שי גבסו נגד צה"ל: "לא צריך להתגייס"mavetlaaravym

שי גבסו נגד צה"ל: "לא צריך להתגייס"

הזמר הצעיר תוקף בחריפות את צה"ל וקורא להשתמטות: "מאז הגירוש מגוש קטיף, הצבא משרת רק כמה בעלי אינטרס, ולא מייצג את העם"

מעריב לנוער
אליאור ציפור | 29/1/2009
הזמר שי גבסו שירת בצה"ל שלוש שנים מלאות כלוחם בתותחנים, כמפקד בקורסים בבסיס ההדרכה בה"ד 1 וכאמן בלהקת חיל האוויר. הוא אף השתתף לפני שנתיים, כשהוא במדים, במבצע "שירותרום" לגיוס תרומות לצה"ל. אך נראה כי מאז השתנתה דעתו על צה"ל באופן קיצוני: "אני חושב שלא צריך להתגייס יותר", אמר.

שי גבסו.
שי גבסו. צילום: בייגל

בראיון למעריב לנוער שנערך עמו זמן קצר לפני מבצע "עופרת יצוקה", הוסיף גבסו כי צה"ל "זה צבא שמשרת רק כמה אנשים בעלי אינטרסים ולא מייצג את העם. ככה זה מאז הגירוש". המפנה בהשקפת עולמו של גבסו היה, קרוב לוודאי, מימוש תוכנית ההתנתקות בשנת 2005 אשר במהלכה פינו צה"ל והמשטרה את כל יישובי גוש קטיף ועוד ארבעה יישובים בצפון השומרון.

גבסו אף התייחס לבחירות הקרובות והצהיר כי יצביע למפלגת הליכוד כדי שיו"ר המפלגה, ח"כ בנימין נתניהו, יהיה ראש הממשלה הבא. "אני מאד אוהב אותו", אמר. "לכל הפוליטיקאים יש בעיות. אני חושב שהם לא אמיתיים מספיק. זה נורא מוזר. אין בהם באמת אמת. אז ביבי אולי קצת משחק, אבל אני מעדיף אותו ומקווה שהוא ייבחר".
האב שירת בצה"ל 30 שנה

כמו רבים המשתייכים לזרם הדתי, גבסו התנגד לפינוי והביע תמיכה בתושבי המקום. לפני הפינוי הוא אף התנדב לערוך מופע הצדעה לבני נוער המתגוררים בגוש קטיף במתנ"ס נווה דקלים - יישוב שפונה במסגרת ההתנתקות. "לשמחתנו, יש לא מעט זמרים שמגיעים לכאן למרות המצב כמו אריאל זילבר ודודו אלהרר", אמרה אז רכזת התרבות במתנ"ס שבו נערכה ההופעה.

גבסו, בן 24, התפרסם לאחר שהגיע לגמר העונה הראשונה של התוכנית כוכב

נולד שנערך במופע ענק בניצנים. בהמשך זכה בתואר "זמר השנה" ואלבומו "ארים ראשי", שאותו כתב והלחין, נמכר ביותר מ-20 אלף עותקים תוך שבועות אחדים.

גבסו גדל בבית שבו השירות בצבא היה ערך חשוב וגם דרך החיים והפרנסה: אביו בני שירת בצה"ל יותר מ-30 שנה, מחצית מהן כאיש קבע שהוצב בסיני.

השבוע פנה מעריב אל גבסו שוב כדי לבדוק אם מבצע "עופרת יצוקה" השיב לו את האמון בצה"ל. הפנייה לא נענתה
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה