אני אקדים ואמר שאני לא יודע בדיוק מה הקשר בין מה שאני הולך לכתוב לנושא הפורום, אבל מכיוון שראיתי שמישהו פה העלה את הנושא אני רוצה להגיב ולומר כמה דברים.
א. לא משנה כרגע מי בדיוק צודק והאם התעללו ברב בן ארצי או לא, דבר אחד בטוח! לאף אחד, אבל לאף אחד בעולם אין זכות להתערב במריבה ולהביע את דעתו החשובה לפני שהוא שמע את שני הצדדים!
נכון לתאריך פרסום אותה הודעה שאני מדבר עליה, אף אחד לא שמע את גירסת המואשמים מכיוון שאלה סירבו למסור תגובה כל שהיא! מי בנינו יכול להתחייב שהוא לא מוציא שם רע על אחד הצדדים? מי יכול לומר שמה שהוא יודע הוא האמת הצרופה וכל השאר שקרנים??
כדי להמחיש את דבריי אתן כמה נקודות למחשבה למי שמאמין לבן ארצי.
א. בן ארצי טוען שהוא הוחזק בדירה לא נעולה בטבריה אבל הוא ברח ממנה בטענה שהוא אדם מכובד ולא היה לא נעים להסתובב בחוץ לבד. תגידו לי, אדם שעבר התעללות מהסוג שבן ארצי מדבר עליה לא יברח מהדירה בשניה שבה יגלה שהדלת פתוחה???
ב. בן ארצי מאשים את משפחת שוקרון שגנבה מיליונים מהעמותה ובנתה את הוילה שלה מאותו הכסף. מישהו שאל את עצמו מאיזה כסף בדיוק 2 מבניו של בן ארצי בנו את הוילה שלהם?? אני אישית לא שואל כי זה לא מעניין אותי ואני סומך עליהם שהם חסכו שקל לשקל ובנו את ביתם. אני לא שואל גם את משפחת שוקרון את אותה השאלה בדיוק מאותה סיבה... (מלבד העובדה שלשוקרון היה בית ענק בנווה דקלים והם קיבלו עליו פיצויים בהתאם...).
ג. אני באופן אישי מכיר מישהו שמהלך התקופה שבה היה בן ארצי בטבריה ולא קיבל קהל.נסע לטבריה, חיכה שהרב יצא מהלישכה ונפגש איתו למרות הכל. אם הרב עבר התעללות מדוע הוא לא סיפר לאותו אדם?? לא היה אף אחד אחר בלישכה באותו זמן!!!
ד. כבר שמונה חודשים שבן ארצי בתלמים ועושה מה שהוא רוצה! הוא נוסע לקרובי משפחה, מטייל, הולך לכמה ימים וחוזר. מדוע הוא לא יכל לספר לאישתו על מה שעבר עליו? מדוע הוא לא ברח מתלמים וסיפר את גירסתו ממקום מסתור? (אם הוא אכן היה מאויים לטענתו). אם נגיד שהוא כן סיפר לאישתו, מדוע היא בחרה להתאבד דווקא כשבעלה 'חזר לגדלותו'?
ה. בן ארצי טוען שיש בידיו תמונות שבהן הוא נראה כלוא בדירה בטבריה. מדוע הצלם לא הלך למשטרה עם התמונות מיד אחרי הצילום שלהן??
יש לי עוד הרבה דברים ופשוט נגמר לי הכח לכתוב.
בכל אופן תחשבו על הדברים...