תושבי השומרון שפה, סקר קצר.. במי אתם בוחרים?יויו

ועד כמה זה מעניין אותכם הבחירות ..?

ד.א.  - אני לא מטעם אף אחד.

אני לא בטוח שאצביעטוביה2
מצד אחד יש את יוסי דגן שחומש מאוד מעריכים אותו אבל הוא היה מאוד קרוב לגרשון - ואצלי זה מינוס גדול
ומצד שני אני לא מכיר כל כך אף אחד מהמתחרים האחרים - ולכן אין לי כל עך למי להצביע
כרגע יוסי......מאיר.

אבל את האמת
אני מארגן עכשיו קבוצה גדולה מאוד של חברה שנצביע למועמד שיתמוך בנו הכי הרבה
אחרי שינצח...
אני מקווה שאם אגבש קבוצה מספיק גדולה יהיה לנו כוח להשפיע

איזה נושא אתה מנסה לקדם?צריך עיון
בעיקר יחס לצעיריםמאיר.

כרגע הורד התקציב שהמועצה מקבלת לטובת הנוער מהממשלה מגזירות יאיר לפיד
ככה שלנוער אין כמעט דברים לעשות...
בנוסף נתמוך במועמד שיבטיח לפתח גם את איכות החיים בשומרון(קניון אולמות פיס ובריכה)
ולא יגיע רק לבנות עוד ועוד בתים וגני ילדים ומעונות

יוסי דגןמרדכי
בס"ד

ניסיון של עשייה ואדם מצוין.
הבחירות מעניינות מאוד
לא מנסה לקדם כלוםיויו

רק מעניין אותי מה הלך הרוח בשומרון .

בתור תושב שומרון ותיק

כדאי להסתכל למי הוא הגיב...מרדכי
בס"ד

צריך עיון שאל את מאיר מה הוא רוצה לקדם.
מי כרגע רץ רציני חוץ משריה ויוסי?שלומי20104

האמת שעם שניהם יש לי הכירות אישית.

עם שריה היא יותר אישית מיוסי (עם יוסי זה מימי העליות הראשונות לחומש שהייתי במטה מסוים שהיה ממש תחתיו איזה חמש חברה,

עם שריה זה מהבחירות הקודמות שהיה הבוס שלי בבית היהודי,

למי שלא יוד שריה מקורב מאוד לאורי אריאל ובשנתיים האחרונות גם עבד אצלו בתחילה במשרד השיכון בתור היועץ הכלכלי- בפועל אחד האנשים החזקים במשרד,

ובמספר השבועות המצומצם מאז כינון הממשלה הנוכחית ועד הודעתו על ריצתו בשומרון ויציאתו לחל"ת במשרד החקלאות)

אבל עם שניהם זו היתה הכרות מאוד נעימה.

שנהם היו מאוד אמפטיים ונחמדים למרות שניהלו באותו הזמן מערכות גדולות מאוד והיו קשובים(לפעמים גם יותר מהסגנים שלהם..).

הבעיה הגדולה שלי עם יוסי היא זה שבפועל הוא היה היד ימין של גרשון בכל השנים האחרונות וקשה לי להאמין שאין לו יד ורגל בכל הפרשיות של גרשון(ועם כל הכבוד לדברי הרב אליקים ויש לי המון כבוד, מי שקצת מבין יודע שאףאחד לא חותם הסכם עד מדינה אם הוא באמת חף מפשע..

מעניינת אותי מה דעתכם בנושא אנשי השומרון..

אומר משו מהסוג שלא ישמע פוליטליקורקטמאיר.

אני בעד מושחתים בשומרון מהסוג של גרשון
הוא לא לוקח אליו לכיס אלא לטובת המועצה
עם יוסי יהיה כזה ויפתח את השומרון ואת הבית שלי אז תות.
בבחירות לראש מועצה אני מחפש אדם שיפתח את המועצה
בבחירות למועצת שומרון אני מחפש גם אדם שיודע לעשות הסברה
ולתמוך בלגיטמציה של השומרון
יוסי לדעתי הוכיח עצמו ככזה וככזה
ואם הוא יצא מושחת...אז תפאדל 8 שנים יהיה ראש מועצה ויפתח 
עד שיגיע המושחת הבא
לא מכיר את שריה...אין לו סיכוי 
יוסי חזק מאוד בטח בקרב הנוער שעומד בעז"ה(אם יבטיח מה שנבקש)
להצביע לו בהמוניו

שריה איש חביב אולי...אבל לא מוכר 

ממש לא מסכיםצריך עיון
לקיחת כסף בלי אישור במילה אחת: גניבה.
אנחנו רוצים להקים כאן חברה תקינה, נכון?
ברגע שאתה אומר את זה, אתה בעצם מאשר לכל אחד לגנוב בשביל האידיאלים שלו. גם אם אתה חושב שזה יעזור, בטווח הרחוק זה רק יצור כאוס.

אם היית אומר את זה כלימוד זכות או כחוסר ברירה, מילא, אבל לכתחילה???
אני אומר את זה כהכרה במציאותטוביה2
היות והשלטונחת לא נותנים לי להתפתח - אין לי בעיה לסחוט מה שאפשר (ואני לא רואה בחוקי מדינתכם ערך ב''ע)

כל עוד זה לא לכיסו הפרטי אלה כדי לבנות (מרכזים מסחריים בתי ספר מרפאות וכו') הרי שמדובר בדברים שאלמלה הסחטנות של השמאל (שלא יבנו בתים ביו''ש) היו נבנים בכל מקרה כי היה מספיק אנשים - כיום אילוצים פוליטים גורמים לכך שלא יהיה אנשים ולכן אין דבר לא מוסרי בלקחת מהשלטונות כדי לא להפגע

(בנוסף לכך אם הינו חיים ב'דמוקרטיה' הרי שהיתה משמעות לרצון העם - והעם בחר ימין. חלק מנרמול החיים בשומרון בהחלט -שור לזה ואין סיבה שלא תיקח
אני סבבה עם כנופיית שטרןדי"מ
יש הבדלצריך עיון
הבריטים היו אויב, וזו היתה מלחמה, ועדיין לא ברור לי לגמרי מה דעתי בעניין.
ואני יודע את דעתך על המדינה, אז סבבה, אני חושב אחרת...
הם לא גנבו מברטניה עצמה אלא מבנקיםדי"מ

קצת קשה לומר ש"הבריטים כלל" היו אויבים.

