נראה שהבית היהיודי קיבלו החלטה טקטית להתעלםלב אמיץ

מהעצורים בשב"כ.

אורי אריאל מקים נמל לעזתים, בנט מקים לערבים מכללה.

סלומיאנסקי הבטיח משהו לא? לא שומעים ממנו.

את יוגב לא שומעים כבר זמן מה.

טוב, שקד.

וסמוטריץ'? 

רק כדי לאזן, גם מתנועת יחד כתנועה לא שמענו התייחסותותן טל
לפרשת דומא. היחיד שראיתי משהו שהוא פירסם בנושא, זה ברוך מרזל. לא אלי ישי, לא שטבון וכו', לא ראיתי/שמעתי כלום. מוזמנים להוכיח לי שאני טועה. אז כמובן, הבית בכנסת ויחד לא, אבל זה לא אומר שיחד לא צריכים להישמע במדינה כגורם שמבקש להיות משפיע גם כעת וגם בעתיד. הם אמרו שהם ימשיכו להיות תנועה גם לא בכנסת אבל לא רואים כל כך דברים שלהם... אם תרצו הרבה יותר פעילים, לדוגמא...
ושלא יובן מזה שאני מצדיק שתיקה של מפלגה שבכנסת.
מענין אותי מה עומד בבסיס ההחלטה הטקטית הזו.לב אמיץ

שכל מה שיגידו יצא לרעתם מהל הכיוונים...conet
אז למה לדבר הרי מה שתאמר יתקפו אותך...
הם לא בכנסת.עין הקורא

איזה השפעה יש להם?

איזה טענה אפשר לטעון נגדם?

אין טוענים אלא כבגד מי שביכולתו לעשות ולשנות.

לא בכל מקום שכתוב משהו נגד הבית היהודי

צריך ישר לאזן עם תגובה נגד יחד.

נא לא לבלבל עם העובדות.יזהר

את לא שמעתאלעד

אריאל וסלומיאנסקי השמיעו קולם במספר הזדמנויות,

וגם השרה שקד.

האם הם חייבים לציבור הבוחרים שלהם יותר מזה? כן

אבל התעלמות מוחלטת אין כאן

ב 24-72 שעות האחרונות? כשהיה יכול אימפקט לאמירהלב אמיץ

ברורה שלהם ולגיוס כל הכוחות הרלוונטיים? לא שמעתי. ועקבתי בציפיה דרוכה.

לזה אני קוראת התעלמות.

מצדו של בנט יש התעלמות מוחלטתדי"מ
אצל השאר באמת אין.
סמוטריץ לא התבטא בנושא? נראה לי ששמעתי וקראתיותן טל
אותו כמה פעמים בעניין הזה...
עיין תגובתי לאלעד.לב אמיץ

את מאוד מאוד ממוקדת...זה לדעתי נקרא כבר קטנוניות, בלי להעליבותן טל

אותו דבר אפשר להיות קטנוני כלפי כל אחד/ת(לא רק חברי כנסת - גם כלפיך, למשל) בהמון המון נושאים, וככה "להוציא את כולם רע".

אני סבור, במחילה, שאת קצת מגזימה. זכותך כמובן לחשוב מה שאת רוצה, אני רק אומר את דעתי שכנגד... כמו שאני לא עושה כותרות וצעקה מכל דבר שאלי ישי/שטבון לא מתייחסים אליו/לא מתייחסים מספיק/לא מתייחסים בזמן שאני חושב שהכי טוב, ככה אני חושב שהגון להתייחס גם לאחרים. 

לפני שאת שואלת אחרים מה הם עשו למען ולמען... - תשאלי קודם כל את עצמך כמה את עשית והאם עשית כל מה שאת יכולה למען זה (ובלי להעליב, באמת באמת - כתיבה בפורום לא בדיוק משפיעה..וכן, זה גם מופנה כלפיי עצמי, לגמרי לגמרי!)

אתה צודק לגבי אחרים.לב אמיץ

השאלה היתה ממוקדת כי מעשית הם בעלי יכולת ההשפעה כרגע, וכי זו בעיה אקוטית דחופה.

אבל אני מבינה מהתשובה של מרדכי שמחכים להבהרות.

יש לך טוויטר?די"מ
עקבתי אחרי בצלאל והוא הגיב באופן מיידי.
בישיבת הסיעה אכן דווח שהתעלמו מזה לחלוטין. א-ב-למרדכי
בס"ד

אורי אריאל ושולי מועלם פנו לנתניהו לבדוק את חקירת השב"כ ולעצור אותה במידת הצורך.

ניסן ובצלאלא שהלילה והבוקר נערכו הפגנות תחת בתיהם הגיבו למפגינים (בצלאל אמר שהוא פועל וימשיך לפעול. את תגובת ניסן אני לא זוכר).

אבל מי שבאת חבל לי שלא הגיבה (לפחות לא זכור לי שהגיבה ואני מתנצל אם אני טועה) זאת שרת המשפטים, איילת שקד, שאני מאמין שלה יש מתוקף תפקידה הכי הרבה כוח לפעול.

לגבי מה שבנט ואריאל אמרו היום זה לאמקשור אבל בנחלט החלטות עצובות מאוד. בימים שבהם הטרור משתולל אין מקום לא להוריד מההסגר על עזה ולא לבנות עוד מקומות השכלה לערבים. עצוב לי מאוד לראות את זה וזאת אחת הסיבות למה אני לא מצביע להם ולמה דיברתי עם רבנים שניסו להריץ את תקומה עם 'יחד' שכל עוד אורי אריאל שם זה לא יהיה טוב לנו (בהתחלה חלקו עלי, אחרי כמה ימים ב"ה הבינו שיש צדק במה שאני טוען).
הדברים שכתב בסוקר בצלאל סמוטריץמרדכי

בס"ד

הבוקר מצאתי קבוצה של מפגינים מחוץ לביתי שבילו שם את הלילה בקור המקפיא.
הם דרשו שינוי מדיניות הממשלה ביחס לעצורים שעוברים מסכת התעללויות באופן מיידי.

אין לי אלא להזדהות עם אותם מפגינים ואעלה את דרישתם לסיעתי היום ובתקווה גם לראש הממשלה. עינויי אזרחים שייך למשטרים אפלים, לא למדינת ישראל.

מקור

אך כאמור, ע"פ הפרסומים באתר סרוגים הנושא לא עלה על סדר היום בישיבת הסיעה והתעלמו ממנו. 

תודה.לב אמיץ

לא מרגיע.

נחכה.

בהחלט לא מרגיע, אבל הם כן מדבריםמרדכי
בס"ד

אפילו איילת שקד שברה שתיקה בדקות האחרונות ואמרה "השב"כ נוקט באמצעים שלא היו עד היום". מה שכן היא אומרת בכתבה שלי מה שאומרים לה בשב"כ אז הם פועלים ע"פ חוק והכל נערך במסגרתו " הם טוענים שיש את הנסיבות הנכונות".
החלטה שקיבלתי לפני כמה שניםהמיואש

אני מקווה ש"ותן טל" לא ישתגע עלי, אני מאסתי במערכת, פשוט מאסתי. זה קרה כאשר רצו לקחת קראוילות מהעקורים של גוש קטיף בעין צורים, להעביר אותם לעקורי מיגרון. אנשים בעין צורים פשוט נעמדו על הגגות של הקראוילות כדי שלא יקחו להם. כאן אמרתי שזו כבר לא רק כפיות טובה כלפי אזרחים שמשרתים ומשלמים מיסים, גם לקחו להם את הבית? וגם לוקחים להם אותו שוב? לטובת מתישבים אחרים שזה עתה גם עקרו אותם, זה היה אירוע שלא היה כל כך מסוקר אבל הוא קרה. לבסוף  לא לקחו, אך אני מרגע זה והלאה אינני מוכן לכבד את ראשיה שריה ויועציה על כל המשתמע,  הם ברובם לא ראויים לשום כבוד, וככל שחלף הזמן העניין הזה התחזק יותר ויותר, והיום בשיא חדש בית המשפט העליון, נכון שאין ממנו ציפייה גדולה, אבל לא לאשר אחרי 21 יום של עינויים מפגש עם עורך דין אני לא מדבר על משהו אחר רק על זה? 21 יום כבר טוחנים אותו אבל למי יפנו עכשיו? הערכאה הכי גבוהה מאשרת זאת, למי יפנו להאג? אין למי! פשוט לראות את זה להצטמרר מכך שהמערכות החליטו לייצר אשמים להצביע עליהם ולשפוך עליהם ועל הציבור שוב את אותו רפש של רצח רבין זה פשוט שקוף.

