נו?! איפה כל המגנים?! מדוע הם ממלאים פיהם מים?!הכהניסט הנודד
ריבלין-די"מ
ערבי נהרג מקודם בעת שבטעות סטה מהנתיב והתנגש בחיילים שעמדו בדרכו
נשיא המדינה שולח תנחומים למשפחתו ומביע צער על אי הזהירות של החיילים
מומלץ לא לשקר כדי לדמגג. זה כבר נכל בהוצאת שם רע לגמרי.ותן טל
או : צריך לשים סוף לתאונות הדרכים,והולכי הרגל צריכים לתת ידבחורצ'יק
תכל'ס, אחרי מה שהוא אמר למשפחה של דני הי"דמרדכי
בס"ד
אז, אחרי הפיגוע שהוא נרצח בו במעיין על יד הישוב דולב, האשים ריבלין את משפחתו למה הם לא הולכים עם נשק.
אגב, מה שבאמת ריבלין אמר:ותן טל
עובר את הצנזורה שלכם או לא? <צ>.
מה שבטוח זה לא הדמגוגיה שנכתבה למעלה...

הכול צביעות, חדש לך?עוגי פלצת
כי מדובר ביהודים...מרדכי
נתניהו חושב כמוך-אדם כל שהוא
הוא סתם צבוע.די"מ
זה לא שפיגועים אחרים הוא כל כך יצא נגד.
אגב, אני לא רואה כ"כ עניין שיגנה..אדם כל שהוא
אני לא רואה משמעות לזה שנתניהו מגנה טרור פלשתיני, כמו שאני לא רואה משמעות לזה שערבים מגנים את תג מחיר.
יש עניין שקצת דומה, שהוא העלאה למודעות, וגם לגביו צריך לדון מתי הוא מועיל ומתי הוא מזיק.
נכון.די"מ
זה לא סותר את זה שהוא צבוע.
לא נכון.אריאל דל"ת
כי אחמד טיבי אף פעם לא חש תחושת אחריות לאזרחים בעלי זהות יהודית.
בניגוד לנתניהו שמרגיש את עצמו ראש ממשלה של "כל אזרחי ישראל", כמו שהוא אמר אחרי הבחירות שהוא ראש ממשלה של הערבים וכל הערבים..
אז שייקח אחריות, אם כבר.
וסתם לפי דעתי זה בכלל מיותר כי אף אחד כבר לא מחזיק מהגינויים האלה, מרוב שאנשים רצים לגנות אנשים מתיחסים לזה בזלזול מוחלט, אז זה חרטא. לא מפחדים מגינויים, גינויים רק מחזקים אותנו, הם מראים לנו שאנחנו בדרך הנכונה..
1. פלשתינים אינם אזרחי ישראל...אדם כל שהוא
2. אם אתה אומר שאף אחד לא מחזיק מגינויים, ושגינויים רק מחזקים אתכם, אני מניח שאתה לא חושב שאצל הערבים זה שונה.
נכון, אני לא רואה תכלית בגינויים..אריאל דל"ת
דיבורים בדרך כלל לא מועילים, לשתי הצדדים..
ולגבי 1.- יש גם ערבים ישראלים שעשו פיגועים, ע"ע הבקת"ב בשועפט..
[אתה באת חושב שאם ביבי יגנה את הפיגוע דריסה זה ימנע פיגועים דומים בעתיד? אפילו אם אחמד טיבי יגנה זה לא יעזור..
אני באמת לא חושב שאם ביבי יגנה את הפיגוע דריסה..אדם כל שהוא
זה ימנע פיגועים דומים בעתיד.
לגבי גינויים שיהודים מגנים דברים שנעשים ע"י יהודים, אני מניח שעל העושים עצמם זה לא משפיע, אבל אולי יש כאן השפעה עקיפה מסויימת, שגורמת לאחרים לא להצטרף אליהם, [וגם בזה אני לא בטוח].
אז למה אתה רואה תכלית בגינויים?אריאל דל"ת
ראית שאני אומר שאני רואה תכלית בגינויים?אדם כל שהוא
בגדול, יש שתי השפעות יעילות לגינויים -
1. לגרום שזה יעלה לתקשורת ולמודעות
2. שאנשים ישתכנעו שזה רע, ולא יעשו את זה.
בגדול לגבי פגיעות של יהודים בערבים, אני לא רוצה שזה יעלה לתקשורת ולמודעות, ומסופק האם יש תועלת ע"י הגינויים שאנשים יחשבו שזה רע.
לגבי פגיעות של ערבים ביהודים, אני לא חושב שבזה שיהודים מגנים את זה יהיה משהו שישתכנע לא לעשות את זה, ומסופק האם יש עניין להעלות למודעות.
[יכולות להיות לזה שתי השפעות הפוכות, עידוד מלחמה בטרור, וחיזוק כוחו של הטרור שפעולתו ע"י הפחדה, ואני מתלבט איזו מהם גוברת, ייתכן גם שזה משתנה מפעם לפעם].
צודק. לא ראיתי שאמרת דבר כזה, ככה הבנתי מדברייך..אריאל דל"ת
ויש יתרון בזה שזה יעלה למודעות, זה מחזק את ההרתעה..
חברי תג מאיר בזמנו עזרו לקוצרא להקים גדר מסביב לכפר, דבר שמבחינתי מסמל ניצחון תודעתי מתקיפה להגנהץ. [מה שלצערנו רוב היהודים היום עושים..]
דברים כאלה צריכים לעלות למודעות והם יעלו גם בלי גל הגינויים, אדרבה, אם היה קורה תג מחיר כזה והתקשורת הייתה שותקת אז זה אומר דרשני..
>>>>>די"מ

לפי הטבלה ריבלין הכי פחות גרועגורודנא
וביבי גרוע כמעט כמו גלאון.