בגלל זה קשה ליצריך עיון
ודאי שיש הבדל לאן הכסף הולך.שלומי20104

וברור שאני חושב שיש הבדל גדול בין לפוליאנסקי לאולמרט.

אבל אני רק יזכיר לך שמי שעמד לפני גרשון מסיקה בראשות המועצה והיה אהוב מאוד והתנהל בדרכים של קומבינה פחות או יותר כמו גרשון, אחרי שעבר תפקיד לרמ"י פתאום הסתבר שגם חלק הלך אליו.

בסוף מי שמתנהל בצורה מושחתת הוא מושחת והוא פוגע בארגון שלו.

וזה לא קשור רק ללקיחת כסף פרטי.

זה קשור מה נעשה עם כספי ציבור ולאן הם הגיעו.

אז מה אתה מציעמאיר.
אין אדם שחף משחיתויות
ושניהם כרגע בחזקת חפים
אז למה שאבחר במישו בגלל הנימוק הזה
אתה בסדר?סוף שביעית!

"לא תגנוב".

נקודה.

זה נפשותטוביה2
ואי אפשר לגנוב מגוף פיקטיבי.
(אני כמובן לא מכריח שהמדינה שלכם כזו - אבל לא ברור שאסור לגנוב ממנה)
אז בעצם לדעתך גם אריה דרעי הוא אדם בסדר גמור בקטע הכלכלי?ותן טל

(לא מדבר כרגע על אוסלו או על שמאלנות, רק על מה שנשפט עליו וכו'..).

לדעתך דרעי לא עשה שום בעיה?

אני לא זוכר כרגע מה בדיוק היה הסיפורדי"מ
אבל אם הוא לא גנב לכיסו הפרטי אז כן
אם לדברי טוביה "אי אפשר לגנוב מגוף פיקטיבי" אז מה זה משנהותן טל

לאן זה הולך, לכיסו הפרטי או לא לכיסו הפרטי? הרי זה לא אמור לפי ההיגיון של טוביה להיות "גנוב", לא?

ומהכיוון השני - למה בכלל אתה עושה חילוק בין כיסו הפרטי לבין כיס של מועצה שהוא עומד ברשותה, והוא "גונב" כסף בעבורה" (הכל נניח, אני מדבר בתיאוריות כעת..).

מה זה משנה "למי" גונבים את הכסף - אם זה נקרא גניבה, אז זה גניבה בין אם זה אגואיסטי לו ובין אם זה אגואיסטי לתושבים שלו. ואם זה לא גניבה, אז זה לא גניבה לא לכיס שלו ולא לכיס של התושבים שלו.

בנוסף כמובן לעובדה שבכל מקרה "גניבה מהמדינה" גם אם תגיד ש"המדינה זה גוף פיקטיבי", הלכה למעשה זה אומר "גניבה מהאזרחים" כי מדובר בכסף של אזרחים. כעת תגיד "גם אני אזרח ולכן זה מותר לי" - אבל זה כמובן תירוץ דחוק וקלוש מאוד, כי הרי ברור לך שאתה לא יכול לדעת כמה לכאורה אתה "נתת" ולכן כמה מותר לך לקחת "בחזרה", מה גם שמלבד זה אתה מקבל עוד תשתיות בכספי המיסים שלך - ולכן, בסופו של דבר, כספי המדינה זה כספי האזרחים ואם כל אחד יתחיל לעשות בכספים האלו כרצונו, אתה גם לא תוכל להתחיל לחלק בין לתת לאחרים ללתת לעצמו, וגם לא באמת תוכל לקבל משהו כי כרישים יותר גדולים ממנו כבר יגמרו את הכסף לפניו... וזה הדרך הבטוחה לאנרכיה מדינית, ולמרות שאני יודע שאתה בעד להרוס את המדינה, אני עדיין חושב שזאת טעות חמורה ושזה יפגע בכולנו יחד ולא יקום מזה משהו יותר טוב, בטח לא במציאות שבה כל אחד חושב שלא מגיע כל הסל או חלק ניכר ממנו וחושב שהוא זה שיכול להחליט לאן הכסף ילך בלי לדווח וכו'...

כתבתי את דעתי לא את דעתו של טוביה2די"מ
ובכל זאת לפחות חלק משאלותי בתגובה לתגובתך, נשארות עומדות...ותן טל

לא קראתי הכל.די"מ
עברתי ברםרוף ןזה היה נראה לי לא קשור למה שאני כתבתמ אלא למה שטוביה2 כתב
אתה שוב עושה איחוד תיקיםטוביה2
ומשליך מהיחס ההלכתי נטו לשאלה המוסרית.
אם אכן אין כאן גנבה (ואני לא בטוח בכך היות שלמדינה יש מטבע משלה כך שאני לא בטוח שהיא נחשבת בע''מ ויכול להיות שזה משפיע על מעמדה) אז נשארת שאלה פשוטה והיא 'האם אני רוצה אחד כזה' ולמרות שאת גרשון אישית אני לא סובל (לדעתי הוא גס רוח ושחצן ו'מתעבר על ריב לא לו' - מי שבקי במה שקורה ביצהר יודע על מה אני מדבר) עדיין מדובר באדם שעשה רבות למען יו''ש (למשל יש יתרון לכך שהוא לא סופר מערכות יותר מידי - הוא הקים משרד חוץ משלו והמשרד הזה יותר יעיל מהאחד של המדינה שלך) ולעומתו דרעי (לדעתי) לא עשה שום דבר טוב (אלה אם כן העצמת העדתיות המחורטטת הזו היא דבר טוב - בעיני היא לא) ולכן אני אישית לא הייתי רוצה אותו אבל זה לא קשור לשאלת הגנבה

בקיצור גם גרשון וגם דרעי עשו לביתם (ראיתי את מה שהרב אליקים כתב - ואני יודע שזה לא נכון) ועכשיו השאלה היא האם יש הבדל - זה כמובן בעיני המתבונן אבל בכלל לא בטוח שזה קשור לגנבה - זו שאלה מוסרית וטקטית

(שכבר כתבתי שאני לא חושב שזו בעיה מוסרית - וטקטית זה תלוי ברווח והפסד, אישית אני חושב שגרשון היה טוב למועצה אבל היות שהוא לא אדם ישר - אין בעיה להשתמש ולזרוק.
ובקשר לדרקי כולנו יודעים שהמושחתות שלו כבר עלתה במספיק יהודים רצוחים ולדעתי לא נכון לסמוך עליו)
אני בסדר חיים תות..מה שלומך?מאיר.

