בנט על החלטת בג"ץ:מרדכי היהודי

"פסיקת בג"צ תביא בעקבותיה לתנופת בניה בכל רחבי ההתיישבות, מטרתם לא תושג, ההיפך. מרגע שהתקבלה ההחלטה אני אומר באופן ברור: מחאה כן-אלימות לעולם לא".

ובקיצור - אני לא זז מהכיסא.

את דבריה של הגברת שקד אני אפילו לא טורח להביאאלעד

אישה אומללה

לא חושב שהם אומללים.מרדכי היהודי

פשוט הם חיים בעולם אחר לגמרי מאיתנו. הם "ישראלים". לכן מבחינתם הדרך היחידה לפעול היא פשוט להיות ישראלים עוד יותר. להראות שגם הוד מעלת הכופרים הרשעים חושבים שההתנחלויות הן דבר חשוב (כזכור, זה היה העיסוק הקודם של בנט - הזמנת האנשים החשובים באמת לסיורים בשומרון, ואחר כך פרסום שכולל שני דברים - לשכנע אותנו שהאנשים חשובים, ושהם אמרו חצי מילה בעד התנחלויות).

היא לא אשהפני האדמה

היא ילדה. הבלון החם של בנט מתפוצץ ליח"צניו בפנים.

רק יוגב מציל את הבית מאפסות מוחלטת.

כדור אחד והכל יעבורמרדכי
בס"ד

http://www.kipa.co.il/magazine/63782
ברוך שלא עשני מצביע לבית היהודי
גם סיעת האיחוד הלאומי יכולה להפיל את הממשלה אם היא רק תרצה.מרדכי היהודי

שני חברי כנסת זה המון במצב הנוכחי. השאלה היא שאלה של רצון, ומשום מה יש לי תחושה שהרבה יותר נוח להוציא הצהרות לוחמניות על "מחיר קואליציוני" מאשר פשוט לקום וללכת.

לפחות אחד מהם תקוע בשאנור אלעד

הוא לא רוצה להפיל בכל מקרהצריך עיון
שאלו אותו על זה והוא ענה 'אנחנו לא אורחים בממשלה'
למה אלי ישי או מרזל לא עצרו כעת את הריסת הבתים?ותן טל

ברוך שלא עשני מצביע יחד... שיתביישו להם שלא עצרו את הריסת הבתים... בוש וחרפה להם. העיקר לחסות חובות מהבחירות...

הנה, אני חריף אבל אמרתי את זה ומקווה שהבינו את מה שהסתתר בין השורות של דבריי...

אתה משווה בין כוחם של אזרחים מהשורה לשרים נבחרי ציבור??אלעד

פאטתי

כנראה לא הבנת את בין השורות ותן טל

אולי הייתי מתוחכם מידי...סורי...

בכל זאת לא אבאר את דבריי ומי שיבין יבין... לא רוצה לפתוח כאן שוב את הדיונים האלו אפילו אם לחלק אני יצא "פתאטי" כי כמוך, לא הבינו אותי ב-א-מ-ת

ותן טל, בדבר אחד אני יכול לנחם אותךמרדכי
בס"ד

הבית היהודי היא מפלגה שעומדת במילים שלה לפני הבחירות:
"לא נפרוש מהממשלה על כל בית שיפונה. ניקח כדור נגד כאב ראש ונמשיך הלאה" (שקד)
לא ידעתי שהממשלה תוליה בהםטוביה2

תעדכן באישי

בשונה מבנט ישי ומרזל לא בממשלההכהניסט הנודד
הם לא שותפים לממשלת השמד והעקירה הזו, בנט כן!!!
את מי הם עקרו בדיוק, תזכיר לי? (הבתים לא היו מאוכלסים למיטבותן טל

ידיעתי... אלא רק בבנייה...

חוץ מזה שיש היה מת להיות חלק מהממשלה הזאת והיה נכנס אליה בהחלט...ככה הצהיר לבוחריו.

האם נראה לך שישי היה פורש על דבר כזה?

(וכל זה בלי להתייחס למימד הנסתר של הדברים שלי שנראה שרבים לא הבינו...שהוא בכלל השורש של ההבדל כעת בין ישי לבנט...אבל לא נורא אולי רק אני מבין את ההתחכמויות שלי )

הוא דיבר על מרזלnetanel
ומרזל לא היה נכנס מלכתכילה
מרזל התחייב בחוזה בין המפלגות לתמוך בקואליציה גם כאשר לאותן טל

יהיה בה בפועל. כלומר, לעזור להקים אותה ולמנוע את הפלתה... לאו דווקא בכל חוק מסויים...

משמע שבפועל מרזל כן היה צריך להיות שותף לכל הפחות להקמה של הממשלה, על פ החוזה המחייב בין יחד לעוצמה, במקרה שהיו נכנסות.

נו. אל תתחכם! אתה יודע שמרזל היה פורשnetanel
ומתנגד לקואלציה
הימים האחרונים לא גורמים לךדוסית גאה!

