ועד כמה זה מעניין אותכם הבחירות ..?
ד.א. - אני לא מטעם אף אחד.
ועד כמה זה מעניין אותכם הבחירות ..?
ד.א. - אני לא מטעם אף אחד.
אבל את האמת
אני מארגן עכשיו קבוצה גדולה מאוד של חברה שנצביע למועמד שיתמוך בנו הכי הרבה
אחרי שינצח...
אני מקווה שאם אגבש קבוצה מספיק גדולה יהיה לנו כוח להשפיע
כרגע הורד התקציב שהמועצה מקבלת לטובת הנוער מהממשלה מגזירות יאיר לפיד
ככה שלנוער אין כמעט דברים לעשות...
בנוסף נתמוך במועמד שיבטיח לפתח גם את איכות החיים בשומרון(קניון אולמות פיס ובריכה)
ולא יגיע רק לבנות עוד ועוד בתים וגני ילדים ומעונות

רק מעניין אותי מה הלך הרוח בשומרון .
בתור תושב שומרון ותיק
האמת שעם שניהם יש לי הכירות אישית.
עם שריה היא יותר אישית מיוסי (עם יוסי זה מימי העליות הראשונות לחומש שהייתי במטה מסוים שהיה ממש תחתיו איזה חמש חברה,
עם שריה זה מהבחירות הקודמות שהיה הבוס שלי בבית היהודי,
למי שלא יוד שריה מקורב מאוד לאורי אריאל ובשנתיים האחרונות גם עבד אצלו בתחילה במשרד השיכון בתור היועץ הכלכלי- בפועל אחד האנשים החזקים במשרד,
ובמספר השבועות המצומצם מאז כינון הממשלה הנוכחית ועד הודעתו על ריצתו בשומרון ויציאתו לחל"ת במשרד החקלאות)
אבל עם שניהם זו היתה הכרות מאוד נעימה.
שנהם היו מאוד אמפטיים ונחמדים למרות שניהלו באותו הזמן מערכות גדולות מאוד והיו קשובים(לפעמים גם יותר מהסגנים שלהם..).
הבעיה הגדולה שלי עם יוסי היא זה שבפועל הוא היה היד ימין של גרשון בכל השנים האחרונות וקשה לי להאמין שאין לו יד ורגל בכל הפרשיות של גרשון(ועם כל הכבוד לדברי הרב אליקים ויש לי המון כבוד, מי שקצת מבין יודע שאףאחד לא חותם הסכם עד מדינה אם הוא באמת חף מפשע..
מעניינת אותי מה דעתכם בנושא אנשי השומרון..
אני בעד מושחתים בשומרון מהסוג של גרשון
הוא לא לוקח אליו לכיס אלא לטובת המועצה
עם יוסי יהיה כזה ויפתח את השומרון ואת הבית שלי אז תות.
בבחירות לראש מועצה אני מחפש אדם שיפתח את המועצה
בבחירות למועצת שומרון אני מחפש גם אדם שיודע לעשות הסברה
ולתמוך בלגיטמציה של השומרון
יוסי לדעתי הוכיח עצמו ככזה וככזה
ואם הוא יצא מושחת...אז תפאדל 8 שנים יהיה ראש מועצה ויפתח
עד שיגיע המושחת הבא
לא מכיר את שריה...אין לו סיכוי
יוסי חזק מאוד בטח בקרב הנוער שעומד בעז"ה(אם יבטיח מה שנבקש)
להצביע לו בהמוניו
שריה איש חביב אולי...אבל לא מוכר
@דב הבלונדיני וזה...
קצת קשה לומר ש"הבריטים כלל" היו אויבים.
וברור שאני חושב שיש הבדל גדול בין לפוליאנסקי לאולמרט.
אבל אני רק יזכיר לך שמי שעמד לפני גרשון מסיקה בראשות המועצה והיה אהוב מאוד והתנהל בדרכים של קומבינה פחות או יותר כמו גרשון, אחרי שעבר תפקיד לרמ"י פתאום הסתבר שגם חלק הלך אליו.