אחלה התחמקות.סוף שביעית!

תגובה לדיוןיזהר

יש כאן כמה נקודות:

א. חילול השם, אם נתפסת - זאת נקודה מאוד משמעותית שצריך לתת עליה את הדעת. חילול השם זו אחד העבירות הכי חמורות שיש. לכן צריך להיזהר מאוד מעיקרא.

ב. התנהלות לפי הספר בהכל - צריך לדעת שאין דבר כזה. עיגול פינות, מאכרים, יפוי פרוטוקולים, דיווחים לא מדוייקים וכו' וכו' - זאת המציאות בכל המנהל המקומי בארץ. ככה מתנהלים. ומי שמתעקש להתנהל הכל לפי הספר - לא ישרוד. בתוך המרחב הזה - יש הרבה משחק לכאן ולכאן, וחשוב לא להגזים יותר מדי.

החקירה של גרשון מוסת סביב החברה לפיתוח, לא המועצהמרדכי
בס"ד

אלו 2 גופים שונים ויוסי היה יד ימינו רק בזמן שהוא כיהן כראש המועצה ולא היה בניהם שום קשר כשגרשון עבד בחל"פ.
אתה טועה....ל101

גרשון לא עבד כחל"פ וכל עיניין החקירה הוא סביב זמן היות ראש מועצה 

ויוסי היה הסגן הצמוד מאוד שלו!!! צמוד מאוד מאוד מאוד

להגיד זה לא קשור ליוסי וזה רק גרשון ולא המועצה זה לטמון את הראש בחול

יש פוטוקולים של ישיבות שיוסי רשום שנכח בהם וידע מצויין מה הולך

תבחר בו אבל לפחות תעצור רגע לחשוב, ותבין שלאמירה כמו "הוא לא ידע" אין מקום בכלל בשיח הנ"ל!!!

ולגבי השאלה-

אני אבחר שריה

מעריכה מאוד את גרשון על פועלו בשומרון לצערי הוא כשל וזה כואב לי מאוד ברמה האישית!!!

לגבי יוסי, לא מעריכה ולא חושבת שהוא מסוגל להצעיד את השומרון מהסיבה הפשוטה שהוא איש של דיבורים ולא מעשים!

יודע להיות ראש הסברה מצויין ולא מעבר ובנוסף ידע על כל הנעשה ולא אמר מילה, ויתרה מכך שמח לראות את גרשון נופל לבור הזה.....

הגיע הזמן לבן אדם חדש שינקה אורוות ויצעיד את המועצה הלאה ולא ימשיך הנהלה לא תקינה או דיקטטורית.

תרשי לי לנחש שאת גרה ביצהרמרדכי

בס"ד

משום מה כך נשמע לי מקריאת ההודעה שלך...

כנראה שאת ממש לא מכירה את יוסי הוא איש של עשייה.

רק עכשיו נבנים ברחבי השומרון שישה גני ילדים חדשים שהוא דאג לכך אישית לקבל תקציב אליהם מהמדינה. עוקף חווארה החדש שאמור לפתור את העומס הקבוע על הכביש הזה, גם כן בזכותו. 

כמו כן אני מכיר את יוסי היטב, וראיתי אותו לא פעם ולא פעמיים בשעות הלילה המאוחרות עדיין מתרוצץ בשומרון ופועל. גם לגבי התיישבות הוא פועל בלי סוף, אם זה בחומש והוא היה ראש מטה חומש תחילה שדאג לכל העליות לשם ולכל מה שקרה שם. כמו כן הוא פועל בעוד אין ספור מישורים והוא איש של עשייה אמיתית.

חבל שאתם שמחים בנפילתו של גרשון שהצעיד את המועצה בדרך שאף אחד לא עשה כן לפניו והוא קידם את המועצה. להזכירך, בבחירות הקודמות איש אפילו לא רצה להתמודד מולו כי לאף אחד לא היה סיכוי כי כל המועצה עמדה מאחוריו. גם כל חטאו של גרשון היה לטובת החל"פ בכדי להקים אותה מחדש לאחר שהיא נקלעה לחובות קשים, והאלה שמתחתיו במקום לטפל במה שצריך לקחו את זה לכיסם הפרטי. זהו כל חטאו. 

לסיום אני באמת שואל אם אתם מצביעים לשריה כי באמת יש לו את היכולת להצעיד את השומרון, או שאתם מצביעים לו כי הוא לא יוסי דגן, העוזר של גרשון הנורא...?

טעית ועדין אתה טועהל101
א. רשמתי וכנראה שאתה מעדיף לא לקרוא!
שכןאב לי באופן אישי על נפילתו של גרשון והוא אדם ראוי בעיני מבחינת הערכה על עשייתו!

אל תהפוך את דברי דוגרי זה מעצבן.

ב. לא אני לא מיצהר.
ג. מפתיע אותך שיש עוד תומכים בשריה?
הוא מתמודד ראוי מאוד.

ד. קראתי מה שרשמת לא מרגישה מהשטח בתור תושבת שיוסי קידם דברים

ה. אני לא אצביע ליוסי כי הוא לא ראוי בעיני לתפקיד בלי קשר לגרשון בכלל בכלל! לטוב ולמוטב!

ו. לעיניין החל׳פ שוב אין לי בעיה תבחר ביוסי אבל אל תהיה תמים!
הם ניסו להציל חברה כושלת שאחרי כמה זמן הבינו שנגנבים שם כספים ובמקום לתקן ולהעיף את מי שצריך המשיכו לכסות את הגרעון שוב ושוב.

