חסל שמתרצים שוב אס סתימת הפיותקטיף שנית
חסל שמתרצים שוב אס סתימת הפיות ב"הדיון מיצה את עצמו".
אני אשמח לקבל קישור לעוד שרשור שמיצה את עצמו ונעלו אותו.
בדרך כלל אפשר פשוט לתת לדיון שמיצה את עצמו ש"יטבע בים השירשורים של הפורום."(ציטוט מא. ממערכת הינהול של הפורום)
אם זה לא קורה, כנראה שיש לאנשים מה לומר,משמע שהדיון לא מיצה את עצמו.

להלן קישורים לשרשורים שמיצו את עצמם ופשוט "טבע בים השירשורים של הפורום.":
Forum/Forum.aspx/t82705#822738
Forum/Forum.aspx/t82727#822916
Forum/Forum.aspx/t83691#825419
Forum/Forum.aspx/t83595#824861

הדיון בד"כ לא ממצה את עצמו ע"פ החלטת מנהלי הפורום אלא ע"פ הטבע.
אין מה לצפות מהם - יש הוכחות אך אנשים מתכחשים להםהשם הוא המלך!

אגב, ציטוט מאחת הכותבות פה, המכנה עצמה 'חתלתולה':

"וכל הרבנים שרשמו את זה הם לא רבנים הם רשעים גמורים!...והרבים שחתמו למטה אפחד לא מכיר חוץ מדב ליאור". (בלי 'הרב').

הבנתם?

לכתוב את האמת על אדם שרבנים חשובים אמרו עליו שהוא רשע (ואף אחד לא יכול להכחיש זאת - הדברים כתובים ומוקלטים - ואיש לא מכחיש אותם!!!) - זה אסור!

אבל לכתוב על רבנים ש'הם לא רבנים' ולכנותם 'רשעים גמורים'  - זה בסדר, ואיש לא מוחה על כך.

הרב יעקב יוסף למשל אמר על אבינר שהוא רשע - הרי בזה הרגע כל הטענות צריכות להפרך בזה הרגע - ועד עכשיו לא שמעתי שום טענה אמיתית ורצינית נגד זה - ובכל זאת ממשיכים באותו קו, בתירוצים עלובים, בהתעלמות ובסתימית פיות.

כאמור, אין מה לצפות. אני כבר מזמן הבנתי את 'הראש' של האנשים, חבל על הזמן.

ראיות חותכות שאני עד להם.קטיף שנית
הקלטה של הרב ליאור בשיחה איתי ועם שני הורי על הנושא:
-----אפשר להשתמש בהקלטה חופשי בשביל לפרסם למנוע הכשלת הציבור(בלי השם שלי רק..).
ולמי שלא שומע טוב:
הנה שכתוב של ההקלטה:

-שואלת:גם שמענו אחד הבנים, אני חושב שהתאום,שמע לגבי הרב אבינר שאסור להחזיק את הספרים שלו בבית.

-הרב ליאור:כן,יש בעייה איתו, אני לא רוצה להרחיב את הדיבור על זה.

-שואלת: לא, אבל להוציא את הספרים שלו מן הבית?

-הרב ליאור:כן.

-שואלת:אוקיי.אמרנו לבן שאנחנו נשאל ואם זאת דעת הרב אנחנו...

-הרב ליאור:כן, יש בעייה איתו, זאת אומרת זה לא רק בעייה ביחס לארץ ישראל.

-שואלת:לא לא לא,ידוע ואנחנו ראינו את הדברים באינטרנט

-הרב ליאור:יש בעייה, הבן אדם בל כשרון, הילה, אבל-|משו ביידיש| ויש כאלה שלא רוצים להודות בזה, ישבה ועדה של 3 רבנים, שמעו ראיות של אנשים,נשים

-שואלת:הדברים היו באינטרנט, אז אנחנו יודעים בדיוק על מה מדובר,הכל היה מכתבים מאוד ברורים ולכן אנחנו יודעים שלא,כל השמוץ, כל הלשה"ר הכל נמצא באינטרנט. אינטרנט יכול להיות כלי מאוד טוב,יכול להיות. לא, אבל היו דברים מאוד ברורים מפי הרב אליהו ומפי, היו דברים.