לחזור בך מהחרטה על כך שלא הצבעת בבחירות האחרונות לבית היהודי?

לא. אני לא נע ונד על כל מעשה וכל מקרה וכל כשלוןאלעד

נגיע לבחירות הבאות,

ונראה אלו אופציות עומדות בפנינו

להערכתי אלי ישי לא היה פורש מהממשלה על הפינוי הזה,

בדיוק כמו שהתקומה לא עוזבת

בעקבות המחאה אומנם הבתים הספציפיים ייהרסו אבל אושרה בנייתותן טל

300 יחידות הדיור.

אז נכון שההחלטה להרוס את הבתים כשבר יש אישור (בפועל. לא "הבטחה ערטילאית של ראש הממשלה") לבניית 300 יחידות וכו' היא דבילית - אבל למעשה אם ככה, אז הדבר היחיד שהלך כאן זה קצת כסף על בניית הבתים..

נכון שגם אני לא מאושר מזה אבל כל המחאה הזאת (שעליה מדבר בנט, בניגוד לאלימות שהוא מגנה. וזכותו ואולי גם חובתו לגנות, וגם אני לא הייתי משתמש באלימות גם אם הייתי שם. אסור כבר לגנות אלימות?). - היא היא זאת שדירבנה את השרים ואת המפלגות ללחוץ עד שאושרו היחידות האלו.

האם לבנט ולשקד אין כל חלק בכך ששנתיים ומשהו לאחר מכן סוף סוף יש אישור אמיתי ליחידות האלו? אני בספק...

כמו שאמרתי כבר הרבה פעמים - עיקר העבודה נעשית מתחת לפני השטח, בעיקר של הדרגים הממונים והחשובים בקטע הפוליטי. המחאה החיצונית היא חשובה ועוזרת - אבל היא עוזרת למהלכים התת קרקעיים של קובעי המדיניות. לצאת בהצהרות פומביות וגרנדיוזיות סתם - זה לא העיקר מבחינתי. העיקר זה בשטח כאשר אני רואה בעופרה אצל קרובים שלי בנייה בשטח למרות כל הבכי על "Vקפאה". כאשר אני רואה פיתוח ג-ם בשכונות המזרחיות של ירושלים. ובכל מיני מקומות ביו"ש.

אז כן, יש דברים שמטבע הדברים צריכים להיעשות מתחת לרדאר או בצמידות להחלטות או ביצועים אחרים כואבים יותר או כואבים פחות, כדי "להחליק" אותם גם מבחינה דיפלומטית - אף אחד לא הבטיח לנו שהגאולה תבוא באופן הכי חלק שאפשר...

ברור לי מעבר לכל ספק שאם זה היה נתון לשיקולו הבלעדי של בנט - הוא היה שמח כל שנה לבנות עשרים אלף יחידות דיור ביו"ש לבדה. מה לעשות שבנט הוא לא סופרמן כמו שהבטיחו לנו עמודים טיפשיים בפייסבוק? הוא גם מעולם לא הכריז על עצמו סופרמן...

השטח בבית אל נשאר בידי בית אל. אף אחד לא ייתן את זה לערבים ואפילו לא יפסיקו את ההתיישבות במקום כמו שקרה במגרון שהעתיקו יישוב שלם. מדובר על בתים שבהחלטה אומללה של בג"ץ שלכאורה לא ניתן להחזיר לאחור, כנראה ייהרסו (או נהרסו כבר לגמרי? לצערי לא מעודכן כרגע..) - אבל בתים אחרים ייבנו וההתיישבות תמשיך במלוא המרץ!

ואם כל החיים רק נקטול את המנהיגים שלנו בלי להבין שמתחת לפני השטח הם מנסים - ופעמים רבות מצליחים - כן להזיז עניינים ולקדם דברים ולהשפיע ולעזור - אז לא נגיע לשום מקום כי תמיד נאכל את המנהיגים שלנו חיים ולא לרבים תהיה המוטיבציה להמשיך ככה בביקורת שלא תמיד היא עניינית לגמרי.

שיהיה ברור - אני לא חושב שמישהו פה מושלם. אני לא חושב שמיצו פה את כל היכולות ואת כל האפשרויות. אבל אני כן, בניגוד לכל מיני אנשים כאן ובחוץ - מבין שהמצב מורכב בהרבה ממה שמנסים גורמי ימין שונים להציג, במטרות שונות...

וכמובן, אומנם אני משוחד, אבל אין ספק שאם לבית היהודי היו עוד 5-8 מנדטים, שהם היו יכולים להיות אפקטיביים ומשמעותיים הרבה יותר. נכון, פאשלה של הבית שלא הצליחה להשאיר את המצביעים אצלה, והצלחה של נתניהו בכישרונות הפוליטיים מעבר לכל ספק שלו (ספק אם יש פוליטיקאי מוכשר יותר ממנו כיום בישראל שיודע לקרוא את דעת הקהל בצורה מדויקת, ולקלוע אליה ואל פחדיה הקמאיים..) - נכון, אבל זה לכל הפחות מסביר שעם כל הרצון הטוב של הבית היהודי יש גבול גם ליכולותיה להשפיע. 

