העלמת כעת את מפלגת כולנו שלקחה גם מהליכוד מצביעים שתמכו בכחלון שכחת, ואפעס, כיום היא נמצאת ב...בדיוק, בממשלה, בקואליציה הימנית ביותר שנראתה כאן מזה שנים (לא מדבר על מה שנעשה בפועל, אלא על הרכבה). דווקא ליברמן לא בפנים, נטו מסיבות אישיות ורצון לבנות את עצמו לעתיד בתור אלטרנטיבה אפשרית לנתניהו.
ועוד ועוד סילופים...
מצחיק מאוד שאתה זה שהחלטת "מי" "העביר" למפלגת "המחנה הציוני" מנדטים, בצורה מאוד דמגוגית ולא הגיונית. כי נשמע כאילו אתה באמת מנסה לשכנע אנשים שאשכרה יש כאלה שהצביעו בבחירות לפני לבית היהודי וכעת עברו למחנה הציוני.
תגיד לי אתה אמיתי???
מפת השמאל האמיתית - אז והיום
להזכירך, בבחירות הקודמות:
העבודה = 15 מנדטים
התנועה = 6 מנדטים. (להזכירך, היום המחנ"צ מורכב מהעבודה והתנועה יחד)
יש עתיד = 19 מנדטים
מרץ = 6 מנדטים
קדימה = 2 מנדטים
סה"כ בלי הערביות = 48
עם הערביות = 59 מנדטים
בבחירות האלו:
המחנה הציוני = 24 מנדטים
יש עתיד = 11 מנדטים
מרץ = 5 מנדטים
סה"כ בלי הערביות = 40 מנדטים.
עם הערביות = 53 מנדטים
ו-וואלה, גם עם וגם בלי הערביות,הנה אנחנו רואים שמחנה השמאל בבחירות האחרונות נהיה קטן יותר - בבחירות הקודמות הם קיבלו 48 מנדטים ובבחירות האלו 40 מנדטים! 8 מנדטים פחות...
ואפילו אם נוסיף את הערבים עדיין אנחנו מגיעים ל6 מנדטים פחות מהבחירות הקודמות.
אבל כמובן, לך הכי קל לסטות לדמגוגיה כדי להאשים בהאשמה מופרכת את בנט שכאילו "העביר" מנדטים למחנ"צ - טענה מגוחכת, ילדותית, ושבעיקר מצביעה או על אי הבנה מוחלטת של כותבה (= יקוט) בפוליטיקה, או על הצביעות הגדולה שלו ברצונו נטו להתנגח במישהו מסויים. המציאות מראה בדיוק ההיפך ממך אבל אתה תלך ראש בקיר בתקווה שהקוראים "יקנו" את ההסתה השרית והפרועה שלך בלי לבדוק לאשורן את העובדות.
הבאסה שלך שמולך אני עומד - ואני לא פראייר, ואני מפסיק להתנצל. אני יודע לעבוד עם מספרים, ואני מכיר את הפוליטיקה ואת המספרים לא פחות ממך, אם לא יותר. אז בשבילך - כדאי שתיסוג עכשיו ותודה בטעות/בשקר שלך, כי לנצח אותי במספרים ובמציאות אתה לא תצליח, ואני אומר את זה באמת בהכרת ערך עצמי פשוט בגלל שאני רואה ומראה את המציאות...
תרצה או לא תרצה, כל ההיגיון מראה שהמנדטים שעזבו את בנט הם בסך הכל המנדטים שהלכו למפלגות הקרובות אל בנט - מרבית הקולות לליכוד (מציאות, וניתוח סטטיסטי על פי קלפיות), חלקם הקטן לכחלון, וחלק עוד יותר קטן ליחד.
אתה הבנת את זה יקוט?