ואתם חושבים שיהיה מי יחקור את הסיפור הזוועתי הזה? מי שינסה להראות את הזוועה הזו יגידו שהוא קונספירטור.....

בציפייה לגאולה שלמה.... 

קשה. אני זוכרת את זה.לב אמיץ

חטא על פשע. כמו כאן.

"רק אין יראת אלוקים..."

צריך להחליף אותם.

אני משתדל לא להשתגע סתם על אנשים. תודה ותן טל

כל אחד זכותו לבחור את דרכו. זאת האידיאולוגיה שלך, זכותך. 

למה לא לפנות לארגוני זכויות אדם עולמיים כדי שיעצרו את העינויירושליםםםםם

את העינויים של הערב רב כלפי בני ישראל? אולי מהגויים הערב רב יפחדו.  

הלילה יש מאהל מחאה מול ביתו של יוגב. נראה מה יהיה בבוקר.די"מ
אבל סמוטריץ' אחלה גבר.
אפשר לשאול מה מייחד אותו מהשאר במקרה שלפנינו?לב אמיץ

לדעתי סמוטריץ' למד להיות פוליטיקאיזקנת השבט

לתת תשובה שתניח את הדעת ולעשות...שום דבר בעצם.

אופן כלליטוביה2

הציבור שמדבר גבוהה גבוהה על השפעה והובלה ועוד חרטות מאותו בת משפט - הוא ציבור שלא מוכן לעולם להגיד עד כאן ואם צריך אז גם להלחם על שלו

הציבור הד"ל שוב הוכיח שהוא ראוי לתואר ויודע רק לדבר על עקרונות (כמו שכתבתי בזמן האחרון נראה שביבי עדיף על בנט - הוא לפחות מבטיח)

וכן ותן טל אני חושב שאם ירדתם לרמה של עינוי ילדים יהודים אז אכן אין לכם גבולות - לא תוכלו לומר ידינו לא שפכו את הדם הזה

הי אני לא בטוח שאנחנו מאותו "ציבור"אלעד

אני יודע שזה כבר שייך לדיון אחר ואולי לא מתאים בסערה הנוכחית שפוגעת בכולנו, כיהודים,

אבל אותם חבר'ה לא מאמינים בכל מי שהפגינו מול ביתו, ולעולם לא יצביעו להם או יצביעו בכלל

הציבור הד"ל בכללו מתנער לחלוטין מהנערים הללו, אף אם לא הם אלו שהרגו את התינוקת

בוא נהייה אמיתייםהמיואש

ה"ציבור" הזה, או כל  חלקי ה"ציבור" הזה, או חלקים מהציבור הזה, מתנערים אחד מהשני באופן תמידי בצורות חריפות מאוד. אנחנו זוכרים טוב מאוד את התקופה שאחרי הגירוש, וכל מיני מלחמות חוברות, אהבה גדולה אין בין חלקי הציבור הזה, וגם אז כל אחד אמר על השני ברוח קודמי "זו לא דרכנו",  "הציבור ברובו או בכללו לא נמצא במקום "שהם" נמצאים" ועוד ועוד.....

עזוב בוא לא נקבע ממי הציבור הזה מתנער וממי לא, אין בכלל ציבור זהו אוסף של הרבה "ציבורים" שאולי הכיפות שלהם דומות, או הם נראים זהים לחלוטין אבל אלו ישויות שונות במקרים מסויימים באופן קיצוני. 

אני מסכים אתכםטוביה2

הציבור שלכם הוא זה שמענה יהודים כי הם יהודים 

בני עמי בחרו בטרור

בחרתם לעמוד לצד מחמוד עבאס ואת זה לא נשכח לכם

אכןאלעד

לא בטוח שאותם נערי גבעות והתומכים בהם יכולים להיקרא ציבור,

אבל זה רק מפאת קוטנם.

מדובר על כמה מאות נערים לכל היותר, שמבחינתם, כמו שניתן להתרשם מתגובתו המלומדת של טוביה2 ואחרים - כל מי שלא סובר כמותם הרי שהוא נמנה על הציבור האחר, מימין עד שמאל קיצוני. מבחינתם אין אמצע ואין אופציה אחרת. או מי שהם או תומכי עמאס ומעודדי עינויים.

אאבק כדי לשמור על כבודם

אאבק כדי שלא יענו אותם

אאבק כדי שדעתם תישמע ללא מורא

ואאבק כדי שילדיי לא יהיו כמותם

שקרןטוביה2

אתם כציבור לא מוכנים לעזוב את הצלחת כדי למנוע ענויים - אל תספר לי שאכפת לך 

(בלי קשר לכך שיש כאן כאלו שחושבים שזה לגיטימי)

אני מבין שאתה כועסאלעד

ואין מרצין אדם בשעת כעסו

אחרי שתירגע קצת ותחזור מהכינויים וההאשמות שכלל אינן מבוססות,

דבר איתי, אם תרצה

אם תראה לי מקרה אחד ב50 שנה האחרונותטוביה2

שהציבור שלכם עמד על שלו - אולי אני ארגע קצת

בוא נתחיל מ"הציבור שלכם" סבבה?אלעד

מי זה הציבור שלכם הזה?

למה כל מי שלא אתה וקומץ חבירך הופך באופן אוטומטי להיות חלק מהציבור שלכם?

וכי יש בכלל ציבור שני מוגדר הכולל לדבריך את כל תלמידי הרב זצ"ל, ממשיכי תנועת המזרחי ועד לדתיים לייט? או שגם הוא מחולק לכמה וכמה תתי-מגזרים כפי שכבר רמז לך מר מיואש?

לכן אני לא מתכוון לקחת אשמה ואחריות על כל אחד שלא סבור כמותך, ולכן לא באתי לתרץ ולהסביר את נפתלי בנט למשל.

אישית, זכיתי להיות מקורב מאוד לכמה מאותם נערי גבעות חבר וקרוב משפחה של אחדים מהם, לא הצבעתי לבית היהודי והרשימה ארוכה אך לא מעניינת אותך בתור אחד שהחליט שאני באותו מגזר עם אלו שרחוקים ממני כמעט כמו ממך

לא יודע תגיד אתהטוביה2

אתה צודק שתמיד אפשר לומר זה לא הציבור שלי (או במילים שלי הציבור שלכם) 

אבל מה שאני מצפה ממך הוא להתנער (או כמו שהם אוהבים - לגנות) ולומר שמי שמכשיר עינוי ילדים יהודים (בטעמים של חוק או צדק מזויפים) הוא לא הציבור שלי לא הנציג שלי (בכנסת ברעבנות או בכל מקום שהוא בא לטעון כך) 

אם אכן אתה לא שוטף במפז"ל ואתה אז אני מתנצל עיקר דבריי נכתבו על מצביעיו (ונון שאולי איננו מאותו ציבור אך בוודאי שאין זו סיבה לביטויים העצבניים שלי - שנכתבו באותיות של דם)

להתנער? לומר בפה מלא שנציגי בכנסת אינם מייצגים אותי?אלעד

נו, כבר אמרתי שאפילו לא בחרתי בהם.

לצערי הנציג בו האמנתי לא נכנס. חבל.