-הרב ליאור:הרב אליהו אמר לו שיפסיק להורות! וזה החזיק ממש 30 יום.

-שואל:אבל מאידך גיסא בכל זאת,"אפילו שברי לוחות נמצאות בארון הקודש", צריך לנהוג בו בכל זאת כבוד?

-הרב ליאור:אני לא אומר כבוד, אבל בצורה אקטיבית- לא לבזות אותו לפני הנוער. אבל אי אפשר לסמוך, זאת אומרת, אני לא רוצה להגיד שכל מה שהוא פירסם זה לא נכון, זה לא מדוייק כי, אבל זה גברא שאי אפשר לסמוך.זה מה שאני אומר. לצערינו הרב, הרי אמרו לו-תפסיק,אז היה. אם הוא היה שומע לעצת הרבנים, אז לא היה פרסום, היה מפסיק-וגמרנו. לא, הוא אומר, לא.. ויש חסידים שלו שלא רוצים להודות בזה, ואומרים שלא היה בכלל בית דין,דמיין, דמיין, זה כמו שלא הייתה שואה: יש לך דוקטור, הדוקטור אמר את זה! זה דוקטורט! [כד"ר אבו-מאזן] כן! [הוא לא אמר את זה], הוא אמר שלא הייתה, ויהודים המציאו, נו- אז נגד דוקטור כאלה, מה אתה יכול לעשות?

נו, אנשים הגונים חייבים לקבל זאת - אבל הם לא יקבלוהשם הוא המלך!

ישנו פסוק הנאמר על אותם שוטים אדוקים בהבליהם:

"אִם תִּכְתּוֹשׁ אֶת הָאֱוִיל בַּמַּכְתֵּשׁ בְּתוֹךְ הָרִיפוֹת בַּעֱלִי לֹא תָסוּר מֵעָלָיו אִוַּלְתּוֹ" (משלי, כז, כב).

הנה, עכשיו יש ראייה חותכת, מי הבן אדם ומהו, ולכאורה עכשיו אנשים פשוט חייבים להשתכנע ולהגיד: או קיי, אתם צודקים, קיבלתי.

אבל לא: הם ימשיכו בשקריהם ובתרוצים העלובים שלהם - כי הם אינם מוכנים לקבל את האמת כאשר היא לא נוחה להם, וזה כל הסיפור!!!!!!!

אבינר הרשע מחציף פניו למול גדולי הדור:השם הוא המלך!
הרב אליהו: שלחתי את רחל להציל חיילים בעזה

בימי מבצע "עופרת יצוקה" נפוצה שמועה על אישה שהציגה עצמה כרחל אמנו וסייעה לחיילים בקרב. הרב המקובל מרדכי אליהו נשאל האם להאמין לכך והשיב: זה נכון. אני שלחתי אותה. גם הרב אבינר התייחס לנושא: "פתי מאמין לכל דבר"

קובי נחשוני

פורסם:  20.01.09, 12:51

יומיים חלפו מאז נכנסה לתוקף הפסקת האש בעזה, ואחת האגדות הנפוצות של ימי הלחימה מקבלת גושפנקא רבנית. בימים האחרונים נפוצה שמועה עיקשת על אישה שהציגה את עצמה כרחל אמנו והזהירה את כוחות צה"ל מפני מטענים, מבנים ממולכדים ומארבי מחבלים בשטחי הרצועה. הרב מרדכי אליהו, הנחשב כיום לאחד מגדולי המקובלים, התפלל באחרונה כמה פעמים על קבר רחל לשלום הלוחמים. השבוע הוא נשאל כיצד להתייחס לשמועה, והשיב: "הסיפור נכון. אני שלחתי אותה".