סתם נקודה למחשבה-
חברה לפיתוח במהותה היא גוף שמפתח ישובים במסגרת אחריותה...
תסתכל על חל׳פ מטה בנימין, גוש עציון וכו וכו ותראה איזה פיתוח
מה חל׳פ שומרון נתנו לנו? חוץ ממחירי אוטובוסים יקרים ברמות? ( אני יודעת מה אני אומרת)
א. סליחה, הסתכלתי שוב ועכשיו הבנתי מה כתבתמרדכי
בס"ד

ב. ברור לי שיש עוד תומכי שריה, התכוונתי לסגנון שנשמע בעיקר מתושבי יצהר (כמו ששמעתי מכמה תושבים)

ד. מרגישים מצוין. אולי לא על הכל יודעים שזאת עשייה שלו.

ו. והיום החל"פ השתקמה והתחילה לעבוד כמו שצריך (גם באוטובוסים. רק לפני חודש וחצי השתמשתי בשרותם והם היו הכי זולים מכל מי שבדקנו ולמרות הקשרים שהפעלנו בחברות אחרות).
לפני חודשיים שאני בדקתי...ל101
היו יקרים יותר... בכל זאת יש מינןס לכזות

לשקם את הגרעון בחל׳פ יקח יותר מכמה חודשים....
ככה שקצת קשה לי להאמין שהיא השתקמה באופן מלא
הסיבה לא לשמוח בנפילת גרשון היא-די"מ
"בנפול אויבך אל תשמח"
גועל נפש מה שהוא עשה ל"קיצונים"
אני לא יודע מה המקור למידע שלך אבלטוביה2
כל מה שהתחיל בניה לפני יותר משלושה-ארבע חודשים פשוט לא קשור ליוסי (הוא היה אחראי קשרי חוץ
כנ''ל לגבי עוקף חוורה
עודף מרץ ושעות עבודה רבות לא בהכרח ראיה ליעילות העבודה
חטאו של גרשון (בעיני לפחות) הוא בעיקר ה'דו פרצופיות' שלו. כאחד שידע לומר שהוא פנה למשטרה שתחקור אנשים (דרך אגב גרם להם נזקים של אלפי שקלים) כי כאן בודקים אותנו ולכן צריך להיות לפנים משורת דין. דבר זה הוא לא יישם והיה שותף פעיל בשחיתות בחל''פ. אני לא יודע אם צריך להזכיר שהוא קנה מועמדים בתפקידים - כולל רשות החל''פ. השחרת הפנים שהוא עשה היא אומנם לא בעיתית בעיני כמעשה אלה ההתפסות - אבל אי אפשר להכחיש שהיום אי אפשר לומר בפה מלא שאין שחחתות למרות שהוא ידע מזה ולא נלחם בזה.

אני ככול הנראה אצביע ליוסי. למרות שאני לא סובל את הבן אדם עדיין ממה שאני רואה ככל הנראה הוא פחות ילחם בקיצןנים משריה - וגם יש לו קבלות בתחום חומש.

דבר אחרון מאחר ואנו במאבק הרי שתודעה חשובה יותר מעוד עז או שכונה שנתין לפנות בפקס. דבר זה מעניק לדעתי לפחות יתרון נוסף ליוסי

נ.ב. הבהרה אם זה חשוב למשהו ואם לא ידוע - אני תושב יצהר מזה 21 שנים

נ.ב. 2 כל זה כפוף לדבר אחד נוסף - ישנה התארגנות של תושבים שמנסים לקבל תשובה לגבי נושאים שונים (עבודה עברית מאחזים חינוך והתערבות פנים ישובית) היות שאני בז לשני המתמודדים והיות שחשוב לי הנסיון לאחד את הצד האדאליסטי של השומרון - אני התחייבתי להצביע איתם בבלוק למי שיגידו
אומנם יוסי היה אחראי על קשרי חוץ אבל הוא גם היה סגן ר"המרדכי
בס"ד

ביחד עם כל המשתמע מכך.
והמידע שלי הוא מהכירות אישית עם יוסי, ולפחות על המעונות אני יודע בוודאו שזה פרוייקט שלו וכן על דברים נוספים שהיו.
לגבי הנ.ב. 2

אני גם שוקל להצטרף לפורום 'ערבות הדדית בשומרון'. פניתי אליהם לפני שבוע במייל בשביל לשמוע עוד קצת הסבר על זה, אבל עדיין לא קיבלתי תשובה.
וכמה אנשים יש בפורום הזה?יויו

100 , 200 גג 500 ..

נו זה מה שיכריע את הבחירות הרי רק ברבבה ויקיר יש פי לפחות 1000 מצביעים..

אז מה זה יעזור..

??????

לא משנה כמה אנשים ישמרדכי
בס"ד

העיקר זה שזה גורם למתמודדים לחץ להגיע גם אל אותם המאות.

אלי רוזנפלד כבר הביע את תמיכתו בפורום, והבוקר יוסי דגן הצטרף אליו בסטטוס שהוא כתב הבוקר בפייסבוק.
השאלה היא כמה יצטרפוטוביה2
דרך אגב יצהר זה בערך 500 מצביעים (למרבה הצער אין סיכוי שאפילו רוב מוחלט שלהם יצטרף) ואנחנו חושבים שהפוטנציאל של הקבוצה הוא קצת יותר מ2000 בהתחשב בכך שהבחירות עלולות להיות די צמודות ובכך שגרעינים אידאולוגיים מצביעים באחוזים הרבה יותר - יכולה להיות לזה משמעות רבה

מה עוד שאפילו אם זה רק יוביל לשקיפות בדעות המתמודדים (באופן שהם יהיו חתומים על מצע כלשהו ולא אגדות ומיתוסים מסביבתם) הרי שהצלחנו לשנות את כללי המשחק של הבחירות - בתקווה שחידוד האמירות יוביל להבנת הצורך שבאיחוד הגרעין האידאולוגי לעומת גבאות או ישובים שחותמים דילים (כמו בבחירות האחרונות). אם זה יקרה הרי שלפחות בבחירות הבאות יהיה לנו סיכוי סביר לשנות - גם אם בבחירות האלו לא נצליח

נ.ב. בדומה לבחירות לממשלה תמיד רוצים להבטיח ימין כדי לקבל את הקולות של המחנה האידאולוגי - מתוך הנחה שראש מועצה נורמלי יודע שטענת ה'מה שרואים מכאן' לא קבילה כי היא פותחת את הדלת לטעון ככה כלפיו מלמעה, יש סבירות גבוהה למדאי שלדבריהם תהיה משמעות
תושבי רבבה ויקיר לא מצביעים בבלוקמאיר.