אני מבין למה השב"כ מעוניין בידע שנושאים אותם נערים,

אני אפילו מבין שהוא נורא לחוץ להוציא אותו מהם או לפחות לוודא האם הוא קיים

ועדיין - עינוים, בניגוד או בחות החוק, פשוט לא שייכים כאן

אני לא דתיה ואני לא מתנערת מהםזקנת השבט

מבחינתי הם הילדים שלי . הילדים שלי עלולים מאד מאד לצער אותי . אבל הם הילדים שלי!. אני לא רוצה להיות הוגנת . יש הבדל עצום בינם ובין רוצחים ערביים . אם הייתי שופטת אותם , הייתי עושה את זה עם דמעות בעיניים . אם הייתי חוקרת אותם -הייתי עושה את זה במסגרת המשטרה ולא במסגרת השב"כ . הם היו מקבלים אולי שלושה מאסרי עולם , אבל הייתי מבקרת אותם בכלא , ודואגת לשקם אותם בלי להרגיש שבזבזתי כסף כמו על הרוצח קונטאר .  כן יש לי אליהם בתור חילונית קשר חזק הרבה יותר מאשר יש לי עם אנשים אחרים בעולם . גם אם הם רצחו חלילה. דבר אחד בטוח -אם מישהו היה מענה את הילדים שלי הייתי באה אליו הביתה ויורה בו , וזו תחושתי עכשיו . שנעשה פה עוול נוראי ואסור לשתוק , והלוואי שנמושות השב"כ יועמדו לדין . 

לשם השוואה , בפרשת קו 300 העמידו לדין אנשים שהוציאו להורג מחבל , כמה דקות אחרי שהשתלט על אוטובוס. רוצח , שבא לרצוח -הרגו אותו , והאנשים האלו היו צריכים לתת על כך את הדין והיה רעש גדול . עכשיו התקשורת מנמנמת את הציבור , ולאף אחד לא אכפת . השקט הזה הוא נוראי. 

תגובת בנט בגל"צ הבוקר: "צריך להפעיל את היד החזקה ביותר"מרדכי
בס"ד

על מנת להגחע לאשמים אומר בנט שצריך להפעיל עליהם את היד הקשה ביותר. כמו כן הוא הוסיף שזו קבוצה קטנה שרוצה להגיע למלחמת גוג ומגוג.
(רוטר)
מה יש לומר.לב אמיץ

וזה הדברים של בנט-שבה
לי נראה שהוא משתיק את כל המפלגהשבה

הרי אף אחד מהם לא יוצא נחרץ. 

הנה, הכאפה של הגירוש חוזרת ללחי השניה

מה יש לומר. לא יאומן.יזהר
השב"כ סימם את כולם שהם יודעים, מפני שהופעלה שמפניה כמו רביבגרוש גאה

אבל אסור היה לחשוף זאת כי זה לא נשמע טוב לכן עינו את אלו

שלטענתם היה להם מידע וודאי כדי להוציא מהם בכח את הידוע להם לטענתם

וכך לא יצטרכו להתמודד עם העניין איך זה שהשמפניה שלהם דווח מאוחר מדאי ושהוא הסית למעשים.

וכדי שלא יראה רע עכבו לחקירה כל מיני אנשים לא קשורים כדי שיראה אותנטי.

והמנצח על כל המערכה הזו: ביבי יעלון היועץ המשפטי מערכת המשפט.

ולכן חברי הכנסת שותקים כי השב"כ טוען שהוא יודע בוודאות אלא שהיתה פאשלה שהשמפניה המסית,

לא עצר את המעשה בזמן

מצטער לבשר,אברי
אבל בנט כתב פוסט אדיוטי וארוך...
לא התעלמו בכללender13

שקד ובנט טענו שבדקו ולא מצאו פגם מהותי.

שפוט מה שתשפוט, אל תתעלם מהנתונים.

כבר היה עדיף שיתעלמוטוביה2

עדיף שתשתוק ויחשבו שאתה טיפש משתדבר ותוכיח את זה

הנבלות הללו הודיעו בעצם שהם מקבלים עינוי של ילדים על עברות רכוש - אי מאחל לילדים שלהם לעשות תאונה עם כמה ערסים כדי שהם יבינו מה במקצת שבמקצת

הדבר הטוב שיוצא מזה -מרדכי
בס"ד

זה שכל התבטאות כזאת גורמת לעוד ועוד מצביעי הבית היהודי לעזוב אותם. נקווה רק שהם ישארו החלטיים עד הבחירות הבאות...
שבקמפיין הבחירות הבא בנט ינגן בגיטרה בגלי צה"ל.לב אמיץ

אז זהו.. שעכשיו זה הרבה יותר גרועהלב והמעין.

בנט תומך בכל זה... (תלחצו על הקישור)

/News/News.aspx/312495

האמירה החדשה של איילת: "אף אחד לא ניסה להתאבד"מרדכי
בס"ד

זאת אומר שמשהו משקר-
או עו"ד או השב"כ (ואז זה לא רק בקשר להתאבדועות אלא בכל הקשור להתעללות שהם עוברים שם)
לאור הפרוטוקולים שראיתי מהחקירה אני הייתי מאמין לעורכי הדין.
רק לדייק: זה לא העו"ד אלא הנחקר עצמו. אמר בבית המשפטיזהר

והראה לשופט סימני חיתוך על הידיים.

זה בעיקר אומר שהשב"כ הצליחו להסיט את הנושא.די"מ

עניין ההתאבדות הוא שולי לנוכח העינויים הנוראיים שהשב"כ לא הכחיש ולו במעט.

על זה לא חשבתי...מרדכי
עולם הפוך: אילת שקד מכשירה את העינויים, הקרן החדשה יוצאת נגדנעלי בית

מי שיודע מה מגמתם האמיתית לא מתפלאאלעד
ממ...זכויות אדם?די"מ

חתירה תחת אושיות המדינהאלעד

בדיוק כמוך - אבל הפוך

והם צודקיםטוביה2
אין ספק שמשטר שמוכן לענות אנשים שלא כחלק ממלחמה - הוא משטר שצריך לעבור מהעולם

נ.ב. כן זה נכון גם כלפי ערבים - אם אתה לא מוכן להגיד שאתה נלחם בהם אז אל תענה אותם
תגובותיך מדיפות ריח פאשיסטישואף לטוב
בכלל, מסתבר שהממלכתיות וקידוש המדינה בציבור הדת"ל (כן, גם אצל המרכזניקים וק"ו בהר המור) הפכו לסוג של פאשיזם. זה נכרך כאן יחד עם תסמונת האישה המוכה וה"צ'יפ הדפוק" (כלשון אדיר זיק ז"ל) שהציבור הזה לוקה בהם באופן כרוני, והתוצאה היא מחרידה.
מקווה שאנשים יזכרו עד הבחירוצ הבאותאיש השקים
לבחור רק במי שבוחר בה'
נראה לך? אנשים פה במדינה סנילים.דוסית גאה!

במקרה הטוב. במקרה הפחות טוב, הם עיוורים שבחיים לא יכירו בטעותם.

לכל המגיבים כאן,סתם תהייהitay0432
ונניח ואכן מתוך העצורים כמה אכן רצחו את אותם ערבים. ולא רק זה אלא שהם מצהירים שכל כוונתם היא להפיל את מדינת ישראל על מנת שיקום כאן משהו חדש (אטינגר).
זה לא נטורה קרטא עם כיפה סרוגה?!
יש כאן מישהו שמיזדהה עם המטרות האלו?
נגד מטרות שכאלה לא ראוי להילחם בצורה חריגה? ובייחוד שאותם אנשים עלולים לרצוח עוד ערבים כל יום...
אני לא יודע מהי האמת והאם הם באמת רצחו או שזאת סתם עלילה, אבל תגובה של מישהו שמעורב,ויודע מה קורה מאחורי הקלעים,די הגיוני שתציג את הדבר הסביר ולא קונספירציה.
חשוב,כדי שלא תתיתפסו לזה,אני לא שופט את המידתיות האן ואת נכונות המקרים,אלא את הסברה שמאחורי כל הסיפור הזה.
עמנואל שילה כתב על זה טור בבשבע עם קטע חזקמושיקו

אצל היהודים אין מערכה שלימה של שטיפת מוח להרג.

