם רעידת אדמה פוליטית ששינתה את מפת הימין הישראלי ואת יחסי הכוחות בתוכו.
עד ההתנתקות הייתה הציונות הדתית מזוהה במידה רבה עם המפד"ל, בעוד האיחוד הלאומי ייצג קו לאומי ניצי יותר. החשש לאחר הגירוש ששרון, ולאחריו אולמרט, ימשיכו בפינוי יישובים נוספים הביא להבנה כי פיצול פוליטי בין מפלגות קרובות אידאולוגית הוא מותרות שהמחנה אינו יכול להרשות לעצמו. כך נולד החיבור בין המפד"ל לאיחוד הלאומי, שהוליד בהמשך את מפלגת הבית היהודי. מתוך המחנה שנאבק נגד הגירוש צמחו בהמשך נפתלי בנט ואיילת שקד, שהצליחו לפנות לקהלים רחבים יותר ולהכניס את עצמן אל לב המיינסטרים הפוליטי. במשך שנים היו מזוהים השניים עם המחנה הלאומי ועם ההתנגדות לעקירת ההתיישבות, אך בהמשך, כידוע, הם בחרו בדרך פוליטית אחרת, שהובילה אותם בסופו של דבר גם להקמת ממשלה עם מפלגות מהשמאל וממפלגה ערבית.
המסלול הזה מספר משהו חשוב על הפוליטיקה הישראלית. ההתנתקות לא רק פיצלה את המפה הפוליטית, אלא גם יצרה דור שלם של אנשי ימין שהפנימו כי כדי להשפיע על מדיניות המדינה לא מספיק להיות צודקים אידאולוגית - צריך גם לנצח בבחירות. מכאן נולדו ניסיונות שונים להרחיב את המחנה הלאומי, לפנות אל המרכז ולבנות גשרים בין הציונות הדתית לבין ציבור חילוני ומסורתי, לצד הברית הפוליטית עם הציבור החרדי שהפכה לאחד מעמודי התווך של הימין לאורך השנים. ברית, שבשנים האחרונות נראתה כמעט מובנת מאליה, ועומדת בשנים האחרונות למבחן משמעותי סביב סוגיית הגיוס, חלוקת הנטל והיחסים בין הציבור החרדי לציונות הדתית והליכוד.
ובתוך כל התהליכים הללו השתנתה גם מפלגת הליכוד עצמה. נתניהו, שהוביל את המפלגה מאז 1996 כמעט ללא תחרות, ראה לאורך השנים דמויות בכירות שנפלטו ממנה או עזבו אותה, בהם נסיכי הליכוד כמו בני בגין, דן מרידור ולימור לבנות, ומנגד קלט אל שורותיה שורה של דמויות חדשות ששינו את פני המפלגה. הליכוד של 2026 אינו הליכוד שלפני ההתנתקות, וגם נתניהו עצמו, שהצביע בהתחלה בעד הגירוש, עבר מסע פוליטי ארוך מאז אותם ימים. המפלגה הפכה למפלגת שלטון רחבה יותר, עם הרחבת ההתיישבות ועם קו לאומי מובהק יותר, אך גם עם יכולת למשוך מצביעים שאינם מגיעים בהכרח מהגרעין האידאולוגי המקורי שלה.
עשרים ואחת שנים אחרי ההתנתקות, נדמה שההיסטוריה עצמה החלה לנוע בכיוון ההפוך. חוק ההתנתקות בוטל, היישוביים חומש ושא-נור עלו בשנה האחרונה אל הקרקע, ובקרוב צפויים לשוב גם היישובים גנים וכדים, לצד נקודות נוספות ביהודה ושומרון. אחרי שנים שבהן עצם המחשבה על חזרה לצפון השומרון נחשבה כמעט דמיונית, המציאות השתנתה, ומה שנראה בעבר בלתי אפשרי הפך שוב לאפשרי ובהתיישבות וחלקים במערכת הפוליטית כבר מדברים על חזרה לגוש קטיף, לכל הפחות בתוחמת הצפונית.
אבל דווקא כאן נמצאת גם הסכנה הגדולה. מי שסבור שהשינויים של הקדנציה האחרונה הפכו את המציאות לבלתי הפיכה, טועה טעות מרה. ממשלה אחת יכולה בתוך זמן קצר לעצור בנייה, להקפיא התיישבות, להחזיר מדיניות של נסיגות ולבטל הישגים שנבנו במשך שנים. בחמש דקות פוליטיות אפשר להרוס את מה שלקח עשרות שנים לבנות. לא משנה כמה יסבירו בנט וליברמן שהם לא יתנו יד לזה, בסוף סמוטריץ' ובן גביר הם ההוכחה של האופוזיציה שגם שרים יכולים להכתיב מדיניות ולשנות דברים גם מעל גבו של ראש הממשלה.
הבחירות הקרובות הן לכן הרבה יותר משאלה של זהות ראש הממשלה או חלוקת התיקים. הן יכריעו גם לאיזה כיוון תלך מדינת ישראל בשאלות היסוד של ההתיישבות, הריבונות והאחיזה בארץ ישראל. כאשר במפלגת הדמוקרטים נבחרה רשימה שמובילה קו ברור של פינוי יישובים וגירוש יהודים מבתיהם ביהודה ושומרון, איש אינו יכול לומר שהאפשרות הזאת ירדה מהשולחן. אם למשהו זה לא עדיין לא מספיק ברור, מספיק לראות את תגובותיהם של חברי המפלגה לפיגוע הקשה בשומרון ביום שישי האחרון, כדי להבין איזו מדיניות הם מתכוונים להוביל פה. זה הסיפור של הבחירות הקרובות.
נקודות קודמות:
https://www.inn.co.il/forum/t1438623#157692808
https://www.inn.co.il/forum/t1436540#15739204