אני לא אמור להסביר, זה היה אמור להיות מובן לבד אבל אני אסביר בכל זאת - זה שצריך גם למנוע מראש דברים, לא אומר שלא צריך לייצר דברים שיעזרו לנו להתמודד עם הדבר כשהוא כבר קורה. זה יהיה טימטום.
אם כל העולם היה נוהג זהיר, אם אתה אף פעם לא היית עושה תאונה - עקרונית לא היית צריך חגורה.
ובכל זאת אתה שם חגורה באוטו.
דבר נוסף - גם לו יצוייר שמדינת ישראל הכי מגנה על עצמה בעולם בהתקפה וכו' וכו' - עדיין לא אומר שלא צריך מערכות הגנה כדי לספק מעט]פת הגנה לעם. זה לא סותר זה את זה.
דבר שלישי - לא יודע, משום מה שמעתי שנהרגו כמה מחבלים במבצע הזה, ושישראל עליונה מכל בחינה שהיא על החמאס.
שים לב מאז מלחמת יום כיפור - שום מדינה לא נלחמה איתנו. ש-ו-ם מדינה. אף מדינה לא מסוגלת להתמודד איתנו כבר מעל 40 שנים!!! אז מי בא? ארגוני טרור. שהם לא מדינה ולכן הרבה יותר קשה לנצח אותם באופן מוחלט. וזה עובדה, בכל מקום בעולם, לא רק בישראל - ארגון טרור זה לא מדינה והמלחמה נגדו היא לא כמו מלחמה מול מדינה. נקודה. לכן מה שלא תגיד - גם אם מדינת ישראל תכתוש ותכתוש בחמאס - הם עדיין ירו רקטות וטילים עד האחרון שיהיה להם - ובלי מערכות הגנה, בלי מעיל רוח להגנה נגד טנקים - נדע עוד הרבה הרוגים כמו בנגמ"ש של גולני, וכמו הרוגי הרקטות לאורך השנים.
אני מבין שהצלת החיים שהייתה במלחמה האחרונה בידי כיפת ברזל שווה בעיניך לכלום. צר לי ממך ואני ממש לא מחזיק מאנשים שמייחלים לכך שבת דודה שלי הקטנה מנתיבות תמות מרקטה רק כדי להוכיח לביבי שהוא פחדן. וכן, אני מקצין בכוונה, כי אתה תמיד לוקח את זה למקומות האלה, אז ג לי מותר.
זה שאתה לא מבין במה ההודעה למעלה שלי קשורה באופן הדוק להודעה שלך - זה עיקר הטעות שיש לנערי הגבעות ולכל האנשים שיודעים רק לתקוף בלי הרבה שכל, העיקר לתקוף בשביל לתקוף. כשתבין מה הקשר בין ההודעה הראשונה שלך להודעה שלי, אז, אולי, תוכל להבין איפה אתה טועה.
כל טוב, תהנה לך בלי החגורה ובלי הקרם הגנה שלך.