ערבים לא מפחדים להשתובב באזור יהודי כמו שיהודי מפחד להסתובב באזור ערבי.

אם יהודי זה או אחר הרג כנקמה או סתם כי בא לו.

אולי זה חמור אולי זה לא

אבל זה לא מצדיק עשירית מכמות ההסתה נגד יהודים שמעודדת על ידי יהודים...

מי שפשע יש חוק ויש בתי משפט.

אבל שהם הופכים את הצדיק לרשע הם הפוכים למקום הפשע ומעודדים אנרכיה .

והם גם אשמים בכאלו צמחים שגודלים.

שיש אכיפה נכונה לא מגיעים לזה

...מדרשיסטית!!
שום מעשה לא מצדיק את העינויים הנוראיים והסבל שהם עוברים. ערבי שרצח לא עובר כזה דבר, אז יהודי שיש נגדו חשד?? לא הגיוני. בשום צורה. מזעזע בעיני. זו לא הדרך. נקודה.
זה גובל בתמימות לחשוב ככה...itay0432

נראה לך שמוציאים מהם מודיעין באדיבות?

כן, באויבים שלנו מותר להתעלל כדי להוציא מידע.יזהר

אם מבחינתך דין אחד לערבים וליהודים, אמור זאת במפורש. זה יקדם מאוד את הדיון.

לא. אין דין אחד. ואני מסכים עם סמוטריץ שזה לא עונה להגדרהitay0432

טרור.

ברוך ה' כיום,לא צריך לייצר הרתעה כלפי יהודים,כי כולנו מבינים שלשרוף ילדים זה פשע.

" לפני מספר שבועות, במהלך חג חנוכה, התאספו עשרות מחבריהם של בני הזוג לחגוג את האירוע כשהם מניפים רובים, סכינים ובקבוקי תבערה. בשיא ננעצה אחת הסכינים בתמונתו של עלי דוואבשה, הפעוט שנרצח בהצתת ביתו. "

אם מבחינתך לשרוף כמה שיותר תינוקות ערבים זאת מצווה,אמור זאת במפורש. זה יקדם את הדיון.

לא מצווה, אבל גם לא נורא כל כך.יזהר

במיוחד שאף אחד לא בא להרוג, אלא זרקו בקבוק תבערה וקרה מה שקרה. חוסר אחריות? בודאי. נמהרות? ברור. חמימות מוח? אין ספק. אבל כל זה בכלל לא בר השוואה להתעללות הממוסדת ולדמוניזציה שנעשית כאן. יהודים נרצחים על ימין ועל שמאל, השב"כ עסוק בלהוציא בכוח הודאה מאנשים שספק גדול אם קשורים לענין, והתקשורת חוגגת על כמה ילדים שרוקדים בחתונה עם רובים.

גם אם כן (וזה לא), אין סיבה לעינויים.כתר הרימון
מענים כאשר צריך להוציא מידע מציל חיים, נניח מחוליית טרור.
לא מענים כדי להוציא הודאה!
וגם אם מישהו אשם - אז יש משפט, כתב אישום, עורך דין. מה הקשר עינויים?

אין ראיות. אין הוכחות. מדובר גם בקטינים. יש כאלה שיש להם אפילו אליבי.
אין פה דבר שמצדיק עינויים חוץ מלשבור...
אבל אם החברה האלה אומרים שזה מצווה לרצוח ערביםitay0432

זה לא למנוע רצח?

תענה למה שהוא שאל אותך..עיאית"י

כתר הרימון היא בת ותן טל
תענה למה שהוא שאל אותך..נעיאית"י

לא. הכוונה היא שידוע על פיגוע וצריך למנוע אותו.כתר הרימון

במקרה הזה - זה לשבור.

ואין אפילו ראיות שהם קשורים לרצח!

ואל נשכח שבכל זאת, מדובר ביהודים, כן?

ולהוציא להורג מחלל שבת יותר קל לך?itay0432

זה קשה אפילו יותר!!! 
בהתחלה חשבתי כמוך. אבל אחרי כמה שיחות עם אנשים קלטתי שיש חברה שחושבים שלרצוח תינוק ערבי זאת מצווה!! ואם ישימו להם עכשיו עשרה לידם תהיה כאן שלולית דם. זה עצוב ואפילו מאוד. את האנשים האלה צריך לעצור בדחיפות.

כדאי לך לעיין מעט בספר (ההלכתי) תורת המלך, ולהחכים בידיעותיךשואף לטוב

ובלי קשר, היו בארץ כל מיני אנשים שרצחו (על רקע פלילי). מישהו עינה אותם? הרי הם עלולים לרצוח! אז מי כאן תמים? שלא לדבר על האמון שאתה נותן בשב"כ, אחרי שהתברר שהם עצרו גם אנשים שבוודאות לא קשורים, ולחלק מהעצורים יש גם אליבי.
אז כן, יש אנשים שמתנגדים לקיומה של מדינה חילונית שנלחמת ביהודים. לדעתך מותר לענות אותם בגלל זה?

אנשים שהצהירו ש :"itay0432

"בסופו של דבר המטרה היא ערעור יסודות המדינה עד למצב שבו היהודים מוכרחים להכריע אם הם חפצים במהפכה או בדיכוי המרד, כי לא יהיה אפשר להתעלם ממנו או להמשיך ב'שב ואל תעשה', מכיוון שבפועל ה'מרד' לא יאפשר את קיומה של המדינה באותה צורה".?? אני לא חושב. 

השתמשתי במושג תמימות לגבי המחשבה שהשבכ לא מוציא מידע מערבים בכל דרך שהיא...

אני מסכים לגמרי שהדברים יצאו מפרופורציה,אבל ברור שכל מי שעצרו חוץ מ2-3 לא אלה שרצחו,אלא הם מכירים-שמעו-ראו.

השב''כ עשה עבודת שטח באמצעות השמפניות שלויקוט
מה שנשאר לשב''כ זה להוציא מהם הודעה שתהיה קבילה בבית משפט להנפקת הרשעה.
ומה שנשאר לנוער הגבעות זה למצוא את השתולים ולטפל בהם בדרך יצירתית.
תיזהר שהחלאות לא יגיעו אליך הביתההמיואש
היה היום ברדיו משהו שניסה לארגן בפייסבוק הפגנה מול מתחם של השב"כ, ובאו אליו אחרי משהו כמו יום שלושה סמויים ש"הסבירו" שירד מהעניין.
אני מקווה שהשבת יגיע לכל אחד שמצהיר ש :itay0432

""בסופו של דבר המטרה היא ערעור יסודות המדינה עד למצב שבו היהודים מוכרחים להכריע אם הם חפצים במהפכה או בדיכוי המרד, כי לא יהיה אפשר להתעלם ממנו או להמשיך ב'שב ואל תעשה', מכיוון שבפועל ה'מרד' לא יאפשר את קיומה של המדינה באותה צורה".

ולשאלתך אני מכיר את השבכ טוב מאוד. מהצד הרע,תאמין לי.  ועדיין זה לא סותר.

אתה לגמרי צודק ,יש כאן הרבה נסיבות חשודות.itay0432

אבל זה לא משנה את העיקרון.

אני רוצה לקוות שיש שם למעלה חברה שלא מתעללים בנערים בשביל מחיאות כפיים משמאל.

כולנו היינו רוצים לקוות כל מיני דברים.יזהר

למשל, היינו מאוד שמחים לקוות שהמדינה שיש כאן היא יסוד כסא ה' בעולם, שכל חפצה שיהיה ה' אחד ושמו אחד.