והאמירה הקבועה "שיפרשו" -אם על כל דבר שלא מסתדר פורשים מהממשלה היינו במצב עגום למדי ושוב כולם היו בוכים על אי המשילות או על כך ש"איך הם יכולים לעשות לנו את זה" - והאכזבה הציבורית מכך ששוב או מפילים ממשלה והולכים לבחירות, או מחליפים ממשלה ימנית בממשלת מרכז או חלילה איכשהוא שמאל מרכז - הייתה גדולה וזה היה פוגע ביציבות של הבית.

אני מבין את האמוציות הרבות שיש כאן אני מבין את הכעס ואת התיסכול - אבל אני צופה גם לעתיד ומאמין שלאט לאט אנחנו מתקדמים. לא בקצב שהיינו רוצים (או שבנט לעצמו היה רוצה) - אבל מתקדמים. לא נסוגים לאחור. לא כמו לפני עשור. לעולם לא עוד, בעזרת ה' (ואני לא נביא. אני מתפלל...)

הבטחה ממוחזרת כבר בפעם המאהמרדכי
בס"ד

נתניהו כבר הבטיח בניה בבית אל (אחרי האולפנה) באיתמר (אחרי רצח פוגל) ובירושלים ברמת שלמה וגילה (אחרי פיגועים) ואין שום בניה.

גם עכשיו זה סתם הבטחות שלא יקויימו.
למיטב הבנתי כעת זה היה שונה ואושר בממשלה בניגוד להבטחה בעלמאותן טל

כמו שהייתה בפעם הקודמת מפי ראש הממשלה בלבד. אבל כנראה שבאמת אין הרבה מה לדבר, אלא פשוט להמתין ולראות אם זה באמת יקרה בפועל, האישור המיידי הזה, ולהפעיל לחץ על נבחרי הציבור שיפעילו בתורם לחץ על הקואליציה ועל רוה"מ שההבטחה המיידית באמת תצא לפועל. בעזרת ה'...

ולגבי "שום בנייה" אני חולק עליך. אתה תמיד יכול לטעון "הבנייה שיש עכשיו זה בנייה ישנה", אבל בפועל יש בנייה וחובת ההוכחה על כך שיש הקפאה היא עליך. אני מכיר בפועל מקומות ביו"ש שיש בהן בנייה - וגם אישורים ליחידות כבר הוצאו לא פעם בשנתיים האחרונות - אז אולי בגלל שזה לא מספיק כמו שרוצים קוראים לזה הקפאה חלקית - אבל זה לא נכון להגיד שיש הקפאה מלאה - זה פשוט לא נכון עובדתית בשטח, מה אני אעשה??? אתה רוצה שאתכחש לדחפורים ולעובדי בניין שראיתי מול העיניים שלי?

כמובן אבל עדייןטוביה2

יש לחצים מהרה''ב וכו' ואחריות לאומית וכו' 

ואני בטוח שאנשי בית אל יחכו גם לאישור הכנסת ובו

אין לי יותר מידי מה להגיד. נחכה ונראה...סבבה?ותן טל

אני זוכר התערביות מהפעם הראשונה שהבטיחו את הבתים האלוטוביה2

חלאס, תודה. עם צירה. זה בזיון ודיitay0432
כתבתי שהעניין מורכב ושאני לא חושב שמישהו פה מושלם.ותן טל

כתבתי שההחלטה להרוס היא דבילית ולא טובה. וכתבתי גם שאני מקווה שבעקבות המאבק והעבודה מתחת לפני השטח של כל הגורמים הקשורים ושל הלחץ שיפעילו, האישור הנוסף שניתן היום ל300 היחידות באמת יצא אל הפועל...

אמרתי הכל.

זה ביזיון? מבחינת בג"ץ שלא יכול להפעיל שיקול דעת בנוגע למבנים שכבר אושרו בפועל - אתה צודק לגמרי...זה ביזיון.

יש לך חוש הומור. באמת.+mp8
300 יחידות דיור?? מרשים ביותר.
כשאראה 30 מתוכם נבנות-
גם אז עדיין זה לא מצדיק ולא מכפר על העוולות בתחום.
חוש הומור???טוב לדעת... ותן טל

בהחלטאלעד

אגב אלו אותם 300 שהובטחו במסגרת הפינוי הקודם,

בין השאר

תודה... ולא אמרתי שאלו אחרות. אלא שעכשיו ניתן אישור בממשלהותן טל

ואישור שעל פניו נראה רציני יותר מההבטחה בעלמא שניתנה אז לרב מלמד...