נחמד,זה מאומת?בחורצ'יק
ארנון סגל פרסם במקור ראשון.תשאל אותודי"מ
טוב.תציין את זה בפוסט ואז מלכתחילה אני לא אשאל אותך..בחורצ'יק
לפי מה שאני הבנתי זה יפורסם מחר בעולם קטןמרדכי
התבלבלתי. תכננתי לכתוב עולם קטןדי"מ
ראשית, ראש הממשלה בכל פיגוע פחות או יותר יוצא אל המצלמותותן טל
בשלב כזה או אחר או שהן תופסות אותו בבית ההרוג בשבעה/בבית החולים עם הפצועים. זה שאתה לא נחשף לכל מידע כזה אולי זה כבר עניין של התקשורת את מה להבליט ואת מה לא - אבל האם לא ברור לך שראש הממשלה בהחלט מתייחס לכל טרור וטרור נגד יהודים?
דבר שני - מה זה משנה "פעם" - תתייחס לעכשיו. הנה הביאו לך דברים של ראש ממשלה, שמהם ברור מהי עמדתו ומה הוא מצפה מכל אותם מגני יהודים, לגנות את הד השני כשמגיע לו - אז הוא לא נהג טוב? סליחה באמת...
ואני ממש לא מגן על ראש הממשלה בכל צעד וצעד שלו, אבל הקטע הזה שכולם כל הזמן לא יהיו מרוצים משום דבר שהוא עושה או יגיד, גם דברים הפוכים לגמרי אד מהשני בהפרש הזמן - זה כבר מעלה חשד לחוסר רצון לענייניות אלא להיטפלות אישית.
וצר לי.
כשיש מניעים זרים להיכנס בבן אדם, הכל כשר, וכל פרשנות נגדו לדברים שהוא אמר "עובדת" אצל המוסתים נגדו. וכמו שאתה עושה את זה כלפי מישהו אחד, אחר עושה את זה כלפיך, ואחר עושה את זה כלפי הימין כולו וכו' וכו'...
תראה את הטבלה שהבאתידי"מ
ראשית, אני לא יודע את האמינות שלה. לא בדקתי, לא מכיר מהותן טל
מקורה, וכו' וכו'.
שנית, גם מעיון בה התפלאתי לראות שהם חיברו שני מקרים שונים לגמרי, אחד של דקירה יהודים על ידי יהודי באירוע בירושלים, ואחד של שריפת בית ותינוק בכפר ערבי. זה שזה אירע בסמיכות זה לא עילה לחבר ביניהם.
שלישית - האם על כל פיגוע ראש הממשלה חייב להוציא לך גינוי בפייסבוק, בדווקא, וגם בכללי?
רביעית - אומנם לא נחשפתי לכל הסטטוסים שנטען שהנ"ל כתבו אבל אני די בטוח שעיקרם היה להסביר למה זה מעשים שאסור להם להיעשות - וזה הגיוני שזה יופנה לציבור הישראלי כי אלו דברים שלכאורה נעשו על ידי יהודים וישראלים...
נראה לי שגם אתה מבין טכנית למה בקשה להורדת האלימות ולאי פגיעה הגיונית יותר שתיכתב בפייסבוק לציבור הישראלי במעשה שבו בוודאות (במקרה אחד, ובמקרה שני בסבירות מה) זה יהודי שפגע? ואילו במצב שבו מחבל שפל פלסטיני פגע ביהודים, פנייה בפייסבוק להורדת סף האלימות ולא לרצוח, בפנייה לציבור הישראלי, היא בלתי רלוונטית?
חמישית - גם בהנחה שכל הנתונים בטבלה הזאת נכונים, הם לקחו מספר מקרים מצומצם מאוד, הם לקחו פלטפורמה מסוימת מאוד, ועל פיזה בנו את הטבלה הזאת כדי להגיד משהו מסוים. אם היו, למשל, לוקחים טווח נרחב יותר של מקרים, וגם טווח נרחב יותר של פלטפורמות שדרכן פונים לציבור (לרבות עיתונים, אינטרנט בערוצים השונים, טלוויזיה, וכו'..) - אז אולי היה טעם להתייחס יותר ברצינות.
כאן פשוט נראה שהייתה מגמתיות ברורה.
ברור לי שייהם של יהודים חשובים לכל הנ"ל (כן, כמה שזה נשמע הזוי, גם לגלאון. גם אם היא טועה בדרך...) יותר מאשר חיי ערבים.
תקרא לי תמים, בסדר. ככה אני מאמין.
אף אדם שפוי לא יכול לומר שיש שוויון בגינויים והתלהמותגורודנא
אלא אם כן משלמים לו לשקר.
מסקנה: או שאתה לא שפוי, או שאתה שקרן בתשלום. אין בנמצא אופציה אחרת.
אפשרות שלישית: אתה טרול חדש-ישן. כל טוב
ותן טל
ארנון סגל בפייסבוק-די"מ
https://www.facebook.com/arnonsegal1/posts/10201648862261069?pnref=story
מוזמן לכתוב לו שם ואם אתה ממש רוצה אני יכול לתת לך את המייל או המספר טלפון שלו..
כתבתי לך חמישה סעיפים שונים בתשובה שלי...ותן טל
לדעתי הם מכסים את הספקטרום ומעניקים תשובה כוללת ומקיפה למה שאמרת.
אם יש לך תהייה ספציפית כלפי משהו שכתבתי שם, אתה מוזמן לתהות כאן או באישי... 
ימ"ש הערבים.שירוש16
אני לא מצפה מחיות להתנהג כמו בנ"א. זה פשוט לא הגיוני.
הערבים הם חיות פרא וא"א לסמוך עליהם או לצפות מהם לכלום.
גם לא למוסריות בסיסית.
לכן לא אתפלא אם הם עשו מעשה שמזכיר לכולם עד כמה "פרא אדם" פשוט תפור עליהם.
כשערבי נהרג ע"י יהודי זה נושא אחר.
כולם מצפים מהיהודים ליותר מוסריות ואחריות. אנחנו לא חיות- אנו בנ"א.
כשאריה ירדוף אחר הצבי כדי לצוד אותו- לא נאשים את החיית ג'ונגל הזאת.
אלו התכונות שלה ועם זה צריך להתמודד.
כנ"ל ערבים. ימ"ש.
כשאריה רודף אחרי צבי...זושא רעב
הגיוני מאוד שהצבי ינסה להפיל את האריה או לתקוף אותו
הגיוני מאודשירוש16
אבל לך תנסה להסביר לחיה טיפת הגיון.