בסוף מי שמתנהל בצורה מושחתת הוא מושחת והוא פוגע בארגון שלו.
וזה לא קשור רק ללקיחת כסף פרטי.
זה קשור מה נעשה עם כספי ציבור ולאן הם הגיעו.
"לא תגנוב".
נקודה.
(לא מדבר כרגע על אוסלו או על שמאלנות, רק על מה שנשפט עליו וכו'..).
לדעתך דרעי לא עשה שום בעיה?
לאן זה הולך, לכיסו הפרטי או לא לכיסו הפרטי? הרי זה לא אמור לפי ההיגיון של טוביה להיות "גנוב", לא?
ומהכיוון השני - למה בכלל אתה עושה חילוק בין כיסו הפרטי לבין כיס של מועצה שהוא עומד ברשותה, והוא "גונב" כסף בעבורה" (הכל נניח, אני מדבר בתיאוריות כעת..).
מה זה משנה "למי" גונבים את הכסף - אם זה נקרא גניבה, אז זה גניבה בין אם זה אגואיסטי לו ובין אם זה אגואיסטי לתושבים שלו. ואם זה לא גניבה, אז זה לא גניבה לא לכיס שלו ולא לכיס של התושבים שלו.
בנוסף כמובן לעובדה שבכל מקרה "גניבה מהמדינה" גם אם תגיד ש"המדינה זה גוף פיקטיבי", הלכה למעשה זה אומר "גניבה מהאזרחים" כי מדובר בכסף של אזרחים. כעת תגיד "גם אני אזרח ולכן זה מותר לי" - אבל זה כמובן תירוץ דחוק וקלוש מאוד, כי הרי ברור לך שאתה לא יכול לדעת כמה לכאורה אתה "נתת" ולכן כמה מותר לך לקחת "בחזרה", מה גם שמלבד זה אתה מקבל עוד תשתיות בכספי המיסים שלך - ולכן, בסופו של דבר, כספי המדינה זה כספי האזרחים ואם כל אחד יתחיל לעשות בכספים האלו כרצונו, אתה גם לא תוכל להתחיל לחלק בין לתת לאחרים ללתת לעצמו, וגם לא באמת תוכל לקבל משהו כי כרישים יותר גדולים ממנו כבר יגמרו את הכסף לפניו... וזה הדרך הבטוחה לאנרכיה מדינית, ולמרות שאני יודע שאתה בעד להרוס את המדינה, אני עדיין חושב שזאת טעות חמורה ושזה יפגע בכולנו יחד ולא יקום מזה משהו יותר טוב, בטח לא במציאות שבה כל אחד חושב שלא מגיע כל הסל או חלק ניכר ממנו וחושב שהוא זה שיכול להחליט לאן הכסף ילך בלי לדווח וכו'...
יש כאן כמה נקודות:
א. חילול השם, אם נתפסת - זאת נקודה מאוד משמעותית שצריך לתת עליה את הדעת. חילול השם זו אחד העבירות הכי חמורות שיש. לכן צריך להיזהר מאוד מעיקרא.
ב. התנהלות לפי הספר בהכל - צריך לדעת שאין דבר כזה. עיגול פינות, מאכרים, יפוי פרוטוקולים, דיווחים לא מדוייקים וכו' וכו' - זאת המציאות בכל המנהל המקומי בארץ. ככה מתנהלים. ומי שמתעקש להתנהל הכל לפי הספר - לא ישרוד. בתוך המרחב הזה - יש הרבה משחק לכאן ולכאן, וחשוב לא להגזים יותר מדי.
גרשון לא עבד כחל"פ וכל עיניין החקירה הוא סביב זמן היות ראש מועצה
ויוסי היה הסגן הצמוד מאוד שלו!!! צמוד מאוד מאוד מאוד
להגיד זה לא קשור ליוסי וזה רק גרשון ולא המועצה זה לטמון את הראש בחול
יש פוטוקולים של ישיבות שיוסי רשום שנכח בהם וידע מצויין מה הולך
תבחר בו אבל לפחות תעצור רגע לחשוב, ותבין שלאמירה כמו "הוא לא ידע" אין מקום בכלל בשיח הנ"ל!!!