מה גם שלמיטב הבנתי אין שום מניעה שבמקום שעומדים/עמדו בתי דריינוף שנהרסים/נהרסו היום - יבנו שוב בתים במסגרת אותם 300 יחידות דיור.

והוא שאמרתי, במקרה שזה יקרה - אז קצת חראם על הכסף שהושקע בבניית הבתים האלו, אבל זה לא אומר "Gקירה" "גירוש" "שמד", כמו שכל מיני אנשים מנסים לייר את זה בצבעים איומים כאלו...

רק בג"ץ אטום וטיפש שלא מסוגל לחזור בו מהחלטות שלו לאחר שכבר ניתן אישור בפועל לבתים "החלטנו להרוס אז נהרוס בכל מקרה" - בג"ץ מטומטם, כן, מה אני אגיד לך...לגמרי... אני לא אומר שלא .

יש מניעה גדולה מאודטוביה2

על פי בגץ זה שטח ערבי פרטי. נדמה לי  שזו עיקר הדחייה על הסף של העתירה

אגב, לגבי הקריאה לא לאלימות ופגיעה בחיילים ובשוטריםמרדכי
בס"ד

באחת מההפגנות שנערכו לפני כמה חודשים על מעצר בחומש של אחד מבחורי הישיבה, שמעתי את לימור (הר-מלך) סון, מגדירה את זה היטב:

אנחנו אוהבים את חיילי צה"ל שמקריבים את עצמם למען השמירה על בטחוננו ועל הארץ. אנחנו מכינים להם עוגות ואוכל חם ומארחים אותם אצלנו לשבתות. אבל ברגע שהם חורגים מתפקידם האמיתי, לשמור על עמ"י ולא לפנות אותו, אנחנו נהיה פה למחות על כך ולהלחם על הבית שלנו.

ולימור יכולה ללמד את כולנו על מה היא מדברת אחרי שהיא איבדה את בעלה בהקרבה על ההתיישבות ובסוף מי שהוציא אותה לא היו המחבלים אלא חיילים.
לימור יכולה ללמד?ותן טל

אז במחילה, גם בן דוד שלי שאיבד את אמא שלו בהקרבה על התיישבות בגוש קטיף יכול ללמד אותנו, וגם באמצע ההתנתקות על גג אחד בתי הכנסיות המפורסמים, לטפס על הגג עם דגל ישראל בניגוד למה שהנערים האחרים שם רצו ולהגיד להם שכן, זאת המדינה שלנו אף על פי ולמרות הכל, וכן, בלב הקושי והייאוש הוא יניף פה דגל של מדינת ישראל. 

כן, גם הוא יכול ללמד משהו את האנשים, אותו בן דוד שלי שבסוף מי שהוציא אותו מהגוש היו חיילים ולא מחבלים. מחבלים "רק" הוציאו את אמא שלו מהעולם.

דיברתי על הייחס לחיילים, לא למדינהמרדכי
בס"ד

בייחס לחיילים אני מצהיר שאם ח"ו יגרשו אותי מביתי אני אלחם על ביתי עד הסוף, כולל אלימות. ולא מתוך שנאה לחייל שבא לגרש אותי, אלא בתור מאבק על הבית שלי ועל הארץ שלי. אני לא אהיה מהאלה שמתחבקים ובוכים. לא כך נלחמים על הארץ.
אתה חושב ככה. ואחרים חושבים אחרת ממך, כולל משפחות שכולותותן טל

כמו הדוגמא שהבאתי...הם לא "נלחמו באלימות" נגד החיילים שפינו אותם...אותה "משפחה נפגעת טרור" קרובה שלי...

רק רציתי להראות שכמו שאתה יכול לגייס נפגעת טרור לטובת הטיעונים שלך ככה גם אני יכול לגייס נפגע טרור לטובת הנימוקים המעט שונים שלי...

אמרתי איפה שהוא שכולם חושבים כמוני?מרדכי
בס"ד

אני לא אשקר, אני אשמח מאוד שכולם יחשבו כמוני, אבל לא אמרתי שזאת המציאות.
לא אמרתי שאתה אומר שכולם חושבים כמוך. רק הראתי שלא כולםותן טל

חושבים כמוך, ושכמו שאתה יכול להביא "נציגת משפחות טרור" שאומרת משהו שמסתדר עם האג'נדה שלך, ככה אני יכול להביא לצד השני... זה הכל

אגב, כמובן שגם אני אשמח מאוד אם כולם יחשבו כמוני .

מה לעשות שאנחנו חיים עולם ולא העולם חי בנו.