במציאות זה לא קורה.
ב"ה אנחנו לא חיות ולנו יש צורת התנהגות שונה.
תירוץ נפלאא-לרועי
יש לנו צורת התנהגות שונה, ולכן הרגו בנו שוב ושוב בשואה ובפוגרומים ובכל מקום שהיינו בו. הגויים תמיד חשבו שהיהודים לא יודעים להגן על עצמם, אבל החידוש הוא שעכשיו גם היהודים עצמם חושבים ככה. "יש לנו צורת התנהגות שונה" זה ניסוח אחר ל"אנחנו רגילים להיות אלו שנהרגים ולא אלו שהורגים" וזה בדיוק הבעיה.
אתה החלטת על סמך דעתך האישית מה זה אומרשירוש16
אני לא אתרוץ את עצמי ולא אנסה להסביר את דברי למישהו שמכניס לי מילים לפה.
מאז כבר כולם גינו, אז עכשיו הכל בסדר?א-לרועי
פתאום לכולם אכפת מי בשלטון גינה את מה ובאיזה עוצמה, ומתחילים להשוות בין טרור פלסטיני לפעולות של יהודים. הגינויים שלהם לא באמת משנים משהו, אפילו לא קצת. וממש לא חסרים הוכחות לצביעות ולשקריות של כל אלו שכאילו חלק משלטון "הימין".
אני ממש לא מבין אנשים פהanka
קיבלתם הוכחה חותכת לגינוי של הנשיא.
מה אתם רוצים?
ראית מה זה?מרדכי
שרשור שלם הספיק להתפתח עד שהוא נזכר לגנות...
זה לא עניין של נזכר,anka
והאמירה שלך מתבכיינת.
מה כאן מתבכיין?yael149
כשערבי מסכן נפגע הוא מיד דואג לכתוב מכתבים ארוכים ומפורטים בכל כלי התקשורת וכשיהודים נפגעים צריך לחכות עד שיכעסו עליו שהוא לא מגנה כדי שהוא ייזכר להוציא סטטוס בפייסבוק. וכל זה ממי שהיה אמור להיות נשיא ימני
לא צריך לחכות,anka
והוא לא הוציא את זה כי הוא פחד "שיכעסו עליו".
אתה משווה בכלל?yael149
אחרי שערבי נפגע הוא נתן כמה נאומים, הוציא מכתבים לעיתונים, וגינה בכל כלי תקשורת אפשרי. כשיהודי נפגע הוא טרח לומר שזה לא מקובל עליו. באמת תודה
אתה מקשיב גם להודעות שיוצאות לתקשורת הערביתותן טל
באמת הגיוני לגנות ערבים בתקשורת הישראלית לפחות כמו שמגנים טרור יהודי -זה ממש יהיה אפקטיבי, כל הפלסטינים בשטחים מקשיבים לתקשורת הישראלית ושותים בצמא את דברי ראשי המדינה שלנו...
למעלה מ-24 שעות מאז פיגוע הדקירה ב443 ועדיין שקטמרדכי
במחילה לא ראיתי גם גינוי שלך לפיגוע ב443ותן טל
אז מה לך להלין על אחרים?
ולגופו של עניין:לצערנו אם על כל פיגוע ופיגוע נגד יהודים,כל החכים השרים ואנשי הציבור היו צריכים "להתייחס פומבית" זה לא היה נגמר ולא היה נשאר להם זמן לעסוק בצרכיו המרובים של העם...
אבל חשבתי שדין טרור ערבי כדין טרור יהודי...מרדכי
הם גינו בחייהם הרבה יותר טרור ערבי מאשרותן טל
בטוחני שאם היו אלפיים פיגועים בשנה של יהודים נגד ערבים שגם אז לא כל איש ציבור היה יכול או מסוגל או רוצה לגנות על כל פיגוע ופיגוע.
הלוואי.ראשית חכמה
ברוך ה' שלא
ותן טל
רוב אלו שאומרים "הלוואי" מוכיחים בכך ובמציאות שהם הפחדנים הכי גדולים שיש.
הלוואי?anka
את תומכת יהודים שיעשו פיגועים?
טענה חסרת טעם.ראשית חכמה
קודם כל, כי אני אישה ולא מצווה להילחם.
דרך הטבע של מלחמה היא שהיא בתחבולות ולכן מי שעושה צריך להיות חכם ולא להיתפס.
אחרת תשאל על יהושע איך הוא הרשה לעצמו לברוח מהעי?
לצערנו הדרך להלחם ביותר אויבים היא לעשות בערמה ולא להיתפס.
ומעבר לכל זה, קל לך לדבר על לשבת בכלא ממקום מושבך הנעים בחיק מדינת ישראל.
אתה מרוב פחדנות אומר שאתה אפילו לא מייחל ליום שזה יקרה, פחדן.
מדובר כאן בטרור לא הלכתי. בטח לא במלחמה.ותן טל
תירוצים תמיד יש - הכלא מפחיד אותך זה ברור לי וגם לך, וזה בסדר. זה רק מוכיח את הפחדנות. ולכן טוב שמדינת ישראל מענישה בחומרה ומנסה באמת לתפוס עבריינים וטרוריסטים, ככה הם יותר יפחדו לעשות טרור ובמיוחד טרור רצחני
מעולה 
עכשיו גם תחליט מאיזה טעם אני חושבת שהמעשה היה נכון?ראשית חכמה
דמגוג.
את דמגוגית עכשיו. כי מאיפה את מביאה את "אתה תחליט מאיזהותן טל
טעם אני חושבת שהמעשה היה נכון?"?
אמירה דמגוגית נטו , כשאן לך משהו אחר להגיב.
לא נורא. השתווינו.
כל טוב לך
ברור שאין מה להגיב, כי הטענות שלך דביליות.ראשית חכמה
אה, אוקיי. זאת הרמה? סבבה. שיהיה. כל טוב
ותן טל
יש סיפור על איזה רב שהיה שומע כל מיני סברות של אנשים,ראשית חכמה
כל אחד שהיה מעלה בפניו סברא הוא היה מתדיין איתו.