טבע הדברים אומר שתהיה התפלגות נורמאלית בישובים האלה..
אני חושב שזה משחק של בלוקים ואינטרסים הבחירות האלה

שמת לב מה אתה אומר?ל101
אני אצביע ליוסי למרות שאני לא סובל אותו....
למה?
אני יכולה להגיד שגם אם לא היה אף אחד ראוי מולו לו בוודאי לא הייתי מצביעה.

תחשוב על זה-
שהוא היה במועצה וידע! (גם אם הוא אומר שלא הוא חתום על פרוטוקולים וכו׳)

שתחת אחריותו היו שלושה תחומים במועצה-
הסברה
חינוך
ומתנס

אין ספק שבנושא ההסברה יוסי אלוף ואין שני לו! אבל אני רוצה ראש מועצה שעושה שמקדם דברים שמריץ פרוייקטים ולא מורח כל דבר 7 שנים!

חינוך ומתנס אלו שני אגפים כושלים במועצה ועל זה כולם יסכימו כם מי שיסכים בשקט מהפחד (-לצערי!)

תראה מה קורה בשערי תקוה בי׳ס שלא נבנה ועד שנבנה אז בנו על אדמה בעייתית וכו׳
שריה מצא פתרון ותוך יום פתאום גם יוסי מוצא את הפתרון
איפה הוא היה בכדי למצוא פתרון 7 שנים?

אז אתה יכול להצביע לו אבל תעצור רגע ותחשוב מה הוא באמת עשה?
כולם מנפנפים לי ב ׳יוסי עשה מלא׳ מה? אני באמת רוצה לדעת ואף אחד לא ענה על זה
פרוייקט שומרון נעים להכיר הוא מצויין אבל שוב זה הסברה!
ועם כל הכבוד להסברה הגיע הזמן גם לטפל בישובים ולתת מענה לצרכים שלנו!!!
האמת היא שזה באמת פחות חשובטוביה2
כנראה שהמצב היום הוא שאנחנו במלחמה תודעתית
נכון שחשוב מאוד הבניה וכו' וזה מביא המון תושבים
אבל מי שמוכן להלחם על התודעה (ואפילו טיפה פיתח עמוד שדרה מול הצבא) זה לדעתי יתרון.
ואין לי בעיה עם מי שמוכן להתעלם מהחוק - גם אני כזה
הסבירו, אבל את מתעקשת להתעלםמרדכי
בס"ד

בתי ספר וגנים חדשים הוקמו בזכות עבודה שלו.

הוא דאג לתקציב לישיבות (ראיתי את זה בעיניים שלי איך הוא דאג לישיבה והוציא מיו"ר הכנסת יולי אדלשטיין, סכום נכבד על מנת שהיא תוכל להמשיך בתקופת הקיצוצים של לפיד).

הוא פועל להתיישבות והוא הקים את מטה חומש תחילה ובזכותו המצב בצפון השומרון הוא לא כמו בגוש קטיף, אלא יש עליות לשם ופעילות (רק השבוע היה עלייה לשאנור).

גם מרכז ההנצחה החדש שמוקם בשומרון זה חלק מהפעילות שלו.

כמו כן פעם אחת בשעת לילה מאוחרת שאחד מבחורי ישיבת חומש נעצר, יוסי פעל יחד עם רב היישוב שבי-שומרון מול גורמי המשטרה על מנת שהבחור ישוחרר. ואכן הוא נחקר כמה דקות לפרוטוקול, וגם זה לאחר שהוא דאג שאותו בחור יקבל עקיפה של התור, הבחור שוחרר ללא כלום.

ב"ה אני מכיר את יוסי, ובתקופה האחרונה אפילו יותר, ואני יודע כמה שעות הוא באמת בבית (בעצם אני לא יודע, ממזמן לא ראיתי אותו שם) וכמה שעות הוא בעשייה.
די כבר עם הבשעת לילה מאוחרת הזול101
בכל הזדמנות אתה מפיץ את זה
שעושים חסד עושים בשקט לא מפרסמים!!!

לבנות בית ספר ארעי על אדמה לא חוקית שלא מיועדת לזה זה לא נחשב לבנות בי׳ס!

והסברה כמו שאמרת אבל מסתבר שאתה מסרב להקשיב
זה חשוב מאוד ויוסי טוב בזה ורק בזה!!!
כל השאר הוא כשל
תתעלם כרצונך אבל זו האמת!

עם הסברה לא מקדמים תשתיות חינוך וכו!
עם הסברה לא מקדמים תשתיותטוביה2
אבל לד חות אולי מונעים הריסה שלהם
הבית ספר ביישוב שלי חוקי לחלוטיןמרדכי
בס"ד

ועכשיו עובדים גם על מבנה חדש לבית ספר בנות.

ואם את רוצה זה לא רק בשעות הלילה, זה כל הזמן.

ומתי הזכרתי הסברה? לא כתבתי על זה כלום.
בא לא נסחףטוביה2
הוא לא הקים את חומש תחילה - אם כי הוא מאוד תומך בהם (והם בו) אבל לא הוא התחיל את העליות

לכך שהוא עובד שעות מרובות יש משמעות רק אם מביא תוצאות בהתאם (אם לא זה מעיד על בנוניות וזה דבר שלילי)
ממה שידוע לי זה כן הואמרדכי
בס"ד

או שלפחות הוא עמד בראשם תקופה ארוכה.
את מטה חומש אני מכירטוביה2
ואני די בטוח
היא גרה באלון מורהמאיר.