הבאתי את זה כדי להסביר מהי הנקודה החזקה שנגעה בימרדכי
סבבה.ותן טל

פה אני מסכים איתךטוביה2

פגיע קשה כזו בדרך כלל 'זורקת' את את הפגועים, אבל לכיוונים שונים. יש כאלו ש'יתלו' במערכת (בעיקר הביטחונית), ויש כאלו ש'יזרקו' ממנה 

בכול מקרה אני חושב שנפגעים הם 'בעצם' לא אמורים להיות מתווי הדרך

שונא את ביבי/בוגי/בג"ץ!!!!!! למה להרוס??!!!!!netanel
לפי דעתי הבית היהודי צרכים להציב אולטימטום- יש לממשלה חודש להתחיל לבנות ולאשר עוד 2000 יחידות דיור ביו"ש, או שהבית היהודי יפילו את הממשלה.
זה פשוט אבסורד! למה בנגב לא הורסים ככה מאחזים של בדואים?! זבל של בג"ץ! צריך לשנות את שיטת הבחירה דחוף!!! איילת שקד צריכה כבר להביא תוצאות! אם לא נותנים לך לשנות אז תפרשי מהממשלה!
דרך אגב כל חייל שמשתתף בגירוש משפחה הוא שותף לפשע ויש לכל אחד זכות לפעול נגדו באלימות!!!

ולכל מבקרי הבית היהודי- יש הרבה צדק בביקורת אבל תתנו קצת זמן לבית היהודי להגיב!
אם לא תהיה תגובה ראויה (הפלת ממשלה,בנייה מאסיבית ביו"ש, חוק מוות למחבלים) אני נאלץ "לעבור מפלגה"
אני לא יצביע למפלגה שתהפוך לליכוד ב'
אם אתה מבין את הצורך ב"לתת זמן"מילכהאחרונה

אז תן זמן גם לאיילת שקד להביא תוצאות.

המשימה שלה מורכבת וקשה מאוד מאוד! זה ממש לא הוקוס פוקוס

שישמור את ההודעה הזו בטיוטות בשביל עמונה ועוד כמהא-לרועי

מילואימניק - מי אוהב אותך יותר מבנט? 🥰🥹צדיק יסוד עלום

וואי וואי וואי תאמין לי להכנס לים עם כרישים עם בשרקעלעברימבאר
מדמם פחות מסוכן מלפתוח שרשור על בנט בפורום אקטואליה😂
אין לי אלוהיםצדיק יסוד עלום
בנט זה אחוקעלעברימבאר
גם לבנט שלג דאשתקד
הוא מנסה לשחד אותנו להצביע לו?!נקדימון
הוא אוהב אותך והוא תמיד מתפאר בךצדיק יסוד עלום

רואה בך רק ת'נקודות הטובות

עצום את העיניים תשכח את העבר

תתמסר אל החיבוק החם

לאיש יש שיגעון גדלותנקדימון
הוא מתפאר בעצמו.
הנוכל שידע לספר לנו איך לנצח מגיפה מגיח שובאיתן גיל

ומביא לנו תכנית איך להחזיר את כספי הבית היהודי שנעלמו

אה, לא.

הוא גם זכור כמתווך האגדי שבין רוסיה לאוקריינה שגבתה עד עכשו מיליוני קורבנות משני הצדדים, ועוד לא רואים את התחתית.

שומר נפשו ירחק מן הכיעור ומן הדומה לו.

איך לנצח מגרפהימח שם עראפת

חחחח אתה מאמין לנוכל הלאומי?זיויק
בנט גימטריה 61צדיק יסוד עלום

61 מנדטים לא טועים

חמוץ 🥒

..קעלעברימבאר
עבר עריכה על ידי קעלעברימבאר בתאריך כ"ח בטבת תשפ"ו 21:14

..

עם הכוילל בנט זה 62, ככה שגם אם סילמן תפרוש לו, עםקעלעברימבאר
האברכים החרדים הוא יצליח להקים קואליציה
אם רק היה ניתן להקים קואליציה באמצעות גימטריות...שלג דאשתקד
הכל אפשרצדיק יסוד עלוםאחרונה

טראמפ החדשאיתן גיל

אל תגידו שלא אמרתי לכם.

הוא עובד אצל מדינות המפרץ ולא אצלנו

לשיטתם, ספיחי הפלת משטר האייטולות האירני יציפו דרישות לדמוקרטיה בכל מדינות האזור, ויסתיימו בהפלת המשטרים הסונים- כולם.

מסתבר שגם באירן עצמה אחוז התומכים בהחזרת יורש העצר, אינו גבוה בלשון המעטה.

ממש מאכזבזיויק
טרטמפ פקה פקהאיתן גילאחרונה

אמר טרנספר, אז אמר.

אמר לאירנים לצאת להפגין, אז אמר ושלח אותם לתליה.

ויש עוד כהנה וכהנה.