פעם הגיע איזה אדם דרש משהו, אז הרב רק ענה שכוייח וסיים איתו.
כששאלו אותו למה הוא ענה "כשמגיע אדם ואומר לי 1+1=3 אני יכול להתווכח איתו ש1+1=2
אבל כשאדם אומר לי ש1+1=חתול אין לי בכלל מאיפה להתחיל להוכיח לו שהוא טועה.
ולענייננו, זה כמו שאני אשאל אותך כיצד אתה לא משקיע את כל זמנך בצה"ל ומכלה את זמנך פה בפורום.
טענה מגוכחת. מי שהוריד את הדיון לרמה של גן זה אתה, אין לך באמת טענות ענייניות אז אתה מכנה "פחדנים".
נו שויין, אם זאת הרמה שלכם אז הגינויים שלכם באמת לא שווים שום דבר.
רק חבל שיהודים נתפסים יותר מהרהכהניסט הנודד
אתה לא?די"מ
אני תומך שיהודים יבצעו פיגועיםהכהניסט הנודד
אז אתה מעונייןanka
לעשות לערבים ג'נוסייד?
איבדת את המוסר?
אתה תומך ברצח?!?!
איפה המוסר,
הרגשות הבסיסיים לבני-אדם.
כןהכהניסט הנודד
אתה מתאכזר לחפים מפשע,anka
אתה פשוט בושה לאנושות.
אני מתאכזר לאויבהכהניסט הנודד
לא יודע דוד המלך,anka
זו תגובתי האחרונה בנושא הנ"ל בלי נדר.
אני לא מעוניין לדון עם מישהו שרוצה לרצוח בכוונה תחילה אנשים שלא עשו לו מאומה.
מבחינתי אתה בדיוק כמו דאע"ש,הבעיה היא שאתה-בא מתוכנו.
אנשים שתומכים ברצח??
אתה מחבל שפל-זה הכל.
אתה לא רוצה לעסוק בנושא זה יותר מסיבה אחת פשוטההכהניסט הנודדאחרונה
ורגע, מה אתה בעצם אומר?ותן טל
תסביר לנו הפשוטים למה היית כוונתך כי באמת אני מניח שעוד כמה חוץ ממני לא הבינו...
זה היה צ י נ ימרדכי
אוקי אז בעצם אתה אומר שאין בעיה בטרור יהודיותן טל
רק תסביר...
אני לא אמרתי כלום בנושאמרדכי
אם אני בעד או נגד.
אבל אני כן נגד הייחס הלא הוגן שמקבל רצח ערבים לבין יהודים.
נכון, באמת עצוב כמה בתי ערבים הרסו עדותן טל
עצוב העוצר שמטילים על כפרים שלמים ביו"ש ושלעולם דבר דומה בציבור היהודי לא יגיע למימדים שמחמירים עם ערבים.
עצוב כל הרוצחים היהודים ש
נהרגים כמו שהורגים מחבלים ערבים ואפילו לקראת סוף אירוע.זה פשוט ממש טרגי איך שהמדינה מתאכזרת לרוצחים יהודים ומחלקת סוכריות ותופינים לרוצחים ערבים...עצוב מאוד מאוד...
אני חושב שכבר פרטתי מספיק את עמדתי בנושאמרדכי
על ההגדרה מי הוא מבחינתי אויב שצריך לטפל בו בצורה x ומי נלחם באויב שצריך לטפל בו בצורה y. אני מקווה שעמדתי מספיק מובנת שלא אצטרך לחזור עליה שוב.
אתה רואה במחבל יהודי-anka
נלחם באויב?
פוגע באויב.מרדכי
אתה רואה בכל ערבי אויב?anka
אני הייתי אומר כך..אדם כל שהוא
אם אתה רוצה להבדיל בין מחבל, שהוא אויב ולהטיל עליו עונש מוות, לבין מי שביצע פשעים על רקע פלילי שלא יוטל עליו עונש מוות גם אם רצח, ברור שמי שפגע בערבים מטעמי נקמה אינו גרוע יותר ממי שפעל על רקע פלילי.
תגדיר אויב.ותן טל
אדם שיכנס למרפאת שיניים שיש בעיר שלידך, וידקור את הרופא שיניים הערבי ששם בגלל שהוא ערבי - תגן על האדם הזה? תודיע שהרופא שיניים הזה הוא אויב ומה שעשה האיש הזה הוא בסדר?
לא, עמדתך בנושא לא מובנת. בישראל יש (כולל ביו"ש)בין 2 ל3 מליון ערבים - כל אחד ואחד מהם הוא אדם שמבחינתך מותר לפגוע בו פיזית?
נשמח אם תחזור בצורה ב-ה-י-ר-ה על עמדתך שוב.
כל טוב 
מבחינתי כל ערבי הוא אויבמרדכי
האם מותר לפגוע בו או אסור? זאת לא מבחינתי השאלה פה ואני גם לא רוצה להכנס אליה עכשיו. אלא בנוגע למה יהיה עונשו של אדם כזה, אז העונש לא יהיה כאל טרוריסט, כי הוא לא כזה מכיוון שהוא פגע באויב וזה לא מקרה שהאויב פגע בנו. היחס אליו יכול להיות בעוון פלילי ואז הייחס כלפיו יהיה כמו שמתייחסים לאחד ממשפחת פשע שהרג אדם.
כל הנקודה שאני רוצה להעביר, ואני חוזר על זה בלי סוף, היא שלא יתכן לתת יחס שווה לבין טרור ערבי שנועד לפגוע בעם ישראל לבין יהודי שהרג ערבי, שאז זה מעשה שנחשב חמור, אבל הוא נגד אויבי ישראל, ולכן זה לא כמו ערבי שהורג יהודי, והייחס כאמור צריך להיות שונה.
בדיוק כמו ש @אדם כל שהוא כתב מצוין פה אני הייתי אומר כך.. - אקטואליה וחדשות
מובן עכשיו יותר?
דמגוגהכהניסט הנודד
אבל גם נשמח לשמוע האם אתה בעד או נגד טרורותן טל
או שאתה מפחד לכתוב אותה?
