רק אחת היא חילונית גמורה ומוצהרת. אחד אחר, ינון מגל, הוא שומר שבת וילדיו לומדים בחינוך דתי. ואומנם לא שאלתי אותו לגבי כשרות אבל מניח שגם כשרות הוא שומר (אולי פעם אשאל אותו על כך).
דבר שני, גם עצם מה שכתבת, יש הפרש עצום בין 80 אחוז (אבל זה יותר משמונים) לבין 25 אחוז (וזה פחות מ25 בליכוד אבל לא נהיה קטנוניים).
דבר שלישי, בכל מקרה - הבית היהודי מגדירה את עצמה דתית, פועלת מתוך הדת, מאמינה בעם בתורה ובארץ, יש לה וועדת רבנים, רוב חברי המפלגה עצמה אפילו, תורניים פלוס (ובנוסף ב12 המקומות הראשונים יש לנו 2 רבנים גדולים, ועוד אחד שיש לו תואר רב למרות שלא משתמש בו - ניסן סלומינסקי).
מצטער, לא רואה את הדימיון לליכוד, וממש לא רואה ש"הבית" היא מפלגה דתית כמוה ליכוד.
אגב, מפליא אותי שיחד חוזרת וטוענת שהיא המפלגה היחידה שמאגדת בתוכה חרדים, דתיים לאומיים ומסורתיים. שנייה, יכול להיות שהתבלבלתי? יש נציג מסורתי במפלגת יחד???
אה, הם מתכוונים שהם מפלגה שמאגדת בתוכה גם מסורתיים - שגם מסורתיים יכולים להצביע לה ויצביעו לה? אבל לא יקבלו נציג בתוך המפלגה? לזה הם מתכוונים?
אם ככה אז זה לא נכון המ שהם אומרים שהם היחידה - גם במפלגת הבית היהודי יש אליו חרדים שמצביעים, וגם מסורתיים וחילוניים ודתיים - במובן הזה מפלגת הבית היהודי לחלוטין הקדימה את יחד.
אבל עזבו את זה, ברור לי שגם לש"ס היו גם חרדים, גם דתיים לאומיים, גם מסורתיים - ולמעשה גם ערבים - שהצביעו להם כל השנים.
אז לא מובן לי מאיפה מפלגת יחד מוציאה את האמירה המוזרה הזאת שהיא המפלגה היחידה שמאחדת בתוכה חרדים, דתיים לאומיים ומסורתיים - משום כיוון שלא נסתכל על זה, זה פשוט - לא נכון!