ולגבי השאלה-
אני אבחר שריה
מעריכה מאוד את גרשון על פועלו בשומרון לצערי הוא כשל וזה כואב לי מאוד ברמה האישית!!!
לגבי יוסי, לא מעריכה ולא חושבת שהוא מסוגל להצעיד את השומרון מהסיבה הפשוטה שהוא איש של דיבורים ולא מעשים!
יודע להיות ראש הסברה מצויין ולא מעבר ובנוסף ידע על כל הנעשה ולא אמר מילה, ויתרה מכך שמח לראות את גרשון נופל לבור הזה.....
הגיע הזמן לבן אדם חדש שינקה אורוות ויצעיד את המועצה הלאה ולא ימשיך הנהלה לא תקינה או דיקטטורית.
בס"ד
משום מה כך נשמע לי מקריאת ההודעה שלך...
כנראה שאת ממש לא מכירה את יוסי הוא איש של עשייה.
רק עכשיו נבנים ברחבי השומרון שישה גני ילדים חדשים שהוא דאג לכך אישית לקבל תקציב אליהם מהמדינה. עוקף חווארה החדש שאמור לפתור את העומס הקבוע על הכביש הזה, גם כן בזכותו.
כמו כן אני מכיר את יוסי היטב, וראיתי אותו לא פעם ולא פעמיים בשעות הלילה המאוחרות עדיין מתרוצץ בשומרון ופועל. גם לגבי התיישבות הוא פועל בלי סוף, אם זה בחומש והוא היה ראש מטה חומש תחילה שדאג לכל העליות לשם ולכל מה שקרה שם. כמו כן הוא פועל בעוד אין ספור מישורים והוא איש של עשייה אמיתית.
חבל שאתם שמחים בנפילתו של גרשון שהצעיד את המועצה בדרך שאף אחד לא עשה כן לפניו והוא קידם את המועצה. להזכירך, בבחירות הקודמות איש אפילו לא רצה להתמודד מולו כי לאף אחד לא היה סיכוי כי כל המועצה עמדה מאחוריו. גם כל חטאו של גרשון היה לטובת החל"פ בכדי להקים אותה מחדש לאחר שהיא נקלעה לחובות קשים, והאלה שמתחתיו במקום לטפל במה שצריך לקחו את זה לכיסם הפרטי. זהו כל חטאו.
לסיום אני באמת שואל אם אתם מצביעים לשריה כי באמת יש לו את היכולת להצעיד את השומרון, או שאתם מצביעים לו כי הוא לא יוסי דגן, העוזר של גרשון הנורא...?

100 , 200 גג 500 ..
נו זה מה שיכריע את הבחירות הרי רק ברבבה ויקיר יש פי לפחות 1000 מצביעים..
אז מה זה יעזור..
??????
טבע הדברים אומר שתהיה התפלגות נורמאלית בישובים האלה..
אני חושב שזה משחק של בלוקים ואינטרסים הבחירות האלה
יוצאים שם למסע הכפשות על יוסי
בגלל עצם המחשבה שאחרי שבע שנות שובע עם גרשון
פתאום הם יחזרו למקומם הרגיל במועצה
ולא יקבלו תקציבים לדברים מיותרים ללא סוף
רואה בך רק ת'נקודות הטובות
עצום את העיניים תשכח את העבר
תתמסר אל החיבוק החם
ומביא לנו תכנית איך להחזיר את כספי הבית היהודי שנעלמו
אה, לא.
הוא גם זכור כמתווך האגדי שבין רוסיה לאוקריינה שגבתה עד עכשו מיליוני קורבנות משני הצדדים, ועוד לא רואים את התחתית.
שומר נפשו ירחק מן הכיעור ומן הדומה לו.