המפגינים באיראן שואלים אתכם למה אתם לא עוזרים להם.זיויק
מה תענו?
תוסיף לשאלהoo

אנשים אומללים מצפון קוריאה

או ממדינות מסוימות באפריקה

או נשים במדינות מוסלמיות קיצוניות

ועוד

התשובה היא שהם לא מעניינים את בעלי הכוח

מה שמעניין את בעלי הכוח זה הון ושלטון

לאדם הפשוט אין הרבה מה לעשות 

לא דומה כי כאן יש אינטרס ישראלי גדולזיויק
ישראלoo

נצלה הזדמנות בסוריה

כנראה שמי שאמור לעקוב אחר הזדמנות באירן ערני למצב

זה שמתו אלפי מפגינים לא אומר בהכרח שזו ההזדמנות

יכול להיות שעדיין מסוכן להתערב

צודקתזיויק
גם בסוריהשלג דאשתקד

מתו מאות אלפים וישראל לא התערבה. היא התערבה הרבה יותר מאוחר בנסיבות אחרות לגמרי.

(סתם מציין עובדה)

זה הענייןoo

ההרוגים לא מענינים אף אחד (בעמדת כוח)

רק אינטרסים

לכן ההתערבות באירן (אם תהיה) תהיה רק כשהתועלת תעלה על העלות

(כמו ההתערבות הגלויה הקודמת)

נכוןזיויק
ומה ההסבר? מתי יגיע אינטרס שכשזה?
אינטרסoo

אמריקאי/ ישראלי

1. להשמיד/ להפחית איום צבאי

2. להחליף לממשל ידידותי/ פחות עוין

לא חושבת שהפגנות אלימות זו הזדמנות מספקת

היו הפגנות דומות בעבר (לא עוקבת אחרי העוצמה המדויקת בעבר/ בהווה)

טראמפ יכול להרשות לעצמו לאיים ולעשות מעצמו צחוק

הוא בעמדת כל יכול

זה שהוא איים לא בהכרח אומר שיהיה משהו עכשיו או עתידי

טובי המומחים מתלבטים בנושאזמירות
מאמר הבוקר במקור ראשון

האינטרס עכשיו הוא לא להתערב במחאותברגוע
מדינות העולם מלאות בדיקטטורות עם מנהיגים מושחתיםזמירות

והתנהלות אכזרית מול האזרחים המשוועים לחיים אחרים.  

אירן היא רק עוד אחת מהן.  

במדינות רבות האוכלוסייה סובלת מדיכוי זכויות אדם, רבים נמצאים בעוני קיצוני, ורדיפה פוליטית.

קוריאה הצפונית, אריתריאה, אפגניסטן, סוריה, סין, אירן, תימן, ועוד ועוד.

עזרה וסיוע יעיל הוא רק ברמות הבינלאומיות.  

אין לי f16ברגוע
כי הם לא פלסטיניםאני:)))))
תסביריזיויק
היא מתכוונת לצביעות העולמיתזמירות

איפה כל אלו שהפגינו והרעידו עולמות נגד ישראל במלחמתה בעזה, בגלל הסבל שנגרם לאזרחים הפלסתינים, כאשר השלטון האיראני טובח באזרחים שלו?

איפה כל אלו שצרחו “זכויות אדם” בעזה, כשבאיראן השלטון יורה, תולה ומענה את העם שלו?

מוסר שלא עקבי הוא לא מוסר — הוא פוליטיקה.

מי שבאמת נלחם על זכויות אדם — לא בוחר קורבנות לפי אג'נדה.

במה בדיוק אני יכול לעזור להם?הסטורי
זיויק הוא זה ששואל. ומבקש מאחרים לענותזמירות

כמו המראיינים באולפנים.

התפקיד שלהם רק הוא רק לשאול…

לא לספק תשובות ופתרונות 

שהם טועיםנקדימוןאחרונה

מי כמוהם יודע כמה קשה ומסובך להפיל משטר.

זה יקרה, טראמפ יתקוף - איראן לא תוותר לעולם.

מה שקורה כרגע זה שהקואליציה של החירות מתארגנת לקראת המהלך הגדול. העם הפרסי צריך להיאזר בגבורה, ולדעת, שאוהבי החירות והאדם מכינים כרגע את המלאכים שישחררו בעז"ה את העול הנאצו-איסלאמיסטי שמכחיד אותם. אל תתיאשו!

למה הממשלה כל כך כנועה לטראמפ בעזה? יש בזה הגיון?זיויק
סמוטריץ' הוציא הודעה אבל מה מעבר?
למה המפדל ( מפלגה פייק דתית לאומית) לא בממשלהאיתן גיל

מוקדש באהבה ל- @הסטורי

כי ב- 30 השנים האחרונות היא ניהלה משאים ומתנים קואליציוניים שלא בתום לב. היא משכה זמן על דרך השגרה, ובהמשך ניסתה לחמוד תיקים שבינתיים הובטחו לשותפות אחרות.

כאז גם היום. הים אותו ים, והיורשים מפטירין כאשתקד.

זה כל הסיפור על רגל אחת שבגינו ש"ס מגרדת את המנדט השנים עשר, וסמוטריץ' את הרביעי.

לא חינוך יהודי, לא שבת, לא כשרות, לא תריג מצוותאיתן גיל

רק ג'ובים עוד ועוד.