אבל עם כל הכאב, מוטב להכיר במציאות ולא לשגות באשליות ותקוות שוא. עדיף לקוות לגאולה ומשיח. זה מובטח לנו שיבוא.

יש הלכה שמותר להתעלל בנטורי קרתא?יזהר

איפה זה מופיע? לא זכור לי מהרמב"ם. גם לא שו"ע. אולי באחרונים?

תפסת את העיקר,אה?itay0432

אתה מזדהה עם הסרטון מהחתונה הערב? לרקוד עם תמונה של תינוק שנרצח??? אתם אמיתיים?!

מאיר אטינגר רוצה מדינה ע"פ ההלכה, במקום המדינה חסרת הדתירושליםםםםם

שיש היום . ראש הממשלה והנשיא מגיעים לרפורמים בארה"ב וביבי אומר שיקדם את הרפורמים בארץ . הם משבחים חד מיניים. מה לא בסדר בלרצות מדינה שמכריזה ש ה' הוא המלך? אתה מדליק נרות בחנוכה? אולי כדי שתחשוב על מה המהומה בחנוכה.  אני מעולם לא הייתי בגבעה , אבל מי שלא שטוף מח יכול להבין שמטרתם נכונה. יכול להיות שהדרך פסולה , אבל הפוליטיקאים החילונים והחצי חילונים והתקשורת מפחדים מהם , בדיוק בגלל שהם מבינים שהם מערערים את המשך תרבות ההתיוונות . 

אשמח לתגובה

אני איתך אני חושב שמערכות השלטון היו ועדיין יותר מסוכנותהמיואש

מכל גורם קיצוני יהודי כלשהוא, תראה איך השתול סר הביטחון מדבר? מה אסור לתקוף את השב"כ? מי שתוקף אותו הוא פורע חוק? זה נהיה פה שלטון סובייטי, אסור לדבר, אסור להפגין, בכל יישוב דתי היום יש כל מיני שמפניות, שלפעמים מגייסים אותם כשהם בתקופה לא הכי טובה בחיים, והנבלות מנצלות את זה. מידי פעם השמפניות האלה מתגלות ומתוודות אחד מהם אני מכיר אישית.

איתי תודהאמא_מאושרת
כל הדיון הזה צימרר אותי לגמרי. והאמת היא שגם מה שקורה בתקשורת..
הוקל לי מאוד לשמוע שאחרי הכל יש כאן קול שפוי.
אף אחד לא נרצח.יזהר

תינוק נהרג מבקבוק תבערה. תהיה סמוך ובטוח שלא לזה התכוון מי שזרק אותו.

לגבי הסרטון עניתי למעלה.

ברור שלא לזה התכווןאמא_מאושרת

הם בסה"כ רצו להבעיר להם אש שיהיה להם חם ונעים בלילה,

היה לילה ממש קר והכל היה מדאגה טהורה.

אני לא יודעת אם הנערים האלה קשורים או לא קשורים ואני מקווה מאוד שהם לא

אבל כנראה שיש להם לכל הפחות מידע שהשב"כ רוצים. מידע שקשור לתינוק קטן שנרצח למשפחה שלמה (נכון, של ערבים. אלה גם ברואי ה'..) שנמחקה. אז למה הם לא נותנים אותו?

כנראה , ואני אומרת את זה בכאב לבזקנת השבט

כנראה יהודים עשו את זה -ומגיע להם מאסר עולם . הלוואי ואני טועה . הלוואי. זה לא מצדיק התעללות בנערי הגבעות. זה פשע מזעזע . זה מזעזע שהערבים מוחים משפחות שלמות -משפחת סחיווסחורדר, משפחת חטואל , משפחת פוגל , והרשימה ארוכה לצערי. זה מזעזע שיהודים לומדים מהם . 

ועדיין צריך לצעוק ולמחות , ואסור לתת יד לפשעי השב"כ. גם לא בשתיקה. 

בואי תלמדי מטעויות:המיואש

כל עוד לא מורשע מישהו, לא למהר להאשים יהודים במעשים האלה לא שאני מקדש את מערכת המשפט, כבר נכנסו חפים מפשע לכלא, ולצערינו יש גם רוצחים שמסתובבים חפשי, אבל במינימום הזה עם כל הלכלוך של העניין, בני עמינו לא בחרו בטרור. 

לא. הם רצו לפגוע. לעשות נזק וליצור הרתעה.יזהר

מכאן ועד שאנשים ימותו - הדרך רחוקה. לא רחוקה מאוד, אבל כבר סיכמנו ששיקול דעת זה לא הצד החזק שלהם.

נדמה לי שדעה מקובלת באותה קבוצה סותרת את מסקנתךender13

אם אני לא טועה, מדובר באנשים שרואים פגיעה שכזו בערבים כתוצאה רצויה.

בהרבה מובנים.

גם בכדי לגרש וגם בכדי לנקום.

יודע מהאמא_מאושרת

מכיוון שהם עדיין בני עמנו, למרות הכל.. בוא נאמר שאנו שופטים לכף זכות וזו אכן הייתה הכוונה. והלואי וזו אכן היתה כוונתם באמת ובתמים.

גם אדם שעשה טעות וביצע מעשה צריך לעמוד לדין על המעשה שביצע.

למה הנערים האלה לא מוסרים לשב"כ את המידע שיש להם על אותם אנשים?

מאיפה אתם יודעים מה שואלים אותם ועל מה חוקרים?המיואש

אם זה הם או אחרים? די! השב"כ הם לא אורים ותומים כשנדע (אם בכלל נדע) מה קורה שם, נשאל את השאלות אבל אנחנו לא יודעים, ובכלל כל פרשיות המחלקה היהודית הם מאוד מאוד לא תמימות מרצח רבין ועד ימינו, כולנו כן יודעים שלשב"כ יש חלק נכבד בהסתה ועידוד  למעשים האלה (עיין ערך אבישי רביב וחיים פרלמן ועוד ועוד ועוד לא חסר)  לכן בואו לא נסיק אף מסקנה עד שבאמת אני מקווה נדע משהו

צודקאמא_מאושרת

באמת קשה להסיק מסקנות

יכול להיות שהשב"כ הם לא אורים ותומים

אבל לא נראה לי שמשעמם להם בחיים, ויודע מה.. גם לא נראה לי שהם נהנים מזה..

ואיכשהו, נראה לי שגם הנערים האלה הם לא אורים ותומים.. כי כנראה שהם יודעים משהו.. ולא אומרים.. וככה מגבים אנשים שלכל הפחות עברו על חוקי המדינה שהם גרים בה ומנסים להתחמק מאחריות.

אני לא חושבת שצריך לענות אותם, אני רק חושבת שכמו שאמרת באמת קשה להסיק מסקנות ולדעת מי הטוב ומי הרע בסיפור הזה. 

וזה נכון לשני הכיוונים.

ומי יתן ונדע משהו וכל הפרשיה הזו תהיה כבר מאחורינו.

יש לי תקווה שיהודים לא עשו את זה .זקנת השבטאחרונה

גם לא נערי גבעות . 

הלחץ של נתניהו על מעוז וסמוטריץ מוציא אותי מדעתימרדכי

בס"ד

הדיווח הבוקר על הלחץ של נתניהו לאיחוד בין אבי מעוז לבין בצלאל סמוטריץ' - הוא טעות בעיניי

מפלגה שפעם אחר פעם רצה ומתאבדת בשביל בסוף להצליח להיכנס - זה בעיניי סביר. יש אחוז חסימה גבוה שצריך לצלוח וזו הדרך היחידה בסוף לעשות חיבורים, וזה אכן מה שעשו נעם בתחילת דרכם. אבל זה לא הסיפור כעת. אבי מעוז קיבל פעמיים את הצ'אנס שלו ולא עשה כלום! העשייה שלו בכנסת מסתכמת בנאומים נגד הפרוגרס ושני חוקים וחצי שעברו בקריאה טרומית.