בשל מחלתו לא מסר הרב אליהו בחודשים האחרונים את שיעורו השבועי, ואת מקומו מילא בנו, רבה של צפת, הרב שמואל אליהו. בשיעור שהתקיים אתמול התייחס הרב אליהו הבן לשמועה, ואמר: "אם לא הייתי שומע את הסיפור הזה באוזניי לא הייתי יכול לספר אותו, אבל פגשתי איזה ראש ישיבה גדול שאמר לי: 'זה לא סיפור מהאוויר. אני מכיר בנאדם שזה קרה לו'. הוא גם נתן לי את השם שלו, ואז שאל: 'תגיד, זה קשור לכך שהרב אליהו יצא מבית החולים והלך לקבר רחל לפני המלחמה? הוא הלך פעם, פעמיים, שלוש, ולשום מקום אחר הוא לא הלך'". 

"האמת? פחדתי לשאול את הרב", משחזר הרב שמואל אליהו, "כשאנחנו באים אליו עם סיפורים כאלה הוא תמיד זורק אותנו, אז ככה ניגשתי אליו בזהירות. אני אומר לו: 'אבא, אתה יודע, מספרים שבמלחמה כך וכך היה. להאמין? לא להאמין? אמת? שקר?'. הוא מסתכל עליי ואומר לי: 'כן, זה נכון. אני אמרתי לה, לרחל: יש מלחמה, אל תמנעי קולך מבכי. לכי לפני הקב"ה תתפללי על החיילים שמוסרים את נפשם למען עם ישראל שיכו ולא יוכו'. אמרתי לו: 'אז דע לך שהיא באמת הגיעה לשם', והוא שאל :'היא אמרה להם שאני שלחתי אותה?'. הסיפור הזה שאני מספר לכם הוא טרי וחם!".

הרב אבינר: דברים כאלה צריכים הוכחות

אבל יש מי שלא ממהר להאמין. הרב שלמה אבינר התייחס לסוגיה בבלוג המצולם שהוא מנהל באתר "מעלה", ואמר: "על זה נאמר 'פתי יאמין לכל דבר'". לדבריו, רחל אמנו נמצאת עם עם ישראל כל הזמן, אך יש צורך בהוכחות כדי לומר שהיא התגלתה למישהו באופן אישי. 

"יש שני סוגי קיצוניות", הוסיף הרב אבינר, קיצונות אחת זה לכפור בנסים וקיצוניות אחת זה להאמין שכל מי שמספר על נס באמת היה נס... יכול להיות שדמיינו. לפעמים אדם מדמיין, אדם בריא בנפשו. לפעמים הוא בלחץ, הוא עייף, הוא רעב, נדמה לו שהוא רואה משהו ואין, ואחר כך הוא מטפח את זה בזיכרונו. זה נקרא F.M.S - תסמונת הזיכרון המוטעה".

"יכול להיות שזו הייתה אישה גויה. יש גם

ערביות טובות - אמנם לא כולן, אבל יש. ואולי מישהו הזה את הרעיון הזה כדי לחזק את האמונה, ולומר: אתם רואים? יש אנשים שיוצאים למלחמה ויש אנשים שלא יוצאים למלחמה אבל הם מתפללים ובזכותם באה רחל ומצילה. לכן דברים כאלה צריכים הוכחות". 

הוא סיכם כי "היו חיילים שנפלו בקרב ולא הייתה שם רחל וגם היו חיילים שניצחו בקרבות בזכות מסירות נפש אדירה וחכמה וגבורה להלחם ולא הייתה שם רחל, כלומר - לא הייתה שם רחל בדמות של אישה שמדריכה תלכו מפה תלכו משם תירו מפה תירו משם

הסיפור הזה נטחן פה אלפי פעמיםמשה
סולטן סולימן אבו-נור עולה פה כל פעם מחדש בשם אחר. די , קלטנו.

הוא לא רב אלא רש"א, ויש אומרים סולטן סולימן אבו-נור, ושהוא מקבל משכורת מאש"ף, ושהוא מתיר נידה לבעלה, ושהוא שת"פ עם הגירוש.

הכל שמענו, והכל כנראה גם נכון - אבל די !
בשבילנו זה בוודאי כבר טחון ומאוסואלאדאחרונה
אבל כפי שאתה רואה מהאשכול השכן שננעל, יש לא מעט אנשים שטרם נחשפו לעובדות ואינם מודעים לסכנה שהאיש מהווה לציבור.

החובה שלנו היא להזהיר, גם אם מבחינתינו החומר הזה כבר יצא מהאוזניים.
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה