(לא קראתי את זה, ואני גם לא מבטיחה שלא אקרא)
אבל המיסתוריות שבעניין מחשידה אותי קצת.
אז למרות שיש מצב שאני לא מדברת לעניין הרלוונטי, אומר כמה דברים שכדאי שתדעו;
קודם כל, אל תשכחו לרגע, שמניפולציות לא שייכת לגברים. אין דבר יותר דוחה מגבר שמפעיל מניפולציה. זאת אלימות. וזה לא טבעי לכם, מה שאומר שזה לא הופך אתכם לגברים אלא להפך.
זה מרתיע. כאילו, מרתיע בדיוק כמו גבר שלובש שמלה.
(מעבר לזה ששוב, גבר שמפעיל מניפולציה, ברוב המקרים הוא אלים. נקודה.)
מניפולציה זה כח נשי בעיקר שנועד לעזור לה עם אישה (עם מפיק בה"א). וגם לה לא תמיד מותר להשתמש בכח הזה. וגם היא יכולה להשתמש בה באלימות. אז זה כח שצריך ריסון.
עוד משהו שאתם צריכים לזכור.
אנחנו לא מטומטמות, ממש ממש ממש לא. אנחנו מזהות כמעט (אם לא) כל סטיה מדרך הישר.
בינה יתרה זה התחום שלנו, לכן, אנחנו מזהות בקלות סתירות התנהגותיות.
(אם למשל מישהו מציע "תתן לה להרגיש אותך, תפרגן לה, ואז תעלם. זה יטריף אותה והיא תתמכר למחמאות שלך, והריחוק הזה ימשוך אותה יותר".)
בעעעע.
אז קודם כל, יש דברים שאנחנו מבחינות בהם ומרגישות אותם בלי שיש לכם מושג שניתן להבחין בדיוקים דקים כ"כ ולפעמים אפילו אתם לא מודעים לקיומם.
וסתירות התנהגותיות מיד קופצות לנו מול העיניים, אז תיזהרו.
למשל, מישהו שאומר לי שהוא דואג לי ואוהב אותי והוא מחזר נפלא, אבל כשיש לי יומולדת ואני אומרת לו שלא יחגוג לי כי זה יעשה לי רע, והוא "מרוב אהבתו" אלי חוגג לי בכל זאת.
זה מבלבל אולי את החלשות. אצל החזקות זה מנהסתם עילה לפסילה.
(סתם דוגמה להתנהגות סותרת כביכול. מי שאוהב אותך באמת, יכבד את הרצון שלך)- לא מבוסס על סיפור אמיתי, אבל יש בחינה.
קיצור, עזבו את המניפולציות. (באמת לא יודעת מה מדובר שם, אבל באופן כללי)
גבר אמיתי לא צריך מניפולציות.
מניפולציות זה לחלשים.
גבר אמיתי צריך להיות בטוח בעצמו, לפחות כמונו.
בטוח בעצמו, משמע, לא צריך עצות בשביל להתנהג. הוא פשוט קשוב לעצמו, ויש לו טאקט. והוא טבעי. זורם עם החיים. (שמחתי לראות כאן כמה גברים כאלה)
טבע האדם ישר. כשנתבונן פנימה, נעשה מה שעושה לנו באמת באמת טוב. בלי שום עזרה מלאכותית חיצונית (מזיקה).
כללים זה לחלשים. תקשיבו ללב. ויש לכם לב, תשתמשו בו.
חיזקו ואימצו.
בנות, גם אתן, אסור להשתמש במניפולציות להרע. חסר לכן... ;)

תמיד.
... יש רק אחת"