61 מנדטים לא טועים
חמוץ 🥒
אנשים אומללים מצפון קוריאה
או ממדינות מסוימות באפריקה
או נשים במדינות מוסלמיות קיצוניות
ועוד
התשובה היא שהם לא מעניינים את בעלי הכוח
מה שמעניין את בעלי הכוח זה הון ושלטון
לאדם הפשוט אין הרבה מה לעשות
נצלה הזדמנות בסוריה
כנראה שמי שאמור לעקוב אחר הזדמנות באירן ערני למצב
זה שמתו אלפי מפגינים לא אומר בהכרח שזו ההזדמנות
יכול להיות שעדיין מסוכן להתערב
מתו מאות אלפים וישראל לא התערבה. היא התערבה הרבה יותר מאוחר בנסיבות אחרות לגמרי.
(סתם מציין עובדה)
ההרוגים לא מענינים אף אחד (בעמדת כוח)
רק אינטרסים
לכן ההתערבות באירן (אם תהיה) תהיה רק כשהתועלת תעלה על העלות
(כמו ההתערבות הגלויה הקודמת)
אמריקאי/ ישראלי
1. להשמיד/ להפחית איום צבאי
2. להחליף לממשל ידידותי/ פחות עוין
לא חושבת שהפגנות אלימות זו הזדמנות מספקת
היו הפגנות דומות בעבר (לא עוקבת אחרי העוצמה המדויקת בעבר/ בהווה)
טראמפ יכול להרשות לעצמו לאיים ולעשות מעצמו צחוק
הוא בעמדת כל יכול
זה שהוא איים לא בהכרח אומר שיהיה משהו עכשיו או עתידי
והתנהלות אכזרית מול האזרחים המשוועים לחיים אחרים.
אירן היא רק עוד אחת מהן.
במדינות רבות האוכלוסייה סובלת מדיכוי זכויות אדם, רבים נמצאים בעוני קיצוני, ורדיפה פוליטית.
קוריאה הצפונית, אריתריאה, אפגניסטן, סוריה, סין, אירן, תימן, ועוד ועוד.
עזרה וסיוע יעיל הוא רק ברמות הבינלאומיות.
איפה כל אלו שהפגינו והרעידו עולמות נגד ישראל במלחמתה בעזה, בגלל הסבל שנגרם לאזרחים הפלסתינים, כאשר השלטון האיראני טובח באזרחים שלו?
איפה כל אלו שצרחו “זכויות אדם” בעזה, כשבאיראן השלטון יורה, תולה ומענה את העם שלו?
מוסר שלא עקבי הוא לא מוסר — הוא פוליטיקה.
מי שבאמת נלחם על זכויות אדם — לא בוחר קורבנות לפי אג'נדה.
כמו המראיינים באולפנים.
התפקיד שלהם רק הוא רק לשאול…
לא לספק תשובות ופתרונות
מי כמוהם יודע כמה קשה ומסובך להפיל משטר.
זה יקרה, טראמפ יתקוף - איראן לא תוותר לעולם.
מה שקורה כרגע זה שהקואליציה של החירות מתארגנת לקראת המהלך הגדול. העם הפרסי צריך להיאזר בגבורה, ולדעת, שאוהבי החירות והאדם מכינים כרגע את המלאכים שישחררו בעז"ה את העול הנאצו-איסלאמיסטי שמכחיד אותם. אל תתיאשו!
מוקדש באהבה ל- @הסטורי
כי ב- 30 השנים האחרונות היא ניהלה משאים ומתנים קואליציוניים שלא בתום לב. היא משכה זמן על דרך השגרה, ובהמשך ניסתה לחמוד תיקים שבינתיים הובטחו לשותפות אחרות.
כאז גם היום. הים אותו ים, והיורשים מפטירין כאשתקד.
זה כל הסיפור על רגל אחת שבגינו ש"ס מגרדת את המנדט השנים עשר, וסמוטריץ' את הרביעי.