למה צריך לעזור לבן אדם כזה, שקיבל את ההזדמנות שלו להוכיח את עצמו, להיבחר שוב פעם?! בן גביר לדומה, הצהיר כל הזמן שברגע שהוא יכנס לכנסת הוא יוכיח את עצמו וייצור לו בייס - מה שאגן קרה. אבל אצל מעוז זה לא קרה והוא עדיין מייצג את עצמו ולא הרבה מעבר לזה.

אתמול פרסם דביר עמר, פה בערוץ 7, שגורם בסביבת רוה"מ אומר לו "מהסקרים שלנו גם אם אבי מעוז ירוץ לבד ישרוף בגג כמה אלפי קולות בודדים. לעומת זאת אם יתחבר עם סמוטריץ יבריח קולות שינדדו לאופוזיציה - יותר מהקולות שיביא". מוטב שכך ינהג נתניהו גם הבוקר.

נתניהו נתון ללחץ כפול- משני הצדדיםאיתן גיל

הרב טאו מקורבו של נתניהו לוחץ לשלב את הנציג שלו, וסמוטריץ' מתנגד מטעמים מובנים, ומפעיל לטובתו את לשכת ראש הממשלה.

ההשוואה בין מעוז לבן גביר אינה הוגנת בהנתן שבן גביר שלט בשני משרדים מרכזיים, ועוד משרד... בערך. מעוז, ח"כ בודד לא שלט בכלום.

כי משרדים מייצרים קבלות ובייס.

כך ואחרת, אם הרב טאו יורה לאנשיו להצביע מחל תמורת הישג כלשהו לסביבת הר המור, הכל יבוא על מקומו בשלום, אבל זה לא יקרה.

השוואה מדוייקת בעיניימרדכי

בס"ד

בכנסת הקודמת (24) בן גביר היה ח"כ בודד וכבר התחיל לצבור כוח רק מעצם כניסתו לכנסת והעובדה שהוא חרש את הארץ לכל אורכה.

וממתי נתניהו הוא מקורובו של הרב טאו?!

בסוף 2019 השתתף הרב טאו בהפגנה גדולה למען נתניהואיתן גיל

ברדיו קול חי הוא הוגדר מקורבו של נתניהו.

כעבור 3 שנים הוא גמל לרב טאו ונשכב על הגדר כדי שמעוז יכנס לרשימה לכנסת.

לא הבנתי את הטבלאות שצירפת.

בהערת אגב, יש הבדל מהותי בין בן גביר שפונה אל קהל ימני רחב, ולכאורה הבייס של הליכוד, ובין מעוז שפונה אל קהל נישתי שבין קטן לקטן מאוד.

זה מציף את השאלה, האם עדיין יש תועלת ממשית במפלגות נישה מכל סוג שהוא, אבל דומה שלא כאן המקום.

הטבלה מאוד ברורהמרדכי

בס"ד

היא מראה שבן גביר הביא בסקרים של הבחירות הקודמות (בתקופה בין פיזור הכנסת לסגירת הרשימות) בין 5-9 מנדטים וזה אחרי שנה וחצי כח"כ בודד. מעוז לעומת זאת לא עשה דבר או חצי דבר כדי לנסות להגדיל את הבייס שלו.

אז כן, אני חושב שמפלגת נישה שקיבלה את הצאנס שלה ולא הוכיחה לא עשייה ולא מעבר של אחוז החסימה - אין מה לפעול למענה.

לפי ההסבר שלךמשה

עכשיו יהיה (שוב?) המבחן של זהות. ניצלו סיטואציה ודחפו אותם לאיחוד. עכשיו יש עבודה אמיתית.

נכוןמרדכי

בס"ד

בניסיון הקודם הוא פישל. עכשיו הוא יהיה צריך להוכיח את עצמו שהוא למד להתנהל נכון.

השנקל שלי לעניין זהאריק מהדרום

נתניהו מעריך שיותר קולות יאבדו מאשר יכנסו מהרשימה של סמוטריץ ופייגלין בעקבות האיחוד, בעיקר מצד מצביעי פייגלין, אבל יאבדו בתוך הגוש כנראה.

והקולות של מעוז יקלטו מתהום הנשיה של החסימה.

אני בכלל לא משוכנע שהלחץ הוא של נתניהוהסטורי

פעילי נעם, מפעלים בימים האחרונים לחצים כבדים ולא בוחלים בשום מניפולציה לקידום העניין. בעשיה פוליטית ממשית הם חלשים, מאוד, אבל ברעש וצלצולים הם חזקים. אני בכלל לא משוכנע שהשמועות על 'לחץ מצד נתניהו', זה לא ספין שהם המציאו.

מסתבר שגם נתניהו יודע, ששריון של מעוז, שכאמור לא עשה בכנסת האחרונה שום דבר מועיל שלא יכל לעשות מבחוץ ורק גרם לרה"מ להזיע, ירחיק יותר מצביעים שעלולים לזלוג שמאלה משיביא מצביעים.

בגדול לכל החיבורים האלה יש מחירמשה

גם בשביל האיחוד בבחירות הקודמות ביבי שילם להם במנדט של הליכוד. יש סיבה למה אנשים לא אוהבים את המהלכים של אבי מעוז.

היו שני פרסומים הפוכים שמיוחסים לנתניהואיתן גיל

בראשון נאמר שנועם מבריחה יותר קולות משהיא מביאה, ובשני נאמר שהוא פועל למען שילוב נועם בציונות הדתית.

לפחות אחד מהם הוא שקר, ואולי כדבריך, זה ספין שהם המציאו, או שפשוט הוא חזר בו.

אני לא יודע למה הוא צריך לבחוש בכביסה המלוכלכת במגזר, ולמה המגזר עצמו לא מתאמץ בכל דרך שהיא להגדיל את מספר הפתקים מטעמו שיוכנסו לקלפי.

הלייטים שהתפזרו בין כל מפלגות השמאל הם יעד לחיזור ולהשפעה, ולהשבה הביתה. מדובר בכששה מנדטים, אלא שנתניהו אפילו לא יודע איך להגיע אליהם.

אכן ספין. לא היה שום לחץ.אריאל יוסף

לא צריך להאמין לכל שטות שמתפרסמת בתקשורת. בטח לא בזמן בחירות ובפרט בהגשת הרשימות.

לדעתי סמוטריץ עצמו צריך לרצות את החיבור הזהקורא נלהב לשעבר

כי הוא עדיין על סף אחוז החסימה.

כי גם אם פייגלין מוסיף מנדט, הוא בהחלט גם מרחיק כמות כזו, בטח כשיש חלופות דומות יחסית כמו עוצמה ווינטר.

לכן כדאי מאד שיחבור גם למעוז שיש לו הרבה מצביעים וגם פעילים מאד איכותיים שיכולים לעשות עבודת שטח חזקה שתביא אליו את המתלבטים האלה. נכון שגם נעם מרחיקה מצביעים אבל הוכח שמצביעים להם בסופו של דבר ופעילים איכותיים יכול להיות משמעותי מאד פה.

-לדעתי מעוז לא אשם בזה. הוא רק ח"כ בודד ולא נתנו לו כלום מהקצת שהוא ביקש. וכשאתה פועל נגד הזרם, בשונה מהדברים הנפלאים שבן גביר קידם שיש להם תמיכה רחבה בכנסת, אז קשה מאד לפעול כח"כ יחיד, ואדרבא חלק מהתנאים להצטרפות הפעם צריך להיות שייתנו לו גיבוי גם שאר השותפים. כי בלי זה הוא באמת מיותר בכנסת

ולשואלים אני אומר מדאגה לימין. מבחינתי הכי טובקורא נלהב לשעבר

היה שסמוטריץ ווינטר היו מתחברים פשוט. ואבי מעוז אם גם יצטרף זה היה נחמד וממקסם יותר קולות אבל פחות קריטי.

