אותם" - וזה, כאמור, לא קרה. אז נותר לי רק פשוט לא להאמין סתם לדברי בלע, ופשוט לחכות ולראות מה יהיה במציאות (מנסה לנחש, בבחירות הבאות במקרה שירוצו באמת שוב ביחד, מה תגיד: "אני מחכה לבחירות הבאות שבנט יזרוק אותם ומאחל להם בהצלחה..").
מעניין, כאשר מפלגה לא מתאימה לך, אוטומטית היא הופכת להיות "מפלגה שמשחקת ברבנים שלה" - כאילו, רק רבנים של X Y Z, יכולים להיות מוטים על ידי הח"כים שלה, ולא, למשל, הרב צבי טאו ששנייה לפני החתימה על ההסכם צעק בקול גדול והצהיר שהוא לא תומך במפלגה עם "הנלהבים", ויוני שטבון פחות או יותר חייב אותו בדיעבד לתמוך במפלגה בכך שציפצף עליו, ונשאר במפלגה.
או למשל עוצמה לישראל שהצהירה שהיא מקשיבה לרב ליאור אבל למרות שחייבו אותם להתחייב לא לדבר על הר הבית, לא הסכימו לקבל את בן ארי שעולה להר, עיגנו בהסכמים איסור על מרזל לעלות להר במשך כל כהונת המפלגה בכנסת וכו' - וזה ממש לא התאים לרב ליאור, אבל בסוף, מסתבר, במפלגה הצליחו איכשהו לגרום לרב להסתדר עם העניין, לתמוך במפלגה ולהיכנס למפלגה בתנאים הכי משפילים שאי פעם מפלגה הסכימה אליהם - הרבה יותר משפיל מההסכם בין תקומה לבית היהודי, כיוון שלמעשה, עוצמה לישראל הביאה ליחד לפחות חצי מהכוח שלה, אבל קיבלה שם אחד בלבד ברשימה, מתוך 23 חברים במפלגה.
אז לדבר על "זריקה" ,"ריקבון" וכו' - כדאי קודם לכל אחד להסתכל אל תוך ביתו פנימה ולראות את הריקבון במפלגה שלו עצמו, שרק בשביל מקום וכיסא בכנסת, מוכנה למכור את כמעט כל הכבוד העצמי שנשאר לה, להסכים לתנאים משפילים ברגע האחרון, וכו' וכו'...
ומעניין כמה אלי ישי היה נלחם על עלייה להר הבית לאחר הבחירות אם היו נכנסים...
לי נותר רק לאחל בהצלחה למפלגה שחייבת כעת לגייס המון תרומות בדיעבד כדי לכסות על הגירעונות שלה לאחר שלא הצליחה להיכנס לכנסת, ולאחל בהצלחה למרזל שאפילו לאחר שהושפל והמפלגה שלו נרמסה עד עפר בידי "בת בריתה", שניסתה על גבה להיכנס לכנסת - ואפילו אחרי זה, לא הצליח לא הוא ולא המפלגה שהשפילה אותו, להיכנס לכנסת.
ב"הצלחה. אני מאמין שכעת בתוך מסגרת יחד, אם מרזל ישאר שם, הוא ירקב הרבה יותר, מאשר מה שתקומה תרקב בתוך הממשלה והכנסת בסיעת הבית היהודי (אם מרזל ישאר כעת במסגרת משותפת עם יחד, לא יוכל להתבטא יותר מידי בענייני הר הבית כי זה לא יתאים לאג'נדה של יחד, ואם יתפרד - הרי ששוב, אין שום כוח משמעותי אמיתי, לא לכאן ולא לכאן)