יוצאים שם למסע הכפשות על יוסי
בגלל עצם המחשבה שאחרי שבע שנות שובע עם גרשון
פתאום הם יחזרו למקומם הרגיל במועצה
ולא יקבלו תקציבים לדברים מיותרים ללא סוף

מי אמר שיוסי הוא לא זה שפעל למעונות וחינוך?מרדכיאחרונה
בס"ד

מילואימניק - מי אוהב אותך יותר מבנט? 🥰🥹צדיק יסוד עלום

וואי וואי וואי תאמין לי להכנס לים עם כרישים עם בשרקעלעברימבאר
מדמם פחות מסוכן מלפתוח שרשור על בנט בפורום אקטואליה😂
אין לי אלוהיםצדיק יסוד עלום
בנט זה אחוקעלעברימבאר
הוא מנסה לשחד אותנו להצביע לו?!נקדימון
הוא אוהב אותך והוא תמיד מתפאר בךצדיק יסוד עלום

רואה בך רק ת'נקודות הטובות

עצום את העיניים תשכח את העבר

תתמסר אל החיבוק החם

לאיש יש שיגעון גדלותנקדימון
הוא מתפאר בעצמו.
הנוכל שידע לספר לנו איך לנצח מגיפה מגיח שובאיתן גיל

ומביא לנו תכנית איך להחזיר את כספי הבית היהודי שנעלמו

אה, לא.

הוא גם זכור כמתווך האגדי שבין רוסיה לאוקריינה שגבתה עד עכשו מיליוני קורבנות משני הצדדים, ועוד לא רואים את התחתית.

שומר נפשו ירחק מן הכיעור ומן הדומה לו.

איך לנצח מגרפהימח שם עראפת

חחחח אתה מאמין לנוכל הלאומי?זיויק
בנט גימטריה 61צדיק יסוד עלום

61 מנדטים לא טועים

חמוץ 🥒

בגימטריה אס, זה האס של לפיד וגולן. או אולי הג'וקר.קעלעברימבאר
או ס"א. סיטרא אחרא
עם הכוילל בנט זה 62, ככה שגם אם סילמן תפרוש לו, עםקעלעברימבאראחרונה
האברכים החרדים הוא יצליח להקים קואליציה
המפגינים באיראן שואלים אתכם למה אתם לא עוזרים להם.זיויק
מה תענו?
תוסיף לשאלהoo

אנשים אומללים מצפון קוריאה

או ממדינות מסוימות באפריקה

או נשים במדינות מוסלמיות קיצוניות

ועוד

התשובה היא שהם לא מעניינים את בעלי הכוח

מה שמעניין את בעלי הכוח זה הון ושלטון

לאדם הפשוט אין הרבה מה לעשות 

לא דומה כי כאן יש אינטרס ישראלי גדולזיויק
ישראלoo

נצלה הזדמנות בסוריה

כנראה שמי שאמור לעקוב אחר הזדמנות באירן ערני למצב

זה שמתו אלפי מפגינים לא אומר בהכרח שזו ההזדמנות

יכול להיות שעדיין מסוכן להתערב

צודקתזיויק
גם בסוריהשלג דאשתקד

מתו מאות אלפים וישראל לא התערבה. היא התערבה הרבה יותר מאוחר בנסיבות אחרות לגמרי.

(סתם מציין עובדה)

זה הענייןoo

ההרוגים לא מענינים אף אחד (בעמדת כוח)

רק אינטרסים

לכן ההתערבות באירן (אם תהיה) תהיה רק כשהתועלת תעלה על העלות

(כמו ההתערבות הגלויה הקודמת)

נכוןזיויק
ומה ההסבר? מתי יגיע אינטרס שכשזה?
אינטרסoo

אמריקאי/ ישראלי

1. להשמיד/ להפחית איום צבאי

2. להחליף לממשל ידידותי/ פחות עוין

לא חושבת שהפגנות אלימות זו הזדמנות מספקת

היו הפגנות דומות בעבר (לא עוקבת אחרי העוצמה המדויקת בעבר/ בהווה)

טראמפ יכול להרשות לעצמו לאיים ולעשות מעצמו צחוק

הוא בעמדת כל יכול

זה שהוא איים לא בהכרח אומר שיהיה משהו עכשיו או עתידי

טובי המומחים מתלבטים בנושאזמירות
מאמר הבוקר במקור ראשון

האינטרס עכשיו הוא לא להתערב במחאותברגוע
מדינות העולם מלאות בדיקטטורות עם מנהיגים מושחתיםזמירות

והתנהלות אכזרית מול האזרחים המשוועים לחיים אחרים.  

אירן היא רק עוד אחת מהן.  

במדינות רבות האוכלוסייה סובלת מדיכוי זכויות אדם, רבים נמצאים בעוני קיצוני, ורדיפה פוליטית.

קוריאה הצפונית, אריתריאה, אפגניסטן, סוריה, סין, אירן, תימן, ועוד ועוד.

עזרה וסיוע יעיל הוא רק ברמות הבינלאומיות.  

אין לי f16ברגוע
כי הם לא פלסטיניםאני:)))))
תסביריזיויק
היא מתכוונת לצביעות העולמיתזמירות

איפה כל אלו שהפגינו והרעידו עולמות נגד ישראל במלחמתה בעזה, בגלל הסבל שנגרם לאזרחים הפלסתינים, כאשר השלטון האיראני טובח באזרחים שלו?

איפה כל אלו שצרחו “זכויות אדם” בעזה, כשבאיראן השלטון יורה, תולה ומענה את העם שלו?

מוסר שלא עקבי הוא לא מוסר — הוא פוליטיקה.

מי שבאמת נלחם על זכויות אדם — לא בוחר קורבנות לפי אג'נדה.

במה בדיוק אני יכול לעזור להם?הסטורי
זיויק הוא זה ששואל. ומבקש מאחרים לענותזמירות

כמו המראיינים באולפנים.

התפקיד שלהם רק הוא רק לשאול…

לא לספק תשובות ופתרונות 

שהם טועיםנקדימוןאחרונה

מי כמוהם יודע כמה קשה ומסובך להפיל משטר.

זה יקרה, טראמפ יתקוף - איראן לא תוותר לעולם.

מה שקורה כרגע זה שהקואליציה של החירות מתארגנת לקראת המהלך הגדול. העם הפרסי צריך להיאזר בגבורה, ולדעת, שאוהבי החירות והאדם מכינים כרגע את המלאכים שישחררו בעז"ה את העול הנאצו-איסלאמיסטי שמכחיד אותם. אל תתיאשו!