אם לא אז קדימה נשמח לשמוע ולהחכים...

אתה פרובוקטור של השב"כ?גורודנא
למה אתה מנסה בכח להוציא מאנשים תמיכה פומבית במעשים לא חוקיים? יש לך הסבר לתעלול המלוכלך הזה, מר שמפניה?
לא פרובוקטור ולא שב"כ
אני רק רוצה שאנשים יהיו אמיתיים עםותן טל
עצמם ואיתנו ולא ינסו לרקוד על כל החתונות. הם יכולים גם להגיד בפשטות שהם לא מוכנים לענות לשאלה הזאת - גם זאת תשובה שמבהירה שהם לא חושבים שזאת שאלה שניתן לענות עליה. אבל לברוח מהתמודדות, ובכן - כל הזמן רק מפילים אשמה על אחרים ומנסים להוציא אחרים רע - אז בבקשה, שיתמודדו גם הם עם ביקורת כזאת כמו שלעצמם הם מרשים בלי הרף 
בסדר, מר ויסקי? 
יותר מזה אני לא רואה צורך להגיב לך מר טרול נחמד
היה שלום... ![]()
אתה דוחף אנשים שיגידו שהם תומכים במשהו לא חוקי בפורום פומביגורודנא
ואז יעצרו אותם. או שאתה פרובוקטור, או שאתה סתם רשע וטיפש.
אני מאמין שהם לא כמו שאתה חושב.ותן טל
מה שבטוח שיש בפורום מישו אחד לפחות שחושב שרבים אחרים כאן טיפשים, ורמז : הוא לא אני.
די נמאס לי להשיב למישהו שאפילו טוביה2 שלרוב אני לא מסכים איתו, הגדיר כ"פיל בחנות חרסינה".
בלי נדר אשתדל לא לענות לך יותר, חמודי
מקווה שזה יספק את מאווייך. חיימעולים!
אתה פרובוקטור מסוכןגורודנא
אני לא כותב למענך אלא למען כותבים אחרים שלא יפלו ברשת השמפניה שלך
חבל שאם אתה כבר אומר, לפחות הייתי רואה ב10 חשבון בנק תופח
ותן טל
ולא ראיתי...מסתבר השב"כ שכחו ממני בחודש האחרון ולא העבירו את המשכורת השמנה שמגיעה לי על פעולתי 
אני רק תוהה אם הידברות עם גדולי התורה החרדייםפתית שלג
לא תפתור הרבה מהכאוס שאנחנו רואים בתקופה האחרונה. אולי בסוגיית הגיוס ההידברות הזאת לא תועיל מספיק, אבל בניתוחי מתים שזו סוגיה שעולה שוב ושוב- אולי יהיה אפשר להגיע להבנות עם גדולי התורה.
ברור שההפגנה לא על ניתוחים. זה רק עילה. הסיבהקעלעברימבאר
מה? כבר עשרות שנים מפגינים נגד ניתוחיםברגוע
לא בעוצמה כמו שהיה היוםקעלעברימבאר
כשיש מקרה מוות כזהרקאני
מפורסם וחריג
זה בהחלט כך
אז הרקע של ההפגנות של הגיוס בתקופהקעלעברימבאר
גם אם היה נתיחה לתינוקות לפני 3 שנים היו עושים חסימות כאלו?
בוודאיזמירות
והיום אפשר למצוא את כל עיתוני העבר ברשת. בספרייה הלאומית.
הפגנות ענק ומהומות היו מראשית המדינה כנגד ניתוחי מתים.

האחרון מזכיר את יהודה משי זהב. היה בראש מחוללי המהומות בזמנו כנגד ניתוחי מתים.
כנס לרשת - המאבקים האלימים של החרדים כנגד ניתוחיםזמירות
זה עוד אחד מהנושאים הרבים שההנהגה החרדית לא יכולה להתמודד איתם, מול הצרכים של התנהלות מדינה ריבונית מודרנית.
https://g.co/gemini/share/c8dc27d8de25
הבדיקות לא השתכללו מאז באופן שלא יפגע בכבוד המת?פתית שלג
בוודאי שהשתכללו. כיום יש גם CT ו MRI שבעבר לא היהזמירות
אבל פה יש עוד תינוקות חשופים!מרגולאחרונה
מכירה את הסוגיה בכללי של נתיחת מתים. אבל, וזה אבל קריטי, יש פער בין נתיחה לצורך בירור פלילי, לבין נתיחה כשיש "חולה בכפר"
כלומר, כאן לא ברור ממה התינוקות נפטרו, ויש עוד עשרות תינוקות שאולי נחשפו לאותו הדבר. ולכן, הנתיחה היא בגדר הצלת נפשות ולכן רבים מתירים אותה (מדברת על לפני אי אלו שנים, כשכולנו היינו בגולה וכו, אם היו 2 חולים בכפר עם מחלה לא ידועה, אחד נפטר, מותר לנתח אותו אם הנתיחה עשויה לעזור להבין מה קרה וכך להציל את השני).
שאלת ניתוח גופות התינוקות מעניינת את סבתא של עמיתאיתן גיל
היא לא רלוונטית כהוא זה לארגז הכלים שסידר לעצמו כדי להשתלט על כל מוסדות המדינה, כולם, הלכה למעשה.
פה ושם הוא יקבע הרכב נוח לבעלי דם שאינו כחול, כמו אותה חיה שאומרת כשרה אני.
זאת שהאשימה את הנהג בדריסה של הנער, מי אשם אםארץ השוקולד
כל מקרה לגופונקדימון
לא הבנתי אותך.
אגב, מעניין לעניין באותו עניין,
יש בהתנהגות הסיקריקית הזו אחד מסימני הגאולה - שהרי הם מתנהגים ככה רק בגלל שאנחנו תחת שלטון יהודי שלנו על עצמנו בארץ שלנו.
תחת המגף של הפריץ הנוצרי, או הח'ליף המוסלמי, הם היו מורידים את הראש ומלקקים כל מה שיבקשו, אבל עכשיו בימינו אנו? הם בבריונותם מוכיחים את הייחודיות של הדורות שלנו.