החיבור הזה רק יזיק לו ולסיכוי שתהיה ממשלה לאומיתהסטורי

כל ה'אכלו לי, שתו לי' - לא לגיטימי בפוליטיקה. חלק ממה שצריך לדעת בפוליטיקה, זה להתנהל בשיתוף פעולה, ההשגים מגיעים בתמורה לשיתופי פעולה. אם היתה סיעה של שמונה מנדטים ולא של שבעה, אולי אבי מעוז היה יכול להטריל קצת פחות - אבל כל הדברים המהותיים שחשובים לו, היו מקודמים יותר. ההתעקשות שלו לעבוד כסיעת יחיד, שממילא אין לו גם אמצעי לחץ על הקואליציה - היא שגרמה שהוא מסיים עם הרבה נאומים ו0 עגול של הישגים.

מעבר לזה - הוא הצליח להיות סדין אדום בעיני רבים. הקולות שהוא ירחיק מהמפלגה, רבים מאוד מהקולות שהוא יביא. לטעון שהקרבה לאחוז החסימה היא סיבה להכניס אותו - זה חוסר הכרות מוחלט עם הציבור.

הסיפור של אבי מעוזאיתן גיל

הוא מואשם בהטרלה כי כל הפעילות שלו בכנסת היוצאת, לטוב ולרע, היתה בענייני דת ומדינה.

יריבו הגדול סמוטריץ' התעסק בכלכלה, ובבטחון, ובקטטות עם בן גביר, ובאנטנות, ושום כלום בענייני דת ומדינה. החריג היה הפיאסקו עם הרב מיכה הלוי.

וממילא הוא לא הטריל.

ההטרלות של אבי מעוז, ממש לא הסתיימו בדת ומדינההסטורי

פעילות אמיתית לא היתה, לא בדת ומדינה ולא בתחומים אחרים, רק סיפורים והטרלות.

בזמן שהוא הטריל עם החלטות הצהרתיות על 'ריבונות', כשהוא יודע טוב מאוד שראש הממשלה לא יכול לאפשר לזה לעבור, סמוטריץ' דאג לריבונות בפועל.

בזמן שהוא הקריא במליאה סיפורים על פרוגרס, רוטמן דאג להחליש את הדיפ-סטייט שמוביל את הפרוגרס.

בזמן שהוא צעק 'חינוך יהודי, חינוך יהודי, חינוך יהודי, רק אני דואג לחינוך יהודי' - סמוטריץ' דאג שמוסדות החינוך יתפתחו, שההורים יוכלו לעמוד בתשלומים ואורית סטרוק דאגה לבנות השירות שיתנו חינוך יהודי.

ההתבכיינות של חסידיו ש'לא נתנו לו', מראה בדיוק שהם פשוט לא מבינים איך עובדים בפוליטיקה -בשיתופי פעולה- ואין שום טעם לתת עוד הזדמנות לאלו שפשוט לא מסוגלים.

שהימין לא יתבכן על שריפת חצי מנדטאיתן גיל

ומנדט שלם לאחר חלוקת עודפים.

אפשר היה להגיע איתו להסכם פרישה מהמירוץ תמורת תופינים כאלה ואחרים בכנסת הבאה.

אבל אוי השנאה.

לזה יהיה אפשר להגיע גם בהמשךהסטורי

אבל לתת לו מקום ברשימה, היה מרחיק יותר ממועיל.

אגב, לא חושב שישרוף אפילו חצי מנדט. כן, כמו שכבר ראינו בעבר 1,400 קולות יכולים להיות ההבדל בין ממשלה יציבה, לאין ממשלה.

אני חושב שהוא ( לא) בכוונה עושה את זהנוגע, לא נוגע

זה הקו של הר המור (תרתי משמע), בטרם ירד לעולם המעשה.

בסופו של דבר הם אנשים שטבוע בהם ניתוק מהותי מסויים מהפרקטיקה, לטוב ולרע.

רואים את זה גם אצל וינטר, שלכאורה אמור להיות אדם מאוד לוגי וריאלי אחרי כל מה שעבר.אבל עכשיו הוא לוקח סיכון עצום, שהרווח בו, גם אם יהיה, הוא קטן לעומת הללכת על בטוח ולהתאחד (וגם לצאת בסדר מול ה' ושהוא עשה את שלו).

הרי ברור שאם הוא היה ניצב בפני אותו סיכון כשהוא צריך להחליט על פעולה צבאית, הוא היה הולך על בטוח ולא לוקח סיכון גדול מאוד בשביל רווח קטן. אז למה פה, כשזה משהו שנוגע לכל העם, הוא מסתכן?

כי הוא מנותק מהפרקטיקה הפוליטית, שבניגוד לפרקטיקה הצבאית, אין אצלה מסלול מסודר של התחלה בקטן ועלייה לאט לאט.

אם וינטר יהיה גבולי בסוף המירוץאיתן גיל

ליברמן יעזור לו לעבור את אחוז החסימה.

בקרוב נדע עם מי הוא חתם על הסכם עודפים. ליברמן או בן גביר.

אם וינטר לא עובר, הוא שרף את עצמו מכל הכיווניםנוגע, לא נוגע

והפיקוד הבא שלו יהיה להיות מדסניק במכינת עלי

אם היא לא תיסגר...קורא נלהב לשעבר

אם בגלל מעוז ווינטר, תעלה ממשלת ליברמן-עבאסהסטוריאחרונה

היא אכן בסכנת סגירה.

העיקר שנם ימשיכו לצעוק, שהם ורק הם התורה בטהרתה.

לזה אני מסכים ולכן אין שום תועלת לעם ישראלהסטורי

מנוכחותו בכנסת כשהוא לא מסוגל לפעול בה בשיתופי פעולה.

אני מבין שלא נותרה לי ברירהאריק מהדרום

חייב להצביע למפלגת משפט צדק.

בתכלס יש אזרח שנמק שלושה עשורים בכלא בגלל שהשבכ רצח את ראש הממשלה וזיני לא עושה כלום.

לא עדיף כבר עלה ירוק?משה

אני נגד לגליזציה של קנאביסאריק מהדרוםאחרונה

מנגד אני לא מבין איך אנחנו חיים עם הדרייפוס של מדינת ישראל כבר כל כך הרבה שנים.

נסיעה לירושלים לתפילה בכותל המערבי בכביש 90….סיעתא דשמייא1

…מעורר את התקווה להתחדשות.

כל הכבוד🙂קעלעברימבאר

תזכה לחזור בתשובה שלמה ולהשאר על אדמת הקודשהסטורי

שבעז"ה אוירה גם יחכים אותך, לראות את הטוב במיישבי הארץ ומוסרי הנפש עליה.

אמן . הרצון קיים אבל יש אילוצים.סיעתא דשמייא1

שמחתי באומרים לי בית השם נלך….סיעתא דשמייא1אחרונה

…עומדות היו רגלנו בשעריך ירושלים.

יוסי בכר מצטרף לציונות הדתיתאיתן גיל

כל הכבוד למפלגה שמחזקת את שורותיה עם תלמידים מובהקים של הרב קוק זצ"ל

מי שלא טוב לו תמיד יכול להצביע נעםנקדימון

^^^^ יוסי בכר, כמו גם משה פלד, לא יוצב במקום ריאליהסטורי

אין צפיה שהוא ייצג אותנו. יש ערך במקום הסמלי, שקצינים בכירים, גיבורי ישראל, מכירים בזה שערכי הציונות הדתית הם הערכים שראויים וצריכים להוביל את עם ישראל כיום.

מדבריו של יוסי בכר נשמע שהוא בתהליך התפכחות וגם אם אולי מידי מורכב לו כיום בגילו המתקדם לקבל עול תורה ומצוות כמו בנו שחזר בתשובה שלמה ונשוי לנכדת הרב ליאור

(הועברת לדף אחר

להכרזה שלו יש ערך משמעותי.