זרח וורהפטיג מתהפך בקברו.

חחחברגוע
באמת הבאת את ש"ס בתור דוג' למפלגה אידאולוגית שלא מחפשת ג'ובים?
אובססיה, כבר אמרנו?הסטורי
המפד"ל לא קיימת, אבל הציונות הדתית בממשלה והיא מובילה.

היא מובילה את החינוך היהודי - תשאל כל ראש ישיבה בציבור (שמעתי באוזני מכמה וכמה), כל ראש אולפנה, כל מנהל בית ספר.

היא מובילה את יישוב ארץ ישראל - בזמן שאתה מקשקש על אנטנות, יהודה אליהו מקים עוד ארבע חוות.

היא מובילה את שמירת שבת - כולל קידום הכלכלה על ידי לדוגמא פתיחת הבורסה עד שעתיים לפני שבת.

היא מובילה ואתה באובססיה וכפיות טובה מקשקש כאן בפורום. בהצלחה.

חיפאים סוחרים בבורסה בתל אביב עד שעתיים לפני שבתאיתן גיל

וחוזרים הביתה במקרה הטוב כעבור 4 שעות

בשעת ברכת המזון בכל בית יהודי.

"יהדות ליברלית".

הרב קוק מתהפך בקברו.

למה שיקח להם 4 שעות מת"א לחיפה?ברגוע
בכלל 'סוחרים' נוכחים היום בבורסה?הסטורי

אני לא מבין גדול בבורסה, אבל ככל הידוע לי כמעט כל המסחר היום הוא ווירטואלי, זה לא שבשביל לקנות/למכור מניות צריך להגיע פיזית.

נשמח לתגובת המבינים:

@משה

@אריק מהדרום

@פשוט אני..

מה פתאום?אריק מהדרום
הכל באפליקציה בלחיצת כפתור, אפילו המאמץ של לחיצת הכפתור נחסך מאיתנו, בטח שלא להגיע לתל אביב בשביל זה.
יישר כחהסטורי
מ.ש.ל

@איתן גיל, תתאמץ לבסס את ההשמצות המגוכחות שלך, לפחות על איזשהו רקע מציאותי...

כדאי שתטריח את עצמך לבורסהאיתן גיל

לפעם אחת- לפחות.

במקום לקשקש...

וכך זה עובד: עמך ישראל שקונה ומוכר מניות בסכומים קטנים, נותן הוראות דיגיטליות לנציג שלו בבנק או בבית ההשקעות.

ואפילו אין לו דריסת רגל בבורסה.

ויש את הסוחרים והמשקיעים הבינוניים והכבדים שנפגשים בבורסה וסוגרים עסקאות/ קומבינות בארבע או בשש או בשמונה עיניים.

כמו עם סיעת הציונות הדתית בכנסת.

שאל את סמוטריץ', הוא מבין בזה.

תקשיב לעצמךהסטורי

כמה וכמה ענו לך שאנשים לא צריכים להגיע פיזית.

אם אתה מדבר על פגישות שמתקימות ב'מתחם הבורסה', הן יכולות להתקיים בכל מקום אחר.

(וכפי שענו לך, מגיעים מרמת גן לחיפה בהרבה פחות זמן)

מתי היית לאחרונה במתחם הבורסהאיתן גיל

ספר לנו ממקור ראשון איך זה עובד.

קרא שוב מה שכתבתי קודם.

לא הסוחריםברגוע
אבל כן יש עובדים שצריכים להיות שם.

בכ"מ המסחר נגמר בשעה שתיים, ככה שאין סיבה שלא יספיקו לחזור הביתה לשבת.

למה זה אמור להיות שונה מכל מקום עבודה אחר?אריק מהדרום

למה נסיעה מתל אביב לחיפה אמורה לקחת 4 שעות?

למה אמורים להיות שם עובדים מחיפה?

למה אתה שואל אותי?ברגוע
כבר 30 שנים שהמסחר לא מתנהל במקום פיזיפשוט אני..

וב-4 שעות מגיעים לאילת, לא לחיפה

אם אתה כל כך מודאגהסטורי
תפסיק את האוטובוסים לשכונות/ערים חרדיות, שמגיעים רבע שעה לפני שבת. אין שום אופציה שהנהג מגיע לחניון ואז עובר לרכב שלו ומגיע הביתה לפני השקיעה.
אכן כךאיתן גילאחרונה

כשהערתי למישהו שהוא פלש לתחום חילול שבת דאורייתא הוא ענה לי שיש עוד 4 דקות עד כניסת שבת.

נבל ברשות התורה.

מידע חדש על המרגל הסודי, ואשמת המשטרה בטבחסביר11

סיכום חלקי של הראיון המצ"ב-

א. כמה סימים נדלקו? 3000  ולא עשרות כפי שפרסמו .

מתי נפתחו? ארבעה -5 ימים לפני הטבח, ולא בחמישי כפי שטוענים.