ברור שכל מקרה לגופוארץ השוקולדאחרונה
תמונה שאומרת משהו על מצבנו המדיני ביטחוניסביר11
בדיוק, פירות הבאושים שהשמאל הוריש לנתניהונקדימון
רגע של היסטוריהשלג דאשתקדאחרונה
זכור לי שלפני בחירות 2003, אלי ישי אמר משפט שבדיעבד היה סוג של נבואה (גם אם לא תועלתית במיוחד), שאריק שרון הוא באמת חשוב מאוד וצריך שהוא יהיה ראש הממשלה (היה לשס קמפיין כזה לטובת שרון, לא זוכר את הניסוח). אבל הוא צריך את שס לידו כדי שתכוון אותו.
בדיעבד אריק שרון יצא חלום ושיברו, ואכן שס של אלי ישי עמדה אז בגבורה מול הצומאיזם החרדי שתמך אז בהתנתקות והבעא את הטילים לנתיבות ואשדוד ואת המחבלים לאופקים.
כשמצביעים ימין, מכוונים לראש ממשלה שהוא איפשהו במרכז אבל למפלגה ימנית באמת, שתשמור עליו. לכן אני לא מתפלא על ביבי ושרון ובדיוק בגלל זה אני גם ככלל לא מצביע ליכוד...
טראמפ החדשאיתן גיל
אל תגידו שלא אמרתי לכם.
הוא עובד אצל מדינות המפרץ ולא אצלנו
לשיטתם, ספיחי הפלת משטר האייטולות האירני יציפו דרישות לדמוקרטיה בכל מדינות האזור, ויסתיימו בהפלת המשטרים הסונים- כולם.
מסתבר שגם באירן עצמה אחוז התומכים בהחזרת יורש העצר, אינו גבוה בלשון המעטה.
ממש מאכזבזיויק
טרטמפ פקה פקהאיתן גיל
אמר טרנספר, אז אמר.
אמר לאירנים לצאת להפגין, אז אמר ושלח אותם לתליה.
ויש עוד כהנה וכהנה.
הטרנספר מוסמס בישראל, לא בארהבאינגיד
הקישקוש היומי כאילו?אינגיד
טראמפ הוא מנהיג משוגע וקשה לחזות איך ומה יהיו מהלכים שלו. זה שחשבת שתהיה תקיפה בתאריך x וזה לא קרה, לא אומר כלום. הניסיון הנואש של כל האינטרנט לנחש מה טראמפ יעשה היא העדות הטובה ביותר ליכולת שלו לשמור על עמימות. פרשנות נחרצת בסגנון ידלין היא בדיחה עצובה, ולא הייתי מציע לחקות אותו.
במלחמה הוקדמת מול איראן היה את אותו לוטו סביב ההחלטות של טראמפ. היה ים של דיסאינפורמציה ופייקים שטראמפ עצמו דאג לפזר, ובסוף התקיפה הגיעה. פרשנים ליהגו על המיסים לסין, אבל בפועל זה עבד. מישהו האמין שהוא יתקוף בוונצואלה ואשכרה יחטוף את הרודן? מישהו חשב שטראמפ ישלח מכתב למצרים שבו הוא מבהיר שהוא עומד לדאוג לכך שמצרים ואתיופיה יגיעו להסכם ברור על הנילוס? לקנות את קנדה? לקנות את גרינלנד? להזמין את נתניהו 6 פעמים בשנה אחת? להחליט לאהוב פתאום את א-שרע?
טראמפ הוא מתוחכם, והיחידים שנופלים בפח הפרשנות אלה הטיפשים. אל תבחר להיות בצד הלא נכון.
כרגע, אם תנתח את כל הדיווחים שמגיעים על תנועת הציים, על הודעות NOTAM, על פינוי אזרחים ופינוי שגרירויות, על ציוצים צוקפניים של איראן, על אמירות של סנאטורים תומכי ישראל - המסקנה מתכנסת לכך שתהיה תקיפה. השאלה היא העיתוי של הפעולה, ולא הפעולה עצמה.
אל תנתח את טראמפ. תנתח את הגיאופוליטיקה שמחוצה לו. תנתח את מה שמדיד. אל תנסה לפסכלג אותו. זה נועד לכישלון.
שום כלום לא מתחבר עם מה שכתבתיאיתן גיל
כתבתי שהפלת משטר האייטולות והחלפתו במשטר דמוקרטי תשליך אוטומטית על כל מדינות האזור.
טראמפ לא מבין את זה כמו שקודמו אובמה לא הבין את זה.
ההתערבות של אובמה במצרים הביאה לתוצאות הפוכות, ואידך זיל גמור
אחרי כל כך הרבה פעמים שהערכת דברים על טראמפ ויצאתהסטורי
אחרי שהקים את "מועצת השלום"איתן גיל
שחברים בה מצרים, פקיסטן, טורקיה, קטר, ירדן, ועוד "ידידי ישראל" מובהקים.
מאחורי גבה של ישראל כמובן, ושבועיים בלבד אחרי אוקיאנוס של תשבחות על נתניהו.
קצת צניעות לא תזיק לך.
בעניין אירן, הוא עודד בפיו את המפגינים לצאת לרחובות, ועשרות אלפים אכן יצאו ושילמו בחייהם. איך שלא יהיה הוא מילכד את עצמו.
טראמפ בונה גשרים כדי להושיב בהם, וכו'
טראמפ הפטפטן אוהב את טראמפ.
אתה מוכן להודות שבשלל השרשורים שפתחתהסטורי
אחרי שתודה בזה, אפשר להתחיל להתבונן בשאר העובדות. הוא עוד לא הקים שום דבר, הוא הזמין אין ספור ראשי מדינות להשתתף באיזו מועצה...
אחרי שנתניהו היכה את האירנים במשך 12 ימיםאיתן גיל
הצטרף טראמפ החדש ועשה מכה בפטיש... כדי לגזור קופון פנימי באמריקה.
יאמר לזכותו שבמשך 12 ימים הוא לא הפריע לנו, עד שנזכר... והורה להחזיר לאחור את מטוסי התקיפה של חיל האויר.