רק ג'ובים עוד ועוד.
זרח וורהפטיג מתהפך בקברו.

היא מובילה את החינוך היהודי - תשאל כל ראש ישיבה בציבור (שמעתי באוזני מכמה וכמה), כל ראש אולפנה, כל מנהל בית ספר.
היא מובילה את יישוב ארץ ישראל - בזמן שאתה מקשקש על אנטנות, יהודה אליהו מקים עוד ארבע חוות.
היא מובילה את שמירת שבת - כולל קידום הכלכלה על ידי לדוגמא פתיחת הבורסה עד שעתיים לפני שבת.
וחוזרים הביתה במקרה הטוב כעבור 4 שעות
בשעת ברכת המזון בכל בית יהודי.
"יהדות ליברלית".
הרב קוק מתהפך בקברו.
אני לא מבין גדול בבורסה, אבל ככל הידוע לי כמעט כל המסחר היום הוא ווירטואלי, זה לא שבשביל לקנות/למכור מניות צריך להגיע פיזית.
נשמח לתגובת המבינים:
לפעם אחת- לפחות.
במקום לקשקש...
וכך זה עובד: עמך ישראל שקונה ומוכר מניות בסכומים קטנים, נותן הוראות דיגיטליות לנציג שלו בבנק או בבית ההשקעות.
ואפילו אין לו דריסת רגל בבורסה.
ויש את הסוחרים והמשקיעים הבינוניים והכבדים שנפגשים בבורסה וסוגרים עסקאות/ קומבינות בארבע או בשש או בשמונה עיניים.
כמו עם סיעת הציונות הדתית בכנסת.
שאל את סמוטריץ', הוא מבין בזה.
כמה וכמה ענו לך שאנשים לא צריכים להגיע פיזית.
אם אתה מדבר על פגישות שמתקימות ב'מתחם הבורסה', הן יכולות להתקיים בכל מקום אחר.
(וכפי שענו לך, מגיעים מרמת גן לחיפה בהרבה פחות זמן)
ספר לנו ממקור ראשון איך זה עובד.
קרא שוב מה שכתבתי קודם.
למה נסיעה מתל אביב לחיפה אמורה לקחת 4 שעות?
למה אמורים להיות שם עובדים מחיפה?
וב-4 שעות מגיעים לאילת, לא לחיפה
כשהערתי למישהו שהוא פלש לתחום חילול שבת דאורייתא הוא ענה לי שיש עוד 4 דקות עד כניסת שבת.
נבל ברשות התורה.
סיכום חלקי של הראיון המצ"ב-
א. כמה סימים נדלקו? 3000 ולא עשרות כפי שפרסמו .
מתי נפתחו? ארבעה -5 ימים לפני הטבח, ולא בחמישי כפי שטוענים.
גם המשטרה ידעה אז על פתיחת הסימים, ואיפשרה את כל הפעילות ומסיבת הנובה,
כלומר גם המשטרה אשמה בטבח הנובה.
ב. גם בלון התצפית של הקמ"ג בדימונה זיהה את הפעילות החשודה מספר ימים לפני הטבח, והודיע לכל מי שצריך ,
והכל הושתק .
תחליטו האם זה לא מריח כמו בגידה.
ג. כידוע המרגל הסודי עו"ד א' , שנצ"מ אבי וייס אמר/אומר וכותב את שמו הפרטי -
מנע את שחרור רוב/כל החטופים שהיו בתחילת המלחמה מתחת לשיפאא, הוא הוכנס לבור הפיקוד על ידי קצין בכיר מאחים לנשק.
זאת מכיוון שידידנו א' העביר למפעיליו את תוכניות הפעולות המיוחדות שישראל הכינה כדי לפרוץ לשם ולשחרר אותם -ודי מהר הועברו החטופים למרחבי העיר ומאות/אלפי הק"מ של המנהרות,
ונוצרה סאגת החטופים בגללו.