טראמפ החדשאיתן גיל

אל תגידו שלא אמרתי לכם.

הוא עובד אצל מדינות המפרץ ולא אצלנו

לשיטתם, ספיחי הפלת משטר האייטולות האירני יציפו דרישות לדמוקרטיה בכל מדינות האזור, ויסתיימו בהפלת המשטרים הסונים- כולם.

מסתבר שגם באירן עצמה אחוז התומכים בהחזרת יורש העצר, אינו גבוה בלשון המעטה.

ממש מאכזבזיויקאחרונה
למה המפדל ( מפלגה פייק דתית לאומית) לא בממשלהאיתן גיל

מוקדש באהבה ל- @הסטורי

כי ב- 30 השנים האחרונות היא ניהלה משאים ומתנים קואליציוניים שלא בתום לב. היא משכה זמן על דרך השגרה, ובהמשך ניסתה לחמוד תיקים שבינתיים הובטחו לשותפות אחרות.

כאז גם היום. הים אותו ים, והיורשים מפטירין כאשתקד.

זה כל הסיפור על רגל אחת שבגינו ש"ס מגרדת את המנדט השנים עשר, וסמוטריץ' את הרביעי.

לא חינוך יהודי, לא שבת, לא כשרות, לא תריג מצוותאיתן גיל

רק ג'ובים עוד ועוד.

זרח וורהפטיג מתהפך בקברו.

חחחברגוע
באמת הבאת את ש"ס בתור דוג' למפלגה אידאולוגית שלא מחפשת ג'ובים?
אובססיה, כבר אמרנו?הסטורי
המפד"ל לא קיימת, אבל הציונות הדתית בממשלה והיא מובילה.

היא מובילה את החינוך היהודי - תשאל כל ראש ישיבה בציבור (שמעתי באוזני מכמה וכמה), כל ראש אולפנה, כל מנהל בית ספר.

היא מובילה את יישוב ארץ ישראל - בזמן שאתה מקשקש על אנטנות, יהודה אליהו מקים עוד ארבע חוות.

היא מובילה את שמירת שבת - כולל קידום הכלכלה על ידי לדוגמא פתיחת הבורסה עד שעתיים לפני שבת.

היא מובילה ואתה באובססיה וכפיות טובה מקשקש כאן בפורום. בהצלחה.

חיפאים סוחרים בבורסה בתל אביב עד שעתיים לפני שבתאיתן גיל

וחוזרים הביתה במקרה הטוב כעבור 4 שעות

בשעת ברכת המזון בכל בית יהודי.

"יהדות ליברלית".

הרב קוק מתהפך בקברו.

למה שיקח להם 4 שעות מת"א לחיפה?ברגוע
בכלל 'סוחרים' נוכחים היום בבורסה?הסטורי

אני לא מבין גדול בבורסה, אבל ככל הידוע לי כמעט כל המסחר היום הוא ווירטואלי, זה לא שבשביל לקנות/למכור מניות צריך להגיע פיזית.

נשמח לתגובת המבינים:

@משה

@אריק מהדרום

@פשוט אני..

מה פתאום?אריק מהדרום
הכל באפליקציה בלחיצת כפתור, אפילו המאמץ של לחיצת הכפתור נחסך מאיתנו, בטח שלא להגיע לתל אביב בשביל זה.
יישר כחהסטורי
מ.ש.ל

@איתן גיל, תתאמץ לבסס את ההשמצות המגוכחות שלך, לפחות על איזשהו רקע מציאותי...

כדאי שתטריח את עצמך לבורסהאיתן גיל

לפעם אחת- לפחות.

במקום לקשקש...

וכך זה עובד: עמך ישראל שקונה ומוכר מניות בסכומים קטנים, נותן הוראות דיגיטליות לנציג שלו בבנק או בבית ההשקעות.

ואפילו אין לו דריסת רגל בבורסה.

ויש את הסוחרים והמשקיעים הבינוניים והכבדים שנפגשים בבורסה וסוגרים עסקאות/ קומבינות בארבע או בשש או בשמונה עיניים.

כמו עם סיעת הציונות הדתית בכנסת.

שאל את סמוטריץ', הוא מבין בזה.

תקשיב לעצמךהסטורי

כמה וכמה ענו לך שאנשים לא צריכים להגיע פיזית.

אם אתה מדבר על פגישות שמתקימות ב'מתחם הבורסה', הן יכולות להתקיים בכל מקום אחר.

(וכפי שענו לך, מגיעים מרמת גן לחיפה בהרבה פחות זמן)

מתי היית לאחרונה במתחם הבורסהאיתן גיל

ספר לנו ממקור ראשון איך זה עובד.

קרא שוב מה שכתבתי קודם.

לא הסוחריםברגוע
אבל כן יש עובדים שצריכים להיות שם.

בכ"מ המסחר נגמר בשעה שתיים, ככה שאין סיבה שלא יספיקו לחזור הביתה לשבת.

למה זה אמור להיות שונה מכל מקום עבודה אחר?אריק מהדרום

למה נסיעה מתל אביב לחיפה אמורה לקחת 4 שעות?

למה אמורים להיות שם עובדים מחיפה?

למה אתה שואל אותי?ברגוע
כבר 30 שנים שהמסחר לא מתנהל במקום פיזיפשוט אני..

וב-4 שעות מגיעים לאילת, לא לחיפה

אם אתה כל כך מודאגהסטורי
תפסיק את האוטובוסים לשכונות/ערים חרדיות, שמגיעים רבע שעה לפני שבת. אין שום אופציה שהנהג מגיע לחניון ואז עובר לרכב שלו ומגיע הביתה לפני השקיעה.
אכן כךאיתן גילאחרונה

כשהערתי למישהו שהוא פלש לתחום חילול שבת דאורייתא הוא ענה לי שיש עוד 4 דקות עד כניסת שבת.

נבל ברשות התורה.

מידע חדש על המרגל הסודי, ואשמת המשטרה בטבחסביר11

סיכום חלקי של הראיון המצ"ב-

א. כמה סימים נדלקו? 3000  ולא עשרות כפי שפרסמו .

מתי נפתחו? ארבעה -5 ימים לפני הטבח, ולא בחמישי כפי שטוענים.