אמת, לישראל יש לא מעט ידידים בממשל טראמפ, שמרסנים את הבוס, אבל ככל שעוברים הימים עינינו הרואות שהוא מיישר קו עם העמדה ההפוכה בממשל שלו.
אדגיש, אני לא חוזר בי משום מילה שכתבתי בגנותו.
לגבי מועצת השלום שאולי כדבריך לא תקום, סביר מאוד שכך יהיה, או שתקום ביחד עם תחילת הטרנספר שהבטיח ליישם באויב העזתי.
נתניהו היכה את האירנים עשרה ימיםהסטורי
עד שהאמריקאים עשו את החלק שלהם, בעזרת נשק שטראמפ סיפק למטרה זו בדיוק ותוך שימוש חופשי במרחב האווירי העירקי, שנשלט ע"י ארה"ב. באופן מתואם לחלוטין, מטוסי B2 אמריקאים, יצאו לדרך 36 שעות לפני הצטרפותם לתקיפה, כלומר כבר ביום השביעי, כאשר התארגנות לזה לוקחת זמן רב וביצעו את החלק שאין באפשרות המטוסים שביידינו לבצע.
גם כל הסחת הדעת שלפני, היתה מתואמת לחלוטין.
אתה כל כך מאמין לשרשורים המתבכיינים של עצמך, שעדיין אינך מבין שהיית עוד פיון (יחד עם רביב דרוקר, בן כספית, ברק רביד ושאר אלו ששכחתי את שמם כרגע, שכל כך נהנים לחגוג על פערים בין נתניהו לטראמפ) בהצגה המשותפת שלהם, שהרדימה את האירנים היטב ואפשרה לנו לתפוס את כל המטכ"ל, מפקדת חיל האוויר ומדעני הגרעין שלהם, בדיוק במקום שהפצצות שלנו נפלו...
טראמפ החדש- איש מבולבלאיתן גיל
היה בטוח שפרס נובל לשלום מונח בכיסו, אבל מטעמי זהירות החליט שצריך לעשות עוד כמה דברים כדי להבטיח לעצמו את הפרס באופן סופי ומוחלט.
הפרס כמובן לא ניתן לו, מה שהביא אותו להפסיק לחתור לשלום, ולשים גז על גרינלנד.
הוא אמר את זה.
ובתוך כך יש לו את סוגית אירן על הראש. למפגינים שם הוא הבטיח הרים וגבעות, אלא שהוא עדיין לא סגור על עצמו, סופית, אם הוא איש שלום או איש מלחמות.
כי טראמפ החדש הוא ידיד של עצמו. ידיד ישראל הוא לא.
אם הנ"ל לא מתחבר לך עם התגובה המתבכיינת שלך, פנה אל איש מקצוע.
כרגיל, החלפת טיעוןהסטורי
מי שלא לומד לשתוק אחרי הפעם הקודמת שבה יצא פיתה, כנראה אין לו תקנה.
יש מי שהאמת לא מעניינת אותםנקדימון
המשתמש "איתן גיל" נמצא פה בשביל קמפיין. אפילו אם זה רק מטעם עצמו.
הוא והאוסטרלי דומים במעשיהם.
הצעתי לך לפנות לאיש מקצוע, ואתה עוד כאן.איתן גילאחרונה
מילואימניק - מי אוהב אותך יותר מבנט? 🥰🥹צדיק יסוד עלום
וואי וואי וואי תאמין לי להכנס לים עם כרישים עם בשרקעלעברימבאר
אין לי אלוהיםצדיק יסוד עלום
בנט זה אחוקעלעברימבאר
קשה לרעותצדיק יסוד עלום
גם לבנט
שלג דאשתקד
הוא מנסה לשחד אותנו להצביע לו?!נקדימון
הוא אוהב אותך והוא תמיד מתפאר בךצדיק יסוד עלום
רואה בך רק ת'נקודות הטובות
עצום את העיניים תשכח את העבר
תתמסר אל החיבוק החם
לאיש יש שיגעון גדלותנקדימון
האויב הכי גדול של בנט: הארכיוןהסטורי
הנוכל שידע לספר לנו איך לנצח מגיפה מגיח שובאיתן גיל
ומביא לנו תכנית איך להחזיר את כספי הבית היהודי שנעלמו
אה, לא.
הוא גם זכור כמתווך האגדי שבין רוסיה לאוקריינה שגבתה עד עכשו מיליוני קורבנות משני הצדדים, ועוד לא רואים את התחתית.
שומר נפשו ירחק מן הכיעור ומן הדומה לו.
איך לנצח מגרפהימח שם עראפת
זה הרשמינקדימון
חחחח אתה מאמין לנוכל הלאומי?זיויק
בנט גימטריה 61צדיק יסוד עלום
61 מנדטים לא טועים
חמוץ 🥒
..קעלעברימבאר
..
עם הכוילל בנט זה 62, ככה שגם אם סילמן תפרוש לו, עםקעלעברימבאר
אם רק היה ניתן להקים קואליציה באמצעות גימטריות...שלג דאשתקד
הכל אפשרצדיק יסוד עלום
השתכנעתיזיויק
מי מצחיק אותך...נרשםכלפעםמחדש
מי רוכב על הגב שלך כדי להשיג קולות
תכלס בנט מדבר רק על מה שנוח ובקונסנזוסאריה בחורף
עבר עריכה על ידי אריה בחורף בתאריך ב' בשבט תשפ"ו 5:16
כולם אוהבים מילואימנקים והכי סבבה זה להבטיח לכל מילואימניק "מיליון שקל" (אולי בהמשך יציע גם "וילה בכפר שמריהו" לכל מלש"ב... ). אבל כיוון שזכינו ואנחנו גרים בארץ ישראל ולא "בללה לנד" ברור לנו שזאת הבטחת הבחירות הכי הזויה ופופוליסטית שנאמרה פה, וגם זה באנדרסטייטמנט.. במקום להבטיח שטויות ולצאת פתטי, נשמח לשמוע דעה מנומקת ומגובשת של בנט למשל בנושאים הבאים שהוא נזהר מכל משמר לא לדבר עליהם:
עלילת הדם על כוח מאה.