ד.הוא עקב אחר:
1 פעילות מדינת ישראל באוקראינה ,במיוחד אחר גופי המודיעין של ישראל שם ,
ודיווח מן הסתם למפעיליו .
סיפור הכיסוי נקרא לב כחול ,שהוא כביכול סיוע ליהודי אוקראינה. חלק מסיפור הכיסוי שלו נחסף על ידי כתבת הארץ.
2. פעילות והתנהלות מערכת המשפט בישראל, וזאת עשה כנראה בהיותו מתמחה במשרד עורך דין שהיה אחד המשנים של היועמ"שית ,שהוא נקי כפיים ולא קשור לבעיה כלשהיא.
3. ניסה להשפיע על התקשורת בישראל ובמיוחד על עיתון /אתר ישראל היום, כנראה כדי שהתכנים יהיו בצורה המתאימה למפעיליו.
ד.עו"ד בכיר סירב לטעון עבורו שאיננו שפוי כדי לפטור אותו מאימת הדין,
ומאז הוא מיוצג על ידי עורכי דין שהם אנשי הפצ"ריה והשבכ (בשירות מילואים), כנראה כדי להשיג את התוצאה הרצויה- שחרור מלא בטענת אי שפיות, וכך יוכל להמשיך בחייו.
אי-שפיות היא כידוע הטענה שבה צפויים לשחרר את הפצ"רית עצמה, והעולם יחזור לנהוג כמנהגו.
ה. 75 קצינים בכירים שעמדו איתו בקשר, בהם שני אלופים ,וכל השאר תא"לים ואל"מים ,לא נחקרו .
התרשמותי האישית מדבריו של נצ"מ אבי וייס היא שהמרגל הסודי עו"ד א' עבד עבור ה cia והעביר לו את המידע. (כמובן אולי אני טועה).
הראיון כאן:
הרמטכ"ל לשעבר הרצי הלוי בפרשת הדלפת המסמכים לבילד
כ"ה בטבת תשפ"ו / 14.01.26
הסתיימה עדותו של הרמטכ"ל לשעבר הרצי הלוי בפרשת הדלפת המסמכים לבילד. העדות נמשכה כשש שעות.
אם התכשיט הזה צח כשלג, על מי היה לו ללכלך במשך כשש שעות
מי שמנסה לכתוב נתונים על הנפגעים בעזה בויקיפדיה (לפחות בתקופה שבדקתי) מקבל חלון קופץ שמתריע בפניו שהגוף המוסמך לכתוב על זה בויקיפדיה הוא רק מכון INSS
הפנים האמיתיות של inss:
כשהשוויתי בעבר את מספרי הפצועים האמיתיים לעומת נתוני ויקיפדיה מצאתי פער גדול.
ויקיפדיחה: לצערנו המורים שולחים את התלמידים להביא חומר לעבודות, מפלטפורת ההסתה והשקרים ויקיפדיה.
לארי סנגר ,מייסד של הויקיפדיה,הביע חרטה לאורך השנים על הקמתה, וביקר את השינוי בגישה של ויקיפדיה והפיכתה ל"אפלה" או מוטה, והוא מביע תמיכה בפרויקטים אלטרנטיביים ששואפים לשמר את המודל המקורי של ידע חופשי, אך ללא הטיות.
הביקורת מתמקדת בהטיה פוליטית (בעיקר בכיוון השמאל( וניהול לא תקין של הקהילה.
בהמשך/מחר אשלח מקרה שקרה לי עם המנהלים הישראלים שם
מעניין. צריך לבדוק את זה יותר.
בס"ד
יש חשש. אין אידיקציות.
בתגובה אולי הם יתקפו אותנו, אבל כנראה שבעיקר בסיסים של ארה"ב. ואולי הם יפחדו לתקוף בחזרה כדי לא לתת לנו או לטראמפ תירוץ לתקוף יותר חזק.
חוץ מזה יש חשש שכשהשלטון שם ירגיש שזה הסוף, הוא ינסה כלפינו בחינת 'תמות נפשי עם יהודים'.