בסופו של דבר, הוא הצטרף כהבעת תמיכה ולא כדי להיכנסארץ השוקולדאחרונה

לדעתי זה מעניין מאוד ומשמעותי שהוא ואיתם שהיו מפקדים במלחמה במילואים כעת מביעים תמיכה במפלגה של סמוטריץ',

אצל נתניהו יש את אלישע מדן וטליק גווילי ששילמו מחיר גדול במלחמה ותומכים בו,

אצל אייזנקוט יש בכירים לשעבר,

אצל גולן יש אנשי מחאה,

אצל וינטר יש אזרחים שהיו מעורבים במלחמה.

זה מעניין ומעורר מחשבה מה כל מפלגה מציגה

הילכו שנים יחדיו בלתי אם נועדו?אריק מהדרום

מי שמכיר את מלון וולדורף אסטוריה יודע שזה מלון יוקרה אולי הכי יקר בארץ.

נאמר שכדי להכנס בשעריו אדם ממוצע צריך לקחת משכנתא.

בוא נגיד שאיש לא נקרא לפגישה שם "באקראי" לפי הדיווח על וינטר ולייטנר.

אין שום סיכוי ששני אלה נפגשו שם באקראי במלון הזה דווקא לקראת סגירת הרשימות ודיברו שם דברי תורה, כל מי שמכיר את המלון הזה מבין את זה היטב.

אני חושש שיש מליארדר מאחורי לייטנר ואני חושב שעם שיווק נכון למאוכזבי החברה החרדית לייטנר עשוי להיות הפתעת הבחירות.

רק בהקשר של היוקרה של המלוןזמירות

לא יודע כי לא התעמקתי בזה על איזו פגישה מדובר ומי הם הדמויות המדוברות - באתי לתקן את הרושם שהבאת על המלון

הוא ברמת מחירים דומה לזו של מצודת דוד הסמוך. לא הכי יקר בארץ (קמפינסקי בת"א נחשב ליקר והיוקרתי - יותר מהמלך דוד בירושלים).

היינו בו פעם סוף שבוע, לא צריך להיות עשיר במיוחד.

גם בו וגם במצודת דוד רואים המון חרדים מתארחים.

הנפשות הם וינטר ולייטנראריק מהדרום

וינטר עם לייטנר זה חיבור טובאיתן גיל

שיביא עוד חמישה מנדטים גגד השמאל.

הלואי שיצא משהו טוב מהמפגש הזה

הלכתי לחפש ולקרוא מה קרהזמירות

זה מתחבר אצלי לנוהג של צעירי המגזר החרדי הנפגשים לדייטים ועושים זאת במיוחד בישיבה בלובי דווקא במלונות היוקרה בירושלים (וגם בהילטון ת"א. לא במלונות ה-'פושטים' במלעיל…)

זה משיקולי ארנונהמשה

בתי מלון מגדירים את הלובי שלהם כחצר ציבורית כדי לא לשלם עליהם ארוננה. זה אומר שכל אחד יכול להיכנס בלי לשלם (היי דייטים חרדים) כי מבחינה חוקית זה סוג של לא שטח פרטי.

משהו לא ברור שםברגוע

הם הודיעו עכשיו שלא ירוצו עם וינטר כי לפי הסקרים לא בטוח שיעברו, אבל הם כן יהיו בכנסת הבאה, איך בדיוק??

היה דיבור שוינטר יחבור לסמוטריץ'איתן גיל

אבל את פייגלין הוא לא רוצה, ולכן ירוץ בנפרד, וישרוף ביחד עם כולם.

מקווה שלייטנר ווינטר יפרשוברגוע

וינטר כבר הגישמשה

לפרוש אפשר גם ביום שלפני האחרוןאיתן גיל

וינטר לא יפרוש, מסתבר שהוא מגלומן רצינינוגע, לא נוגע

גם לייטנר לא נראה לי יפרוש כי הוא רוצה להוכיח למפלגות החרדיות את כוחו.

בתור חרדיקבלה

יגמור מחוץ לכנסת.

תרשמו.

ברורמשה

אבל אם יוכל להזיק אז יוכל להשתמש בזה בשביל "איחוד" בסבב הבא. כמו בן גביר וכמו פייגלין.

הוא לא יהיה שווה כמעט כלום.קבלה

זה שאנו שומעים עליו - כי יש לו מימון,

לא יודע מאיפה

אם יקבל מעל אחוז? בטח שיהיה שווהמשה

יהיה לחץ "להתאחד" איתו בפעם הבאה ולתת לו מקום ריאלי. איתמר בן גביר וחבריו עשו את זה במשך עשרים שנה עד שזה עבד להם.

11חלקבלה

למעשה הוא לא יקבל חצי אחוז.

לדעתי.

בוא נראהמשהאחרונה

עכשיו הוא נכנע ל'אישה חרדית עכשיו' ולקמפייו הזה וצירף לרשימה שלו אישה חרדית שמאלנית.

הממשלה הבאה צריכה…סיעתא דשמייא1

או לדחות רשמית את הסכמי אוסלו (מאז השתלטות חמס על עזה היתה לה עילה לעשות זאת) או לחזור לקווים של A B C ולא לזוז מהם מבחינת התיישבות. כמובן שצהל יהיה חופשי לנוע בכל מקום שיש בו סכנה בטחונית.

המצב הנוכחי בו שרים מעודדים זחילה התיישבותית לאזורי A B פוגעים בכל מפעל ההתישבות.

60 אחוזים של של שטחי C הם השג לא מבוטל.

בבקשה תשובה עניינית ולא השמצות ונבולי פה.

נתניהו הגיש תביעה נגד עיתון הארץ. זה לא מספיקhamedinai

הבית המשפט לא מסוגל להגן על הבוחר מפרסומי כזב תקשורתיים

​כשעיתון מפרסם ידיעה כוזבת וקשה נגד נבחר ציבור, התגובה הטבעית היא לחכות לתביעת הדיבה. אבל כשצוללים למורכבות המשפטית, מגלים אמת מטרידה: המערכת המשפטית לא בנויה להגן על תהליך ההכרעה הדמוקרטי בזמן אמת.

* אין פיצוי על "נזק פוליטי": בית המשפט בוחן פגיעה אישית בשם הטוב, ולא מתמחר אובדן מנדטים או נזק לאומי. מבחינה משפטית, תביעת דיבה עוסקת באדם הבודד ולא בתוצאות הבחירות.

* ​לתומכים אין מעמד משפטי: חוק איסור לשון הרע אינו מאפשר לאזרחים, לתומכים או לציבור שלם להגיש תביעה, גם אם הפרסום פגע קשות במדינה.

​* צדק מאוחר הוא לא צדק פוליטי: פסק דין שמגיע שלוש שנים לאחר הפרסום, כשהבחירות כבר הוכרעו והממשלה כבר התחלפה, הוא חסר משמעות מעשית. מבחינת גוף תקשורת המונע מאג'נדה, הפיצוי הכספי המאוחר הוא פשוט "הוצאה מוכרת" בדרך למטרה.

​המסקנה המתבקשת:

​במציאות שבה המערכת המשפטית לא מסוגלת להתערב, נטל ההגנה על הדמוקרטיה עובר כולו לכתפי הבוחר.

​אין לנו את הפריבילגיה להיות אזרחים פסיביים. כדי לשמור על המדינה ועל עתיד משפחותינו, כל אזרח חייב לפתח ספקנות בריאה, לגלות תחכום, לצרוך מידע באופן ביקורתי ולא ליפול בפח של הנדסת תודעה ופרסומים זדוניים. בית משפט זה טוב וראוי, אבל לא מספיק, התשובה לתקשורת מגויסת היא לא הבית המשפט – אלא ציבור ערני, חכם ומפוכח בקלפי.

נראה לי שאצביע למפלגתאריק מהדרום

שרשר לאהבה ולאחדות העם

אוחאריק מהדרום

גם הוא תומך בנתניהו.

משהאחרונה

אולי יעניין אותך