מממ..לאור הקורות אותי בימים האחרונים..[קריזה בשבע בערב לצאת לטבריה..התייאשות באמצע כביש שש..נפילה על סב וסבתא שלא קלטו מי נפל עלהם..או יותר נכון מי נפלו עלהם..היינו שלשה..[אני ההוגה.]..יציאה בבוקר למסלול שאמור להיות בשומרון ואנחנו בטרמפ לטבריה...ועוד כהנה וכהנה..[בסוף יצא אדיר..מסלולים בארבל שש שעות..אין ספור עגלים באיזה מערה ענקית נידחת..[משו בסגנון המערה של מופאסה..[זוכרים??]]..אפילו מצאנו את קבר שת בן אדם הראשון..הייתם מאמינים..חח..ואז כמובן טרמפ מסוף המסלול עד הישיבה[כמעט]..
לאור כל זאת..[מה??]-מה אתם חושבים?..אדם שלא עוצר לטרמפיסטים..האם הוא-
אכזר-למה מי אלה שאני יעצור להם??..פראזיטים!
עצלן-לפתוח עכשיו את החלון??..כ'כ קר בחוץ..בשביל מה?..ועוד שיהיו לי עוד כמה ברכב..אין לי ראש וכוח..
פחדן-לכו תדעו מי אלה..אולי פסיכופטים או משהו..[אצלנו זה היה נראה האמתי ככה..זה התחיל מחלוקת ופלים לעוברים ושבים..רק תעצרו..המשיך במופע משחק שא.מ מנסה להחיות אותי ללא הצלחה..ונגמר בקריאת תהילים ולימוד גמרא מהאייפון..מה שעזר כמובן עד הצומת הבאה..]
אתם מוזמנים להציע עוד תיאורים לאלה שלא עוצרים..וכמובן אני מדבר על אלה שלא עוצרים משום סיבה מוצדקת כמו ממהרים וכד'ו..ואני מדבר בעיקר על הציבור שלנו ''וכי איך אתם רואים אדם קופא מקור בחוץ ולא מנסים לעזור לו..''
והקשר ללנו-האם היית מתחתן\נת עם אחד\ת שלא עוצר לטרמפיסטים..
שבת שלום..