יש לי ילדים מקסימים.
הבעיה היחידה שבעלי ואני בחרנו בדרך שעד היום קשה להורים משני הצדדים. עברנו תהפוכות כעסים דחיות מה לא בגלל הבחירות שנוגדות או מוזרות להורים....
כרגע המצב ברוך ה' ממש נירגע עם ההורים.
יש לנו אהבה וזוגיות טובה עד
ש....
כולם נשענים על ההורים. יש להם מן עוגן לנו אין. כי תמיד יגידו לנו אתם בחרתם להתרחק ..אתם בחרתם ... יש לכם אפשרות להתקרב חזרה (פיזית) אסור לי להתלונן להורים על כלום כי אז ירקדו שוב על הבחירה שלי.
אני מוצאת את עצמי קורסת... כמעט פיטרו אותי עקב העדרויות שלא תלויות בי. חולי שלי של ילדי היריונות וכו.
התינוק שלי חולה או לא ברור מה יש לו בשבועיים האחרונים וזה יוצר מתח ולחץ בבית כי גם אני וגם בעלי לא יכולים להיעדר מהעבודה... היום ממש התמוטטתי .. פתחתי את הפה בצורה שאף פעם לא פתחתי.. אין לי אמא או חמות קרובות . שיש לי איפה לשים ילד חולה.. בעלי באמת עוזר ומשתדל והוא גם כל כך עמוס עד כדי קריסה. אבל אני מרגישה בודדה עם כל הלחץ הזה.. ועצובה. מה אני אמורה לעשות שכל עול הילדים עלי ..כן גם עליו. אבל בעיקר עלי.. אם מישהו חולה אין לי איפה לשים... אני מותשת לחוצה. .. מבקשת מ-ה'... שירחם עלינו... רק בריאות לי ולמשפחתי. זה מה שביקשתי ממך ריבונו של עולם. בעלי בטח ימחל לי.. כי הוא טוב. גם אני תמיד מוחלת לו. אבל כשאין עזרה בכלל מאף אחד בעולם ורק מה' איך שורדים? כן אני נעזרת בבייביסיטריות שצריך... למרות שכלכלית לא פשוט אבל עדיין משתמשת כדי שנישאר "שפויים"... רציתי לפרוק קצת... אם יש לכן עצות או תובנות אשמח לשמוע....למי שבמצבי או הייתה ככה.