הרב אמנון יצחק שליט"א ועוד כמה שאלותרן22

בס"ד

1.בינתיים מי שנאבק באופן-רציני בשלטון הערב-רב השמאלני כמו:התקשורת-השמאלנית,בג"ץ,שמאלנים למיניהם,והממשלה הוא הרב אמנון יצחק שליט"א הוא חושף לעייני עם-ישראל השבוי בשטיפת-המוח של התקשורת-האנטישמית את האמת על המשטר הציוני-חילוני הכופר ועל התקשורת-העוינת,הרב אמנון הוא כריזמט בל-יתואר ובעל ידע עצום בכל-נושא שבעולם וכמו-כן הוא היחיד שמהווה כרגע איום על אנשי הערב-רב הרשעים יש"ו. אז למה שלא תשתפו איתו פעולה?

2.האם אתם יודעים מה הרב אמנון יצחק שליט"א חושב על הרב מאיר כהנא זצוק"ל-הי"ד ועל הרב קוק זצוק"ל? והאם אתם מסכימים עם הרב אמנון יצחק בקשר לייחסו לציונות-הדתית ויישוב ארץ-ישראל?

3.מי הם אנשי-הצללים(האליטות-השמאלניות) השולטים במדינה? יש לכם שמות? או שמדובר במאפיה חשאית? מה הם נתנו את ההוראה למחבלים הערבים יש"ו לרצוח את הרב מאיר כהנא הי"ד ואת רחבעם זאבי הי"ד ואת הרב בנימין זאב כהנא הי"ד בגלל שהם היוו איום על השלטון של האליטות-השמאלניות האלו? כמה אנשים המאפיה-הזאת מונה? מי הם?

4.איך זה שהשוטרים והמגבניקים והחיילים שהם מזרחיים וימניים ומסורתיים משתפים פעולה בגירוש יהודים מבתייהם? כי הם הרי לא שמאלנים אז איך זה שהם לא מבינים שבזה שהם יגרשו יהודים מביתם אז בכך הם יגבירו את הטרור-הערבי שיכול לפגוע גם בבני-משפחותיהם? כי בדרך-כלל המגבניקים והשוטרים הם ערסים וערסים הם מזרחיים וימניים אז איך זה שהם מסכימים לגרש יהודים מבתיהם?

5.למה לא מקימים סניפים של "כהנא-צדק" שייחלק חולצות,סטיקרים,דגלים, ושיוכיחו לכולם שהרב כהנא הי"ד צדק? כי בשטח אני לא רואה פעילות-כזאת שמופצת ומפיצה את הרעיון-היהודי הכהניסטי למה? מה ישיבת הרעיון-היהודי לא פועלת בנושא? כי הרי יש הרבה צעירים שצמאים ליהדות והם לא רוצים ללכת בדרך של החרדים אז לפי-דעתי ישיבת הרעיון-היהודי יכולה להוות עבורם חממה נפלאה גם לתורה וגם לפעילות למען ארץ-ישראל ועם-ישראל. אבל לפי מה שהבנתי ישיבת הרעיון-היהודי לא מקבלת תלמידים חדשים ולא מפיצה את  התורה ואת משנתו של הרב כהנא הי"ד בקרב הנוער והציבור-הישראלי הצמא לתורה ולפטריוטיות-יהודית.... 

האם אני צודק?

שאלות קשות שאלת, אנסה לענות בשיא הקיצור:השם הוא המלך!אחרונה

1. לענ"ד הוא בכלל לא היחיד שמהווה איום על שלטון ה'ערב רב', ואולי יש המהווים 'איום' יותר ממנו - אך ודאי שטוב לשתף איתו פעולה בהחזרה בתשובה וכו' (נראה לי שישיבת 'תורת החיים' של הרב טל פפעלה איתו בעבר ואולי גם כיום).

2. דעותיו לגבי הרב קוק זצ"ל והרב כהנא זצ"ל אינם ממש ידועות - אך מן הסתם דעתו אינה כדעתם, אך זה לא סותר שיתוף פעולה עימו בדברים שכולנו מסכימים עליהם (קירוב וכו').

3.  קשה לומר. משה פייגלין מכנה את אותם אליטות השולטת במדינה 'הרודן חסר הפרצוף'.

בעיקר מדובר על שתיים: מערכת המשפט והתשקורת הארורה. כמובן שיש את הש. ב. כ. וגופים נוספים, וקשה להגדיר איזו מזרועות התמנון השמאלני מסוכנת יותר, ואיזו חזקה וקובעת יותר מחברתה. כולם מסוכנים, מכולם יש להיזהר, ובכולם יש להלחם מלחמת חורמה (ע"פ חוק כמובן...).

4. קשה באמת להסביר זאת, אך אולי בכל זאת אפשר לומר ששטיפת המוח שעושים לאותם חיילים ושוטרים היא שגורמת להם להתעוות עד כדי כך, ומעבר לזה יש לזכור שבעצם מדובר ב'רובוטים' או 'כבשים' שמצייתים פשוט לכל מה שמשיתים עליהם, בלי לחשוב יותר מדי. כשאנחנו בעז"ה נהיה בשלטון - אותם חיילים יעשו את מה שאנו נטיל עליהם...

5. אכן אתה צודק, ישנה פעילות, אך היא אינה 'רצינית' ורווחת כ"כ, ואולם  חשוב לזכור כי העיקר אינו הרב כהנא הי"ד כאדם, אלא דרכו, שהיא בעצם דרך התורה, ואותה בהחלט שיש המנחילים, ופועלים ליישומה בדרכים שונות, הידועות לכולנו: בהתיישבות למשל וכו'.

עניתי ממש 'על קצה המזלג', אולי אחרים יענו לך יותר בפירוט.

שאלות חשובות ונכונות, יישר כח!!!

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך