לאן ירדו חברים? עד מתי נסכים שכבוד תורתינו ירמס ויזולזל ואנחנו בשתיקתינו ניתן יד? עד מתי אבא... עד מתי כבודך נרמס עד עפר וגדולי התורה ממשיכים בהרגלם ואף תומכים ברי גלי באלו שמתוך גאוה רומסים את התורה ואת כל הקודש? עד מתי...
כן, נכון, בשם היהדות נסכים לכבד כל אדם, נסכים להכיל אדם עם כל נטיותיו, באמת ובתמים נכבד אדם באשר הוא אדם ובאשר בורא עולם נתן לו זכות בחירה. ועם זאת, אם צריך, נתפלל לעזור לו אם אני מאמין שנכון לחיות שונה.
אבל לא נסכים לכבד את היוצאים נגד התורה, או את אלו שמביאים לארץ רוח זרה, כאילו הכל מותר, כאילו נכון ובריא לחיות חיים חד מיניים, כאילו אין די ואין דיין והעיקר לכבד את האחר.
אני מאמין בתורת ישראל ועל כן אני מוחה מחובתי ומרצוני נגד המצעד התועב הזה! ועוד בעיר קודשינו! במוצאי תשעה באב!
נגד שרים דתיים שבגאוה בזויה מעלים את התקציב לקהילה המתועבת!
אני מוחה נגד אנשי תיקשורת, שרים, אנשים שונים שמצאו הזדמנות להודיע לכולם שהם מתועבים שהם נמוכים שהם חיים חיים לא נורמאלים.
ציפיתי מגדולי הדור שיגנו את האירוע, שיצאו במחאה, אך עם השנים הרבנים יותר מכילים את הרוע, והקהילה הגאה רק מוסיפה גאוה..
כן, לא אשכח, אני מכבד את מי שבאמת זקוק לעזרה או בוחר לחיות חיים שונים, אני מכיל אותו כאדם למרות שאני מאמין שחייב לעשות הכל על מנת להצליח למרות הקושי שלהם לחיות חיים יהודיים רגילים אבל אני מוחה נגד הגאוה העושה הכל למותר, ההופכת זנות לדבר לגיטימי.
כבוד שמים נרמס ואותם רבנים ששתקו עכשיו צריכים לגנות את הרצח.
אני מצטרף ומגני את הרוצח! לא זו דרכה של תורה.
לסיום אדגיש שאני יודע שהמחאה שלי או של הרבנים לא תשנה את המציאות כלכך אבל זו חובתינו - למחות על כבוד שמים, ומי שלא מוחה נותן יד כאילו הכל בסדר.
כבוד שמים - אחר כך כבוד הזולת בגלל שה' ציווה לכבד את האחר...
מוגש בכבוד רב לעם ישראל...