עלילות הפצר"ית.
היועמשית "ופסיקותיה" ההזויות והמוטות לפנים,
ההגנה התמוהה על הבן הגנב של היועמשית והאיומים על המילואימניק ממנו נגנב האפוד.( ע"ע החברים של אימא)
"המרגל הסודי". והעלמתו ע"י הממסד.
ההצעה ההוגנת והאחראית לוועדת חקירה שוויונית ולא וועדה "ממלכתית" כביכול, שימנה גולדפריינד שתוצאותיה ידועות מראש -ביבי ורק ביבי אשם בהכל, (אולי גם שרה יאיר וערוץ 14..) לרונן בר הרצי, חליווה, שקמה ברסלר "ואחים לנשק" מגיע פרס ישראל...
העלמת ראיות מזכות, המניפולציות והשקרים האין סופיים של הפרקליטות ב"משפט נתניהו ".
ההפיכה המשטרית והסיפוח הזוחל של סמכויות הרשות המחוקקת (עם אפס אחריות) ע"י כנופיית שלטון החוק בראשות אהרון ברק החמסן.
האלימות של מפגיני קפלן.
קריאת אחים לנשק לסרבנות לפני המלחמה.
ואולי שיספר לנו (Read my lips...) איזו ממשלה בדיוק של "ברית משרתים" הוא מתכוון להקים, הרי לפיד, יאיר גולן ואייזנקוט מחרימים בשבועה ובנקיטת חפץ, ישיבה עם נתניהו בן גביר וסמוטריץ. אז הקמת ממשלה איתם תתכן רק עם קולות האחים המוסלמים.
בקיצור לחרטט ולהבטיח לפני בחירות כל אחד יכול, לנהל את המדינה הכי מורכבת בעולם במצב מלחמה ואיום קיומי מתמשך קצת יותר מסובך.
זה לא מדויקשלג דאשתקד
דבר ראשון, אי שם בשנות ה80-90 כבר היה איזה כוכב שהבטיח דירה לכל חייל משוחרר. במחירי הדירות של אז זה היה הרבה יותר ריאלי מההבטחות של בנט, ואכן אותו כוכב לא עבר את אחוז החסימה - בדיוק כמו בנט.
דבר שני, בנט לא מבטיח וילות, כי הזכות שהממשלה תממן לך שיפוץ לוילה בסכום לא נתפס של 50,000,000 שח, זה רק אם אתה ראש הממשלה של 5 מנדטים כולל סילמן.
דבר שלישי, לא הבנתי למה אדם שרימה את הציבור וסידר לעצמו שיפוץ בסכום אסטרונומי כולל שירותים יבילים בשווי 100,000 שח, ילכלך על הבן של היועמשית שעשה בערך אותו דבר. לפחות הבן הזה הוא לא נבחר ציבור, הוא פשוט עושה מה שעושה כל מי שאמא שלו עובדת בעבודה הזו (תקראו את המשפט הזה כרצונכם ועל אחריותכם 😉). כך שמבחינת בנט זה ממש סבבה.
דבר רביעי, בנט הוא ימני והוא רואה בערבים עם נחות, לכן מבחינתו השמאלנים והערבים הם לחלוטין "משרתים" - שלו כמובן. והוא מוכן להכניס לקטגוריה הזו את כל מי שמוכן לשרת אותו.
זה מה שעולה לי עכשיו בראש וסביר שיש עוד הרבה ליקויים בדבריך.
אבל ברצינות, אני חושב שזכותו של בנט לעשות מה שבא לו ואני לא מאשים אותו בשום דבר. מי שיכול להיות אשם זה רק הציבור, אם יבחר בטפשותו להצביע לדבר כזה.
כמעט כל בן אדם רנדומלי ברחוב...ffffff
הליצן יעלה את מחירי הדירות במקום לפתור את הבעיהintuscrepidamאחרונה
איך מעיזים לבלבל את הציבור בעניין ארץ ישראל?נ א
ראיתם את הדיון של התלמידה מקריית ארבע מול ליאור שליין?
מה זה? הוא ממציא שה 7 באוקטובר זה בגלל בן גביר. איזה שטויות. הכל בגלל שאריק שרון פינה את ההתנחלויות ואת היישובים מגוש קטיף!!
הגיע הזמן לעצור את הטירלול נגד ארץ ישראל.
ארץ ישראל היתה שייכת רק לעם ישראל ותהיה שייכת רק לעם ישראל.
ארץ ישראל זאת מתנה שהקב"ה נתן אותה רק לנו. כל אמירה אחרת נגד ארץ ישראל - היא שקר גמור!!!
צודק. בסוף שליין וחבריו הם מיעוט קולניקעלעברימבאר
תאמין לי עוד כמה חודשים\שנים הוא בימין מרכז. בדוק.פתית שלג
נכון שעכשיו הוא מאוד עקשן. כיוון דאתי למיפלט לא אתי למבלע. אבל עם עוד קצת השתפשפות עם הנוער והערכים האלה הוא איתנו.
רק עכשיו הוא התחיל לצאת לשטח להקשיב ולראות את האותנטיות של הערכים הימניים.
בעזרת ה', אבל אל תבנה על זה שזה יקרה בקרוב..נ א
לא מספיק להכריז על שליטה ישראלית צריך גם לגרש אתנ אאחרונה
כל הערבים מארץ ישראל
חוק חסימת כבישמשיב
ועדת שרים לחקיקה אישרה את הצעת החוק של יו"ר הקואליציה, אופיר כץ - קנס על חסימת כביש ללא אישור יהיה 75,300 ש"ח. על הטלת חפץ מסכן על הכביש - 226,000 ש"ח.
כמה טפשים הנבחרים שלנו, הרי בית המשפט לא יקנוס מפגינים מהשמאל, הרי גם האלימים שפצעו שוטרים וששברו חלון רכב שבתוכו ילדים, שוחררו מיד על ידי השופטים.
החוק יפגע רק בצד אחד של המפה הפוליטית, רק מפגינים מהימין יקנסו, והראשון זה מרדכי דוד.