גם המשטרה ידעה אז על פתיחת הסימים, ואיפשרה את כל הפעילות ומסיבת הנובה,

כלומר גם המשטרה אשמה בטבח הנובה.

ב. גם בלון התצפית של הקמ"ג בדימונה זיהה את הפעילות החשודה מספר ימים לפני הטבח, והודיע לכל מי שצריך ,

והכל הושתק .

תחליטו האם זה לא מריח כמו בגידה.

ג. כידוע המרגל הסודי עו"ד א' , שנצ"מ  אבי וייס אמר/אומר וכותב את שמו  הפרטי -

מנע את שחרור רוב/כל החטופים שהיו בתחילת המלחמה מתחת לשיפאא, הוא הוכנס לבור הפיקוד על ידי קצין בכיר מאחים לנשק.

זאת מכיוון שידידנו א' העביר למפעיליו את תוכניות הפעולות המיוחדות שישראל הכינה כדי לפרוץ לשם ולשחרר אותם -ודי מהר הועברו החטופים למרחבי העיר ומאות/אלפי הק"מ של המנהרות,

ונוצרה סאגת החטופים בגללו.

ד.הוא עקב אחר:

1 פעילות מדינת ישראל באוקראינה ,במיוחד אחר גופי המודיעין של ישראל שם ,

ודיווח  מן הסתם למפעיליו .

סיפור הכיסוי נקרא לב כחול ,שהוא כביכול סיוע ליהודי אוקראינה. חלק מסיפור הכיסוי שלו נחסף על ידי כתבת הארץ.

2. פעילות והתנהלות מערכת המשפט בישראל, וזאת עשה  כנראה בהיותו מתמחה במשרד עורך דין שהיה אחד המשנים של היועמ"שית ,שהוא נקי כפיים ולא קשור לבעיה כלשהיא.

3. ניסה להשפיע על התקשורת בישראל  ובמיוחד על עיתון /אתר ישראל היום, כנראה כדי  שהתכנים יהיו בצורה המתאימה למפעיליו.

ד.עו"ד בכיר סירב לטעון עבורו שאיננו שפוי כדי לפטור אותו מאימת הדין,

ומאז הוא מיוצג על ידי עורכי דין שהם אנשי הפצ"ריה והשבכ (בשירות מילואים), כנראה כדי להשיג את התוצאה הרצויה- שחרור מלא בטענת אי שפיות, וכך יוכל להמשיך בחייו.

אי-שפיות היא כידוע הטענה שבה צפויים לשחרר את הפצ"רית עצמה, והעולם יחזור לנהוג כמנהגו.

ה. 75 קצינים בכירים שעמדו איתו בקשר, בהם שני אלופים ,וכל השאר תא"לים ואל"מים ,לא נחקרו .

התרשמותי האישית מדבריו של נצ"מ אבי וייס היא שהמרגל הסודי עו"ד א' עבד עבור ה cia והעביר לו את המידע. (כמובן אולי אני טועה).

הראיון כאן:

הרצי שלנואיתן גיל

הרמטכ"ל לשעבר הרצי הלוי בפרשת הדלפת המסמכים לבילד

כ"ה בטבת תשפ"ו / 14.01.26

הסתיימה עדותו של הרמטכ"ל לשעבר הרצי הלוי בפרשת הדלפת המסמכים לבילד. העדות נמשכה כשש שעות.

אם התכשיט הזה צח כשלג, על מי היה לו ללכלך במשך כשש שעות

א. שליטת INSS בויקיפדיה. ב. ויקיפדיחה ודברי חרטהסביר11

מי שמנסה לכתוב נתונים על הנפגעים בעזה בויקיפדיה (לפחות בתקופה שבדקתי) מקבל חלון קופץ  שמתריע בפניו שהגוף המוסמך לכתוב על זה בויקיפדיה הוא רק מכון INSS

הפנים האמיתיות של inss:

כשהשוויתי בעבר את מספרי הפצועים האמיתיים לעומת נתוני ויקיפדיה מצאתי פער גדול.

ויקיפדיחה: לצערנו המורים שולחים את התלמידים להביא חומר לעבודות, מפלטפורת ההסתה והשקרים ויקיפדיה.

לארי סנגר ,מייסד של הויקיפדיה,הביע חרטה לאורך השנים על הקמתה, וביקר את השינוי בגישה של ויקיפדיה והפיכתה ל"אפלה" או מוטה, והוא מביע תמיכה בפרויקטים אלטרנטיביים ששואפים לשמר את המודל המקורי של ידע חופשי, אך ללא הטיות.

הביקורת מתמקדת בהטיה פוליטית (בעיקר בכיוון השמאל( וניהול לא תקין של הקהילה.

בהמשך/מחר אשלח מקרה שקרה לי עם המנהלים הישראלים שם

קטע מה שכתבת על INSSמשהאחרונה

מעניין. צריך לבדוק את זה יותר.

יש דיבור על תקיפה שלנו באיראן ותקיפה שלהם כאן?צע
תלוי מה ההגדרה של "דיבור"?מרדכי

בס"ד

יש חשש. אין אידיקציות.

יש בעיקר דיבור על תקיפה של ארה"ב באיראןברגוע

בתגובה אולי הם יתקפו אותנו, אבל כנראה שבעיקר בסיסים של ארה"ב. ואולי הם יפחדו לתקוף בחזרה כדי לא לתת לנו או לטראמפ תירוץ לתקוף יותר חזק.

התקשורת מלאה בדיבוריםנקדימון
השאלה המרכזית כרגע היא אם איראן תיפול לפני שתצליח לשגר טילים או שקודם היא תשגר ואחכ תיפול.
יש דיבורים של טראמפ ואחרים על תקיפה אמריקאית באירןהסטוריאחרונה
וכל מיני איימו שאם ארה"ב תתקוף אותם, הם יתקפו אותנו.

חוץ מזה יש חשש שכשהשלטון שם ירגיש שזה הסוף, הוא ינסה כלפינו בחינת 'תמות נפשי עם יהודים'.

צריך להיות מוכנים, אך לא להכנס לפניקה. ד' איתנו, עם ישראל חי קיים ועומד על נפשו.

אולי יעניין אותך