גם המשטרה ידעה אז על פתיחת הסימים, ואיפשרה את כל הפעילות ומסיבת הנובה,

כלומר גם המשטרה אשמה בטבח הנובה.

ב. גם בלון התצפית של הקמ"ג בדימונה זיהה את הפעילות החשודה מספר ימים לפני הטבח, והודיע לכל מי שצריך ,

והכל הושתק .

תחליטו האם זה לא מריח כמו בגידה.

ג. כידוע המרגל הסודי עו"ד א' , שנצ"מ  אבי וייס אמר/אומר וכותב את שמו  הפרטי -

מנע את שחרור רוב/כל החטופים שהיו בתחילת המלחמה מתחת לשיפאא, הוא הוכנס לבור הפיקוד על ידי קצין בכיר מאחים לנשק.

זאת מכיוון שידידנו א' העביר למפעיליו את תוכניות הפעולות המיוחדות שישראל הכינה כדי לפרוץ לשם ולשחרר אותם -ודי מהר הועברו החטופים למרחבי העיר ומאות/אלפי הק"מ של המנהרות,

ונוצרה סאגת החטופים בגללו.

ד.הוא עקב אחר:

1 פעילות מדינת ישראל באוקראינה ,במיוחד אחר גופי המודיעין של ישראל שם ,

ודיווח  מן הסתם למפעיליו .

סיפור הכיסוי נקרא לב כחול ,שהוא כביכול סיוע ליהודי אוקראינה. חלק מסיפור הכיסוי שלו נחסף על ידי כתבת הארץ.

2. פעילות והתנהלות מערכת המשפט בישראל, וזאת עשה  כנראה בהיותו מתמחה במשרד עורך דין שהיה אחד המשנים של היועמ"שית ,שהוא נקי כפיים ולא קשור לבעיה כלשהיא.

3. ניסה להשפיע על התקשורת בישראל  ובמיוחד על עיתון /אתר ישראל היום, כנראה כדי  שהתכנים יהיו בצורה המתאימה למפעיליו.

ד.עו"ד בכיר סירב לטעון עבורו שאיננו שפוי כדי לפטור אותו מאימת הדין,

ומאז הוא מיוצג על ידי עורכי דין שהם אנשי הפצ"ריה והשבכ (בשירות מילואים), כנראה כדי להשיג את התוצאה הרצויה- שחרור מלא בטענת אי שפיות, וכך יוכל להמשיך בחייו.

אי-שפיות היא כידוע הטענה שבה צפויים לשחרר את הפצ"רית עצמה, והעולם יחזור לנהוג כמנהגו.

ה. 75 קצינים בכירים שעמדו איתו בקשר, בהם שני אלופים ,וכל השאר תא"לים ואל"מים ,לא נחקרו .

התרשמותי האישית מדבריו של נצ"מ אבי וייס היא שהמרגל הסודי עו"ד א' עבד עבור ה cia והעביר לו את המידע. (כמובן אולי אני טועה).

הראיון כאן:

הרצי שלנואיתן גיל

הרמטכ"ל לשעבר הרצי הלוי בפרשת הדלפת המסמכים לבילד

כ"ה בטבת תשפ"ו / 14.01.26

הסתיימה עדותו של הרמטכ"ל לשעבר הרצי הלוי בפרשת הדלפת המסמכים לבילד. העדות נמשכה כשש שעות.

אם התכשיט הזה צח כשלג, על מי היה לו ללכלך במשך כשש שעות

א. שליטת INSS בויקיפדיה. ב. ויקיפדיחה ודברי חרטהסביר11

מי שמנסה לכתוב נתונים על הנפגעים בעזה בויקיפדיה (לפחות בתקופה שבדקתי) מקבל חלון קופץ  שמתריע בפניו שהגוף המוסמך לכתוב על זה בויקיפדיה הוא רק מכון INSS

הפנים האמיתיות של inss:

כשהשוויתי בעבר את מספרי הפצועים האמיתיים לעומת נתוני ויקיפדיה מצאתי פער גדול.

ויקיפדיחה: לצערנו המורים שולחים את התלמידים להביא חומר לעבודות, מפלטפורת ההסתה והשקרים ויקיפדיה.

לארי סנגר ,מייסד של הויקיפדיה,הביע חרטה לאורך השנים על הקמתה, וביקר את השינוי בגישה של ויקיפדיה והפיכתה ל"אפלה" או מוטה, והוא מביע תמיכה בפרויקטים אלטרנטיביים ששואפים לשמר את המודל המקורי של ידע חופשי, אך ללא הטיות.

הביקורת מתמקדת בהטיה פוליטית (בעיקר בכיוון השמאל( וניהול לא תקין של הקהילה.

בהמשך/מחר אשלח מקרה שקרה לי עם המנהלים הישראלים שם

קטע מה שכתבת על INSSמשהאחרונה

מעניין. צריך לבדוק את זה יותר.

אולי יעניין אותך